DERMATOLOGIE TAMARA DEVIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DERMATOLOGIE TAMARA DEVIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.537.610

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 28.08.2014 14496-0347-014
28/04/2011
ÿþ MO 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar: î 35. 53}. 1A rà

Benaming

(voluit) : DERMATOLOGIE TAMARA DEVIS

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel: Kapellebergstraat 11 9290 Berlare

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 14 april 2011 voor ondergetekende, Notaris Johan Dedoncker, te Berlare, ter` registratie; blijkt dat mevrouw DEVIS Tamara Christina Stefania, geboren te Brussel op 3 april 1972, nationaal; nummer 72.04.03 344-39, wonende te 9290 Berlare, Kapellebergstraat, 11.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "DERMATOLOGIE TAMARA DEVIS".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door, honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën.

Totaal : honderdzesentachtig (100) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat de aandelen volgestort zijn ten belope van twee/derden.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de:

vennootschap in oprichting bij "Bank J. Van Breda & C°".

Ondergetekende notaris, bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de:

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

STATUTEN

Artikel 1 - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten:

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming « DERMATOLOGIE TAMARA DEVIS».

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Bedare, Kapellebergstraat, 11. (...)

Artikel 3 - Doel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is burgerlijk, met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden de uitoefening van de:

activiteiten van geneesheer-specialist, met name dermatoloog, omvattende: alle medische consulten en behandelingen op het gebied van de dermatologie en dit in de ruimst mogelijke zin door de arts-vennoot,: ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, in naam en voor rekening van de vennootschap, meti inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De beroepsaansprakelijkheid van de arts-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap heeft verder tot doel: de inning en uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde: prestaties voor rekening van de vennootschap; het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsvennoot; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, de aankoop, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische: apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, de mogelijkheid scheppen om de arts-vennoot toe te laten: zich verder te bekwamen teneinde de evolutie van de geneeskunde in al haar facetten te volgen; heli verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de uitoefening van de geneeskunde (en de dermatologie: meer in het bijzonder) en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een: aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

In het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van: aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch: overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

GRIFFIE

VAN KOOPHANDEL K

1 5. 04. 2011

DENDE MONDE

11111

11064684

beh aa Be Stai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen.

De vennootschap mag optreden als zaakvoerder en vereffenaar van vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven.De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel voor artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Bijkomstig doel:

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, alle roerende en onroerende goederen verwerven en beheren in de ruimst mogelijke zin, met inbegrip van ondermeer. het verwerven van zakelijke rechten , onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit.

Beslissingen omtrent het investeringsbeleid van de vennootschap dienen steeds genomen te worden met eenparigheid van stemmen.

Binnen de regels van de medische deontologie kan de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken van haar doel geheel of ten dele te vergemakkelijken, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft en het niet gaat over een commerciële activiteit.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Het begin der werkzaamheden van de vennootschap vangt aan bij haar inschrijving in het rechtspersonenregister.

Artikel 5 - Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E), verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 9 :

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een geneesherenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld. Deze overeenkomst dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Bovendien moet de overnemer eveneens een dermatoloog zijn die in het kader van de vennootschap zijn volledige beroepsactiviteit uitoefent of zal uitoefenen, ook dient de overnemer ingeschreven te zijn op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken dermatologen.

Artikel 10 :

De geneeskunde wordt uitsluitend uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke dermatoloog is onbeperkt.

De dermatoloog die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze patiënt als dermatoloog persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De dermatoloog dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Artikel 11 :

Elke dermatoloog-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven.

Artikel 12 -Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dermatoloog-vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur van hun me-dische beroepsactiviteit.

Artikel 13 :

De opdracht van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering.

Artikel 14 - Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dien-stig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die han-delingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bij-zondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde niet medische handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Voor-.behouáen

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 15 : Tegenstrijdig belang.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, gehouden de bepalingen van het wetboek van vennootschappen na te komen.

Is de zaakvoerder de enige vennoot en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 16 : Controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. (...)

Artikel 17 : Algemene vergadering

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur. (...)

Artikel 23 - Boekjaar

Net boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. (...)

Artikel 24- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder door de algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de dermatologen-vennoten gepresteerde werk..

OVERGANGSBEPALINGEN

Partijen komen overeen dat alle bovenvermelde bepalingen met inbegrip van deze betreffende de vertegenwoordiging, in zoverre verenigbaar met de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek, onverkort gelden in de periode van heden tot de neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen. Na de neerlegging zullen al deze bepalingen toepasselijk zijn op de rechtspersoon.

Eerste boekjaar : het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparante verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één februari tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect ; sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Eerste algemene vergadering: de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Administratieve formaliteiten - Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van inde-plaatsstelling : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid i "Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten", met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat, 122; aan wie i de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket.

D/ SLOTVERKLARINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw DEVIS Tamara Christina Stefania, ongehuwd, wonende te 9290 Berlare, Kapellebergstraat, 11, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor de duur van diens medische be-roepsactiviteit.

d. het mandaat van de zaakvoerder wel te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen. .

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte oprichtingsakte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 18.07.2016 16329-0004-014

Coordonnées
DERMATOLOGIE TAMARA DEVIS

Adresse
KAPELLEBERGSTRAAT 11 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande