DEN BERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN BERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 412.737.770

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.03.2014, NGL 27.03.2014 14073-0440-010
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.03.2013, NGL 06.03.2013 13057-0020-010
05/02/2015
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 412.737.770

Benaming

(voluit) : DEN BERG

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9340 Oordegem (Lede), Grote Steenweg 250

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - kapitaalsvermindering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 4 december 2014, geregistreerd 151e kantoor Dendermonde, op 11 december nadien, register 5, boek 137, blad 77, vak 5, dat de buitengewone algemene vergadering van de bvba DEN BERG, met maatschappelijke zetel te Oordegem (Lede), Grote Steenweg 250, met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

Het jaar TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, op VIER DECEMBER,

Voor mij, Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris met standplaats te Oordegem, thans deelgemeente

van Lede,

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid Den Berg, met maatschappelijke zetel te Oordegem (Lede), Grote Steenweg 250,. ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 412.737.770; opgericht ingevolge akte verleden voor; notaris Meert te Erpe-Mere op 8 november 1972, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van; 18 november nadien onder nummer 3118-2 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Jean Van der Bracht te Oordegem (Lede) op 28 december 1999, bekend gemaakt de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari nadien, onder nummer 2000.0121-128.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Marc Snauwaert, hierna genoemd. De voorzitter stelt als secretaris en stemopnemer aan : mevrouw Marie Louise De Smet, hierna genoemd.

Zijn aanwezig, de volgende vennoten, die volgens hun verklaringen het hierna genoemde aantal aandelen in volle eigendom bezitten en die verklaren te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als eigenaar van aandelen welke hem niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering

1. De heer SNAUWAERT Marc Nicole Leon (NN 450715 393 54), geboren te Brugge op 15 juli 1945, eigenaar van honderd negenendertig (139) aandelen en zijn echtgenote

2. mevrouw DE SMET Marie Louise (470803 374 94), geboren te Aalst op 3 augustus 1947, eigenares van

honderd zesendertig (136) aandelen

samenwonende te Oordegem (Lede), Grote Steenweg 250

Hetzij samen tweehonderd vijfenzeventig (275) aandelen, vertegenwoordigend het volledige

maatschappelijke kapitaal.

De voorzitter stelt de aanwezigheidslijst op en zet vooreerst uiteen en verzoekt de ondergetekende Notaris te akteren dat huidige buitengewone algemene vergadering tot agenda heeft

1.Omzetting van het kapitaal van Belgische frank naar Euro waarbij de twee miljoen zevenhonderd vijftigduizend Belgisch Frank wordt omgezet in achtenzestigduizend honderd zeventig euro en tweeënzeventig cent (¬ 68.170,72)

2.0mzefting van de 275 bestaande aandelen met nominale waarde van tienduizend Belgische frank (10.000 BEF), in 275 aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vijfenzeventigste (1/275ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

3.Vermindering van het vast gedeelte van het kapitaal met negenenveertigduizend vijfhonderd zeventig euro en tweeënzeventig cent (¬ 49.570,72) om het van achtenzestigduizend honderd zeventig euro en

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

I

b

E

5r

ui

KQOPNANt?E-ANK VAN

L GENT

2 6 JAN. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

tweeënzeventig cent (¬ 68.170,72) te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalsvermindering, welke aangerekend wordt op het werkelijk gestort kapitaal, zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, De terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, kan enkel plaatsvinden met naleving van de voorwaarden van artikel 6131614 van het Wetboek van Vennoôtschappen. Overeenstemmende aanpassing van de statuten.

4.Ontsfag van de heer Marc Snauwaert als statutaire zaakvoerder en overeenkomstig aanpassing van de statuten en hieropvofgend benoeming van de heer Marc Snauwaert als niet-statutaire zaakvoerder

5.Volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht.

6.Toekenning van de bevoegdheden aan de zaakvoerder, meer bepaald om alle nodige maatregelen te treffen voor de terugbetaling waartoe de vergadering zal besluiten

7.coórdinatie van statuten

Vervolgens stelt de voorzitter vast dat de vennoten vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, dat zij voltallig aanwezig zijn en dat de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien door artikel 63 van het wetboek van de vennootschappen vervuld zijn. Hij stelt vast dat de vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten van de agenda, daar minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd

De heer Marc Snauwaert voornoemd en zaakvoerder, verklaart te verzaken aan de oproepingsformaliteiten zoals voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen.

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. Zij stelt vast dat zij geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering gaat vervolgens cver tot de behandeling van de agenda.

BESLUITEN

Na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen worden de volgende besluiten genomen

EERSTE BESLUIT_

De vergadering beslist dat het kapitaal wordt omgezet van twee miljoen zevenhonderd vijftigduizend

Belgisch frank naar achtenzestigduizend honderd zeventig euro en tweeënzeventig cent (68170,72).

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de omzetting van de 275 bestaande aandelen met nominale waarde van tienduizend Belgisch Frank (10.000 BEF) ieder, in 275 aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vijfenzeventigste (1/275ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT kapitaalsvermindering:

De algemene vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met negenenveertigduizend vijfhonderd zeventig euro en tweeënzeventig cent (¬ 49.570,72) te verminderen, zodat het kapitaal van achtenzestigduizend honderd zeventig euro en tweeënzeventig cent (¬ 68170,72)) tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) wordt herleid, door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal.

De kapitaalsvermindering, welke aangerekend wordt op het werkelijk gestort kapitaal, zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalsvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalsvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsvermindering van negenenveertigduizend vijfhonderd zeventig euro en tweeënzeventig cent (¬ 49.570,72) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd (¬ 18.6000,00).

Toelichting van de instrumenterende notaris,.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 6131614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reele kapitaalsvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de bij dit procesverbaal besliste kapitaalsvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders" mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader 'van de hierboven besliste kapitaalsvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

VIERDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen over te gaan tot ontslag van de heer Marc Snauwaert als statutaire zaakvoerder en overeenkomstig aanpassing van de statuten en hieropvolgend beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen over te gaan tot de benoeming van de heer Marc Snauwaert als niet-statutaire zaakvoerder.

VIJFDE BESLUIT: Volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht:

-De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om, in het kader van de tegenwoordige buitengewone algemene vergadering, de daarbij genomen beslissing(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, de bestaande statuten van de vennootschap volledig te herwerken, als volgt:

Artikel één - naam:

Er wordt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de naam: "DEN BERG",

Artikel twee - maatschappelijke zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Oordegem (Lede), Grote Steenweg 250.

De zetel van de vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in Vlaanderen of tweetalig Brussel,

De vennootschap mag ook bij beslissing van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - doel:

De vennootschap heeft tot doel de aankoop en verkoop zowel in het groot als in het klein, import en export, produktie van bloemen en planten, siervruchten en alle aanvullende artikelen, zowel voor eigen rekening als voor derden.

De vennootschap heeft verder tot doel

- De verhuur en de leasing van roerende en onroerende goederen. Het verrichten van de activiteiten van een leasingmaatschappij.

- Het verwerven onder eender welke vorm van participaties. De vennootschap kan deze participaties beheren, te gelde maken, valoriseren... Zij kan deelnemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert. Het optreden als holdingmaatschappij.

- Het verstrekken van advies en consulting, zowel op het gebied van administratie, organisatie, financiën, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen. De vennootschap mag in dat verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil, expertise, beheer, valorisatie en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren. Het optreden als patrimoniumvennootschap. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doe! verband houden.

De vennootschap mag alle industriële-, handels- en financiële-roerende en onroerende verhandelingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn er de verwezenlijking of uitbreiding van te bevorderen, zelfs omvormen in een vennootschap van andere vorm, versmelten of medewerken met andere vennootschappen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel vier - duur:

De vennootschap is opgericht voor ONBEPAALDE DUUR.

Artikel vijf - maatschappelijk kapitaal:

Het kapitaal bedraagt achttienduizend .zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in tweehonderd vijfenzeventig (275) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/tweehonderd vijfenzeventigste (11275ste) deel in het kapitaal.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, doms hun aandelen vertegenwoordigd.

is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

Artikel zes - aandelen en effecten:

Er wordt op de zetel een register van aandelen gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen, behoudens de toepassing van artikel tweehonderd zevenendertig van het Wetboek van Vennootschappen bij overlijden van de enige vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en in vruchtgebruik, dan zal -behoudens minnelijke overeenkomst- alleen de vruchtgebruiker de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen, tenzij een beslissing dient getroffen te worden over een wijziging van het kapitaal met inbegrip van het uitoefenen van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, van het doel of van enig ander punt van de statuten, of een beslissing over het al dan niet ontbinden van de vennootschap; in deze laatste gevallen zal alleen de blote eigenaar de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen,

Artikel zeven - overdracht en overgang van aandelen:

Behoudens ingeval de vennootschap slechts één enkele vennoot telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet afgestaan worden onder de levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met de voorafgaande, bijzondere en geschreven toestemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drievierden van het kapitaal bezitten, nà aftrek van de rechten waarvan de afstand of overdracht is voorgesteld.

Ingeval van voorafgaande toestemming, zal (zullen) de zaakvoerder(s) van de vennootschap op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, ofwel op verzoek van de erfgena(a)(m)(e)(n), legatarissen of rechthebbende(n) van een overleden vennoot, een algemene vergadering bijeenroepen, teneinde te beslissen over de voorgestelde overdracht of overgang van aandelen.

Het voorstel tot afstand van aandelen onder de levenden moet melding maken van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de overdrager en de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen of effecten die voorwerp zijn van de afstand onder levenden, alsmede de prijs en voorwaarden waartegen de afstand van aandelen zal gebeuren.

Ingeval van weigering van afstand of overgang van aandelen, zullen de weigerende vennoten gehouden zijn om binnen een termijn van twee (2) maanden te rekenen vanaf de datum van de vergadering, de aandelen die het voorwerp zijn van de voorgestelde afstand of overgang in te kopen.

De inkoop zal, behoudens andersluidende overeenkomst, geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

De afkoopwaarde van de aandelen zal bepaald worden in onderlinge overeenstemming, op basis van de waarde van de aandelen, zoals die blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening.

In geval echter geen akkoord wordt bereikt, dan zal de waardebepaling gebeuren door toedoen van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, op verzoek van de meest gerede partij.

Ingeval de vennoten toestemmen in de voorgestelde afstand of overgang van aandelen en evenwel zelf geen aandelen wensen in te kopen, dan zal de vennoot, die aandelen wenst over te dragen, ze rechtsgeldig aan derden kunnen verkopen tegen de voorwaarden vermeld in het door hem gedane voorstel en/of zullen de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot de aandelen van de overleden vennoot kunnen overnemen.

De weigering van toestemming van een overdracht onder de levenden of van een overgang wegens overlijden sluit zowel rechtstreeks als onrechtstreeks ieder verhaal uit.

Artikel acht - bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, van een directieraad of van een raad van toezicht, dan benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, [eden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door een enkele kennisgeving gericht aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien,

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een

algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn

vervanging te voorzien.

Artikel negen - bevoegdheid van de zaakvoerder(s):

Interne bestuursbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van 1) die handelingen, waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, 2) beperkingen opgelegd in de statuten, of 3)

beperkingen opgelegd bij zijn benoeming.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur vormen.

Indien er drie of méér zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een Voorzitter aanstelt en waarbij

verder wordt gehandeld zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder,

Volmachten:

De zaakvoerder(s) mag (mogen) zich in zijn (hun) betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder

zijn (hun) persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van zijn (hun) keuze, op voorwaarde nochtans dat

deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel tien - bezoldiging van de zaakvoerder(s):

Het mandaat van zaakvoerder kan worden bezoldigd in geld of in natura en is in overeenstemming met de

werkelijke uitgeoefende bestuursactiviteiten, tenzij andersluidend besluit van de algemene vergadering van de

vennoten van de vennootschap,

Onverminderd de (eventuele) bezoldiging, worden aan een zaakvoerder zijn gemaakte kosten terugbetaald

en dit op voorlegging van de daartoe strekkende bewijsstukken of kostennota's.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens

bezoldigd worden.

Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij

kan ten allen tijde worden aangepast.

Artikel elf - controle:

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de

algemene vergadering van de vennoten:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel twaalf - algemene vergadering:

1) Algemene beginselen:

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan

de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De algemene vergadering heeft het recht zijn statuten uitte leggen.

2) Bijeenroeping:

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen,

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die éénvijfde (1/5e) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vernielden de agenda met de te behandelen onderwerpen,

Zij worden vijftien (15) dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de

_rennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s).

3) Volmachten:

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4) Bureau:

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste In jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene

vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest

twee (2) stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van

de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5) Verloop van de algemene vergadering:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten,

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten warden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven per briefr fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6) Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel ieder

jaar op de tweede zaterdag van de maand maart om 10.30 uur

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en behandelt de

jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder(s) en commissarissen) te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de

stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone

meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen,

7) Buitengewone algemene vergadering:

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld. De commissaris(sen), indien benoemd, brengt (brengen) afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (3/4den) van de stemmen heeft verkregen, of vierNijfden (415den) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel dertien - boekjaar:

Het boekjaar begint op één oktober, om te eindigen op dertig september van ieder volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal (zullen) de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel veertien - winstverdeling:

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen,

Een minimum van vijf procent (5 %) wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één/tiende (1/10e) van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel vijftien - ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, dit alles onder voorbehoud van bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel zestien - woonstkeuze:

Iedere houder van aandelen op naam, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die zijn woonplaats en of zetel in het buitenland heeft, wordt geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hen alle handelingen geldig kunnen worden betekend of bekendgemaakt, zonder dat de vennootschap een andere

Hoor,,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

verplichting heeft dan deze ter beschikking van de geadresseerde te houden, Een kopie van deze betekeningen en bekendmakingen zal eveneens ter informatie worden verzonden aan de woonplaats van de geadresseerde in het buitenland.

Artikel zeventien - verwijzing:

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde Wetboek i voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

ZESDE BESLUIT -- toekenning van bevoegdheden aan zaakvoerders:

De vergadering verleent de zaakvoerders alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te I voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

ZEVENDE BESLUIT  COORDINATIE VAN STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd 04/12/2014

- coördinatie der statuten met overzichtstabel

Benjamin Van Hauwerrneiren

Notaris

Grote Steenweg 108A

9340 Oordegem - Lede

Tel. 09 369 06 26

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 25.03.2012, NGL 28.03.2012 12069-0353-010
12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.04.2011, NGL 07.04.2011 11079-0417-010
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 16.03.2010, NGL 24.03.2010 10074-0172-010
18/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.01.2009, NGL 12.03.2009 09072-0203-010
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 27.03.2008, NGL 27.03.2008 08082-0059-010
26/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 21.02.2007, NGL 22.02.2007 07054-5152-011
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 03.01.2006, NGL 05.01.2006 06005-0164-011
31/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 23.03.2005, NGL 29.03.2005 05096-4175-011
30/04/2004 : AA045365
18/03/2003 : AA045365
25/03/2002 : AA045365
21/01/2000 : AA045365
01/01/1997 : AA45365
01/01/1993 : AA45365
01/01/1992 : AA45365
22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 16.02.2016, NGL 18.02.2016 16045-0256-010
01/01/1989 : AA45365
01/01/1988 : AA45365
01/01/1986 : AA45365

Coordonnées
DEN BERG

Adresse
GROTE STEENWEG 250, BUS 1 9340 OORDEGEM

Code postal : 9340
Localité : Oordegem
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande