DEMUTECH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMUTECH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.812.916

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 18.02.2014 14039-0010-010
18/06/2013
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 NEERGELEGD

- 7 JUNI 2013

RECHTBA N

KOOPHAN~E~~ENT

om

130 203 rt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0841.812.916

Benaming

(voluit) : DeMuTech

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Markt 14 bus 2 - 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte r verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering d.d. 01 mei 2013 wordt beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 01 mei 2013 over te brengen naar Vinkenstraat 13, 9950 Waarschoot.

De Muynck Bert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 31.01.2013 13020-0249-010
27/12/2011
ÿþ Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11194190*



NEERGELEGD

1 ÿ DEC. 2011

. RECHTBANK VAN

K041111:1NDEl.gtefefEVT



Ondernemingsnr : $ 4 $-I 2 9 " 1 6

Benaming

(voluit) : DeMuTech

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9900 Eeklo, Markt 14, bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Dauwe Jozef te Eeklo op 08 december 2011, voor registratie neergelegd op het registratiekantoor te Eeklo, dat de Heer DE MUYNCK Bert, geboren te Gent op 26 februari 1982, wonende te 9900 Eeklo, Markt 14, bus 2. Ongehuwd en niet wettelijk samenwonend een vennootschap heeft opgericht met als:

RECHTSVORM: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM "DeMuTech".

WERKELIJKE ZETEL: te 9900 Eeklo, Markt 14, bus 2, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Hij mag elders overgebracht worden in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtname van de taalwetgeving en bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL: zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelname van deze:

- engineering, uitwerken en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling.

- Ontwerpen van machines voor productieprocessen.

Tevens heeft de vennootschap tot doel:

- Het organiseren en ondersteunen op technisch vlak van evenementen, concerten, festivals, cultuur- en: sportmanifestaties. De vennootschap ontwikkelt en exploiteert alle software en hardware voor multimedia toepassingen, kortom alle activiteiten op gebied van elektronica en mechanica.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrek-king tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de` verkaveling, en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het, beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen' met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,' obligaties en staatsfondsen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennoot-schappen en ondernemingen. Het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin: ze een participatie aanhoudt.

- Het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gemandateerde of, gevolmachtigde in andere on-dernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerci-ele, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking' ervan kunnen bevorde-ren.

Zij mag deze activiteiten uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met' derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TRijIagen bi Tiet Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleg-gingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 8 december 2011.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal bedraagt twintigduizend euro (E 20.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegen-woordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting voor twaalfduizend vierhonderd euro(E 12.400,00).

De nog niet volgestorte inbrengen in hoofde van de oprichter de heer De Muynck Bert bedraagt zevenduizend zeshonderd euro (E 7.600,00).

BESTUUR:

Aanwijzing: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuur-ders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vas-te vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het be-stuursorgaan.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder: de Heer Bert De Muynck, wonende te 9900 Eeklo, Markt 14, bus 2, die verklaarde te aanvaarden. Deze opdracht wordt verleend voor onbepaalde duur.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt. Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uit-gebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening, de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wet en van de sta-tuten en van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening zal worden uitgeoefend door ieder vennoot, die indivi-dueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid bezit van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Indien de vennootschap niet meer voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen (kleine vennootschappen), zal de controle worden toever-trouwd aan een commissaris te benoemen door de Algemene Ver-gadering overeenkomstig artikel 130 en volgende van het Wet-boek van vennootschappen.

JAARVERGADERING: zal gehouden worden de lste zaterdag van de maand december om veertien uur (14.00u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen voor de Aige-mene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeen-roepingen.

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algeme-ne Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan dei Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Alge-mene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

BOEKJAAR: van de vennootschap vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar. WINSTVERDELING.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reserve-fonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve ééntiende (1/1Ode) van het kapitaal be-reikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toe-gelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke re-serve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10) procent van het kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

VEREFFENING:

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffenings-wijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de op-brengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelma-tig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort wer-den, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze on-gelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet ge-plaatst, heztij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten faste van de aandelen die in min-dere mate volgestort werden op te vragen

OVERGANGSBEPALINGEN.

1/ De comparant stel vast dat aan de vereisten van artikel 214, 216 en 223 van het Wetboek van vennootschappen (vereis-ten inzake oprichting) is voldaan.

2/ Als overgangsmaatregel zal:

- het eerste boekjaar aanvangen te rekenen vanaf de neerleg-ging van de statuten ter Griffie van de Rechtbank van Koop-handel en een einde nemen op 30 juni 2012.

- de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar 2012.

3/ De comparant verklaarde dat de vennootschap bij toepas-sing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juli 2011 (met ondernemingsnummer 0824.250.372). Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennoot-schap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprich-ting en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van ven-nootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoon-lijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee (2) maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

BENOEMING.

En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samenge-komen, verklaarde de comparant, die de geheelheid van het kapitaal vertegenwoordigt:

- Geen commissaris te benoemen.

- De Heer Bert De Muynck, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap in het kader van al haar toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschap-pen, conform artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschap-pen.

Benoeming lasthebber: De zaakvoerder stelt de hierna genoem-de persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijk-heid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wij-zigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemin-gen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijzi-ging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name Mevrouw Ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Albert De Keselstraat 2, vertegenwoordigd door één van haar aangestel-den.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

JOZEF DAUWE,

NOTARIS.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 03.12.2016, NGL 02.02.2017 17034-0084-013

Coordonnées
DEMUTECH

Adresse
STEENSTRAAT 18 9940 ERTVELDE

Code postal : 9940
Localité : Ertvelde
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande