DENDER HOCKEY

Association sans but lucratif


Dénomination : DENDER HOCKEY
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 631.862.948

Publication

18/06/2015
ÿþ IVlOD 2.2

1.L. ,fr ~: 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie



HIJ I 1111' Illlfllil~ldl~~

*15066531*

(RIFFIE RECHTBANK VAIR KOOPHANDEL GENT

09 JU N1 2015

AFDELING DENDERMONDE I

Griffie

Ondernemingsnr : G3A S6L 9'125

Benaming

(voluit) : Dender Hockey

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : 9406 Outer, Outerstraat 128

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 6 juni 2015 dat er door navolgende stichtende leden:

1. Bart Deckers (71.10.12-467.55), wonende te Steenweg 659, 9470 Denderleeuw

2. Annita Barbé (73.07.17-426.64), wonende te Hofkwartier 10, 9402 Meerbeke

3. Kristien Van Hauwe (66.12.24-254.11), wonende te Halsesteenweg 101, 9402 Meerbeke

4. Jonathan Roosens (81.09.04-025.67), wonende te Outerstraat 128, 9406 Outer

een vereniging zonder winstoogmerk werd opgericht, waarvan de statuten de volgende zijn: TITEL I. - Naam, Zetel, doel, duur

Artikel 1. Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een, vereniging zonder winstoogmerk (hierna VZW genaamd) op grond van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 02 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk (hierna de VZW-wet genaamd)

Artikel 2. Naam

De naam van de vereniging is "Dender Hockey",

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van verenigingen; zonder winstoogmerk, vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de: woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", en het adres van de zetel van de; vereniging. Eenieder die in naam van een vereniging meewerkt aan een in het vorig lid vermeld stuk waarop één van deze vermeldingen niet is aangebracht, kan persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor alle of voor; een gedeelte van de verbintenissen die de vereniging krachtens dit stuk heeft aangegaan.

Artikel 3. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd in België, 9406 Outer, Outerstraat 128. De vereniging resorteert aldus onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde. De zetel van de vereniging mag overgebracht worden naar een andere plaats in dezelfde agglomeratie bij besluit van de Raad van Bestuur, De Algemene Vergadering bekrachtigt de zetelwijziging in statuten op haar eerstvolgende vergadering. Dit bekrachtigd besluiti moet dan binnen de maand bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4, Doel

De vereniging heeft tot doel het inrichten en bevorderen van sportactiviteiten in het algemeen en het: beoefenen en het bevorderen van het hockey in een geest die gekenmerkt wordt door fair-play, individuele inspanning in dienst van het gemeenschappelijk resultaat, het wederzijds respect en de solidariteit tussen zijn, leden, in het bijzonder. De vereniging zal zich mogen aansluiten bij elke  al dan niet overkoepelende organisatie die een gelijkaardig of aanverwant doel heeft, zoals de Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBWB)' en de Vlaamse Hockey Lige (VHL).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De VZW kan ter uitvoering van haar doel alle roerende en onroerende goederen verwerven en beheren, in huur nemen of geven, in concessie nemen of geven, personeel aanwerven en meer uitgebreid alle handelingen stellen die de verwezenlijking van het doel rechtvaardigen.

De VZW mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking met haar ideële en niet-winstgevende doelstellingen te maken hebben, met inbegrip van eventueel bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten of evenementen binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten steeds volledig en alleen zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van haar ideële niet winstgevende doelstellingen.

Artikel 5, Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur,

TITEL Il.  De Leden.

Artikel 6. De vereniging bestaat uit effectieve en toegetreden leden.

Alleen de effectieve leden bezitten het volledig lidmaatschap van de VZW, Zij worden uitgenodigd op de algemene vergadering, zijn er stemgerechtigd en hebben voorts alle rechten en plichten die de VZW-wet en deze statuten toekennen aan de [eden. De effectieve leden worden verder kortweg genoemd "leden". Hun aantal is onbeperkt, maar moet tenminste vier bedragen. De oprichters van de VZW zijn de eerste effectieve leden van de vereniging.

De toegetreden leden mogen deelnemen aan de activiteiten van de vereniging, maar hebben geen stemrecht.

Artikel 7, Beslissingen over de toetreding van effectieve leden behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. De namen van aile effectieve leden zullen worden opgenomen in een register van effectieve leden dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden.

Artikel 8. Iedere natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de VZW ondersteunt, kan bij de VZW een aanvraag indienen om toegetreden lid te worden. Hiertoe moet hijlzij een schriftelijke aanvraag indienen bij de Voorzitter van de Raad van Bestuur. De kandidatuur wordt voorgelegd aan de Raad van Bestuur. Deze laatste onderzoekt de kandidatuur tijdens zijn eerstvolgende bijeenkomst. Tegen zijn beslissing, die niet met reden omkleed moet worden, is geen beroep mogelijk. De beslissing wordt schriftelijk ter kennis van de kandidaat gebracht. Degene die niet werd aangenomen, kan zich slechts ten vroegste één jaar na de datum van de beslissing, opnieuw kandidaat stellen, Hun rechten en plichten worden vastgesteld door het binnenhuisreglement.

Artikel 9 : Lidmaatschapsbijdrage. Indien er een jaarlijkse bijdrage wordt gevraagd van de leden, zal het bedrag worden bepaald door de algemene vergadering, Dit bedrag kan nooit meer bedragen dan 500 euro.

Artikel 10. De effectieve en de toegetreden leden kunnen op ieder ogenblik uittreden uit de vereniging.

Het ontslag van een effectief lid moet middels een schrijven gericht aan de voorzitter van de Raad van

Bestuur kenbaar gemaakt worden en gaat in een maand na ontvangst van dit schrijven.

Het ontslag van een toegetreden lid, bekend gemaakt door middel van een schrijven, gaat in een maand na

ontvangst door de voorzitter van de Raad van Bestuur van dit schrijven.

De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de Algemene Vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee/derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

De uitsluiting van een toegetreden lid is de bevoegdheid van de Raad van Bestuur, die dit uitspreekt met een gewone meerderheid van de stemmen.

De raad van bestuur kan de leden die zich aan een zware overtreding van de statuten of van de normen van eer en welvoeglijkheid schuldig hebben gemaakt, schorsen tot aan de beslissing van de algemene vergadering.

Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een lid-rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Artikel 11. Geen enkel effectief of toegetreden lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt ten allen tijde : tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW etc...

Artikel 12, De algemene vergadering kan, op de door haar te bepalen voorwaarden, aan bepaalde personen de titel van erelid van de vereniging toekennen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

TITEL III.  Algemene vergadering

Artikel 13. De Algemene Vergadering is samengesteld uit de effectieve leden.

Artikel 14. De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar

zijn toegekend door de wet en door de onderhavige statuten. Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid:

1. de wijziging van de statuten;

2, de benoeming en het ontslaan van de bestuurders

3. desgevallend de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het

bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4. de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5. de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6, de ontbinding van de vereniging;

7. de uitsluiting van een effectief lid;

8. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal

oogmerk;

Artikel 15, De Algemene Vergadering, moet minstens eenmaal per jaar worden bij-eengeroepen en zal worden gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om 19.30 u, en voorts telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist.

Op ieder ogenblik kan een Buitengewone Algemene Vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door een beslissing van de Raad van Bestuur of op vraag van minstens 1/5 van de effectieve leden. Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 16. Zowel de gewone Algemene Vergadering als een eventuele bijzondere Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Voorzitter van de Raad van Bestuur bij gewone brief of per e-mail, die minstens vijftien dagen vâôr de vergadering aan ieder effectief lid wordt gestuurd. De agenda, datum en plaats van de algemene vergadering worden vermeld in het oproepingsbericht, Na de kenbaarmaking van de agenda kunnen hieraan punten worden toegevoegd door de effectieve leden. Deze bijkomende punten worden ten laatste een week voor de voorziene datum van de Algemene Vergadering door de indiener aan alle collega's kenbaar gemaakt en deze kunnen maar behandeld worden op de Algemene Vergadering mits goedkeuring van 1/2 van de aanwezige leden.

Artikel 17. Ieder effectief lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegen-Iwoordigen door een lasthebber die ook een effectief lid moet zijn van de vereniging, le-'der effectief lid kan slechts één enkel ander lid vertegenwoordigen en zodoende dus maximaal 2 stemmen uitbrengen. De lasthebber moet voor de stemming een geschreven volmacht voorleggen. Alle volmachten dienen bij het begin van de vergadering aan de voorzitter overhandigd te worden, en zij worden gehecht aan de notulen van de algemene vergadering, .Het verslag van de A.V. wordt aan de leden toegezonden per gewone post of per email.

Artikel 18. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of bij ontstentenis door de ondervoorzitter of de oudste van de aanwezige leden van de Raad van Bestuur.

Artikel 19. In de Algemene Vergadering hebben alle effectieve leden een gelijk stemrecht. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde effectieve leden, behoudens andersluidende bepa-'ling in de VZW-wet of in onderhavige statuten. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 20 De algemene vergadering kan slechts geldig besluiten over de ontbinding van de vereni-*ging of de wijziging in de statuten indien de bepalingen van de artikelen B en 20 van de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk warden nageleefd. De wijziging van de statuten of ontbinding van de vereniging vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de effectieve of vertegenwoordigde leden.Ingeval op een eerste vergadering minder dan 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen na de eerste vergadering worden gehouden De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 3/1 van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden

Dezelfde gekwalificeerde meerderheid is vereist bij een beslissing tot aanvaarding of uitsluiting van een effectief lid.

Wanneer de statutenwijzinging betrekking heeft op het doel of de doeleinden vereist ze een meerdeheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden

Artikel 21. De besluiten van de algemene vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder, Dit register wordt bewaard in de zetel van de vereniging waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen. Alle leden of derden, die van een belang

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

doen blijken, kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door een bestuurder. Iedere wijziging van de statuten moet binnen de maand van haar dagtekening wonden bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Dit geldt ook voor iedere benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder.

TITEL IV. HET BESTUUR

Artikel 22. Samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit minstens drie personen, gekozen onder de effectieve leden door de algemene vergadering. Als slechts drie personen effectief lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit twee personen. Het aantal bestuurders moet altijd lager zijn dan het aantal personen dat effectief lid is van de vereniging. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een penningmeester en een secretaris.

Artikel 23. Voorwaarden

Kandidaat-bestuurders dienen hun kandidatuur minimum 14 dagen voor de datum van de Algemene Vergadering waarop de verkiezing zal worden gehouden te richten aan de Raad Van Bestuur. Zij worden verkozen voor onbepaalde termijn.

De Algemene Vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan hun mandaat.

leder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur.

Bij ontslag, schorsing of overlijden van een bestuurder, zal de eerstvolgende Algemene Vergadering in zijn vervanging voorzien voor de nog lopende periode. Intussen kan de Raad van Bestuur onder zijn leden een bestuurder aanduiden die tijdelijk de opengevallen functie (voorzitter, secretaris, penningmeester) waarneemt.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Artikel 24. Bekendmakingsvereisten

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.Uit de stukken moet blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Artikel 25, Vergaderingen, beraadslagingen, beslissingen

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris, Ingeval de voorzitter verhinderd is, kan, zo hij daarmee uitdrukkelijk instemt, zijn taak waargenomen worden door de penningmeester.

De Raad kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en besliissen indien ten minste vijf bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter.

Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en die ingeschreven worden in een speciaal register. Uittreksels die desgevallend moeten worden voorgelegd, worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

Wanneer ten aanzien van één van de leden van de raad van bestuur een belangenconflict zou rijzen, zal deze zich onthouden van deelname aan de beraadslaging en de stemming. Hij zal dit voorafgaandelijk melden aan de overige leden van de vergadering die een ander persoon dan de betrokken bestuurder zullen aanstellen om hem te vertegenwoordigen.

Artikel 26. Bevoegdheden

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging. Hij kan alle rechtshandelingen stellen en alle daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering of die strijdig zijn met de wet. Hij mag onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan alle andere machten voortvloeiend uit de wet of de statuten alle daden stellen en overeenkomsten afsluiten, schikkingen treffen, compromissen sluiten,roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met een hypotheek bezwaren, leningen afsluiten, alle schenkingen, subsidies, legaten en overdrachten aannvaarden voorzover deze kaderen binnen het doel van de vereniging.

Voorzitter, penningmeester en secretaris zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, aangetekende brieven e.d.gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen. Desgevallend kan een stichtend lid deze ook in ontvangst nemen.

De penningmeester is gevolmachtigd om courante betalingen uit te voeren. Ingeval er een betaling groter dan 750 E dient te gebeuren dient schriftelijke toestemming van de voorzitter en één van de andere leden van de raad van bestuur te worden verleend. Hetzelfde geldt voor het afsluiten van contracten, tekenen van documenten en het aankopen van goederen en materiaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

Voor beslissingen en handelingen die een waarde of het bedrag van 2.000 E overschrijden is de schriftelijke toestemming van de volledige raad van bestuur vereist.

Artikel 27. Vertegenwoordiging.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur, alleen handelend.

Bij afwezigheid van de voorzitter van de raad van bestuur wordt hij vervangen door een ander lid van de raad van bestuur, Deze moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enig besluit van de raad of van enige machtiging. De Raad van Bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 28.Aansprakelij khe id

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de

vereniging, Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

TITEL V. BEGROTING EN REKENINGEN

Artikel 29. Jaarrekening

Het boekjaar van de vereniging loopt 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in Artikel 17 VZW-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten. Bij het einde van elk boekjaar worden door de Raad van Bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten, en worden de inventaris en de balans opgemaakt. Deze worden aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering onderworpen. De rekeningen en begroting worden ten minste acht dagen vôár de jaarvergadering ter kennis gebracht van de effectieve leden, die alsdan inzage kunnen vragen, zonder verplaatsing, van al de bescheiden waarop deze rekeningen en begroting gesteund zijn.

Artikel 30. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging, en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of op een andere wijze aan de leden worden uitgekeerd.

TITEL VL ONTBINDING -- VEREFFENING

Artikel 31. De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal effectieve leden daardoor niet minder dan drie bedraagt.

De vereniging kan vóór het verstrijken van haar duur ontbonden worden door een be-'sluit van de algemene vergadering overeenkomstig artikel 20 van de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 of door een gerechtelijke beslissing,

In geval van vrijwillige ontbinding en vereffening worden door de algemene vergadering, en bij ge-'breke daarvan door de rechtbank, een of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking der goede-'ren vastgesteld.

Artikel 32. In geval van ontbinding zal het actief, na aanzuivering der schulden, overgedragen worden aan een vereniging, stichting of instituut welke hetzelfde of althans een verwant doel als de heden opgerichte vereniging nastreeft. Indien er verschillende dergelijke instellingen zijn, zal de algemene vergadering een keuze maken, of naar haar goedvinden de goe-'deren verdelen onder de instellingen die in aanmerking komen.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actiefworden neergelegd op de griffie en bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 33. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door door de Wet van 2 mei 2002 en de gebruiken inzake verenigingen van overeen-'komstige toepassing.

TITEL VII. DIVERSEN

Artikel 34. Het eerste boekjaar van de vereniging neemt een aanvang op datum oprichting en loopt tot 31 december 2015.

Artikel 35. De navolgende personen worden tot bestuurders benoemd voor onbepaalde duur en zullen tevens navolgende functies waarnemen:

1. Voorzitter: Bart Deckers (71.10,12-467.55), wonende te Steenweg 659, 9470 Denderleeuw

2. Penningmeester: Annita Barbé (73.07.17-426.64), wonende te Hofkwartier 10, 9402 Meerbeke

3. Secretaris: Kristien Van Hauwe (66.12.24-254.11), wonende te Halsesteenweg 101, 9402 Meerbeke

Opgemaakt in 3 exemplaren te Outer, op 6 juni 2015,

~ e s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Voor ontledend uittreksel

(getekend) Bart Deckers - Voorzitter Raad van bestuur

MOD 2.2

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte VZW Dender Hockey

Op de laatste blz, van Luik e vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij lié Belgisch Staatsblad -18/06 2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DENDER HOCKEY

Adresse
OUTERSTRAAT 128 9406 OUTER

Code postal : 9406
Localité : Outer
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande