DEN 200

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN 200
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.916.730

Publication

11/07/2014
ÿþPMI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N E E R C kkç;ki fi;')

-2 MU 2014

RECHTBANK VPM

KOOPHANDEL

Il lt!30,119 11

Ondememingsnr : 0875.916.730

Benaming (voluit) : DEN 200

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Martelaarslaan 200

9000 Gent

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit het proces-verbaal verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE; GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met!

i! zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 23 juni 2014, geregistreerd 5 blad(en), 0 verzending(en), op het 1 ste!

;! registratiekantoor Gent 1, op 26 juni 2014, boek 253, bled 89, vak 14,ontvangen vijftig euro (E 50,00), de! adviseur-ontvanger, (getekend) HAEGEMAN Sabine, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van

vennoten is bijeengekomen en volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen: !

KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN

Openstelling kapitaalverhoging

De vergadering beslist in toepassing van artikel 537 WIB over te gaan tot kapitaalverhoging in geld ten belope. van honderdzevenentachtigduizend driehonderdzevenenvijftig euro zesenzestig cent (¬ 187.357,66) om het, kapitaal te brengen van een miljoen vierhonderdzesentwintigduizend euro (E 1.426.000,00) naar een miljoen zeshonderddertienduizend driehonderdzevenenvijftig euro zesenzestig cent (¬ 1.613.357,66). Deze inbreng wordt vergoed door de uitgifte van vierenvijftig (54) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde: van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen« De totale uitgifteprijs van de aandelen;

i; wordt bepaald op tweehonderdvijfentwintigduizend euro (E 225.000,00) waarvan!

honderdzevenentachtigduizend driehonderdzevenenvijftig euro zesenzestig cent (E 187.357,66) ais;

onmiddellijke kapitaalstorting en zevenendertigduizend zeshonderdtweeënveertig euro vierendertig cent (E; !! 37.642,34) als uitgiftepremie.

Inschrijving - Volstorting - Bankattest

i! De intekenaars op deze kapitaalverhoging, verklaren de inbreng in geld, alsook de betaling van dei ;i uitgiftepremie, te hebben verricht door overschrijving van de gelden voortkomend uit hun netto-dividend door; ;i overschrijving op een bijzondere rekening bij Crelan bank op naam van de vennootschap overeenkomstig ;! artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het attest van deze storting werd afgeleverd door Crelan Bank op 18 september 2014 en wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Deze inbreng wordt vergoed door de uitgifte van vierenvijftig (54) nieuwe aandelen zonder vermelding van! nominale waarde van dezelfde aard en met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen, hetzij aan elk van hen1 achttien (18) nieuwe aandelen,

!! De vergadering besluit dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar zijn, Vaststelling van de kapitaalverhoging

1; De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in i; speciën daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen: zeshonderddertienduizend driehonderdzevenenvijftig euro zesenzestig cent (E 1.613.357,66)«

Boeking uitgiftepremie

De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij zevenendertigduizend zeshonderdtweeënveertig euro vierendertig cent (E 37.642,34) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie wordt op het passief van de balans vermeld onder het eigen vermogen, op een rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de

!; bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE IN HET KAPITAAL

De vergadering beslist het kapitaal andermaal te verhogen door middel van incorporatie van voormelde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

uitgiftepremie ten bedrage van zevenendertigduizend zeshonderdtweeënveertig euro vierendertig cent (¬ 37.642,34) om het kapitaal te brengen van miljoen zeshonderddertienduizend driehonderdzevenenvijftig euro zesenzestig cent (¬ 1.613.357,66) naar een miljoen zeshonderdeenenvijftigduizend euro (¬ 1.651.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen zeshonderdeenenvijftigduizend euro (¬ 1.651.000,00) vertegenwoordigd door vierhonderdvijfenzestig (465) kapitaalaandelen zonder nominale waarde,

ACTUALISERING VEREFFENINGS-PROCEDURE

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te actualiseren en de statuten in die zin aan te passen. Artikel 34 tot en met 37 worden geschrapt en er worden nieuwe artikelen 34 tot en met 36 aangenomen.

HERNUMMERING ARTIKELEN STATUTEN

De vergadering beslist om volgende hemummering van de artikelen door te voeren. Huidig artikel 38 van de statuten wordt artikel 37; huidig artikel 39 van de statuten wordt artikel 38; huidig artikel 40 van de statuten wordt artikel 39; huidig artikel 41 van de statuten wordt artikel 40; huidig artikel 42 van de statuten wordt artikel 41; huidig artikel 43 van de statuten wordt artikel 42; huidig artikel 44 van de statuten wordt artikel 43; huidig artikel 45 van de statuten wordt artikel 44; huidig artikel 46 van de statuten wordt artikel 45; huidig artikel 47 van de statuten wordt artikel 46; huidig artikel 48 van de statuten wordt artikel 47; huidig artikel 49 van de statuten wordt artikel 48.

AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om de volgende artikelen van de statuten te wijziging om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

De tekst van artikel 5 van de statuten wordt vervangen als volgt:

1-let maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen zeshonderdeenenvetigduizend euro (¬ 1.651.000,00). Het is verdeeld in vierhonderdvijfenzestig (465) aandelen zonder nominale waarde.

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt voor een bedrag van tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00) een inbreng door de vennoten gedaan in het kader van de tijdelijke maatregel zoals voorzien in het artikel 537 lid 1 WIB, bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt op 23 juni 2014 door geassocieerd notaris Jeroen Parmentier te Gent." De artikelen 34 tot en met 37 van de statuten worden geschrapt en vervangen als volgt door de nieuwe artikelen 34 tot en met 36:

"Artikel 34: Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. Alarmbelpmcedure

Wanneer tengevolge van geleden veilles het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zef beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding warden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

20 er zijn geen passive luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e ...Vo or-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten' met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om elle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht de naamloze vennootschap Titeca Accountancy Merelbeke, Fraterstraat 132 te 9820 Merelbeke (ON 0423.100.736), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om elle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij elle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

-de expeditie van het proces-verbaal.



Op de laatste blz. van LuiK13, vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.10.2013, NGL 16.12.2013 13689-0347-013
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.10.2012, NGL 09.01.2013 13007-0434-014
14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.10.2011, NGL 12.12.2011 11632-0546-015
15/02/2011
ÿþ" .'~~ ~/,~~

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I lIII fl111 fl10 11111 0II 101111111 llI I 1l

~130353a6"

Ondernemingsnr : 0875.916.730

Benaming : DEN 200 (voluit)

.

NEERGELEGD

~....~.



0 2 FEB. 2011

RECiiTi~-K-VA\'

L. 1- :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Martelaarslaan 200

9000 Gent

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA MET UITGIFTEPREMIE - KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE UITGIFTEPREMIE

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jeroen Parmentier te Gent op 30 december 2010, geregistreerd te Gent 2 op 11/01/2011, boek 223, blad 36, vak 9, ontvangen 25,00 euro, getekend de Eerstaanwezend Inspecteur S. Haegeman, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten;; ' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «DEN 200» gevestigd te Gent, Martelaarslaan 200 volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering keurt de verslagen, opgesteld conform artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen;' door de bedrijfsrevisor, vennootschap °AUDITAS Bedrijfsrevisoren", met zetel te Roeselare, en door de; zaakvoerder goed;

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro om;', het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar eenenveertigduizend honderd:', euro (¬ 41.100,00) euro, met creatie van tweehonderd vijfentwintig (225) nieuwe aandelen, die dezelfde rechten.' en plichten zullen hebben als de bestaande honderd (100) aandelen en die in de winst zullen delen vanaf, heden, door inbreng in natura van de hierna genoemde aandelen.

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op een miljoen vierhonderd en zevenduizend.

" vierhonderd euro (¬ 1.407.400,00), waarvan tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00) euro als onmiddellijke kapitaalstorting en een miljoen driehonderd vierentachtigduizend negenhonderd euro (¬ 1.384.900,00) als uitgiftepremie.

DERDE BESLUIT: plaatsing - inbreng van AANDELEN

De vennoten, te weten de heer en mevrouwen Van Damme, Karel, Annemie en Katrien verklaren ieder hun' driehonderd negenennegentig (399) aandelen van de naamloze vennootschap "VAN DAMME TEAM",; gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Hogeheerweg 3, RPR GENT 0463.292.487, in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan iedere inbrenger vijfenzeventig (75) aandelen toegekend, hetzij samen tweehonderd vijfentwintig (225).

De nieuw uitgegeven aandelen zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande honderd; zesentachtig (186) aandelen en zullen in de winst delen vanaf datum van inbreng.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1/ De vennootschap krijgt de volle eigendom van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf datum van,; inbreng en zat er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de . dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering door de betrokken vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag.

4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van deze.; inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3°i, W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrenger te dragen en te betalen.

VIERDE BESLUIT: HET PLAATSEN OP EEN ONBESCHIKBARE REKENING "UITGIFTEPREMIE"

De vergadering besluit vervolgens het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij een miljoen driehonderd vierentachtigduizend negenhonderd euro (¬ 1.384.900,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



VIJFDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit daarna het kapitaal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie om het

kapitaal te brengen van eenenveertigduizend honderd euro (¬ 41.100,00) naar een miljoen vierhonderd

zesentwintigduizend euro (¬ 1.426.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLUIT: VOORKEURRECHT - PLAATSING - VOLSTORTING

Alle vennoten hebben uitdrukkelijk verklaard onherroepelijk afstand te doen van de gehele uitoefening van

hun voorkeurrecht.

ZEVENDE BESLUIT: VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

Vaststelling dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en

dat het kapitaal werd verhoogd tot een miljoen vierhonderd zesentwintigduizend euro (¬ 1.426.000,00),

vertegenwoordigd door vierhonderd en elf (411) aandelen zonder nominale waarde.

De vergadering beslist bijgevolg om artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt: "Het maatschappelijk

kapitaal bedraagt een miljoen vierhonderd zesentwintigduizend euro (f 1.426.000,00) gesplitst in vierhonderd

en elf (411) aandelen zonder nominale waarde."

ACHTSTE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Machtiging aan de notaris om de statuten te coördineren.

NEGENDE BESLUIT: MACHTIGING

Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd : - de expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen het verslag van de zaakvoerder

en het verslag van de bedrijfsrevisor, J

Jeroen Parmentier

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.10.2010, NGL 04.02.2011 11024-0349-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 17.10.2009, NGL 18.01.2010 10015-0160-011
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.10.2008, NGL 12.02.2009 09040-0322-011
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 20.10.2007, NGL 18.12.2007 07835-0149-013
23/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 21.10.2006, NGL 15.11.2006 06874-2866-014
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 03.10.2015, NGL 15.12.2015 15689-0067-013

Coordonnées
DEN 200

Adresse
MARTELAARSLAAN 200 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande