DENDER BELTING EN AANDRIJVINGEN EX FIRMA MARQUEBREUCK

Divers


Dénomination : DENDER BELTING EN AANDRIJVINGEN EX FIRMA MARQUEBREUCK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 424.938.291

Publication

24/10/2014
ÿþ Wm111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

11111111111,11MIXII111111

(.7R1FF1E RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 OKT. 2014

APDELiN D DERMONDE

Ondernemingsnr :0424.938.291

Benaming (voluit) :DENDER BELTING EN AANDRIJVINGEN EX FIRMA MARQUEBREUCK

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Rosstraat 62 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP-SLUITING VAN DE VEREFFENING MET TOEBEDELING ONROEREND GOED

" Uit een akte verleden voor mij, Jean Matthys, notaris te Lokeren, op 29 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap, bijeengekomen is en de

vaststelling van volgende formaliteiten heeft gedaan:

a) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 17 september 2014.

b) Het verslag van de heer Marc Wauters, bedrijfsrevisor bij Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DENDER BELTING EN AANDRIJVINGEN EX FTRMA MARQUEBREUCK met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde (Baasrode), Rosstraat 62, een boekhoudkundige staat afgesloten op 17 september 2014 opgesteld, die, rekeding houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 938.669,68 EUR en een netto-actief van 631.491,56 EOR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per 17 september 2014 uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud:

- Van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het orea--

Staatsblad

gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controle van de administratie der directe belastingen en de BTW-administratie, en

- Dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

De zaakvoerder stelt voor om, overeenkomstig artikel 184,55 W. Venn., de ontbinding en de sluiting van de vereffening in én akte te laten plaatsvinden.

Op basis van de informatie die ons door het bestuursorgaan van DENDER BELTING EN AANDRIJVINGEN EX FIRMA MARQUEBREUCK BVBA werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat elle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, evenwel onder voorbehoud van hetgeen hiervoor uiteengezet werd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op 61.301,60 EUR, die verschuldigd zal worden op het moment van het nemen van de beslissing bot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag is opgesteld in het kader van artikel 18151 W. Venn. voorafgaandelijk aan de ontbinding van de Besloten Vennootschap met Beperkte iansprakelijkheid DENDER BEL TING EN AANDRIJVINGEN EX FIRMA RARQUEBREUCK en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. Opgesteld te Dendermonde, 26 september 2014.

(getekend)

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Marc Wauters

Kerkstraat 2, 9200 Dendermonde.'

De vergadering heeft na beraadslaging over de punten op de agenda, volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

1/ ontslag voorlezing verslag zaakvoerder en revisor.

2/ Vervolgens beslist de vergadering over te gaan tot ontbinding van de vennootschap vanaf heden vermits de vennootschap in de toekomst geen activiteiten meer zal stellen.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld omdat de vereffening onmiddellijk wordt gesloten in deze vergadering overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen, warbij alle schulden ten aanzien van derden werden terugbetaald voor heden of de nodige gelden om die te voldoen, werden geconsigneerd, zoals blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor, hiervoor aangehaald.

De zaakvoerders, de heer Coppens Marc en de heer Vanden Bussche Jean Paul, beiden voornoemd, verklaren bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar, zelf ten aanzien van derden als vereffenaar te worden beschouwd bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De heer Coppens Marc en de heer Vanden Bus sche Jean Paul verklaren elk hierbij uitdrukkelijk:

1) dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit voormelde staat van activa en passiva; en

2) dat alle schulden ten aanzien van derden werden terugbetaald of dat de nodige gelden om die te voldoen, werden geconsigneerd.

3/Daar er geen vereffenaar wordt aangesteld, daar alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, en daar alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van



Luik B - vervolg

stemmen besluiten, zijn de voorwaarden van artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen vervuld en kan onmiddellijk worden overgegaan tot de sluiting, waarbij de vennoten verklaren dat het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen.

De vergadering beslist onmiddellijk over te gaan tot de verdeling van alle roerende activa onder de vennoten, de heer Coppens Marc en de heer Vanden Bussche Jean Paul, beiden voornoemd, naar evenredigheid van hun aandelenverhouding

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Marc Coppens teinende het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten rekeningen van voornoemde vennoten naar evenredigheid van hun aandelenverhouding. De heer Coppens Marc en de heer Vanden Bussche Jean Paul verklaren uitdrukkelijk dat zij alle mogelijke navorderingen van belastingen en taksen zullen betalen. Eventuele teruggaven van belastingen en taksen zUllen hen eveneens toekomen.

Zij verklaren tevens dat zij, in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

A. Ingevolge onderhavige ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap worden navolgende onroerende goederen toebedeeld aan de heer Coppens Marc en de heer Vanden Bussche Jean Paul, naar evenredigheid van hun aandelenverhouding:

1. STAD DENDERMONDE VIJFDE AFDELING - DEELGEMEENTE BAASRODE

De volle eigendom van een handelshuis 'op en met grond en aanhorigheden, gelegen aan de Rosstraat nummer 62, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en volgens huidig kadaster sectie B nummer 0299M, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van veertien aren twintig centiaren (14a 20ca).

2. GEMEENTE RONZON RENDEUX - EERSTE AFDELING - GEMEENTE RENDEUX

De gebouwen van een chalet, met bijhorende tuin, gelegen aan de Rue du Mont 14, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie C nummer 590/C, met een oppervlakte van tweeëntwintig aren vijfenvijftig centiaren (22a 55ca),

B. AANBEDELING VAN HET ZAKELIJK RECHT VAN ERFPACHT

De vergadering stelt vast de vennootschap eigenaar is van volgend zakelijk recht:

Een recht van erfpacht, toegestaen-voor een duurtijd van zevenentwintig jaar met ingang van 13 juli 1993, krachtens akte verleden op 13 juli 1993 voor notaris Van Sinay-Poodts te Ninove-Meerbeke betreffende een nabeschreven grond, toebehorende in volle eigendom aan de heer Marc Coppens en aan de heer Jean Paul Vanden Bussche (elk voor de onverdeelde helft): GEMEENTE RONZON RENDEUX - EERSTE AFDELING - GEMEENTE RENDEUX

De grondeigendom van een chalet met bijhorende tuin gelegen aan de Rue du Mont 14, gekadastreerd volgens titel en kadaster sectie C nummer 590/C, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 22a 55ca.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing tot ontbinding en vereffening van de vennootschap, het recht van erfpacht op de grond van rechtswege zal toebehoren aan de vennoten, de heer Marc Coppens en de heer Jean Paul Vanden Bussche, in verhouding tot hun huidig aandelenbezit in de ontbonden vennootschap.

Als gevolg van de overdracht die van rechtswege plaatsvindt, houdt het recht van erfpacht op voorschreven grond op te bestaan, de hoedanigheden van erfpachter en grondeigenaar in hoofde van de heren Marc Coppens en Jean Paul Vanden Bussche aldus verenigd wordend.

4/De vergadering stelt vast dat de vennootschap op heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering keurt de rekeningen en verrichtingen van het lopend boekjaar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : DE037566
30/07/2010 : DE037566
07/09/2009 : DE037566
09/09/2008 : DE037566
31/08/2007 : DE037566
05/09/2006 : DE037566
20/07/2005 : DE037566
07/07/2004 : DE037566
30/06/2003 : DE037566
01/01/1992 : DE37566
03/09/1991 : DE37566
01/01/1989 : DE37566
09/07/1988 : DE37566
01/01/1988 : DE37566

Coordonnées
DENDER BELTING EN AANDRIJVINGEN EX FIRMA MAR…

Adresse
Zetel :Rosstraat 62 te 9200 Dendermonde

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande