DENTAL CARE MELSELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENTAL CARE MELSELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.563.310

Publication

03/08/2015
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN 4 KOOPHANDEL GENT

2 3 JULI 2015

AFDELINGleiffiltERMONDE

Ondernemingsar : C. i S 3, '34o Benaming

(voluit) : DENTAL CARE MELSELE (verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 9120 Beveren (Haasdonk), Heirbaan 34 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

Antwerpen op 17 juli 2015, ter registratie aangeboden, blijkt:

laat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. Mevrouw DE BAERDEMAECKER Birgit Veronique Paula, wonende te 9120 Beveren (Haasdonk), Heirbaan 34.

2. Mevrouw HEYLEN Katrien Marie-Josée Stefanie, wonende te 3600 Genk, Weg naar As 155.

. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "DENTAL CARE MELSELE". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren (Haasdonk), Heirbaan 34.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, zo voor eigen

rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen.

- Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende, goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de uitoefening van de algemene tandheelkunde en orthodontie door tandartsen, licentiaten tandheelkunde en/of stomatologen, meer bepaald de esthetische behandeling, conserverende verzorging, de orthodontie, kleine mondheelkunde en paradontologie, de radiologische onderzoeken in verband met de uitoefening van de tandheelkundige verzorging en/of orthodontie, kleine mondheelkunde, het vervaardigen, plaatsen en het herstellen van zowel vaste als uitneembare prothesen; het openen van tandheelkundige kabinetten, de mogelijkheid tot opname van andere medische en paramedische disciplines, de vertegenwoordiging, consignatie, alsmede alle verrichtingen van burgerrechtelijke, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen,

- De vennootschap kan investeringen doen, beleggingen verrichten, leningen toestaan en zich borgstellen voor derden of voor vennoten voor zover dit kadert binnen het normale patrimoniumbeheer van de vennootschap, met uitsluiting van het vermogensbeheer en beleggingsadvies voor derden,

- Het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen. Zij kan ook de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen en instanties van alle aard uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, ook in, het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken; zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) "

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

II





I eiº%

a

4.,

Tr+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 17 juli 2015.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderdzesentachtig gelijke aande-'len, zonder vermelding van waarde. Ieder der aandelen is volledig volgestort, zodat het maatsc-tappelijk kapitaal in totaal voor achttienduizend zeshonderd euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Bevoegdheidsbeperking: indien meerdere zaakvoerders aangesteld werden, zullen bij verrichtingen voor een waarde van meer dan vijftigduizend (50.000,00) euro en voor verrichtingen inzake de koop-verkoop van onroerende goederen steeds minstens twee zaakvoerders samen moeten optreden, Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij de algemene vergadering anders beslist met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de ven-'nootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-Itrolebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich [aten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstel-'ling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de contro-'le wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand december om 9.00 uur. Zou deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december 2017 om 9.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen, Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van ven-'nootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-thte[ijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitgebrachte stem reke-ming gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproe-pingsbrief of een door het zaakvoerderschap opgestelde stembrief eigenhandig de geschreven vermelding aan`'brengen naast elk agenda-'punt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit docu-'ment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennoot-'schap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehou-'den wordt.

Het boekjaar loopt van 1 juli van het ene jaar tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 17 juli 2015 tot en met 30 juni 2017.

Met eenparigheid van stemmen worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd: Mevrouw DE BAERDEMAECKER Birgit en Mevrouw HEYLEN Katrien, die beiden deze aanstel-+ling aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 17 juli 2015 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 17 juli 2015 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden ais volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-+schap. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan ieder van hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-'nootschap op te treden in en buiten rechte. Overeenkomstig zelfde artikel 9 geldt tevens de regel dat, indien meerdere zaakvoerders aangesteld werden, bij verrichtingen voor een waarde van meer dan vijftigduizend (50.000,00) euro en voor verrichtingen inzake de koop-verkoop van onroerende goederen steeds minstens twee zaakvoerders samen zullen moeten optreden. Beide comparanten verklaren elkaar wederzijds volmacht te verlenen voor het namens de vennootschap sluiten van contracten en het uitvoeren van alle betalingen in het kader van de oprichting van een nieuwe tandartsenpraktijk te Melsele, Alexander Famèselaan 9. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uitte goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Fiduciaire, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, alsook de aange-stelden of lastheb-bers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te hande-len, om alle verrich-'tin-gen te doen tenein-'de:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemings-loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-'tingad-ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzi-ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris Freddy Glorie

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de akte + volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DENTAL CARE MELSELE

Adresse
HEIRBAAN 34 9120 HAASDONK

Code postal : 9120
Localité : Haasdonk
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande