DENELATO

Société en commandite simple


Dénomination : DENELATO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.911.869

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 31.01.2014 14023-0332-010
03/03/2011
ÿþ~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_____

NEERGELEGD

Z i FEB. 2011

R>::C:li tlmie VAN

KOOPHANDEL TF. C.FNT

Voor- j.

behouden aan het I Belgisch Staatsblad I r

+11034791"

IY N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : D ~ ~ 9J % epci

Benaming

(voluit) : Denelato

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Krakkeveld 63, 9990 Maldegem

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte d.d. 10 februari 2011.

HOOFDSTUK 1: Benaming, zetel, duur en doel

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en wordt aangegaan;

tussen de beherende vennoot, zijnde Jurgen De Neve en de stille vennoot, zijnde Heidi Lambert.

De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de

gelden welke zij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen.

Artikel 2

De vennootschap heeft als naam "Denelato".

De zetel is gevestigd te Krakkeveld 63, 9990 Maidegem maar kan door eenvoudige beslissing van het: bestuursorgaan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Nederlands taalgebied. Door: eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan kunnen in België en in het buitenland bijhuizen worden; opgericht.

Artikel 3

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbeperkte duur.

Behoudens andersluidende onderlinge overeenkomst genomen bij eenparigheid van aandelen, wordt de!

vennootschap ontbonden na het verstrijken van een termijn van 12 maanden na de opzegging door één van de

vennoten gedaan aan de vennootschap per aangetekend schrijven.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening

van derden:

" Koerierdiensten en transportactiviteiten en alles wat hiermee in verband staat

«Het optreden als bestuurder in vennootschappen, het verstrekken van advies, het voeren van; onderhandelingen, het waarnemen van het dagelijks beleid en alle deelaspecten van administratie, personeels en commercieel beleid.

" Het ter beschikking stellen kantooruitrusting en bedrijfsmaterieel en de financiering daarvan.

" Het vermogensbeheer ten behoeve van particulieren, instellingen en vennootschappen betreffende: roerende en onroerende vermogens, het vertegenwoordigen van erkende financiële tussenpersonen en instellingen.

" Het beheren en verwerven van vastgoed en alle verrichtingen zoals verhuren en huren. De vennootschap; mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard,; die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk; doei.

«De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting,' inschrijving of andere tussenkomst, aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

De term 'vermogensbeheer' zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen en dan deze bedoeld door artikel 157 van de Wet; van 4 december 1990 op de financiële transacties en financiële markten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak. - - - - - - -

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

HOOFDSTUK 2: Inbreng, overdracht van aandelen

Artikel 5

Jurgen De Neve doet een inbreng in speciën van EUR 750,00 euro.

Heidi Lambert doet een inbreng in speciën van EUR 250,00 euro.

Het totaal van de inbrengen, als kapitaal bijeengebracht door overschrijving op rekeningnummer 001-

6338272-77 bedraagt EUR 1.000,00 euro, waarvan EUR 250,00 euro door de stille vennoot.

Het kapitaal kan verhoogd worden door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap

mits toestemming van de beherende vennoot.

Artikel 6

Buiten de toestemming van de beherende vennoot mogen de vennoten hun aandelen in de vennootschap niet overdragen.

Indien de beherende vennoot overgaat tot overdracht van zijn aandelen aan andere personen dan zijn wettige erfgenamen, is elke andere vennoot ertoe gerechtigd zijn aandelen in de vennootschap tevens over te dragen aan de voorgedragen kandidaat.

Iedere overdracht zal moeten geschieden overeenkomstig artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De wijziging van beherende vennoten dient tevens bekendgemaakt te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad conform artikel 69,4° en 74 van het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval een nieuwe vennoot wordt aanvaard, bepaalt de beherende vennoot zijn aandeel in het kapitaal en het deel van zijn inbreng dat als agio ter vergoeding van zijn deel in de reeds bestaande reserves zal worden aangemerkt.

Artikel 7

In alle gevallen waarin verscheidene personen aanspraak maken op het bezit of het genot van het aandeel van een vennoot, om reden van sterfgeval, overdracht of anderszins, kan de vennootschap alle rechten aan dat aandeel verbonden  met uitzondering van de rechten op dividenduitkering - ten hare opzichte opschorten totdat een enkele vertegenwoordiger is aangeduid als eigenaar ten aanzien van de vennootschap.

HOOFDSTUK 3: Bestuur

Artikel 8

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten hiertoe benoemd, die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren.

Indien er meerdere beherende vennoten - bestuurder zijn, zullen zij individueel bevoegd zijn om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen zij individueel optredend de vennootschap verbinden.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn niet tegenwerpelijk aan derden en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap voor zover de statutaire doelomschrijving bij uittreksel in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad gepubliceerd wordt.

Afzetting of ontslag van een beherende vennoot  bestuurder is slechts mogelijk mits toestemming van de beherende vennoot.

Bij het wegvallen van de enige beherende vennoot  bestuurder is lager vermeld artikel 16 van toepassing. Het mandaat ais bestuurder is niet bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

HOOFDSTUK 4: Toezicht

Artikel 9

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant of bedrijfsrevisor. Zodra de vennootschap de wettelijke criteria overschrijdt, zullen één of meer commissarissen moeten worden aangesteld aan wie de controle wordt overgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK 5: Algemene vergadering

Artikel 10

Iedere vennoot heeft het recht een algemene vergadering van vennoten bijeen te roepen... Daartoe moet hij al zijn medevennoten schriftelijk uitnodigen ten laatste vijftien dagen vôôr de vergadering. Deze uitnodiging moet de agenda vermelden.

De vergadering zal warden gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij eenieder akkoord is om de vergadering op een andere plaats in België te houden.

Artikel 11

De vennoten mogen zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf stemgerechtigd is. Rechtspersonen en handelsfirma's worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers of aangestelde volmachtdragers. Onbekwamen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordiger.

Artikel 12

De algemene vergadering van vennoten kan slechts geldig beraadslagen indien de aandelen toebehorend aan de beherende vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten, worden alle besluiten genomen met gewone meerderheid.

Wijzigingen aan de doel omschrijving of regeling inzake overdracht van aandelen van dit vennootschapscontract, ontbinding en vereffening zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van aile aandelen.

De algemene vergadering van de vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, over de wijziging aan welke bepaling ook van de statuten van de vennootschap, over de ontbinding van de vennootschap en, in algemene zin, over al wat volgens de statuten uitdrukkelijk buiten de bevoegdheid van de beherende vennoot valt.

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de derde vrijdag van de maand mei om 19.00 u om te beraadslagen en te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening; over de winstverdeling en over het verlenen van kwijting aan de beherende vennoten. Indien die dag een wettelijke feesdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Zij komt in buitengewone zitting bijeen telkens de beherende vennoten het nodig oordelen of telkens stille vennoten met tenminste één vierde van het maatschappelijk kapitaal er om vragen. De stille vennoten worden door de beherende vennoten tot de vergadering opgeroepen bij wijze van aangetekende brief met aanduiding van de te bespreken agenda.

Artikel 13

De vennoten stemmen in verhouding tot hun aandeel in het gestorte maatschappelijke kapitaal.

HOOFDSTUK 6: Inventaris, jaarrekening, winstverdeling

Artikel 14

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van het boekjaar stellen de beherende vennoten de inventaris op van de activa en de passiva

van de vennootschap, sluiten zij de rekeningen en stellen zij conform de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen desgevallend de jaarrekening op.

Artikel 15

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te boeken op een reservefonds. Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst, wordt deze onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, behoudens andersluidende beslissing.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winst, behoudens de stille vennoot die slechts in de verliezen moet bijdragen toi beloop van zijn inbreng.

Wanneer een aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers komt de winstuitkering toe aan de vruchtgebruiker(s). Dezelfde regeling geldt indien nodig voor de bijdrage in de verliezen.

HOOFDSTUK 7: Ontbinding, vereffening

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De nalatenschap zal tot de

vennootschap kunnen toetreden.

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap tijdens haar bestaan eenhoofdig wordt, is zij van rechtswege ontbonden behoudens in toepassing van artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien er in de vennootschap slechts beherende vennoten overblijven en geen stille vennoten, zal de vennootschap verder bestaan als een vennootschap onder firma.

Indien er in de vennootschap slechts stille vennoten overblijven, zullen deze onder elkaar een nieuwe beherende vennoot aanstellen. _

Artikel 17

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door de algemene vergadering van vennoten

conform artikel 13 van de statuten of bij opzegging door één van de vennoten conform artikel 3 van de statuten.

Artikel 18

In geval van ontbinding van de vennootschap en voor zoveel als nodig zal de vereffening toevertrouwd worden aan een vereffenaar. De vereffenaar treedt pas in functie na bevestiging door de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De bevoegdheid van de vereffenaar wordt geregeld door artikel 184 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Na terugname van de inbrengen van de vennoten zal het saldo tussen de vennoten worden verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, behoudens andersluidende beslissing.

HOOFDSTUK 8: Woonstkeuze

Artikel 19

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten is ieder vennoot, bestuurder, commissaris, volmachtdrager of vereffenaar, die zijn woonplaats niet in België heeft, verplicht woonst te kiezen in het arrondissement waar zich de maatschappelijke zetel van de vennootschap bevindt.

Werd dusdanige woonst niet gekozen, dan zat deze van rechtswege aangezien worden als gedaan zijnde op de maatschappelijke zetel, waar alle betekeningen, aanmaningen en berichten rechtsgeldig zullen geschieden.

HOOFDSTUK 9 : Scheidsrechtelijk beding

Artikel 20

Alle moeilijkheden en betwistingen die onder de vennoten en, of hun rechthebbenden kunnen oprijzen, zullen aan het oordeel van een scheidsrechter worden onderworpen.

Worden de partijen het niet eens over de keuze van één enkele scheidsrechter, dan zal iedere partij haar scheidsrechter kunnen aanduiden; zijn er in dat geval twee scheidsrechters, dan benoemen deze een derde scheidsrechter om samen een college van drie te vormen. Wordt door één van de partijen geen scheidsrechter aangeduid of komen de twee aangeduide scheidsrechters niet tot een akkoord voor de benoeming van een derde scheidsrechter, zulks binnen de veertien dagen na het verzenden van een aangetekende brief tot aanstelling, of zijn er meer dan drie scheidsrechters door de verschillende partijen aangesteld en is hun aantal in dat geval even, dan wordt het college van scheidsrechters aangevuld door een scheidsrechter, die op verzoek van de meeste gerede partij tot scheidsrechter wordt benoemd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd.

De scheidsrechters beslissen als bemiddelaars zonder gehouden te zijn tot het naleven van door de wet voorgeschreven vormen of termijnen. Zij stellen een schriftelijk verslag op van hun beslissing en delen daarvan één exemplaar mede aan iedere partij.

Het verslag dient te worden opgesteld binnen de twee maanden na betekening van de aanstelling van de scheidsrechters. De uitspraken van de scheidsrechters zijn bindend voor alle ter zake geroepen partijen en kunnen geen aanleiding geven tot enig verhaal of beroep. Alle betekeningen, door de partijen of door de scheidsrechters nodig geoordeeld, worden rechtsgeldig gedaan door aangetekende brief. De kosten van het scheidsgerecht worden gelijkdelig door de partijen gedragen, tenzij een van hun volkomen in het ongelijk wordt gesteld in welk geval de scheidsrechters de kosten ten laste van de verliezende partij moeten leggen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van onderhavige onderhandse akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2.De vennootschap wordt thans bestuurd door de enige beherende vennoot, zijnde Jurgen De Neve, aan wie de exclusieve bevoegdheid toekomt om de vennootschap te verbinden voor alle zaken die haar aanbelangen.

3.De vennoten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in

a 'A

oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2011. Deze overname van verbintenissen kan ook geschieden bij besluit van het bestuursorgaan binnen de twee maand na haar oprichting.

4.De vennoten verklaren dat het eerste boekjaar van de vennootschap zal eindigen op 31 december 2012. VOLMACHT - -

Aan Baker Tilly Belgium CVBA, met maatschappelijke zetel in de Kareelstraat 122, 9300 Aalst, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, wordt hierbij volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de belastingadministraties, waaronder de BTW, Registratie en Domeinen, alsook tegenover de administratie van het Belgisch Staatsblad, en van de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde aldaar alle registraties, aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Jur en De Ne e Heidi Lambert

la Ce-41. Net, [.

Tegelijk hiermee neergelegd de onderhandse oprichtingsakte d.d. 10 februari 2011

" 4. Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DENELATO

Adresse
KRAKKEVELD 63 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande