DENTHER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENTHER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.967.623

Publication

15/10/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

V~NECHTBANKKOOPHANDEL

0 4 OKj, 2013

DENDERMONDE

eriffie

Voor- III IIIIIIII II 1111111

behouden *13156390*

aan het

Belgisch Staatsblad

I i



Ondernemingsnr: S S' % 4 6 2-3 Benaming (voluit) : HADES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hillarestraat 229

9160 Lokeren

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet op één oktober tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1. De heer DE STROOPER Hans Henry Godelieve, geboren te Gent op zeventien december negentienhonderd éénentachtig, rijksregistemummer 81.12.17-051.60, ongehuwd, wonende te Nederland, 4562 BJ Hulst, Alexander De Grotestraat 24.

2. De heer PIESSENS Dennis Henricus Eliza, geboren te Hulst op achtentwintig juli negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 84.47.28-039.50, ongehuwd, wonende te Nederland, 4562 BJ Hulst, Alexander de Grotestraat 24.

3. Mevrouw BAERT Patricia Marie Victorine Edmond, geboren te Sint-Niklaas op drieëntwintig januari negentienhonderd zesenvijftig, rijksregister nummer 56.01.23106.96, gehuwd met de heer De Strooper Jozef Marie, wonende te 9100 Sint-:, Niklaas, Mispelstraat 148.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "HADES"

3. Zetel: te Hillarestraat 229 te Lokeren

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en

voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

-Het uitbaten van een horeca-etablissement voor eigen rekening en voor rekening van derden en dit in de meest uitgebreide zin.

-Het uitbaten van een frituur, snackbar, broodjeszaak, eethuis en dergelijke.

-Het uitbaten van een restaurant van het traditionele type

-Het uitbaten van café-restaurant (tavernes)

-Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken om mee te nemen in de meest ruime zin en in het algemeen aangeboden in wegwerpverpakkingen en voor eventuele consumptie ter plaatse, zoals bijvoorbeeld zonder daartoe beperkt te zijn: frisdranken, belegde broodjes, kip aan 't spit, gebraden spareribs, koude schotels met vlees of vis, allerhande gefrituurde snacks;

_-Serveren vaneetwaren,en dranken.die_ter_ plaatse_worden. verbruikt inde meest_ruime.zin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

% mod 11.1



ir Voor-

behesiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Het klaarmaken en bezorgen van maaltijden, bereide schotels, broodjes en dergelijke in de meest ruime zin.



Het ontwikkelen van luchtvaartactiviteiten zoals het organiseren van luchtdopen, het verzorgen van rondvluchten, het verzorgen van luchtvaartactiviteiten, het verzorgen van vrachtdiensten via de lucht, het beheren van een vloot van vliegtuigen, het verhuren en verzorgen van diensten van piloten aan derden, het afsluiten van contracten voor diensten in de luchtvaart.

-Het geven van privëles (Private Pilot License) en het verzorgen van opdrachten voor lesgeven bij erkende Approved Training Organisations.

-Uitbaten van Bed and Breakfast

-Aankopen en verkopen, invoeren en uitvoeren, het bewerken, verwerken en installeren van alle soorten handelsgoederen zowel voor groothandel als kleinhandel in de ruimste zin genomen. De uitbating kan gebeuren of gebruik maken van meerdere filialen in winkelcomplexen of hiertoe geëigende woningen op de meest diverse manieren.

-Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

-"Trading" activiteiten in de diverse sectoren in de ruimste zin van het woord ontwikkelen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van dit doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. Zij mag eveneens belangen verwerven, bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te benaderen. Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

-Organiseren en managen van evenementen die publieke ontspanning tot doel hebben. Hieronder wordt onder andere verstaan de organisatie van concerten in de meest uitgebreide zin. Alle daden die bijdragen tot het welslagen van dit doel zijn toegelaten vanaf de mentale en fysische voorbereiding tot de finale en evaluatie. Zij kan alle mogelijke middelen aanschaffen, inzetten en ontwikkelen die bijdragen tot realisatie van dit doel.

-De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijke welke wijze.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,i

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO, vertegen-'woordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénlhonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

t De heer De Strooper Hans, voor negenduizend negenentachtig euro en vijftig cent,

waarvoor hem negenenveertig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volledige bedrag te hebben volstort in speciën.

2. De heer Piessens Dennis Henricus Eliza, voor negenduizend negenentachtig euro en vijftig cent, waarvoor hem negenenveertig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volledige bedrag te hebben volstort in speciën.

3. Mevrouw Baert Patricia Maria Victorine Edmond, voor driehonderd éénenzeventig euro, waarvoor haar twee aandelen worden toegekend, zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volledige bedrag te hebben volstort in speciën.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro en is elk aan-ideel vol-stort voor minimum eenlvijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank met nummer 13E13737040186739.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op achttien september tweeduizend en dertien.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf één oktober tweeduizend en dertien.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht am in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-igenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-'dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd, de heer Hans De Strooper en de heer Dennis Piessens, voornoemd, die alhier aanvaarden. Hun mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van,

Op de laatste blz, van Luik. vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

~"

g. mod i t.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte. Er wordt thans beslist' dat de heer De Strooper zijn mandaat onbezoldigd uitoefent en de heer Piessens zijn mandaat bezoldigd uitoefent.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan mevrouw Anna Van Cleempoel te De Klinge, Klingedorp 49, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE MAANDAG VAN DE MAAND JUNI OM ELF UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en vijftien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op één oktober tweeduizend en dertien en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Dirk Smet, notaris

Voor-

behcuden

aan het

Belgisch

Staatsbl____:\;ad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

V~NECHTBANKKOOPHANDEL

0 4 OKj, 2013

DENDERMONDE

eriffie

Voor- III IIIIIIII II 1111111

behouden *13156390*

aan het

Belgisch Staatsblad

I i



Ondernemingsnr: S S' % 4 6 2-3 Benaming (voluit) : HADES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hillarestraat 229

9160 Lokeren

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet op één oktober tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1. De heer DE STROOPER Hans Henry Godelieve, geboren te Gent op zeventien december negentienhonderd éénentachtig, rijksregistemummer 81.12.17-051.60, ongehuwd, wonende te Nederland, 4562 BJ Hulst, Alexander De Grotestraat 24.

2. De heer PIESSENS Dennis Henricus Eliza, geboren te Hulst op achtentwintig juli negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 84.47.28-039.50, ongehuwd, wonende te Nederland, 4562 BJ Hulst, Alexander de Grotestraat 24.

3. Mevrouw BAERT Patricia Marie Victorine Edmond, geboren te Sint-Niklaas op drieëntwintig januari negentienhonderd zesenvijftig, rijksregister nummer 56.01.23106.96, gehuwd met de heer De Strooper Jozef Marie, wonende te 9100 Sint-:, Niklaas, Mispelstraat 148.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "HADES"

3. Zetel: te Hillarestraat 229 te Lokeren

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en

voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

-Het uitbaten van een horeca-etablissement voor eigen rekening en voor rekening van derden en dit in de meest uitgebreide zin.

-Het uitbaten van een frituur, snackbar, broodjeszaak, eethuis en dergelijke.

-Het uitbaten van een restaurant van het traditionele type

-Het uitbaten van café-restaurant (tavernes)

-Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken om mee te nemen in de meest ruime zin en in het algemeen aangeboden in wegwerpverpakkingen en voor eventuele consumptie ter plaatse, zoals bijvoorbeeld zonder daartoe beperkt te zijn: frisdranken, belegde broodjes, kip aan 't spit, gebraden spareribs, koude schotels met vlees of vis, allerhande gefrituurde snacks;

_-Serveren vaneetwaren,en dranken.die_ter_ plaatse_worden. verbruikt inde meest_ruime.zin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

% mod 11.1



ir Voor-

behesiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Het klaarmaken en bezorgen van maaltijden, bereide schotels, broodjes en dergelijke in de meest ruime zin.



Het ontwikkelen van luchtvaartactiviteiten zoals het organiseren van luchtdopen, het verzorgen van rondvluchten, het verzorgen van luchtvaartactiviteiten, het verzorgen van vrachtdiensten via de lucht, het beheren van een vloot van vliegtuigen, het verhuren en verzorgen van diensten van piloten aan derden, het afsluiten van contracten voor diensten in de luchtvaart.

-Het geven van privëles (Private Pilot License) en het verzorgen van opdrachten voor lesgeven bij erkende Approved Training Organisations.

-Uitbaten van Bed and Breakfast

-Aankopen en verkopen, invoeren en uitvoeren, het bewerken, verwerken en installeren van alle soorten handelsgoederen zowel voor groothandel als kleinhandel in de ruimste zin genomen. De uitbating kan gebeuren of gebruik maken van meerdere filialen in winkelcomplexen of hiertoe geëigende woningen op de meest diverse manieren.

-Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

-"Trading" activiteiten in de diverse sectoren in de ruimste zin van het woord ontwikkelen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van dit doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. Zij mag eveneens belangen verwerven, bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te benaderen. Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

-Organiseren en managen van evenementen die publieke ontspanning tot doel hebben. Hieronder wordt onder andere verstaan de organisatie van concerten in de meest uitgebreide zin. Alle daden die bijdragen tot het welslagen van dit doel zijn toegelaten vanaf de mentale en fysische voorbereiding tot de finale en evaluatie. Zij kan alle mogelijke middelen aanschaffen, inzetten en ontwikkelen die bijdragen tot realisatie van dit doel.

-De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijke welke wijze.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,i

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO, vertegen-'woordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénlhonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

t De heer De Strooper Hans, voor negenduizend negenentachtig euro en vijftig cent,

waarvoor hem negenenveertig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volledige bedrag te hebben volstort in speciën.

2. De heer Piessens Dennis Henricus Eliza, voor negenduizend negenentachtig euro en vijftig cent, waarvoor hem negenenveertig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volledige bedrag te hebben volstort in speciën.

3. Mevrouw Baert Patricia Maria Victorine Edmond, voor driehonderd éénenzeventig euro, waarvoor haar twee aandelen worden toegekend, zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volledige bedrag te hebben volstort in speciën.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro en is elk aan-ideel vol-stort voor minimum eenlvijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank met nummer 13E13737040186739.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op achttien september tweeduizend en dertien.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf één oktober tweeduizend en dertien.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht am in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-igenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-'dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd, de heer Hans De Strooper en de heer Dennis Piessens, voornoemd, die alhier aanvaarden. Hun mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van,

Op de laatste blz, van Luik. vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

~"

g. mod i t.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte. Er wordt thans beslist' dat de heer De Strooper zijn mandaat onbezoldigd uitoefent en de heer Piessens zijn mandaat bezoldigd uitoefent.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan mevrouw Anna Van Cleempoel te De Klinge, Klingedorp 49, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE MAANDAG VAN DE MAAND JUNI OM ELF UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en vijftien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op één oktober tweeduizend en dertien en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Dirk Smet, notaris

Voor-

behcuden

aan het

Belgisch

Staatsbl____:\;ad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2015
ÿþMod Wort 11.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111111

behouden aan het Belgisch *15019136*

Staatsblad

Ondememingsnr : 0E0539.967.623

Benaming

(voluit) : Hades

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hillarestraat 229, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijk zetel

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 30/09/2014

De algemene vergadering aanvaardt:

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Mispelstraat 148, 9100 Sint-Niklaas met ingang van 0111012014.

Zaakvoerder

Dennis Piessens

UrtiFFr hht..;HlEsAl4i;VAN

KOOPHANDEL GC.NT

2 3 JAN. 2015

AFDELING DENDERMONDE CYlfiie---r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.07.2015, NGL 31.08.2015 15553-0273-013
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 29.08.2016 16503-0377-013

Coordonnées
DENTHER

Adresse
LEO DUBOISSTRAAT 14 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande