DENATA

Divers


Dénomination : DENATA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 437.886.308

Publication

21/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 19.05.2014 14126-0021-013
18/06/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

.... _ .... 

-

µ µ -

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

1111111111111111111111111111111111111 1111 "

Ondememingsnr 0437.886.308 Benaming (voluit) : DENATA

(verkort)

Vo

bec)

aan Bekl Staat

orurnE racie VA-N

KOOPHANDEL GENT

6 RN 201i

AFDELING DENDERMONDE

I

Grttne --

--- --------

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: HEIRBAAN 43

9120 HAASDONK

Onderwerp akte :ONTBINDING MET HET 00G OP INVEREFFENINGSTELLING  TOEBEDELING  SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op drie juni tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas I daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

Eerste beslissing: Lezing en onderzoek van het Verslag van de raad van bestuur  Verslag van de bedrijfsrevisor

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de raad van bestuur, opgemaakt op 26 april 2014, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarbij de staat van activa en passiva de date vijfentwintig april tweeduizend en veertien werd gevoegd.

Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A & F Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, voormeld, de dato twintig mei tweeduizend en veertien, een verslag opgemaakt over de staat van activa en passiva de dato vijfentwintig april tweeduizend en veertien.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk: "6.Besluit. In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de Naamloze " Vennootschap "Denata" te 9120 Haasdonk, Heirbaan 43, een boekhoudkundige staat van actief en passief per 25 april 2014 opgemaakt, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 379.862,80 en een netto-actief van EUR 377.612,80.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen betreffende de controle bij de vereffening van vennootschappen met een beperkte aansprakelijkheid, zoals opgelegd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat:

-de boekhoudkundige staat per 25 april 2014 werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur;

-deze boekhoudkundige staat per 25 april 2014 de toestand van de naamloze vennootschap "Denata" volledig, getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de

18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 . -.

Vc or-

beheden "aan hee Belgisch

Staats bled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders in het kader van de besluitvorming betreffende de ontbinding van de betreffende vennootschap.

Het ligt in de bedoeling van de Raad van Bestuur om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen aangezien er geen schulden aan derden meer zijn. Zodoende werd in het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur geen vereffenaar aangesteld.

Dit verslag is enkel bedoeld om de aandeelhouders een beter inzicht te verschaffen in de werkelijkheid van het netto-actief en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Tweede beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering - gelet op het voorgaande - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars dienen te worden beschouwd.

Derde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering ontslag te verlenen aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder, zijnde:

-de heer Vlaeminck Karel, voormeld, bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

-mevrouw Weemaes Ingrid, voormeld, bestuurder,

-mevrouw Vlaeminck Debbie, voormeld, bestuurder,

Hen wordt bovendien kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid.

Vierde beslissing:

Gelet op het feit dat er geen passiva meer zijn zoals blijkt uit voormelde staat van activa en passiva de dato vijfentwintig april tweeduizend en veertien, stelt de voorzitter vast dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

Voor de verduidelijking wordt verwezen naar de Parlementaire Vraag nr. 14529, waarin gevraagd werd hoe de voorwaarde dat een ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening slechts mogelijk is als er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva bedoeld in artikel 181 W. Venn. Uit het antwoord van de minister kan worden het volgende worden besloten: tenkel schulden worden geviseerd, zodat andere passiva als kapitaal en

reserves niet in beschouwing worden genomen, 2.dat het enkel de ..

schulden ten aanzien van derden betreft, zodat schulden aan de vennoten niet in beschouwing genomen worden, 3.de kosten of provisies verbonden aan de vereffening zelf worden niet in beschouwing genomen en 4.de voorwaarde is voldaan indien de schulden die blijken uit de staat van actief en passief zijn terugbetaald tussen het opmaken van de staat en de beslissing tot ontbinding van de vennootschap.

Vijfde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering verder dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten aile passiva werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens tien jaar bewaard blijven te Haasdonk, Heirbaan 43.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders naar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 30.05.2013 13136-0432-014
29/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 24.05.2012 12123-0450-014
06/01/2012
ÿþrnod 2.1

Voorbehoud

aan he

Belgiss Staatsbi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van 49::7,1tcte` CH i Of,.

')A;'l

2 6.' 11; ' 2011

*12004766* C)ENDERMOND:=~

Griffie

Ondernemingsnr : 0437.886.308

Benaming : DENATA

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Venootschap

Zetel : Heirbaan 43

9120 Haasdonk

Onderwerp akte : OMZETTING IN AANDELEN OP NAAM  AANPASSING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op twintig december tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: de aanwezige aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

2.: tot invoeging in de statuten van de mogelijkheid tot dematerialisatie van effecten door

, invoeging van een nieuw artikel 6 der statuten inhoudende de tekst zoals voorgesteld onder punt 2 van de agenda.

3.: de integrale tekst van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst.

=STATUTEN

Titel I: BENAMING - ZETEL - VOORWERP - DUUR

Artikel één:

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap onder de benaming "DENATA".

Artikel twee:

De zetel mag bij loutere beslissing van de raad van bestuur naar elke plaats in België worden overgebracht.

Bij verandering van de zetel zal deze door de zorgen van de raad van bestuur

bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen.

'? De vennootschap mag daarenboven bestuurlijke en uitbatingszetels vestigen,

agentschappen en bijhuizen, zowel in België als in het buitenland, oprichten en dit door de loutere beslissing van de raad van bestuur.

Artikel drie:

De vennootschap heeft tot doel :

het kweken, vetmesten, aan- en verkopen van alle slachtdieren. Voormelde opsomming is limitatief te begrijpen, het doel dient zo ruim mogelijk geinterpreteerd te worden.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige ge n_ of _ni aatregelen. nemen  ge Iijkaartüge.of aanverwante. _ __ ___..__;:

ui

i

ui

VI

N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het (Belgisch Staatsblad



ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiele en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel vier:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

Titel II: KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf:

1.Het Kapitaal is vastgesteld op VIJFENZESTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigd één/tweehonderdvijftigste van het maatschappelijk vermogen.

2. Overdracht onder levenden.

Een aandeelhouder kan zijn aandelen niet overdragen dan na ze te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders.

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen dient de raad van bestuur hierover in te lichten, met vermelding van het aantal en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de gevraagde prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer, natuurlijk persoon of rechtspersoon, en alle andere voorwaarden van de overdracht.

Binnen de veertien dagen maakt de raad van bestuur deze aanbieding over aan de andere aandeelhouders.

Binnen de veertien dagen van deze inlichting door de raad van bestuur, laten de aandeelhouders weten of zij al dan niet hun voorkooprecht uitoefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen te verwerven. Geen antwoord binnen die termijn van vijftien dagen staat gelijk met een verzaking aan het voorkooprecht. De aandeelhouders kunnen tevens uitdrukkelijk verzaken aan hun voorkooprecht bij aangetekende brief die aan de raad van bestuur wordt gericht binnen dezelfde termijn.

De uitoefening van het voorkooprecht moet betrekking hebben op het geheel van de aandelen dat door de overdrager aangeboden is.

De aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen.

De gehele of gedeeltelijke niet-uitoefening van het voorkooprecht door een aandeelhouder doet dit van de andere aandeelhouders toenemen gedurende een nieuwe termijn van vijftien dagen en nog steeds in verhouding van het aantal aandelen waarvan de aandeelhouders reeds eigenaar zijn. De raad van bestuur licht de geïnteresseerden hierover onmiddellijk in.

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, hoger ligt dan het aantal aangeboden aandelen, worden deze verdeeld tussen de aandeelhouders in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal en zonder opsplitsing van de aandelen. De raad van bestuur licht de

geïnteresseerden hierover onmiddellijk in.

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, lager ligt dan het aantal aangeboden aandelen of indien het voorkooprecht niet is











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

uitgeoefend, kunnen de aandelen vrij overgedragen worden aan derde kandidaat-overnemers.

Bij uitoefening van het voorkooprecht, worden de aandelen verworven aan de prijs die de derde kandidaat-overnemers hebben geboden of, bij gebrek aan akkoord over de prijs, aan de prijs die vastgesteld is door een expert tussen de partijen overeenkomstig artikel 1854 van het Burgerlijk Wetboek of, bij gebrek aan akkoord over de expert, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die beslist zoals in kortgeding.

De expert moet de prijs binnen de dertig dagen na zijn aanstelling bepalen.

Indien de door de expert voorgestelde prijs meer dan twintig percent in meer of min afwijkt van de prijs die in het oorspronkelijk bod van de overdrager is voorgesteld, kunnen zowel de overdrager als de overnemer verzaken aan hun voornemen.

De koper moet de prijs betalen binnen de dertig dagen na de vaststelling ervan, tenzij de partijen een andere termijn overeenkomen. Bij het verstrijken van die termijn is de overnemer van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd, gelijk aan de wettelijke interest.

De procedurekosten zijn gezamenlijk, elk voor de helft ten laste van de overnemer(s) en de overdrager(s).

3. Overdracht bij overlijden.

De voorgaande bepalingen zijn mutatis mutandis van toepassing op de overgangen bij overlijden. De rechthebbenden van de overleden aandeelhouder zullen aan de raad van bestuur vragen om hun toetreding goed te keuren of om het voorkooprecht uit te oefenen; zij zullen hun hoedanigheid van erfgenaam of legataris dienen laten kennen binnen de vijf maanden na het overlijden.

Artikel zes:

De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam. Effecten kunnen eveneens gedematerialiseerd worden, binnen de beperkingen voorzien door de wet. De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Artikel zeven:

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

Indien er meer dan één eigenaar per aandeel is, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een mandataris is aangeduid door de verschillende gerechtigden, welke aanduiding minstens acht dagen voor de algemene vergadering, voorzien van de handtekening van alle betrokkenen, op de zetel der vennootschap dient neergelegd te worden.

Artikel acht:

Indien een aandeel gesplitst is in blote eigendom en in vruchtgebruik, oefent, behoudens andersluidende overeenkomst tussen hen, de vruchtgebruiker alle eraan verbonden rechten uit, behoudens wanneer moet worden beslist over een wijziging aan het kapitaal, een fusie of ontbinding, of een wijziging van het doel.

Artikel negen:

In geval van kapitaalverhoging zal aan de bestaande aandeelhouders een recht van voorkeur voor het onderschrijven van de nieuwe aandelen worden toegekend, in evenredigheid met het aantal aandelen in hun bezit op het ogenblik van de inschrijving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het 8eigisch Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.5

i Deze aanbieding van het voorkeurrecht zal gebeuren binnen de termijn en onder de voorwaarden door de raad van bestuur bepaald.

Artikel tien:

De vennootschap mag steeds hypothecaire of andere obligaties uitgeven, bij beslissing van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt het type, de uitgiftevoorwaarden, de rentevoet, de wijze en het tijdstip van terugbetaling der obligaties. De obligaties worden geldig ondertekend door twee bestuurders.

Artikel elf:

In geen enkel geval zullen de erfgenamen of schuldeisers van een aandeelhouder de verzegeling van de goederen en de waarden van de vennootschap mogen vragen, noch de verdeling of openbare verkoping van de goederen van de vennootschap. Zij zullen zich moeten richten naar de inventarissen, balansen en beslissingen der algemene vergadering.

Titel III: BEHEER - TOEZICHT

Artikel twaalf:

De vennootschap wordt bestuurd in toepassing en met de inachtneming van de modaliteiten van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen naar keuze van de algemene vergadering of van de oprichters in het kader van de oprichting door:

.een Raad van Bestuur van ten minste twee leden, zolang de vennootschap uit niet meer dan twee aandeelhouders bestaat, of;

.een Raad van Bestuur van ten minste drie leden.

De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders, welke benoemd worden door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

De bestuurders zijn ten allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering. De uittredende leden zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel dertien:

De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter en eventueel een ondervoorzitter. De raad van bestuur kan even-eens een secretaris benoemen die geen lid van de raad van bestuur dient te zijn.

Telkens de voorzitter belet of afwezig is, wordt hij vervangen door de ondervoorzitter of bij diens ontstentenis door het oudste lid. De voorzitter leidt de vergaderingen en zit de algemene vergaderingen voor.

De raad van bestuur vergadert zo vaak als de belangen van de vennootschap het vereisen, op de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats, in de oproeping aangeduid, welke echter steeds in België moet zijn.

De oproepingen gebeuren steeds ten minste drie dagen op voorhand en schriftelijk, behoudens in uiterst dringende gevallen. De raad kan enkel geldig beslissen wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig is in het geval er minstens drie bestuurders zijn. Zolang er slechts twee bestuurders zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

Voor-

behouden aan het $elgisch

Staatsblad

zal de Raad van Bestuur enkel geldig kunnen vergaderen indien zij beiden aanwezig zijn.

Een bestuurder kan zich op de raad doen vervangen door een andere bestuurder, mits hiervoor een schriftelijke volmacht te geven per vergadering.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen op verzoek van minstens twee bestuurders indien de Raad van Bestuur uit minstens drie leden bestaat en op verzoek van minstens één bestuurder indien de Raad van Bestuur uit twee leden bestaat.

Alle schikkingen van de raad van bestuur worden opgetekend in processen-verbaal,

bijgehouden in een bijzonder register en ondertekend door de aanwezige leden.

Indien een bestuurder een tegenstrijdig belang heeft dient hij daarvan voorafgaand schriftelijk kennis te geven aan de raad van bestuur. Nadien zal door de zorgen van de raad van bestuur van de beslissing verslag worden gedaan aan de algemene vergadering.

Artikel veertien:

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake het beheer, bestuur en de zaakvoering van de vennootschap.

Hij heeft ondermeer het recht zonder raadpleging van de algemene vergadering alle contracten te sluiten, dadingen en compromissen aan te gaan, roerende en onroerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en te verhuren, toe te stemmen in hypothecaire inschrijvingen, opheffingen te verlenen met of zonder betaling, aile leningen en kredietopeningen aan te gaan, gedwongen tenuitvoerlegging te bedingen en te vervolgen, te ruilen, in rechte op te treden, te eisen en zich te verweren, dit alles zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

Artikel vijftien:

De raad kan één of meer gedelegeerd-bestuurders benoemen bij wijze van indeplaatsstelling, en de bevoegdheden ervan bepaIen, en tot de herroeping van hun aanstelling beslissen. De raad kan de bezoldiging der bestuurders vaststellen onder voorbehoud van goedkeuring door de algemene vergadering.

Artikel zestien:

Alle akten en alle verrichtingen die de vennootschap verbinden zullen geldig ondertekend zijn door één gedelegeerd-bestuurder of door de volledige raad van bestuur, aldus handelend namens de vennootschap, noch tegenover derden, noch tegenover de hypo-'theekbewaarder het bewijs moeten leveren van hun bevoegdheden.

Artikel zeventien:

De raad van bestuur of de gedelegeerd-bestuurder(s) mogen specifieke en afgebakende bevoegdheden voor één of meer opdrachten toekennen bij wijze van bijzondere volmacht aan personen die hij daartoe geschikt acht.

Artikel achttien:

De aandeelhouders oefenen het toezicht uit over de verrichtingen van de vennootschap. Iedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op alle handelingen van de vennootschap.

Hij mag zonder verplaatsing van de boeken inzage eisen van de boekhouding, de briefwisseling, de notulen van de vergaderingen en over het algemeen van alle geschriften van de vennoot-'schap.

Er dient een commissaris benoemd te worden indien de vennootschap zich in de voorwaarden zou bevinden waarbij de wet in de aanstelling van een commissaris voorziet.

Artikel negentien:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité.

Taken die verband houden met het algemeen beleid of die wettelijk zijn voorbehouden aan de raad van bestuur kunnen niet overgedragen worden. Het aangestelde directiecomité staat onder het toezicht van de raad van bestuur.

Het directiecomité moet bestaan uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van dit comité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het comité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan daarenboven de bevoegdheid verlenen aan één of meer leden van het directiecomité om de vennootschap hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, te vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur met betrekking tot de aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van haar leden moeten met het oog op de tegenwerpelijkheid aan derden neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank en bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Titel IV: DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel twintig:

Er zijn drie soorten algemene vergaderingen:

- de jaarvergadering welke jaarlijks wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België in de oproepingsbrief aangeduid, en die bijeenkomt elk jaar, OP DE DERDE MAANDAG VAN DE MAAND MEI OM TIEN UUR.

- de bijzondere algemene vergadering, welke dezelfde bevoegdheden heeft als de gewone algemene vergadering, is deze die samengeroepen kan worden, buiten de gewone periode, telkens het belang van de vennootschap het vereist of indien éénlvijf'de van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen;

- de buitengewone algemene vergadering is deze die wordt samengeroepen, telkens een wijziging in de statuten dient te gebeuren of indien de wet het voorschrijft.

Artikel éénentwintig:

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering hebben de bevoegdheden, hen door de wet en de statuten toegekend; zo beslist zij ondermeer over de benoeming en het ontslag der bestuurders, stelt zij vast of zij al dan niet zullen bezoldigd worden, geeft zij al dan niet kwijting over het gevoerde beleid, beslist zij over de goedkeuring der jaarrekening en over de reservatie of uitkering der winsten. Deze opsomming is niet uitputtend.

Artikel tweeëntwintig:

Behoudens wanneer door de wet bijzondere meerderheden vereist zijn, worden de beslissingen getroffen op de jaarvergadering of algemene vergadering, wat ook het getal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen zij, en dit bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer de vergadering evenwel te beslissen heeft over een verhoging of een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, een fusie of een wijziging van het maatschappelijk doel dan kan de algemene vergadering slechts geldig beslissen onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel drieëntwintig:

Elk aandeel heeft recht op één stem. Er zijn geen aandelen zonder stemrecht. Om op de jaarvergadering of algemene vergadering te worden toegelaten dient elke aandeelhouder zijn voornemen om aanwezig te zijn op de algemene vergadering vijf dagen op voorhand kenbaar te maken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hetBelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Elke aandeelhouder kan zich op de jaarvergadering of algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder, drager van een onderhandse volmacht. Deze volmacht dient minstens vijf dagen voor de algemene vergadering te zijn ontvangen op de zetel van de vennootschap.

Artikel vierentwintig:

De agenda der vergadering, evenals de datum, uur en plaats van vergadering en de voorstellen tot besluit worden door de zorgen van de raad van bestuur of gedelegeerd-bestuurder, minstens vijftien dagen op voorhand bekendgemaakt, overeenkomstig de voorschriften van het wetboek der vennootschappen.

De jaarvergadering en algemene vergadering kan naar believen de agenda wijzigen of bijvullen indien het ganse kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel vijfentwintig:

De jaarvergadering en algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of bij diens ontstentenis door het oudste lid. Tevens wordt op elke verga-'dering een secretaris en een stemopnemer aangeduid. Deze personen maken het bureau uit.

Artikel zesentwintig:

De beslissingen van de jaarvergadering en algemene vergadering worden opgenomen in notulen in een daartoe bestemd register en ondertekend door de leden van het bureau.

Evenwel kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

De aandeelhouders kunnen zonder verplaatsing der boeken er steeds inzage van krijgen, en op hun eigen kosten afschriften ervan bekomen, welke getekend worden

door de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

i Titel V: INVENTARIS - JAARREKENING - BALANS

! Artikel zevenentwintig:

Ieder boekjaar neemt een aanvang op één januari om te eindi-'gen op éénendertig december daarna.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel achtentwintig:

Vijftien dagen voor de jaarvergadering kunnen de aandeelhouders de inventaris en jaarrekening inzien op de zetel van de vennootschap, of tegen overlegging van hun effecten, kosteloos een exemplaar ervan verkrijgen.

Titel VI: RESULTAATBESTEMMING

Artikel negenentwintig:

Het saldo van de resultaatrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reserve-fonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbren-+gen naar het volgend boekjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rtsod 2. t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto-actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur kan beslissen tot het uitkeren van een interim-dividend, mits naleving van de desbetreffende voorwaarden van de ven-noot-'schappenwet.

Titel VII: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel dertig:

De vennootschap kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien de helft of meer dan de helft van het kapitaal zou verloren gegaan zijn, zal de raad van bestuur dadelijk een algemene vergadering samenroepen en deze de vraag voorleggen of de vennootschap al dan niet ontbonden zal worden, samen met eventuele voorstellen tot sanering van de toestand.

Artikel éénendertig:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel tweeëndertig:

Voor alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal men zich dienen te gedragen naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vervolgens vast dat de agenda is afgewerkt en dat de zitting wordt opgeheven om éénentwintig uur.

Benoeming.

" De algemene vergadering benoemt tot bestuurders voor een periode van zes jaar, ingaande op 21 mei 2012, datum van het verstrijken van het huidig mandaat van de bestuurders :

De heer Karel Vlaeminck

Mevrouw Ingrid Weemaes

Mevrouw Debbie Vlaeminck

Die allen aanvaarden.

De raad van bestuur, samengekomen na de algemene vergadering, benoemt de heer Karel Vlaeminck tot gedelegeerd bestuurder met ingang van 21 mei 2012, datum

van het verstrijken van zijn vorig mandaat, die aanvaardt.

Tot vaste vertegenwoordiger wordt benoemd de heer Karel Vlaeminck, die aanvaardt.

De benoemingen tot bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vaste vertegenwoordiger lopen tot aan de algemene vergadering van 2018, dus gedurende zes jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden d aan het Belgisch Staatsblad

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 20.05.2011 11117-0056-014
27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 25.05.2010 10125-0062-014
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 20.05.2009 09152-0277-014
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 19.05.2008 08141-0305-014
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 21.05.2007 07146-0070-014
27/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.05.2005, NGL 25.05.2005 05170-3404-015
28/05/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 17.05.2004, NGL 24.05.2004 04163-1072-015
18/06/2003 : SN047270
03/06/2000 : SN047270
01/01/1997 : SN47270
05/06/1996 : SN47270
01/01/1992 : SN47270
09/08/1989 : SN47270

Coordonnées
DENATA

Adresse
9120 HAASDONK

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande