DESATEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DESATEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 873.414.031

Publication

18/09/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neertegging ter griffie van de akte

[4..41e 11-

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

09 -H- leM

RECHTBANK VAN

KOOPHArgEleigreeGENT

111111111,11.Ityll111111111

Ondernemingsnr : 0873.414,031

Benaming (voluit) : DESATEL

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Brouwerijstraat 1 bus 13

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering -bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel-wijziging van het aantal aandelen- kapitaalverhoging door inbreng in geld-omzetting rechtsvorm vennootschap

tilt het proces-verbaal verleden voor Jeroen Parmentier geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN , met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op zesentwintig augustus tweeduizend en veertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met; eenparigheid van stemmen heeft genomen:

BEVESTIGING VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN DE TEKST VAN HET EERSTE LID VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De vergadering neemt kennis van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 903ij Gent (Drongen), Eedverbondkaai 40 A naar 9031 Gent (Drongen), Brouwerijstraat 1 bus 13," ingevolge beslissing van de zaakvoerders de dato 2 januari 2009, bekendgemaakt in de, Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 maart daarna, onder nummer 09036754.

De vergadering beslist bijgevolg de tekst van het eerste lid van artikel 2 van de statuten, integraal te schrappen en te wijzigen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Brouwerijstraat 1 busl 13."

WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

De vergadering beslist tot wijziging van het aantal aandelen om het totaal santal aandeleni van tweehonderd (200) te brengen naar tienduizend (10.000) nieuwe aandelen van gelijke! fractiewaarde waardoor het kapitaal voortaan zal worden vertegenwoordigd doori tienduizend (10.000) aandelen.

KAPITAALVERHOGING IN GELD

Openstelling kapitaalverhoging

De vergadering beslist over te gaan tot kapitaalverhoging in geld ten belope van honderdvierenvijftigcluizend driehonderdzesenzeventig euro vierenzestig cent (¬

154.376,64) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro 20.000,00) naar

honderdvierenzeventigduizencl clriehoncierdzesenzeventig euro vierenzestig cent (¬ 174.376,64), met uitgifte van drieduizend negenhonderdzevenentachtig (3.987) nieuwe!

Op de laatste blz. van Lltik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

.Staatsblad

aandelen zonder vermelding van nominale waarde van dezelfde aard en met dezelfde

rechten als de bestaande aandelen.

Verzaking voorkeurrecht

De vennoten die niet of die niet in verhouding tot hun huidig aandelenbezit intekenen op

deze kapitaalverhoging verklaren te verzaken aan hun voorkeurrecht.

Inschrijving - Volstorting - Bankattest

De intekenaars op deze kapitaalverhoging, te weten:

a. de heer Ritzen, Roger Marie Henri Gerard, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Amsterdam (Nederland) op 8 januari 1962, gedomicilieerd en verblijvende te 2000 Antwerpen, Plaatsnijclersstraat 7, verklaart op de kapitaalverhoging in te schrijven voor een bedrag van eenenvijftigduizend vierhonderdachtenvijftig euro achtentachtig cent (E 51.458,88), volgestort voor een bedrag van eenenveertigduizend zeshonderdzevenenzestig euro (E 41.667,00), waarvoor hem duizend driehonderdnegenentwintig (1.329) nieuwe aandelen worden toegekend;

b. de heer Hermans, Eric, geboren te Luik op 28 maart 1979, gedomicilieerd en verblijvende te 9032 Gent (Wondelgem), Gaverbulk 6 bus 102, verklaart op de kapitaalverhoging in te schrijven voor een bedrag van eenenvijftigduizend vierhonderdachtenvijftig euro achtentachtig cent (E 51.458,88), volgestort voor een bedrag van eenenveertigduizend zeshonderdzevenenzestig euro (¬ 41.667,00), waarvoor hem duizend driehonderdnegenentwintig (1.329) nieuwe aandelen worden toegekend;

c. de vennootschap onder firma "SIMULAR ADVIES & BEHEER", met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Houtstraat 72 bus A, ondernemingsnummer 0544.641.142, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten, de heer De Sutter, Renaat Julienne Roland, geboren te Sint-Amandsberg op 20 oktober 1972, gedomicilieerd en verblijvende te 9070 Destelbergen, Houtstraat 72 bus A, verklaart op de kapitaalverhoging in te schrijven voor een bedrag van eenenvijftigduizend vierhonderdachtenvijftig euro achtentachtig cent (¬ 51.458,88), volgestort voor een bedrag van eenenveertigduizend zeshonderdzevenenzestig euro (E 41.667,00), waarvoor hem duizend driehonderdnegenentwintig (1.329) nieuwe aandelen worden toegekend;

Zij verklaren de inbrengen in geld te hebben verricht door overschrijving op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis bank op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het attest van deze storting werd afgeleverd op 25 augustus 2014 en wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

-Verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 778 van het W. Venn.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerders de data 30 juli 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het W. Venn., waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 mei 2014.

-Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het W. Venn.

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, Box E 6, Elsinore Building - Corporate Villa, ondernemingsnummer 0431.088.289, RPR Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Catry Veerle, bedrijfsrevisor, de dato 19 augustus 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag betreft de voormelde staat van activa en passiva en vermeldt inzonderheid of er

_enige overwaarderingvan het nettoeactief.heeft_plaatsgehad. ...... ......... _ .... .....

Op de laatste blz. van Luilc B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOd11.1

mod 11.1

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA DESA TEL werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 154.932,44 EUR en is niet kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 20.000,00 EUR vermeld in de stout van activa en passiva. Wij dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (3.200,00 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de BVBA DESATEL in een NV en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CA TRY"

De vergadering stelt vervolgens vast dat er op voormeld verslag van de bedrijfsrevisor geen opmerkingen worden gemaakt wat betreft de verslaggeving aangaande de omzetting. Het origineel van de verslagen zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

-Omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

De activiteit blijft ongewijzigd, het eigen vermogen blijft hetzelfde, na verwerking van de hiervoor besliste kapitaalverhogingen, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding, die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0873.414.031 waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid thans ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent.

Het doel en de naam van de vennootschap zullen worden aangepast zoals hierna bepaald. De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 31 mei 2014 en de hiervoor genomen beslissingen.

Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden geacht verricht te zijn voor de naamloze vennootschap.

-Beëindiging mandaat zaakvoerders en benoeming bestuurders

Ingevolge de omzetting naar de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders, te weten:

1. De heer Desaver, Alexander Frank, geboren te Veurne op 21 december 1979, gedomicilieerd en verblijvende te 9031 Gent (Drongen), Deinse Horsweg 34

2. De heer De Tollenaere, Glenn Rony Hortense, geboren te Sint-Amandsberg op 6 april 1968,.gedornicilieereen verblijvendate.9080.LochristirReinaertstraat2.. ______

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: tg,:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

betiouden

aan het

Belgisch

.Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

b

rruyi 11.1

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de omzetting, door de jaarvergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, als kwijting zal gelden voor de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor de uitoefening van hun mandaat vanaf 1 januari 2014 tot op heden.

Vervolgens benoemt de vergadering tot bestuurders van de naamloze vennootschap:

A. Op voordracht van de A-aandeelhouders:

1. Voornoemde heer Desaver Alexander;

2. Voornoemde heer De Tollenaere Glenn.

B. Op voordracht van de B-aandeelhouders:

1. De heer Ritzen, Roger, voornoemd;

2. De vennootschap onder firma "SIMULAR ADVIES & BEHEER», voornoemd; vast vertegenwoordigd door voornoemde heer De Sutter Renaat

3. De heer Hermans Eric, voornoemd.

Hun mandaat gaat in op heden en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

-Aanneming nieuwe versie van de statuten die zullen gelden als coördinatie, ingevolge de hiervoor genomen beslissingen, met inbegrip van de naamswijziging en doelswijziging naar aanleiding van de omzetting.

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten, met

inbegrip ven de naamswijziging en doelswijziging naar aanleiding van de omzetting. De

tekst van deze statuten luidt als volet: (bij uittreksel)

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam

"Flexsoft".

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV"

warden voorafgegaan of gevolgd.

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Brouwerijstraat 1 bus

13.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden tot doel:

- het ontwikkelen, verbeteren en verkopen van software;

- het aan- en verkopen, de import en export, zowel in groothandel als in kleinhandel, van

alle artikelen, installaties en goederen op gebied van telecommunicatie, zowel vast als

mobiel, datacommunicatie, informatica (hard- en software) en aanverwanten;

- de installatie, het onderhoud en reparatie van de producten in deze vakgebieden;

het verstrekken van advies, het begeleiden en ondersteunen van bedrijven op het vlak van

telecommunicatie, datacommunicatie en informatica;

- het ondersteunen en stimuleren van innovatie en productontwikkeling in deze vakgebieden;

- de ondersteuning van de marktintroductie van nieuwe producten of varianten in bestaande en nieuwe marktsegmenten;

- de commerciële ondersteuning bij nieuwe productlanceringen evenals het verlenen van bijstand en advies of representatie op internationale beurzen;

- het leveren van advies en interim-management in bedrijfseconomische taken zoals informatica, telecommunicatie, hardware, software, internet, multimedia, grafisch ontwerp en .vomigeving,. publiciteit,. projectmanagement,. logistieken. .bedriestrategie. _ Dit . houdt_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening

mod 11.1

" t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

onder meer in het ontwikkelen van websites en verkoop van programma's, studies en ontwerpen op het vlak van voormelde domeinen;

- verstrekken van onderwijs, lessen en consultancy in voormelde domeinen;

Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak en dergelijke verrichten en aile handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdvierenzeventigduizend driehonderdzesenzeventig euro vierenzestig cent (¬ 174.376,64), vertegenwoordigd door dertienduizend negenhonderdzevenentachtig (13.987) aandelen, zonder nominale waarde.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 13.987, waarbij de aandeelhoudersoprichters van de vennootschap de A-aandeelhouders zijn (aandelen genummerd 1 tot en met 10.000) en de aandeelhouders-intekenaars op de eerste kapitaalverhoging de B-aandeelhouders (aandelen genummerd 10.001 tot en met 13.987) worden genoemd. De vennootschap kan klassen van aandelen uitgeven aangeduid met de letters A, B, enzovoort.

Indien een aandeelhouder nieuwe aandelen verwerft, hetzij door kapitaalverhoging, hetzij door overname, zullen deze aandelen automatisch omgezet worden in aandelen van de soort die deze aandeelhouder voordien reeds bezat.

Nieuwe aandelen waarop door derden ingeschreven wordt, zullen van rechtswege behoren tot een nieuwe klasse van aandelen, genoemd naar de eerstvolgende beschikbare letter van het alfabet, tenzij op dat ogenblik anders wordt beslist.

Stortingsplicht

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

De aandelen die niet volgestort zijn op het ogenblik van hun inschrijving worden bij- of volgestort op de tijdstippen en voor de bedragen eigenmachtig door de raad van bestuur bepaald.

De aandeelhouder die, na een bij aangetekende brief betekende opvraging, nalaat de storting te verrichten binnen de termijn, bepaald in de kennisgeving, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke rentevoet verhoogd met twee percent op jaarbasis, vanaf de opeisbaarheid van de storting.

Zolang de gevraagde stortingen niet zijn gedaan na het verstrijken van de termijn, vermeld in de voorgaande paragraaf, wordt de uitoefening van de rechten, verbonden aan de aandelen, geschorst.

Ondeelbaarheid van de effecten

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van hun rechten.

Aandelen op naam, waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen ingeschreven worden op naam van de blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voor-

behouderl

aan het

Belgisch

' Staatsblad

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op alle obligaties uitgegeven door de vennootschap.

Aard van de effecten

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling. De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, hi] de vereffeningsinstelling of hi] de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste vijf leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. De houders van A-aandelen hebben het recht om kandidaat-bestuurders voor te dragen voor twee (2) bestuursmandaten, de A-bestuurders.

De houders van B-aandelen hebben het recht om kandidaat-bestuurders voor te dragen voor drie (3) bestuursmandaten, de B-bestuurders.

Voor het geval wordt overgegaan tot benoeming von een onafhankelijke bestuurder, gebeurt de benoeming op gezamenlijke voordracht van de A-aandeelhouders en de B-

.aandeelhouders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nam en handtekening

;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

. . .

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd voor een terme van telkens zes jaar. De bestuurders zijn herbenoembaar. De algemene vergadering mag hen te allen tee afzetten. Inzake benoeming en afzetting van bestuurders zal de algemene vergadering beslissen overeenkomstig artikel 34 van de statuten.

De mandaten van bestuurder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van de aandeelhouders, onbezoldigd.

De aandeelhouders van de soort van aandelen op voordracht waarvan een bestuurder was benoemd, kunnen bij ernstig verlies van vertrouwen in de door hen voorgedragen bestuurder, de algemene vergadering bijeenroepen om over afzetting te beslissen.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter verkiezen, alsmede één of meer ondervoorzitters.

Bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met nome overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité - directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet dan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet !id van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder"; Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Vertegenwoordiging________ __________ _____________________  .._ _. ._ _________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad







De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon dan wie dit bestuur is opgedragen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend dan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris, bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring dan, zij verleent bij aparte stemming kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris, gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris en neemt alle besluiten in verband met de andere punten die voorkomen op de agenda.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur. In geval van nalatigheid van de raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris, indien zij bestaan.

Oproeping - Vorm

De oproeping tot de algemene vergadering voor de houders von gedematerialiseerde effecten geschiedt door middel van een aankondiging die eenmaal, ten minste vijftien dagen v66r de vergadering opgenomen wordt in het Belgisch Staatsblad.

Toelating - Depot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bi) een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad van bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar - Jaarrekening- Controleverslag

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

betfouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, als ook de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen, voor zover die van toepassing is.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris.

De eventuele commissaris stelt, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslagfij genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen.

Tenminste vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de aandeelhouders, de houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van: de jaarrekening, in voorkomend geval, de geconsolideerde jaarrekening, de lijst van de aandeelhouders die hun aandeel niet volledig hebben volgestort met vermelding van hun aantal en hun woonplaats, de lijst van de openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken, het eventueel jaarverslag en verslag van de commissaris. De jaarrekening en de voormelde verslagen worden gezonden aan de houders van aandelen op naam, tezelfdertijd als de oproeping. ledere effectenhouder heeft het recht kosteloos een exemplaar te bekomen van de hiervoor vermelde stukken overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer.

Wanneer de vennootschap, naast de bij het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening hetzij in hun geheel of in verkorte versie, op een andere wijze verspreidt, dan dient dit te gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Wettelijke reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden

.opgevraagd binnen _de_viejaar_vonaf_hun_eisbaarheid _eigendom van_de vennootschap..

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

-i

Voor-behbuden aan het

i Belgisch Staatsblad

.7"

mod 11.1

Interim - dividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het Wetboek van Vennootschappen, interim-dividenden uit te keren. Vereniging van alle aandelen in één hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haap zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

- bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij

vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

. het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

MACHTIGING ADMINISTRATIE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Colle & Partners", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Boelenaar 1, ondernemingsnummer 0443.127.375, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

-de expeditie van het proces-verbaal

-Het verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 778 van het W. Venn. Met een staat gevoegd van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 mei 2014. -het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het W. Venn.. De dato 19

augustus.2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

i

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Naamloze Vennootschap

0873.414.031

Flexsoft

,' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte "

Mod Ward 11.1

I L

IIIINIII25NI08III1

+1500

NEERGELEt:-

18 -12- 2014

29 -12

2014

BELGISCH S

MONITEUR BELGE

Zetel : Brouwerijstraat 1 bus 13 - 9031 Drongen (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Afschrift uit het verslag van de Raad van Bestuur de dato 18 november 2014

De Raad van Bestuur beslist om het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Brouwerijstraat 1 bus 13 - 9031 Drongen naar de Twaalfapostelenstraat 20 -9051 Sint-Denijs-Westrem.

De wijziging gaat in vanaf 1 januari 2015.

Gedaan te Drongen op 18 november 2014

Desaver Alexander Bestuurder

191

AATSBLAD RECHT üa. A

KOOHfljeeL

trij-het$elgisch-Staatstrta-d -06>0-112015-- Annensrtiü Môni%urtiélgë

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 24.07.2013 13349-0324-015
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12366-0315-015
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 31.08.2011 11502-0595-015
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.09.2010 10563-0388-015
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 26.08.2009 09645-0344-015
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 29.08.2008 08703-0204-012
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 05.06.2007 07188-0383-010

Coordonnées
DESATEL

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 1, BUS 13 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande