DENT REPAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENT REPAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.489.375

Publication

02/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0806489375

Benaming

(voluit) : DENT REPAIR

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stuurstraat 156 te 9120 BEVEREN (HAASDONK)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING DOEL - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "DENT REPAIR", gehouden op het kantoor van notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-

Waas op 20,03.2014, neergelegd ter registratie, dat volgende beslissingen getroffen werden

De Algemene Vergadering beslist:

EERSTE BESLUIT

a) de Voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag= opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van 31.12.2013, gehecht.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

De Algemene Vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken,

b) het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden als volgt

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon, zowel op locatie als op een, vestigingsadres van de vennootschap:

1.Het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het herstellen van deuken in voertuigen, het uitdeuken van schade aan carrosserie en stijlen van wagens met of; zonder demontage, inclusief spuit- en/of verfwerk, en dit in de ruimste zin, inclusief uitdeuken zonder spuiten.

2.Het exploiteren van een garage met herstelwerkplaats voor algemene carrosseriewerken, werkplaats voor mechanische metaalbewerking, het herstellen van koetswerk, dit alles in de breedste zin.

3.Het gewone onderhoud van auto's, wassen, antiroest behandeling, olie verversen, vervangen van binnen-, en buitenbanden, vervangen van ruiten, enz.

4.Herstellen en (bij)spuiten van ramen, deuren, poorten, kasten, verwarmingselementen en dergelijke, en spuitwerken in het algemeen.

5.De reparatie van auto's, mechanische onderdelen en elektrische installaties.

6.De revisie van automotoren, de installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden.

7,Takelwerkzaamheden en meer specifiek het takelen van motorvoertuigen van alle aard, het slepen van, auto's en de hulpverlening bij pech onderweg.

8.Groot- en kleinhandel, inclusief in- en uitvoer, van diverse goederen in het algemeen

9.Groot- en kleinhandel, inclusief in- en uitvoer, in onderdelen, accessoires en toebehoren voor motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, banden voor motorvoertuigen, in het bijzonder.

10.Groot- en kleinhandel, inclusief in- en uitvoer, en de handelsbemiddeling in nieuwe of gebruikte. motorvoertuigen en onderdelen, inclusief die voor bijzondere doeleinden (vb, ambulances).

11.Groot- en kleinhandel, inclusief in- en uitvoer, in motorbrandstoffen, vetten en smeeroliën, andere oliën,: alsook koelmiddelen.

12.Groot- en kleinhandel, inclusief in- en uitvoer, in allerhande verzorgings-, onderhouds-Ë reinigings- en wasproducten voor allerlei lakwerk in het algemeen, waaronder lakwerk van motorvoertuigen, in de ruimste zin. 13.Verhuring en leasing van motorvoertuigen.

14.1-let ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

15.Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor-

behoude aan het Belgiscl'

Staatsbla

el

*14072327*

cE~IFFIF~ t- H rF,~~ i~l<

v~l~l i~C.)f~`l~i-~~~~~II~EI_

2 1 mu avi

DENDERMONDE

Griffie

na neerlegging ter griffie van d

Mod Wort! 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

breedste zin, zodat alles kan gedaan worden-dat het ontstaan, de uitbatting, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belagen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

16.Het beheren van eigen onroerend goed en roerend vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zowel roerend als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

17.Het beheren van octrooien, patenten en intellectuele rechten onder welke vorm ook.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten , verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.".

TWEEDE BESLUIT De algemene vergadering beslist om de zetel van de vennootschap over te brengen van 9120 Beveren (Haasdonk), Stuurstraat 156 naar KMO ZONE BEVERPARK, Gentseweg 309 C5 te 9120 Beveren.

DERDE BESLUIT

De bestaande statuten te vervangen, o.m.:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam : "DENT REPAIR".

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten,

" De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon, zowel op locatie als op een vestigingsadres van de vennootschap:

1.Het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het : herstellen van deuken In voertuigen, het uitdeuken van schade aan carrosserie en stijlen van wagens met of zonder demontage, inclusief spuit- en/of verfwerk, en dit in de ruimste zin, inclusief uitdeuken zonder spuiten.

2.Het exploiteren van een garage met herstelwerkplaats voor algemene carrosseriewerken, werkplaats voor ' ' mechanische metaalbewerking, het herstellen van koetswerk, dit alles in de breedste zin.

3.Het gewone onderhoud van auto's, wassen, antiroest behandeling, olie verversen, vervangen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enz.

4.Herstellen en (bij)spuiten van ramen, deuren, poorten, kasten, verwarmingselementen en dergelijke, en spuitwerken in het algemeen.

5.De reparatie van auto's, mechanische onderdelen en elektrische installaties.

6.De revisie van automotoren, de installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden.

7.Takelwerkzaamheden en meer specifiek het takelen van motorvoertuigen van aile aard, het slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg.

8.Groot- en kleinhandel, inclusief in- en uitvoer, van diverse goederen in het algemeen

9.Groot- en kleinhandel, inclusief in- en uitvoer, in onderdelen, accessoires en toebehoren voor motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, banden voor motorvoertuigen, in het bijzonder.

10.Groot- en kleinhandel, inclusief in- en uitvoer, en de handelsbemiddeling in nieuwe of gebruikte motorvoertuigen en onderdelen, inclusief die voor bijzondere doeleinden (vb. ambulances).

' 11.Groot en kleinhandel, inclusief in- en uitvoer, in motorbrandstoffen, vetten en smeeroliën, andere oliën, alsook koelmiddelen.

12.Groot- en kleinhandel, inclusief in- en uitvoer, in allerhande verzorgings-, onderhouds-; reinigings- en wasproducten voor allerlei lakwerk in het algemeen, waaronder lakwerk van motorvoertuigen, in de ruimste zin. 13.Verhuring en leasing van motorvoertuigen.

14.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

15.Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbatting, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belagen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

16.Het beheren van eigen onroerend goed en roerend vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van aile patrimoniumbestanddelen, zowel roerend als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

17,Het beheren van octrooien, patenten en intellectuele rechten onder welke vorm ook. '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)P

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 Ir

~d Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doe! op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde.. tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), en is verdeeld in . honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/honderdste (1/100) van ; het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van ; beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de Algemene Vergadering, valt in hun bevoegdheid. Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal , (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande. Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

leder jaar, de derde zaterdag van de maand mei om 20.00 uur 's avonds, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

De Algemene Vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Volmacht

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan 'boekhoudkantoor Patrick De Rop" NV en/of zijn medewerkers, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9120 Beveren (Vrasene), Kerkstraat 120, aan wie de macht verleend wordt, met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling om alle verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingsadministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van aile documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Notaris Dominique De Kesel

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte statutenwijziging

- bijzonder verslag van de Zaakvoerder dd. 13.03.2014

- staat van actief en passief dd. 31 12.2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste ble, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

24/09/2014
ÿþMod Word 11.1

-- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

KOOPHANDEL GENT

1 5 SEP, 2014

AFDELING DENDERMONDE

urate

Ondernemingsnr : 0806.489.375

Benaming

(voluit) : DENT REPAIR

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Gentseweg 309 C6 - 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering d.d. 01.09.2014 blijkt het volgende

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist dat de maatschappelijke zetel zal overgebracht worden naar Gentseweg 309 Unit D4  9120 BEVEREN, en dit vanaf 1 september 2014,

De Heer DE COCK Diëgo

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 30.05.2013 13140-0533-012
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 08.06.2012 12161-0543-012
02/03/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11033493*

lfill

Vc behc aar Bell Stam

Ondernemingsnr : 0806.489.375

Benaming

(voluit) : DENT REPAIR

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Houtzagerijstraat 3, 9100 NIEUWKERKEN

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 07 februari 2011 blijkt dat de maatschappelijke zetel vanaf 01 maart 2011 zal overgeplaatst worden van Houtzagerijstraat 3 te 9100 NIEUWKERKEN naar Stuurstraat 156 te 9120 HAASDONK.

De Heer DE COCK Diëgo

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 25.05.2010 10127-0499-012

Coordonnées
DENT REPAIR

Adresse
GENTSEWEG 309 C5 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande