DEROGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEROGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.831.030

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.03.2014, NGL 27.03.2014 14076-0282-010
17/10/2014
ÿþmod 11.'1

FI-411:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

"

na neeriegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK-VAN

KOOPHANDEL GENT

08 OKT. 201k

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr 0884.831.030

!!

Benaming (voluit) : DEROGO

(verkort)

.;

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Beukendreef 12 9160 Lokeren

Onderwerp akte :Statutenwijziging

i; Tekst : Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 29 september 2014 door Meester ANNELIES VERSTRAETE, notaris, te Sint-Niklaas met standplaats te Sinaai,

Dat op haar kantoor werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEROGO", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Beukendreef 12, BTW BE0884.831.030, rechtspersonenregister Dendermonde 6E0884.831.030.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris VAN DER CRUYSSE Filip te Lokeren op 3 november 2006, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 november 2006 onder nummer 06173158.

De vergadering heeft volgende beslissingen genomen:

1i 1) De vergadering beslist om de benaming van de vennootschap te wijzigen, zodat deze voortaan zal; luiden: "ADW SCHRIJNWERK".

De tekst van de eerste alinea van artikel 1 van de statuten wordt vervangen door hetgeen volgt:

"De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "AC/14 SCHRIJNWERK

2) 2) Na kennisname van het verslag, opgesteld door de zaakvoerders van de vennootschap van 29 1; september 2014, waarin een omstandige verantwoording wordt gegeven van de wijziging van het doel van d& vennootschap en de staat van activa en passive afgesloten op 19 september 2014, hetzij minder dan drie: maanden te rekenen vanaf 29/09/2014 heeft de vergadering beslist om, in overeenstemming met het verslag van de zaakvoerders, de doelomschrijving, opgenomen in artikel 4 van de statuten te wijzigen zodat deze tekst

voortaan zal luiden als volgt

;1

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, het uitbaten van een onderneming van:

:1 - Projectontwikkeling onroerend goed

aannemer schrijnwerker-timmerman;

- installateur centrale verwarming;

aannemer plafonneerder cementwerker;

- aannemer metsel- en betonwerken;

1; - elektrotechnisch installateur;

aannemer tegelzetter;

aannemer glaswerken;

- sanitair installateur- loodgieter;

- installateur van verwarming op gas met individuele toestellen;

- aannemer van zinkwerken en metalen dakbedekkingen van gebouwen;

- aannemer van niet-metalen dakbedekkingen van gebouwen;

- aannemer voor het waterdicht maken van bouwwerken.

:1 Onderneming monteren niet- zelfvervaardigde metalen constructiewerken

.1

Vervaardiging van metalen constructiewerken

- Vervaardiging van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw

Instandhouding van historische plaatsen en gebouwen

-Monumentenzorg

Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111I1,1j11111j!Ill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

Zij kan bovendien aile niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, metende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal tevens haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, kunnen behouden, uitbreiden en oordeelkundig beheren Zij zal alle merende en onroerende goederen kunnen verknjgen of vervreemden, verhuren, opschikken, uitrusten en opbouwen en in huur nemen.

Zij zal haar onroerende goederen in hypotheek kunnen stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden; participaties verwerven en beheren in andere vennootschappen, zowel binnenlandse en buitenlandse; ter vervulling van haar maatschappelijk doel, alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen;

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en met alle onroerende en roerende goederen verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks vertand houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschniving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen."

3) a. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met veertigduizend euro (40.000,00) zodat het kapitaal zal verhoogd worden van achttienduizend zeshonderd euro (E 15.600,00) naar achtenvijftigduizend zeshonderd euro (E 58.600,00),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderd (200) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen tegen de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel en ieder aandeel zal volstort worden ten belope van tweehonderd euro (¬ 200) per aandeel.

Het bedrag van de kapitaalverhoging van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) wordt aldus volledig volstort ten belope van veertigduizend euro (¬ 40.000,00).

b. Vervolgens hebben de huidige vennoten, de heer Kristof De Witte en de heer Frederik De Witte, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap Derogo en onder de hoger vermelde voorwaarden in te schrijven ais volgt:

- de heer Kristof De Witte op honderd (100) aandelen tegen de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel, zijnde in totaal voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00), volledig volstort, door inbreng met eigen middelen. Deze aandelen behoren toe aan de heer De Witte Kristof.

- de heer Frederik De Witte op honderd (100) aandelen tegen de prijs van tweehonderd euro 200,00) per aandeel, zijnde in totaal voor twintigduizend euro (E 20.000,00), volledig volstort

De inbrengers verklaren dat deze inbrengen in hunne hoofde voldoen aan de voorwaarden opgelegd met betrekking tot inbrengen in geld van artikel 269 § 2 V1/11392, zoals ingevoerd door de programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

o) De inschrilvers verklaren en erkennen dat het volledig bedrag van de kapitaalverhoging werd volstort door voorafgaande deponering van dit bedrag op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis.

d) De vergadering heeft vastgesteld en mil, notaris, verzocht notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal werkelijk gebracht werd op achtenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 5L600,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen niet een fractiewaarde van elk een/driehonderdste van het kapitaal.

Overeenkomstig voormelde beslissingen wordt de tekst van artikel 5 van de statuten vervangen door:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenvijftigduizend zeshonderd euro (58.600 EUR) en is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde."

Itillagenlij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblel

Op de laetste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

e " e mod 11.1



4) De vergadering beslist aan te stellen als bijkomende zaakvoerders voor onbepaalde duur vanaf heden: - De heer DE WITTE Kristof Jeanne André, geboren te Lokeren op 11 januari 1973, wonende te 9160 Lokeren, Waasmunsterbaan 120.

- De heer DE WITTE Frederik, geboren te Lokeren op 26 mei 1983, wonende te 9160 Lokeren, Beukendreef 12.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JLK BOUWADVIES met zetel te 9160 Lokeren, Waasmunsterbaan 120, RPR Dendermonde 0888.026.585, met als vaste vertegenwoordiger de heer De Witte Kristof, voornoemd,

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte statutenwijziging, coördinatie der statuten

Voor ontledend uittreksel

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

V. 4 Voor-

beheden aan liet Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.03.2013, NGL 26.03.2013 13073-0096-010
07/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 21.11.2011, NGL 02.12.2011 11627-0277-010
22/04/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIF rlE t,l-T BAN

VAN !'" .Or}Pl-tr+r - G~

2. 04. 2011

DENDERMONDE

Grlttie

MoE 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

" iiosaasi*

ll

Ondememingsnr : 0884.831.030 Benaming

(voluit) :

DEROGO

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BEUKENDREEF 12 - 9160 LOKEREN

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering d.d. 06/04/2011 werd het volgende beslist :

Mevr. De Witte Barbara wordt ontslagen als zaakvoerder op 30/04/2011.

Er wordt haar een bijzondere kwijting verleend voor de wijze waarop zij haar mandaat heeft uitgeoefend voor de periode van 03/11/2006 tot 30/04/2011.

Dhr. De Witte André wordt benoemd als zaakvoerder en dit met ingang van 01/05/2011.

Mevrouw De Wilde Marleen werd aangesteld als lasthebber voor de publicatie hiervan.

De Wilde Marleen

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 13.04.2011 11084-0003-011
14/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 08.04.2010 10089-0376-010
16/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.03.2009, NGL 08.04.2009 09107-0285-010

Coordonnées
DEROGO

Adresse
BEUKENDREEF 12 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande