DERUDDER HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DERUDDER HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.774.890

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 25.07.2014 14355-0242-011
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 25.07.2013 13355-0558-011
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.07.2012 12370-0070-011
25/01/2011
ÿþ Mod 20

iLu% ti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 13 JAN. 2011

RECH"i'13.K3titíiéAN t KQE3PRANl]ELTF (;ENT



1111.11.11,111,1.1111

Vt behi aar Bell Staa' 1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : DERUDDER HOLDING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9030 Gent(Mariakerke), Verlorensteenstraat 7

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Bart VANDERCRUYSSE te Wervik op 30 december 2010, geregistreerd: elf bladen geen verzending te Poperinge op 4 januari 2011, boek 443 blad 90 vak 07, ontvangen vijfentwintig euro (getekend) de E.A. Inspecteur Vangampelaere B., blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid opgericht werd:

Oprichters-Vennoten:

1.De heer DERUDDER Dirk Jef Jan, geboren te Gent op dertien mei negentienhonderd negenenzestig,: echtgenoot van mevrouw Besters Ann Maria, wonende te 9850 Nevele, Merendreedorp 38.

Gehuwd te Zoersel op dertien juli tweeduizend en één onder het stelsel van de scheiding van goederen: ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Marc Verhoeven te Antwerpen(Deume) op vier juli` tweeduizend en één, welk stelsel niet conventioneel gewijzigd werd.

2.Mevrouw DERUDDER Iris Daniella Flora, geboren te Gent op negenentwintig september; negentienhonderd eenenzeventig, echtgenote van de heer Robeyst Peter Clara Albert, wonende te 9950 Waar schoot, Lagebilk 3.

Gehuwd te Waarschoot op twee mei negentienhonderd achtennegentig onder het stelsel van de scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Jean-Pierre Leirens, destijds te Gent, op zes april negentienhonderd achtennegentig, welk stelsel niet conventioneel gewijzigd werd.

Rechtsvorm - Naam:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DERUDDER HOLDING".

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij kan; deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en` het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch,. commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter' contractuele basis of als bestuurder het operationeel beheer ervan waarnemen.

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële vaste activa verwerven of verkopen, trading- en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande. Ook kan de! vennootschap overgaan tot de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om' het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel en handel voeren in de breedste zin van het: woord.

De vennootschap kan alle handelingen stellen van beheer van een onroerend en roerend vermogen en kan alle onroerende, roerende en financiële verrichtingen uitvoeren.

Al wat voorafgaat in de mate dat'het niet gaat om gereglementeerde activiteiten tenzij de vennootschap aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het: koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd: eenennegentig.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening: van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

© U 12.11-t-{ 1) ©

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Zetel:

De zetel is gevestigd te 9030 Gent(Marlakerke), Verlorensteenstraat 7.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vierhonderd en elfduizend tweehonderd euro (¬ 1.411.200,00) en is verdeeld in één miljoen vierhonderd en elfduizend tweehonderd (1.411.200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/één miljoen vierhonderd en elfduizend tweehonderdste (1/1.411.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort door inbreng in natura.

Het besluit van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura luidt als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA DERUDDER HOLDING door de inbreng van een aantal participaties, kan ik besluiten dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2.de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3.de methoden van waardering bednjfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 1.411.200 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap, wordt toegekend aan de inbrengers, de heer Dirk DERUDDER en mevrouw Iris DERUDDER, voornoemd, elk voor de helft.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 20 december 2010

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd ex ultimo door

Piet Dujardin"

Bestuur-Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend. ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de

vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegd heidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpe-

lijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op

de algemene kosten.

Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering heeft elk jaar plaats op één juni om twintig uur, indien deze dag een

wettelijke feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur

gehouden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens

andersluidende bijeenroeping.

Eerste gewone algemene vergaderingzin het jaar 2012.

Stemrecht:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stem recht.

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening

van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als

vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij

stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de

vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de

lidmaatschapsrechten, . zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende

overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze

aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn,

of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd

door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Eerste boekjaar eindigt op 31 december 2011.

Bestemming van de winst - Reserve:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het

nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Wijze van vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

~

i'

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de comparanten mij, notaris, verzocht te akteren

dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders: de heer Dirk DERUDDER en mevrouw Iris DERUDDER,

beiden voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het hen toegekend mandaat te aanvaarden en

verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart Vandercruysse te Wervik

tegelijk hierbij neergelegd:

-expeditie van de akte

-verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura

-verslag van de oprichters inzake de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0131-011

Coordonnées
DERUDDER HOLDING

Adresse
VERLORENSTEENSTRAAT 7 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande