DENT & CAR REPAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENT & CAR REPAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.154.608

Publication

23/12/2013
ÿþS~

^ y.._~..

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 DEC. 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 474.154.608

Benaming (voluit) : DCR Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwe Kerkstraat 3F

9150 Kruibeke

' Onderwerp akte : BVBA: kapitaalsverhoging - boekjaar - coördinatie

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 6 december 2013,:,

neergelegd ter registratie, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen door:

de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DCR Services" met zetel te 9150 Kruibeke, Nieuwe Kerkstraat 3F;

Agendapunt 1.1

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 18 november 2013 en het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid "BLATON BRUNO BEDRIJFSREVISOR", te 2600 Antwerpen (district Berchem),' Floraliënlaan 26, vertegenwoordigd door de heer Bruno BLATON, bedrijfsrevisor, de dato 18 november 2013 , met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De heer BLATON Bruno, voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk als volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap DCR SERVICES BVBA, bestaat uit een deel van een schuld in rekeningcourant van de enige vennoot de heer Robert De Cock.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dal:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de kapitaalverhoging door inbreng in natura conventioneel gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen;

- de door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 360.000,00 EURO, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is. Vermits de inbrenger de enige vennoot is, worden er geen nieuwe aandelen in vergoeding gecreëerd.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

Antwerpen, 18 november 2613

Blaton Bruno Bedrijfsrevisor burg. bvba,

Vertegenwoordigd door

Bruno Blaton

Bedrijfsrevisor."

Agendapunt 2.1

De vergadering stelt vast dat het netto-actief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen gedaald is tot minder dan het minimum volstort kapitaal overeenkomstig artikel 333 Wetboek van Vennootschappen, en besluit daarom over te gaan tot een kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast dat het huidige maatschappelijk kapitaal van de vennootschap drieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 43.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd zestigduizend euro (¬ 360.000,00), om het te brengen van drieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 43.600,00) naar vierhonderd en drieduizend zeshonderd euro (¬ 403.600,00).

Deze kap itaaisverhoging zal worden gerealiseerd door inbreng van een bedrag van driehonderd zestigduizend euro (¬ 360.000,00) in natura.

Er zullen geen nieuve aandelen voorden gecreëerd.

Agendapunt 3.1

De enige vennoot de Heer De Cock Robert besluit in op te schrijven op voormelde kapitaalsverhoging door middel van inbreng in natura van een deel van de rekeningcourant voor een bedrag van driehonderd zestigduizend euro (¬ 360.000,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van drieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 43.600,00) naar vierhonderd en drieduizend zeshonderd euro (¬ 403.600,00).

Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Dat deze inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het voormelde verslagschrift de dato 18 november 2013, opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Blaton Bruno Bedrijfsrevisor te 2600 Antwerpen, Floraliënlaan 26, vertegenwoordigd door de Heer Blaton Bruno, bedrijfsrevisor.

Agendapunt 4.1

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging naar vierhonderd en drieduizend zeshonderd euro (¬

403.600,00) gerealiseerd is.

Agendapunt 5.1

De vergadering besluit artikel 5 te schrappen en te vervangen door volgende tekst, om het in overeenstemming te brengen met de besluiten van agendapunt 1. tot en met 4. ;

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd en drieduizend zeshonderd euro (¬ 403.600,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, doch die iecbr één duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen

Historiek;

"Bij de oprichting op zesentwintig februari tweeduizend en één werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, verdeeld in duizend aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, doch die ieder één duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de kapitaalverhoging van acht april tweeduizend en vijf werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd met vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op drieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 43.600,00).

Deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door inbreng van een bedrag in speciën ten belope van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00),

Er werden geen nieuve aandelen gecreëerd.

Bij de kapitaalverhoging van heden werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd met driehonderd zestigduizend euro (¬ 360.000,00), om het te brengen van drieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 43.600,00) naar vierhonderd en drieduizend zeshonderd euro (¬ 403.600,00). Deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door inbreng van een bedrag in natura ten belope van driehonderd zestigduizend euro (¬ 360.000,00).

Er werden geen nieuve aandelen gecreëerd."

Agendapunt 6./

De voorzitter geeft lezing van het verslag waarbij de zaakvoerder de wijziging van het doel verantwoordt overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de bijgevoegde staat van activa en passiva de dato 30 september 2013.

De vergadering besluit de volgende activiteit uit het doel te schrappen:

Op de iaat5te blz. van Luik B vermelden - Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanztien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

1) Onderneming voor plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken;

Wijziging van artikel 3 der statuten.

Agendapunt 7./

, De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot het 30 juni 2014, zodat het niet meer eindigt op "eenendertig december" doch op "dertig juni"; de daaropvolgende boekjaren zullen vervolgens samenvallen met een kalenderjaar.

Voortaan zal artikel 19 alinea 1 van de statuten als volgt luiden:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar."

Agendapunt 8.1

De vergadering besluit de datum van de algemene vergadering te veranderen naar de laatste woensdag

van de maand oktober om het in overeenstemming te brengen met agendapunt 7.

Voortaan zal artikel 11 alinea 1 van de statuten als volgt luiden:

"De jaarvergadering van de vennootschap zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand

oktober van ieder jaar, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid."

Agendapunt 9.1

De vergadering besluit de maal;chappeijk benaming te wijzigen naar "CENT & CAR REPAIR"

Voortaan zal artikel Ivan de statuten als volgt luiden:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam: "DENT & CAR REPAIR"."

Agendapunt 10.1

De vergadering besluit net ingang van heden dat de ecploitatiezetel van de vennootschap is gevestigd te 9170

Sint-Gillis-Waas, Kluizenhof 11.

Voortaan zal artikel 'Ivan de statuten als volgt luiden:

"De zetel is gevestigd te 9150 Kruibeke, Nieuwe Kerkstraat 31F. Hij mag naar een andere plaats in België

worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder; deze laatste zal zorgen voor de

bekendmaking in de Bijlage van het Belgische Staatsblad.

De exploitatiez?tel is gmestigdte 9170 Sint-GillisWaas, Kluizenhof 11"

Agendapunt 11.!

De vergadering geeft opdracht aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren aan de genomen

beslissingen.

Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan het kantoor notaris Eduard Van der Veken te Kruibeke, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan BVBA Van Hoeyweghen met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Peter Benoitlaan 53 of aan haar gevolmachtigde teneinde alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, neerleggingen, verklaringen en of vertegenwoordiging van de vennootschap t.o.v. het ondernemingsloket, het sociaal verzekeringsfonds, de directe belastingen en/of bij andere fiscale autoriteiten.

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte statutenwijziging, verslag zaakvoerder artikel 287 W.Venn., staat actief/passief, verslag zaakvoerder artikel 313 W.Venn., Verslag bedrijfsrevisor artikel 313 W. Venn., gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.10.2014, NGL 28.11.2014 14678-0361-016
07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 05.06.2013 13152-0212-013
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 03.07.2012 12247-0580-013
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 23.06.2011 11208-0214-014
17/03/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R1Fl-1 RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

n 5 RAARr 2015

AFDELING I NDERMONDE '

111

1 040 69

Ondememingsnr ; 0474.154.608

a

Benaming (voluit) : DENT & CAR REPAIR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwe Kerkstraat 3F

9150 Kruibeke

Onderwerp akte :Verbeterende akte (wijziging boekjaar)

Tekst

Er blijkt uit een verbeterende akte verleden voor notaris Nathalie De Vusser te Kruibeke op 27 februari 2015, neergelegd ter registratie, dat volgende verbeteringen dienden te worden aangebracht aan de akte verleden; voor notaris Eduard Van der Veken te Kruibeke op 6 december 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad van 23 december 2013 onder nummer 13192811 ;

In voormelde akte van 6 december 2013 werd het volgende besloten over agendapunt 7.1

Agendapunt 7.1

De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot het 30 juni 2014, zodat het niet meer eindigt op

"eenendertig december" doch op "dertig juni"; de daaropvolgende boekjaren zullen vervolgens samenvallen niet

een kalenderjaar.

Voortaan zal artikel 19 alinea 1 van de statuten als volgt luiden:

"Het boekjaar van de vennootschap gaaf in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar."

Ingevolge materiële vergissing werd het besluit verkeerd geformuleerd.

De tekst van bovenvermeld besluit dient als volgt vervangen te worden:

Agendapunt 7.1

De vergadering besluit het boekjaar vanaf heden af te sluiten op 30 juni van ieder jaar.

Overgangsbepaling: Bij wijze van overgangsbepaling beslist de vergadering dat het lopende boekjaar wordt

verlengd tot 30 juni 2014,

Voortaan zal artikel 19 alinea 1 van de statuten als volgt luiden;

"Hef boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.":

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgische Staatsblad. Nathalie De Vusser Notaris

Samen hiermede neergelegd: Afschrift de verbeterende akte, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

elgisch Staatsblad

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 22.06.2010 10209-0546-014
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 25.06.2009 09296-0033-013
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 30.06.2008 08355-0354-014
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 03.07.2007 07328-0208-017
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 28.06.2006 06345-3334-016
29/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.06.2005, NGL 28.06.2005 05355-2814-016
01/04/2005 : SN062364
16/06/2004 : SN062364
22/07/2003 : SN062364
05/07/2002 : SN062364
27/02/2002 : SN062364
04/09/2001 : SN062364
26/06/2001 : SNA011232
14/03/2001 : SNA011232
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.11.2015, NGL 01.12.2015 15679-0344-016
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 16.11.2016, NGL 30.11.2016 16690-0137-017

Coordonnées
DENT & CAR REPAIR

Adresse
NIEUWE KERKSTRAAT 3F 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande