DENTOMAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENTOMAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.853.690

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 13.08.2013 13425-0225-015
08/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 6 DEC,. 2012

Griffie

Voor behouc aart h' Seigis Staatsb 11111I11.11,1,111Q!Itl

Ondernemingsnr : 0475.853.690

Benaming

(voluit) : DENTOMAT

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9600 Ronse, Rozenaaksesteenweg 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL - VEREFFENING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoot van de burgelijke= vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DENTOMAT", met zetel te 9600 Ronse, Rozenaaksesteenweg 66, opgemaakt door Notaris Markey Erwin op 14 december 2012, ter registratie neergelegd blijkt:

"EERSTE BESLUIT

De voorzitter geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder over de uitbreiding van het doel van de, vennootschap met aangehechte staat van actief en passief afgesloten per 31 oktober 2012.

Dit verslag zal gelijktijdig als deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten en werkzaamheden :

"De vennootschap mag in de breedste zin van het woord alle intellectuele rechten of intellectuele eigendommen en bijbehorende andere immateriële activa verwerven, zelf creëren, verkopen, verhandelen, vetpanden, tegen betaling uitlenen of ter beschikking stellen van derden. Meer bepaald, mag de vennootschap octrooien of patenten nemen in binnen- en buitenland op basis van eigen knowhow of gecombineerd met de knowhow van derden, en daarop licenties verlenen. Al deze activiteiten hoeven noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband te houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, verkopen, verhandelen, verhuren, huren, verpanden, leasen en uitbaten; zelfs als deze onroerende of roerende goederen noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De activiteiten vermeld in deze paragraaf kunnen zowel in het binnen- als buitenland gerealiseerd worden. Op de onroerende goederen kunnen rechten van vruchtgebruik, erfpacht en opstal toegestaan worden. De vennootschap mag haar liquiditeiten ook beleggen ln allerhande collecties, door het verzamelen, verhandelen, kopen, verkopen, uitlenen, huren, verpanden, lessen van kunst, boeken en literatuur, van wagens en voertuigen allerhande. Deze opsomming van types van collecties is niet beperkend en enkel ter illustratie,

De vennootschap verschaft tegen betaling onderwijs, advies en begeleiding inzake tandheelkunde, tandimplantolgie op chirurgisch als prothetisch vlak, esthetische tandheelkunde, tandheelkundige radiologie, guided surgery, dentale materiaalkunde, technologie en wetenschap in de brede zin, dit zowel in binnen- als buitenland. In de zopas vermelde domeinen kunnen seminaries, congressen, voordrachten, onderzoeksprojecten, publicaties van boeken en artikels gerealiseerd worden. Met hoger vermelde technieken kunnen ook prototypes geproduceerd worden, eventueel voor verkoop, demonstratie, verhandelen, al of niet tegen betaling ter beschikking te stellen, voor onderwijsdoeleinden of met de bedoeling er intellectuele rechten uit te putten ten behoeve van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden en niet verbonden vennootschappen. Zij mag aan alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat, leningen toestaan, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur en ook borgstelling verstrekken. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële, tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, met of zonder verband aangaande de doelstellingen van de vennootschap.".

De vergadering besluit dat zij de formaliteiten van arti-ekel 287 van het Wetboek van Vennootschappen als' vervuld aanziet.

TWEEDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het

Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft.

DERDE BESLUIT

a) De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt :

Artikel 3 : Maatschappelijk doel

De vergadering besluit voor de laatste zin van artikel 3 van de statuten de volgende alinea's in te voegen :

"De vennootschap mag in de breedste zin van het woord alle intellectuele rechten of intellectuele eigendommen en bijbehorende andere immateriële activa verwerven, zelf creëren, verkopen, verhandelen, verpanden, tegen betaling uitlenen of ter beschikking stellen van derden, Meer bepaald, mag de vennootschap octrooien of patenten nemen in binnen- en buitenland op basis van eigen knowhow of gecombineerd met de knowhow van derden, en daarop licenties verlenen, Al deze activiteiten hoeven noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband te houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, verkopen, verhandelen, verhuren, huren, verpanden, leasen en uitbaten; zelfs als deze onroerende of roerende goederen noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, De activiteiten vermeld in deze paragraaf kunnen zowel in het binnen- als buitenland gerealiseerd worden. Op de onroerende goederen kunnen rechten van vruchtgebruik, erfpacht en opstal toegestaan worden. De vennootschap mag haar liquiditeiten ook beleggen in allerhande collecties, door het verzamelen, verhandelen, kopen, verkopen, uitlenen, huren, verpanden, leasen van kunst, boeken en literatuur, van wagens en voertuigen allerhande Deze opsomming van types van collecties is niet beperkend en enkel ter illustratie.

De vennootschap verschaft tegen betaling onderwijs, advies en begeleiding inzake tandheelkunde, tandimplantolgie op chirurgisch als prothetisch vlak, esthetische tandheelkunde, tandheelkundige radiologie, guided surgery, dentale materiaalkunde, technologie en wetenschap in de brede zin, dit zowel in binnen- als buitenland, ln de zopas vernielde domeinen kunnen seminaries, congressen, voordrachten, onderzoeksprojecten, publicaties van boeken en artikels gerealiseerd worden. Met hoger vermelde technieken kunnen ook prototypes geproduceerd worden, eventueel voor verkoop, demonstratie, verhandelen, al of niet tegen betaling ter beschikking te stellen, voor onderwijsdoeleinden of met de bedoeling er intellectuele rechten uit te putten ten behoeve van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden en niet verbonden vennootschappen. Zij mag aan alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat, leningen toestaan, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur en ook borgstelling verstrekken. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, met of zonder verband aangaande de doelstellingen van de vennootschap.".

b) De vergadering besluit de artikelen 30 en 31 van de statuten aan te passen aan de genomen besluiten

als volgt :

"Artikel 30

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke re-'den ook, geschiedt de vereffening door de in

functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de

uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aan-delen uit die in meerdere mate zijn volstort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die

in mindere mate werden volstort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Artikel 31 :

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen zijn een ontbinding en vereffening in één

akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek

van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten

VIERDE BESLUIT

De vergadering-geeft machtiging aan de zaakvoerder genomen besluiten uitte voeren, de statuten en de over-Igangsbepalingen te cotirdine-eren en de gecoördineerde tekst neer te leggen overeenkomstig de wettelijke bepalingen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie, verslag van de zaakvoerder, gecoördineerde statuten

Notaris Markey Erwin (getekend)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-belp.inden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 20.08.2012 12435-0208-015
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 18.08.2011 11421-0471-015
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 30.08.2010 10501-0528-014
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 27.08.2009 09663-0333-014
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 22.08.2008 08591-0070-020
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.05.2007, NGL 31.07.2007 07503-0398-021
13/01/2006 : KOA020616
08/08/2005 : KOA020616
05/07/2004 : KOA020616
19/12/2003 : KOA020616
29/07/2003 : KOA020616

Coordonnées
DENTOMAT

Adresse
ROZENAAKSESTEENWEG 66 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande