DEPANNAGE LYBAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEPANNAGE LYBAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.708.388

Publication

19/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

e.

na neerlegging ter griffie van de akte

IMifit) IN

Ondernemingsnr : 0475.708.388

Benaming

(voluit) : DEPANNAGE LYBAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Groenstraat 266A

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 28 november 2012 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op drie december tweeduizend twaalf, boek 196 blad 100 vak 1" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Kapitaalsverhoging

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdduizend euro (¬ 100,000) om het van hondervijfentwintigduizend euro (¬ 125.000) op tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000) te brengen. De kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.;

2. Inschrijving op de kapitaalsverhoging

Vervolgens hebben de aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalsverhoging en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- de Gewone Commanditaire Vennootschap LUDWIG RENT, met zetel te 9041 Oostakker,; Groenstraat 266 A, ten belope van negenennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 99.600)

- de heer Ludwig De Brabander, wonende te 9030 Mariakerke, Brugsevaart 45, ten belope van vierhonderd euro (E 400),

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalsverhoging; volstort is ten belope van honderd procent, hetzij ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000). De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE62 7470 3813 4161 op naam van de vennootschap bij KBC Bank, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze financiële instelling op zesentwintig november tweeduizend en twaalf. Dit attest wordt door ondergetekende notaris in bewaring gehouden.

3. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde, kapitaalsverhoging van honderdduizend euro (¬ 100.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat; het kapitaal aldus werkelijk gebracht werd op tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde.

4. Aanpassing van artikel 5 van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende: "ARTIKEL 5. - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND (¬ , 225.000).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde"

5. Bevoegdheden van de zaakvoerder

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D & D Fisc en/of mevrouw Mieke Martens, gevestigd te 9700 Oudenaarde, Louise-Mariekaai 16, inclusief de bevoegdheid tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor

Wim Van Damme

Notaris

7/12/2012

Tezeifdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte

- de gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;

publicatie





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.09.2012, NGL 17.09.2012 12564-0317-018
09/03/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0475.708.388

Benaming

(voluit) : DEPANNAGE LYBAERT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Groenstraat 266A

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 17 februari 2012 en vervolgens; de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op éénentwintig februari tweeduizend twaalf, boek' 190 blad 94 vak 19" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) VAN HAESENDONCK P., blijkt dat; de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Aanpassing van artikel 2 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing van de algemene vergadering de, dato vierentwintig januari tweeduizend twaalf om de maatschappelijke zetel van de vennoctschap te verplaatsen van 9940 Evergem (Sleidinge), Mithremstraat 12, naar 9041 Gent (Oostakker), Groenstraat 266A, beslist de vergadering om de tekst van artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende: ARTIKEL 2.  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9041 Oostakker, Groenstraat 266A.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s)."

2. Wijziging maatschappelijk doel.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders, aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva' afgesloten per éénendertig december tweeduizend elf.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend elf te hebben ontvangen en er kennis, van te hebben genomen,

Het verslag van de zaakvoerders, alsmede de staat van activa en passiva, blijven aan deze akte: gehecht.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door de volgende tekst toe te' voegen aan het doel:

"- Reparatie, verkoop en opslag van personen- en vrachtwagens;

- Terbeschikkingstelling en verhuur van bureel en opslagruimtes;

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle' onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook  voor eigen rekening -- het verwerven, aanhouden en beheren van het; beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan: bedoeld in artikel 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig tot doel, Ze zal daarenboven ais doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractivitelten bedoeld in artikel; 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig.

111

+12053045*

~

bot

ak"

Be Stai

NEERGELEGD 2: tt FEB. 2012

RECHTBANK VAN KOOPiDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde

activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

3. Aanpassing van artikel 3 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit tot doeiswijziging beslist

de vergadering om de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende:

"ARTIKEL 3. -- DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Alle mogelijke activiteiten van een garagehouder;

Het herstellen van voertuigen;

- De handel in nieuwe en tweedehandswagens, alsook de handel in wisselstukken en onderdelen;

en

Het fungeren als depannagedienst.

Het slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg;

- Goederenvervoer langs de weg, autovervoer;

Verhuur van landbouwmachines en --werktuigen;

Verhuur van machines en installaties voor de bouwnijverheid;

- Verhuur van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers;

Verhuur van personenauto's en lichte bestelwagens;

De verkoop van machines, installaties voor de bouwnijverheid, apparatuur en handgereedschap

voor doe-het-zelvers, personenauto's en lichte bestelwagens;

Reparatie, verkoop en opslag van personen- en vrachtwagens;

- Terbeschikkingstelling en verhuur van bureel en opslagruimtes;

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook  voor eigen rekening -- het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig tot doel. Ze zal daarenboven als doel het optreden ais studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag zowel in het binnenland als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden tot het doel dat zij nastreeft.

Alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht.

Deze opsomming is niet limitatief, maar eenvoudigweg exemplatief."

4. Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdduizend euro (¬ 100.000) om het kapitaal van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000) te verhogen tot honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000). De kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

5. Inschrijving op de kapitaalsverhoging.

Op de kapitaalsverhoging wordt ingeschreven door de huidige vennoten, in evenredigheid tot hun vertegenwoordiging van het kapitaal.

De vennoten, hier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren dat zij als volgt inschrijven op de kapitaalsverhoging:

- de Gewone Commanditaire Vennootschap LUDWIG RENT, met zetel te 9030 Mariakerke, Brugsevaart 45, ten belope van negenennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 99.600);

- de heer Ludwig De Brabander, wonende te 9030 Mariakerke, Brugsevaart 45, ten belope van vierhonderd euro (¬ 400).

De vennoten verklaren dat de kapitaalsverhoging waarop werd ingeschreven volledig volgestort is door het voorafgaandelijk deponeren van de bedragen op een speciale rekening op naam van de vennootschap met nummer BE82 7370 3544 6368 bij KBC Bank nv de dato tien februari tweeduizend twaalf.

Tot staving van deze verklaring wordt aan de ondergetekende notaris het bankattest overgelegd en door ondergetekende notaris in bewaring gehouden.

6. Vaststelling van de kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van honderdduizend euro (¬ 100.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

7. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging

beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende:

"Artikel 5. - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO

(¬ 125.000).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van

een nominale waarde."

8. Aanpassing van artikel 10 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering om de tekst van artikel 10 van de statuten te vervangen door de volgende:

"Artikel 10. - Ontbinding - vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen,

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurelijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld."

9. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&D Fisc en 1 of mevrouw Mieke Martens, gevestigd te 9700 Oudenaarde, Louise-Mariekaai 16, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Luik B - Vervolg

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

24/2/2012

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- staat van actief en passief

- de gecoördineerde statuten

- publicatielijst

Voor-

, thoiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rijlagen bij fiée Bélgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en? bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

01/03/2012 : GE200874
03/10/2011 : GE200874
29/08/2011 : GE200874
06/09/2010 : GE200874
08/02/2010 : GE200874
04/11/2009 : GE200874
24/04/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 116

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderr,er inrfsnr 0475.708.388

Benamin

DEPANNAGE LYBAERT

Re_chsvrrrn BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel GROENSTRAAT 266 BUS A - 9041 GENT

irr!ir til_ :ydrES)

Onderes rp aide : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de zaakvoerders d.d, 23/03/2015, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat werd beslist om met ingang vanaf 02/04/2015 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar: Vliegtuiglaan 5 pus 1  9000 Gent

De heer Ludwig De Brabander

Zaakvoerder

~2:'r e~rJa s" F.eçtq Nudrt" en troeGar,igh,eld v.rr1 ,rirlenrurerrde rot.: s ar dk; 0e9sotri1"

bravaeyd do r,,cht7pr-rse an tcr, aar7Eer van derden }^ortegien;csoorr;,en

Vtarzq, Naarn an hardtekening

I1IIAllll0003lllllll N*III

*isoe

iu

f 4 `04- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

14/10/2008 : GE200874
04/06/2008 : GE200874
20/11/2007 : GE200874
26/07/2006 : GE200874
18/11/2005 : GE200874
01/04/2005 : GE200874
12/11/2004 : GE200874
12/11/2003 : GE200874
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.08.2015, NGL 31.08.2015 15504-0407-019

Coordonnées
DEPANNAGE LYBAERT

Adresse
VLIEGTUIGLAAN 5, BUS 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande