DEN OLIEBOER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN OLIEBOER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.613.680

Publication

20/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313629*

Neergelegd

18-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Hoogweg 23

9690 Kluisbergen

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0635613680

Benaming (voluit) : Den Olieboer

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris, te Kluisbergen, op veertien augustus tweeduizend vijftien; neergelegd ter registratie dat, de heer BREDA, Paul Gaston, geboren te Heestert op negen mei negentienhonderd vijfenveertig, gescheiden, wonende te 9690 Kluisbergen, Hoogweg 23 en mevrouw WERBROUCK, Annie Maria Alfons, geboren te Roeselare op achttien augustus negentienhonderd zesenveertig, gescheiden, wonende te 9690 Kluisbergen, Hoogweg 23 een Starter besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (S-BVBA)) hebben opgericht onder de naam  Den Olieboer , met zetel te 9690 Kluisbergen, Hoogweg 23.

Het maatschappelijk kapitaal van duizend euro (¬ 1.000,00) is volledig onderschreven door inbrengen in geld door de heer Breda Paul -5%- en mevrouw Werbrouck Annie -95%), voornoemd. De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

A. VORM - NAAM ZETEL DOEL DUUR.

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een STARTER - besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid (S-BVBA) en heeft als naam  Den Olieboer .

De naam van de vennootschap zal steeds gevolgd worden door  S-BVBA .

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9690 Kluisbergen, Hoogweg 23.

(...)

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop van motorolie en andere vetten, koelvloeistoffen of gelijkaardige of aanverwante

producten, voor de toepassing van de automobielsector, de landbouw, de industrie en dergelijke

meer.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in

andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit

ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en

onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk

doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Indien het kapitaal van de vennootschap het bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬

18.550,00) bereikt verliest de vennootschap het statuut van  Starter en wordt ze bij notariële akte

omgezet naar een gewone BVBA of naar een andere vennootschapsrechtelijke vorm.

(...)

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00), vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

Artikel 6. Wijziging van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal mag noch vermeerderd noch verminderd worden dan bij besluit van de algemene vergadering der vennoten, beraadslagend onder de voorwaarden gesteld voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop bij kapitaalverhoging in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Wordt dit recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend dan worden de overblijvende aandelen aan de andere vennoten in dezelfde evenredigheid aangeboden, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie de overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op de aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrok-kenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de split-sing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vrucht-gebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeur-recht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrok-kenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal geschieden alsook het doel van de vermindering.

De algemene vergadering kan het maatschappelijk kapitaal niet verminderen zolang de vennootschap het statuut van starter heeft.

Artikel 7: Niet-volgestorte aandelen - stortingsplicht

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen. Bijstorting of volstorting worden door de zaakvoerder opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de vennoten wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven.

De opgevraagde sommen die desondanks niet binnen acht dagen vanaf hun eisbaarheid gestort worden, werpen, zonder enige ingebrekestelling, ten behoeve van de vennootschap een intrest af ten belope van de wettelijke interestvoet, vermeerderd met twee punten per jaar gerekend per dag vertraging vanaf hun eisbaarheid.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Artikel 8. Instandhouding van het kapitaal

Wanneer het netto-actief van de vennootschap als gevolg van geleden verlies gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, dan moet de zaakvoerder of zaakvoerdersraad de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met de voorstellen tot sanering, voorleggen aan de buitengewone algemene vergadering; in deze vergadering, die door hem moet worden samengeroepen binnen de twee maand na vaststelling van het geleden verlies, zal worden beraadslaagd en beslist volgens de regels gesteld voor een statutenwijziging.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

(...)

C. BESTUUR VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 13: zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden (overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen) die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 14: Interne bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

(...)

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 20: bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten.

Zij heeft de bevoegdheden die bij de wet en bij onderhavige statuten bepaald zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Artikel 21: (jaarlijkse) algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op tweede zaterdag van de maand mei om 18.00 uur. Indien die dag een een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist indien alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

Artikel 22. Bureau

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een voorzitter, gebeurlijk de zaakvoerder zelf, aangeduid door de vergadering. Deze voorzitter duidt eventueel een secretaris en een stemopnemer aan, en vormt samen met hen het bureau.

Artikel 23. Notulen

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de vennoten die het vragen.

Deze notulen worden in een speciaal register ingeschreven of ingebonden, dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen die in rechte of anders moeten worden voorgelegd, worden door de personen, die als orgaan de vennootschap kunnen verbinden, ondertekend.

De besluiten van de enige vennoot die overeenkomstig artikel 17 van deze statuten handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden eveneens vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 24. Agenda

Geen enkele vergadering kan beraadslagen en besluiten over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij de vergadering waarop alle vennoten aanwezig zijn, éénparig besluit de agenda te wijzigen.

Artikel 25: Aanwezigheids- en meerderheidsquorums

Onverminderd hetgeen hierna volgt, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met gewone meerderheid van stemmen genomen en voor de uitzonderingen wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen en tevens onder meer naar hetgeen hierna vermeld.

Een buitengewone algemene vergadering, die moet beraadslagen en besluiten over een statutenwijziging, kan dit slechts op geldige wijze voor zover de vennoten, die de vergadering bijwonen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wordt dit quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping vereist en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aantal op die vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met een drie vierden meerderheid van stemmen genomen. Indien de voorgestelde wijzigingen betrekking hebben op het doel en/of de rechtsvorm van de vennootschap, moeten de door het Wetboek van Vennootschappen vereiste bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquorums in acht worden genomen.

Artikel 26. Stemrecht - volmachten

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een nietvennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Artikel 27. Afwijkingen stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de lidmaatschapsrechten (inbegrepen de stemrechten) aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

F. INVENTARIS JAARREKENING WINSTVERDELING.

Artikel 28: boekjaar - inventaris - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en, voor zover wettelijk verplicht, stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. Artikel 29: winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een vierde afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afname bestaat tot het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen ¬ 18.550 en het geplaatst kapitaal van de S-BVBA.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo en een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

Artikel 30: winstuitkering

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

G. ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING.

Artikel 31. Ontbinding - vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in alle gevallen door de wet voorzien. Zij kan eveneens vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend met de door de wet vereiste meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds en ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering kan in het bijzonder aan de vereffenaars volmacht geven het maatschappelijk vermogen van de ontbonden vennootschap in te brengen in een andere vennootschap, tegen aandelen of obligaties.

De vennootschap kan ook in één enkele akte worden ontbonden en vereffend, onder de voorwaarden en binnen de beperkingen door de wet gesteld (thans artikel 184 §5 WB.VENN). Artikel 32. Verdeling

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen.

(...)

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN.

1/ BOEKJAAR  JAARVERGADERING

a) Na daarover ingelicht te zijn door ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters, dat het eerste boekjaar van de vennootschap aanvangt op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien. Voor zoveel als nodig zal na oprichting deze overname dienen bevestigd te worden.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

2/ BENOEMING ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot niet statutair zaakvoerder(s): mevrouw Werbrouck, Annie, voornoemd.

De benoeming geldt voor de duur van de vennootschap.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andere beslissing van de algemene vergadering.

(...)

4/ VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de heer Noël DUYCK, boekhouder te 7750 Mont-de-

l Enclus, Route Provinciale 44 alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der

Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

08/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DEN OLIEBOER

Adresse
HOOGWEG 23 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande