DEN HAUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN HAUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.469.402

Publication

14/10/2014
ÿþmod 11.1

heft---\v7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0847A69.402

Benaming (voluit) : DEN HAUW

111C !MU

ben aar Belj, Staal

NEERGELEGD

02 ONT. 2014

TfMNK VAN

KOOPRANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zate Hauwsestraat

9860 Oosterzele

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Ontbinding - Sluiting van de vereffening

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op zesentwintig september tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren, beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen

ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

- Verslag van de zaakvoerder betreffende de ontbinding

De voorzitter leest het voormeld verslag de dato 31 juli 2014 van de zaakvoerder voor, Dit verslag geeft een.

omstandige verantiroording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

' Bij dit verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd vastgesteld op 31 juli 2014,

zijnde minder dan 3 maanden voor deze.

- Verslag man de bedrquevisce beireffende de ontblnding

De vergadering onderzoekt vervolgens het voormeld verslag de dato 17 september 2014 van de voormelde bedrijfsrevisor over de staat van activa en passive, gevoegd bij het voormeld verslag van de zaakvoerder. Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"XII, BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen werd, onder verantwoordelijkheid van de enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Den Hauw" een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 31/07/2014, opgesteld aan realisatiewaarde, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van driehonderdvierendertigduizend negenhonderdvierennegentig euro tweeëntwintig euro (334.994,22 EUR) en een netto-actief van driehonderddertigduizend negenhonderdvierennegentig euro tweeëntwintig eurocent (330.994,22 EUR).

Op basis van ons specifiek nazicht van de staat van activa en passive van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Den Hauw" per 31/07/2014 op basis waarvan de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld, verklaren wij dat

1. de staat van activa en passive van de vennootschap per 31/07/2014 werd gecontroleerd , overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake ontbinding van : vennootschappen;

2. de bemerkingen in ons verslag niet van die aard zijn om de toestand van de vennootschap substantieel te wijzigen;

3. de staat van activa en passive van de vennootschap per 31/07/2014 aldus de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wilze weergeeft;

4. er evenwel een algemeen voorbehoud dient te worden geformuleerd voor fiscale (en sociale) schulden voor de boekjaren die nog niet definitief werden gecontroleere

5. de intentie werd geuit van de aandeelhouders om de activa te aanvaarden aan de in voormelde staat van actief en passief opgenomen boekwaarde en dat die alsdan overeenstemt met een., realisaffewaarde.

6, de vereffening reeds de facto door de zaakvoerder werd uitgevoere

7, gelet op de voorgelegde betalings- en/of consignatiebewijzen er kan worden vastgesteld dat de schulden opgenomen in de staat van actief en passief werden vereffend of de nodige fondsen in consignatie werden gegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4

: Voor-

..e,

behouctàn

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

m'ad 11,1

het gelet op het tijdstip van onze aanstelling en de noodzakelijke termijn voor de uitvoering van onze

controlewerkzaamheden, het ons niet mogelijk was onze controlewerkzaamheden te beëindigen meer

dan /5 dagen voor de voorziene algemene vergadering.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Den Hauw" en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent)

op 17 september 2014

Voor de BVBA DPO Bedriffsrevisoren

M'ion De Poortere

Bedriffsrevisor- zaakvoerder"

Ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening in één akte

Na kennisname en bespreking van de voormelde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te

ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in

artikel 194 van het W. Venn. en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de

vennootschap in toepassing van artikel 184 § 5 van het W. Venn, De voorwaarden zoals voorzien in artikel 184

§ 5 van het W. Venn. luiden als volgt:

- Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd en desgevallend werd in het besluit van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor melding gemaakt van de terugbetalingen of consignaties betreffende deze schulden;

- Alle vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en vereffening in één akte te doen;

- De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf,

De vergadering verklaart dat in dit kader aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het W. Venn. is voldaan, en beslist vervolgens dat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan.

Beëindiging mandaat van de zaakvoerder - kwijting

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde mevrouw Dauw Lisbet.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat dat gelopen heeft van 1 jantjari 2014 tot op heden.

Goedkeuring verdeling netto liquidatiesaldo en terugname resterend actief

De vergadering besluit om op basis van de staat van actief en passief per 31 juli 2014, over te gaan tot de toebedeling aan en de terugname door de enige vennoot van alle nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, onder last om eventuele nog opduikende vereffeningskosten te dragen en te betalen.

Voormelde toebedeling aan de enige vennoot wordt uitdrukkelijk goedgekeurd.

Vaststelling van de sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de voormelde balans van 31 juli 2014.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat Uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap DEN HAUW definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: 9860 Oosterzele, Hauwsestraat 3.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

Machtiging tot schrapping

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de naamloze vennootsohap "Titeca Accountancy , Merelbeke", met zetel te 9820 Merelbeke, Fraterstraat 132, ondernemingsnummer 0423.100.736, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie en om daartoe alles te verklaren en te ondertekenen wat nodig of nuttig

VOOR ANALYTISCH UnTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal;

- Het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen met een staat van activa en passive afgesloten per 31 juli 2014;

- Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2012
ÿþ" izi3ziaa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

I 7' MU 2012

Ri'rC;ITi3ANK VAN

KOOPid.1NDE1]!? GENT

~~

mod 11,1

Ondernerningsnr : 8 y'J-. t; 6q . tjo 2

Benaming (voluit) : DEN HAUW

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hauwsestraat 3

9860 Oosterzele

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent, op dertien juli tweeduizend en' twaalf, te registreren, blijkt dat mevrouw Dauw, Lisbet Caroline, gedomicilieerd en verblijvende te 9860, =i Oosterzele, Hauwsestraat 3, is verschenen en een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft: opgericht onder de naam "DEN HAUW", met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Hauwsestraat 3,i waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00) bedraagt,; vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze 186 aandelen wordt door de enige oprichter ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van honderd: euro (¬ 100,00) per aandeel,

De oprichter verklaart en erkent vervolgens: "

Dat elk aandeel volgestort is tot beloop van twee derden voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd;

euro (¬ 12.400,00).

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend:

,; overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting;

i, bij BNP Paribas Fortis.

:! Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 12 juli 2012, wordt aan de!

ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) tot haar;

beschikking heeft.

s De inschrijver verklaart en erkent dat zij op ieder aandeel waarop door haar werd ingeschreven, zij nog een

bedrag dient te volstorten van afgerond drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33).

De te publiceren statuten luiden als volgt: (bij uittreksel)

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt des

naam "DEN HAUW",

Artikel 2: Maatschar Peliike zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9860 Oosterzele, Hauwsestraat 3. "

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van:

derden, of door deelname van dezen:

1. Het verstrekken van diensten van intellectuele aard, met in het bijzonder.

- advies betreffende scheikundige stoffen en dit in de breedst mogelijke zin, zowel wat betreft productie,;

:, analyse, verkoop, aankoop, recuperatie en afvalverwerking;

- advies betreffende afval en in het bijzonder chemisch afval;

- het verwerven en verhandelen van afval;

- het herwaarderen van afval;

- het bijstaan van vennootschappen en ondernemingen in hun bedrijfsvoering;

- het opvolgen, uitbouwen en uitwerken van het commercieel beleid van deze ondernemingen;

- het opstellen van voorstellen en adviezen op het vlak van hun aankoop- en verkooppolitiek, waaronder het!

onderhouden van rechtstreekse en onrechtstreekse contacten met de leveranciers en de afnemers;

- het opvolgen, uitbouwen en uitwerken van de verdere expansie van de begeleide ondernemingen, met;

inbegrip van informatieverstrekking inzake de marktsituatie in België en daarbuiten, de concurrentiepositie en;

de mogelijkheden tot uitbreiding van het marktaandeel;

- het bijstaan van ondernemingen in het personeelsbeleid en de bedrijfsadministratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1





2, De aan- en verkoop, distributie, import en export van chemicaliën. Het optreden als commissionair of bemiddelaar in de verkoop van chemicaliën. Meer algemeen kan de vennootschap optreden als tussenpersoon in de handel.

3. De aan- en verkoop van paarden; uitbating van een manège, pension voor paarden; lesgeven, organiseren van wedstrijden, recreatie met paarden; handel in paardenbenodigdheden, voeding en additieven voor paarden. Dit alles in de meest ruime zin.

4, Leiding en de controle uitoefenen in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Onder om het even welke vorm deelnemen aan alle soorten vennootschappen en ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse.

5, Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het opstellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin.

6. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

7. Het ter beschikking stellen van haar roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders,

8, Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés en

concepten.

9. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

10. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijt een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren, Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Artikel 8: Aard van de aandelen - register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden,

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen,

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering,

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid,

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden, Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Op de laatste blz. van Luih BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vodr-ebehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad





De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 16, Verte. enwoordi " in "

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 20, Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. Hij kan die niet overdragen.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid doch verliest dan het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in die vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artikel 21. Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op tweede zaterdag van de maand juni om 11.00 uur.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 23" Toelatin+

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen váár de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Artikel 27' Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 30. Jaarrekenin.

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet,

Artikel 32: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt,

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 35; Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ()pk, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan niet de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni in het jaar 2014. Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, mevrouw Dauw Lisbet, die haar opdracht aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 mei 2012.

Machtiginq

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR ERIC MARTENS", afgekort "AEM", met zetel 9820 Merelbeke, Fraterstraat 132, ondernemingsnummer 0423.100.736, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vobr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DEN HAUW

Adresse
HAUWSESTRAAT 3 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande