DEN BROEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN BROEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.940.037

Publication

16/09/2013
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIuu~ui~~~~uwiiuii~uN

3191093*

i0,5 SEP. 2013 R)<;C ia13A,4,"r~ ~f~iie~ KOni'Fí~Dt~ I ~` Cr

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0525940037

Benaming

(voluit) : DEN BROEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pontweg 4, 9800 Gottem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij gezamenlijke beslissing van zaakvoerder Lot Lannoo is de maatschappelijke zetel van de vennootschap per 30 juni 2013 verplaatst naar Neerschelde 2, 9800 Gottem.

Lannoot Lot

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 27.12.2014 14708-0275-010
22/04/2013
ÿþ~

Mod WMd 19.7

,k t:~ ", In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

iu

li~IInIRV11111M101110)

NEERGELEGD

11 APR 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAN rgafffeE GENT

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DEN BROEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9800 GOTTEM, Pontweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Philippe DUMON notaris te Moeskroen, op vier april twee duizend dertien, neergelegd voor registratie houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :

1.VENNOTEN:

1.Mijnheer MOORS Wim, geboren te Gent, op acht juli negentien honderd achtenzeventig, echtgenoot van Mevrouw VANTIEGHEM Barbara, wonende te 9800 Gottem, Pontweg 4.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel volgens akte verleden voor notaris Maggy VANCOPPERNOLLE, te Kortrijk, op vier april twee duizend en vier, ongewijzigd op heden

2. Mevrouw LANNO0 Lot Els Sarah, geboren te Tielt, op veer-tien december negentien honderd zesenzeventig, echtgenote van de heer STEVENS Henk, wonende te 9800 Gottem, Pontweg, 4.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel volgens akte verleden voor notaris Godelieve MONBALLYU, te Pittim, op achtentwintig september twee en een, ongewijzigd op heden

2.NAAM: DEN BROEL

3.RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

4.ZETEL: 9800 GOTTEM, Pontweg, 4

5.DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen,

-Het verlenen van advies en consultancy met betrekking tot de varkens- en veeteelt.

-Het verlenen van dienstprestaties op technisch, commer-cieel, administratief en financieel vlak met, betrekking tot de vee- en varkensteelt, zowel in eigen beheer als in deelname met derden,

-Het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie.

-Het voeren van onderzoek naar ziektes, ziekte-oorzaken, ziekteherkenning en  bestrijding erº% gezondheidszorg van dieren en het uitbaten van een laboratorium, onderzoeks- en analyse-activiteit hiervoor.

-Het voeren van onderzoek op het vlak van de gezondheidszorg met betrekking tot de veeteelt.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het verzamelen van en het terbeschikking stellen van know-how, kennis, intellectuele eigendom en vaardigheden op het vlak van of verworven door bovengenoemd onderzoek en het commercialiseren van produkten, diensten, intellectuele eigendom en kennis met betrekking hiertoe.

-De handel in voeder en voedingssupplementen voor dieren.

-De handel in levende dieren.

-De verzorging van en het stallen van dieren.

-De uitbating van een landbouwbedrijf in de meest ruime zin.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met be-trekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, dcor derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een eigen roerend of onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrich-ting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geplaatst: kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een/honderd zesentachtigste (II186de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7.SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : op de honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, werd ingeschreven in geld als volgt :

-door de Heer MOORS Wim, voor tweeënnegentig aandelen (92)

-door mevrouw LANNOO Lot voor vierennegentig aandelen (94)

8.DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

9a. AANWIJZING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutaire zaakvoerder en tot vast vertegenwoordiger wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

-De Heer MOORS Wim.

-Mevrouw LANNOO Lot

9b. OMVANGNVAN DE BEVOEGDHEID VAN DD NIET "-STATUTAIRE ZAÁKVOERDER ËN " WIJZE; WAAROP HIJ DEZE UITOEFENT:

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de taakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Nochtans zullen de zaakvoerders het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor elke akte houdende vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap.

10.AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

11.JAARVERGADERING:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag van de maand december om negentien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze ' datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moeten de zaakvoerders een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. ln dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerders en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

12. BESTEMMING VAN DE WINST = RESERVE - VEREFFENING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd:

Expeditie van de oprichtingsakte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEN BROEL

Adresse
NEERSCHELDE 2 9800 GOTTEM

Code postal : 9800
Localité : Gottem
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande