DERYM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DERYM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.349.673

Publication

26/07/2013
ÿþMoc Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ak:eGRlFFj l Et'H " ANK

e I" ( t~ r`

Z 7 JUL! 2013

DENDEREviONDE

*13117055*

Griffie

Ondememingsnr : 0886.349.673

Benaming

(voluit) : BVBA DERYM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baron Romain Moyersoen park 30 te 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting vereffening

Op de buitengewone algemene vergadering van 01.07.2013 werd de verdeling volgens de verdeelstaat° goedgekeurd bij vonnis 10.06.2013, bekrachtigd.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen. Er werd verklaard dat de vereffening is afgesloten en dat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan. De boeken en bescheiden worden toevertrouwd aan de Hr Jan De Rybel, Leo Heyrrnanstraat 21 te 9150 Kruibeke die ze zal bewaren gedurende vijf jaar. De Heer De Rybel

ontving volledige decharge voor de uitvoering van zijn taak als vereffenaar,

" De vereffenaar

Jan De Rybel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2013
ÿþt

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

v.

beh,

aal

Bet Staa

Ondememingsnr : BE0886.349.673

Benaming (voluit) : DERYM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baron Romain Moyersoen Park 30

9300 Aalst

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR COÖRDINATIE VAN DE STATUTENBVBA: ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op 28 december 2012, "Geregistreerd 4 bladen geen verzending te Beveren op 2 januari 2013, boek 457, blad 7, vak 10. Ontvangen vijfentwintig euero (25,00 ë). Voor de ontvanger w.g. Guido Vercruyssen, fiscaal deskundige.", dat de buitengewone algemene vergadering van "DERYM" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Baron Romain Moyersoen Park 30, RPR Dendermonde - BTW BE0886.349.673 (vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Pascale Van den Bossche te Aalst op 4 januari 2007, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 23 januari 2007 onder nummer 2007-01-23/0013679, nadien niet meer gewijzigd), volgende besluiten heeft genomen: Eerste besluit: Verslag zaakvoerder

Kennisname van het verslag van de zaakvoerder van 22 november 2012 dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2012. Goedkeuring van dit verslag.

Tweede besluit.

Ontslag van voorlezing van het verslag van 14 december 2012 door de bedrijfsrevisor, mevrouw Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9052 Zwijnaarde, Eedstaat 80, over de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DERYM met zetel te 9300 Aalst, Baron Romain Moyersoen Park 30, ondernemingsnummer 0886.349.673 een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 september 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening

Van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 93.702,88 Euro en een netto-actief van 83.565,51 Euro.

De boekhoudkundige staat is opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden die ondergetekende, Martine Buysse, bedriffsrevisor, kantoor houdende te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder, gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Opgesteld te Zwijnaarde op 14 december 2012.

(getekend) Martine Buysse, Bedrijfsrevisor ".

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Derde besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname en bevestiging van voormelde verslagen, besluit tot ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap te rekenen van 28 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

u

*13U31 36* I

GRiFFIf~ W:I,-,i-H'SP,Ni<

VAN KOOPHANDEL

1 1 FEB, 2013

DEN DE DE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" Voer' lePoudGpri aan hei Belgisch Staatsblad

Vierde besluit: benoeming vereffenaar

Aanstelling als vereffenaar :

De heer Jan Oscar Gerard DE RYBEL, geboren te Aalst op 2 februari 1972, ongehuwd, wonende te 9150 Kruibeke, Leo Heyrmanstraat 21, die aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

De aanstelling als vereffenaar is gehomologeerd bij beschikking gewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 1 februari 2013.

Vijfde besluit: bevoegdheden en emolumenten vereffenaar

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien. Hij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschrift te ondertekenen tot homologatie van zijn benoeming.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de

vennootschapsgeschriften. Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn. Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Zesde besluit: ontslag zaakvoerder

Ingevolge de ontbinding, kennisname door de vergadering van het ontslag door de zaakvoerder, de heer Jan De Rybel voornoemd, met ingang van heden, 28 december 2012

Aan de zaakvoerder is kwijting verleend naar aanleiding van de goedkeuring van de jaarrekening op 22/10/2012 op basis van de jaarrekening afgesloten op 30/09/2012.

Zevende besluit: aanpassing statuten

Ingevolge de in vereffening stelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1 De vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "DERYM in vereffening"

Artikel 2 De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel :

PROJECTONTWIKKELING

-het optreden als projectontwikkelaar, coördinator of beheerder, voor eigen

rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, van bouwprojecten van woningen, appartementen, tertiaire-, utilitaire-, commerciële- en industriële complexen, ziekenhuizen, rustoorden, hotels; zowel in nieuwbouw als renovatie, of in de aanleg van grondverkavelingen, ruilverkavelingen, stadswijken, industrie- en k.m.0.-zones, sportcentra, markten, jachthavens, autowegen, enzovoort;

-het laten oprichten, inrichten, uitrusten, uitbreiden, wijzigen, renoveren en

verbeteren en alle nodige werkzaamheden laten uitvoeren voor de instandhouding ervan, door derden, van onroerende goederen.

HANDEL EN DIENSTEN

-het verlenen van alle soorten diensten en administratieve prestaties verlenen aan Belgische of buitenlandse handels-, nijverheids- of andere ondernemingen en maatschappijen, bestaande onder het even welke vorm, organisaties, publieke instanties, verenigingen en aan particulieren; in het bijzonder kan de vennootschap audit-, consulting- en managementprestaties leveren, onder hun meest verschillende vorm; op alle niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van de functie of mandaat van bestuurder, zaakvoerder, als lasthebber of deelname in de bedrijfsleiding of -voering op elke andere wijze; zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in deelneming met derden, in Belgische of buitenlandse handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, organisaties, publieke instanties, verenigingen en particulieren en.dit zonder enige beperking;

' -het ontwikkelen, verwerven, uitbaten, verhandelen, afstaan of in licentie geven van octrooien, patenten, know-how, brevetten, licenties, merken en modellen; kortom alle soorten = intellectuele rechten en aanverwante immateriële vaste activa, al dan niet met het verrichten van wetenschappelijk onderzoek dat daarop betrekking heeft;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VoOl eilouderi aan het E3eigiseh Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mat 11.1

-de verkoop, in bruikleen geven en/of verhuur van:

-informatica - en communicatie apparatuur, onderdelen, componenten en randapparatuur; -kantoormachines met hun programmatuur, toebehoren en verbruiksgoederen;

-werktuigen, machines, rollend materieel en voertuigen. in de meest ruime betekenis met hun toebehoren;

- de handel in, het verwerven en ruilen, het beheer en de exploitatie, het huren en verhuren van eigen onroerend goed zoals woningen, appartementen, tertiaire-, utilitaire-, commerciële- en industriële complexen, (al dan niet bemeubeld), niet voor bewoning bestemde gebouwen, garageboxen en staanplaatsen; gronden en terreinen; alsook de exploitatie van onroerend goed in de vorm van timesharing;

- de verkoop en verhuur van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname); - mits de vennootschap of personen in de vennootschap beschikken over de door de wetgever opgelegde beroepskwalificaties, kan ze eveneens functioneren als vastgoedmakelaar en optreden in de bemiddeling bij de aan- en verkoop en huur/verhuur van onroerend goed voor derden, het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars van de diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (onder andere  als syndicus), het innen van de huur, het uitoefenen van de functie van rentmeester, het toezien op de bouwwerkzaamheden en het leiden van beiangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

- mits de vennootschap of personen in de vennootschap beschikken over de door de wetgever opgelegde beroepskwalificaties, kan ze eveneens functioneren als veiligheidscoórdinator. BELEGGINGSVORMEN, FINANCIELE HANDELINGEN EN ZEKERHEDEN

-het optimaliseren van haar vermogen door het bestuderen, beoefenen,

promoveren van alle mogelijke beleggingsvormen en -technieken zowel in België als het buitenland;

-het nemen voor eigen rekening van belangen bij middel van inbreng, fusie,

opslorping, deelneming, door inschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden of effecten, onder welke vorm ook, of op gelijk welke andere wijze, in Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten handels-,.nijverheids- of andere ondernemingen, organisaties of verenigingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande onder het even welke vorm, al dan niet met een gelijk doel als het hare; -het optreden als vereffenaar van rechtspersonen of als tussenpersoon bij

overname van rechtspersonen of ondernemingen, waarmee al dan niet een band van

deelneming bestaat.

-de vennootschap kan -met respect voor de wettelijke beperkingen- ten voordele van derde-vennootschappen, haar eigen aandeelhouders en bestuurders, zaakvoerders of zelfs derden:

-zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin;

-leningen, voorschotten en kredieten toestaan; onder om het even welke vorm;

-zakelijke en/of persoonlijke zekerheden verstrekken;

-de financieringshuur verlenen over onroerende en roerende goederen;

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening, voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen of ruilen van aile onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschappen Met een doel gelijk of verwant met het hare, samenwerken met dergelijke

vennootschappen, en dit door, inbreng, een samenwerkingsverband, borgstelling of hoe dan ook in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Baron Romain Moyersoen. Park 30, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België. Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600, 00 EUR) en is verdeeld in duizend aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige

individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

op de laatste brz. van Luist B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor-

b tfouder~

aan het

Belgisch

,staatsbleid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Artikel 7  Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar.

Artikel 8 -- De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand maart om zeventien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te

, nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

. Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant

indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waarde boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Vincent Lesseliers

Te 9120 Beveren

Neergelegde stukken: -de expeditie van de akte;

-verslag zaakvoerder met staat actief en passief;

-verslag bedrijfsrevisor.

Op de laetste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.10.2012, NGL 24.10.2012 12619-0378-010
15/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 05.03.2012, NGL 05.03.2012 12059-0074-010
21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.03.2011, NGL 11.03.2011 11058-0194-008
09/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 04.03.2010 10059-0462-008
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.03.2009, NGL 17.03.2009 09078-0133-008

Coordonnées
DERYM

Adresse
BARON ROMAIN MOYERSOEN PARK 30 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande