DESDO KUNSTSTOFDICHTINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESDO KUNSTSTOFDICHTINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.140.255

Publication

27/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

18 JUNI 20%

RECfi b NK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

VI*IM101111killl

i

ti

Ondernemingsnr : 0474.140.255

" Benaming (voluit) Desdo kunststofdichtingen

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sparrenstraat 7 - 9840 De Pinte

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE te Ronse op zestien juni tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato één april tweeduizend en veertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

TWEEDE BESLISSING: uitkering dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een dividend voor een bruto bedrag van HONDERD TWEEËNDERTIGDUIZEND EURO (¬ 132.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent zijnde DERTIENDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 13.200,00), in totaal HONDERD ACHTTIENDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 118.800,00) netto.

DERDE BESLISSING: Kennisname van het revisoraal rapport

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de heer Piet Dujardin bedrijfsrevisor, te Wevelgem, Kortrijkstraat 12 bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de eedri fsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato zeven april tweeduizend en veertien, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DESDO KUNSTSTÓFDICHTINGEN door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Lucien DE SCHRIJVER en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Edwine DOSSCHE naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

Op de laatste blz van Loik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 118.800,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren .dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 7 april 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING: Kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde HONDERD ACHTTIENDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 118.800,00) om het van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) te brengen op HONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 137.400,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng wordt beslist om de fractiewaarde van de aandelen van de inbrenggenietende vennootschap te verhogen en geen nieuwe aandelen te creëren.

Aangezien geen nieuwe aandelen worden toegekend, bestaat de tegenprestatie uit de stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zal uiteraard overeenstemmen met de totale inbrengwaarde van de inbrengen.

De huidige fractiewaarde van de aandelen van de inbrenggenietende vennootschap bedraagt op heden ¬ 100,00 zodat deze na kapitaalverhoging gebracht zal worden op ¬ 738,7097.

De toekenning van voormelde vergoedingen doet geen afbreuk aan de toepasselijke huwelijksvermogensrechten zoals deze blijken uit het huidige huwelijksvermogensstelsel van voormelde inbrenger.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van HONDERD ACHTTIENDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 118.800,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 137.400,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, doch met fractiewaarde.

ZESDE BESLISSING: Opheffing statuten en vervanging door integraal nieuwe statuten

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering beslist tot opheffing van de bestaande statuten en vervanging door integraal nieuwe

statuten rekening houdend met de hiervoor genomen beslissingen inzake kapitaalverhoging, om

deze statuten aan te passen aan de nieuwe wetgeving onder meer inzake vereffening, zonder voor

het overige te raken aan de bepalingen inzake naam, zetel, doel, duur, boekjaar, jaarvergadering en

winstverdeling, waardoor de statuten zullen luiden als volgt:

Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam

"DESDO KUNSTSTOPDICHTINGEN",

Zetel.

De vennootschap heeft haar zetel te 9840 De Pinte Sparrenstraat 7.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlangs taalgebied of naar het taalgebied

Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient bekendgemaakt te worden

in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder(s) zal/zullen eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve zetels,

uitbatingszetels, filialen, depots, agentschappen, burelen en bijhuizen overal waar het nodig zou

kunnen blijken, zowel in België als in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft als doel:

- algemene onderneming inzake kunststofdichtingen;

- het waterdicht maken en bedekken van gebouwen;

- alle verrichtingen betreffende pijpfitterij;

- het aanleggen en onderhouden van parken en . tuinen, opritten, zwembaden, vijvers en waterpartijen;

- algemene aanneming van alle afbraak- en grondwerken, dakbedekkingswerken, metsel- en betonwerken, lood- en zinkwerken, vloer- en tegelwerken, schilder-, behang-, en decoratiewerken; - de aan- en verkoop, het vervaardigen en plaatsen van ramen, deuren, rolluiken, alle schrijnwerk, valse wanden en plafonds, alsook van alle materialen en toestellen voor verwarming, elektriciteit en sanitaire installaties;

- burgerlijke bouwkunde; alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

de bouw en de afwerking van onroerende goederen;

coördinatie van bouwwerkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers;

- alle verrichtingen betreffende topografie en landmeetkunde;

- onroerende goederen aanwerven en vervreemden, beheren, huren en verhuren, verkavelen, (laten) bouwen, verbouwen, verbeteren, verfraaien, uitrusten en onderhouden;

- optreden als tussenpersoon in de handel.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, op alle wijzen, zo onder meer door inbreng in, of door deel te nemen aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur, administratie en de controle van alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, verenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, ongeacht hun maatschappelijk doel, die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij mag ten voordele van haar zaakvoerder(s) en derden, binnen de wettelijke beperkingen, leningen en kredieten toestaan en alle persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd zevenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 137.400,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd worden volgens de statuten en wettelijke voorschriften.

Het gehele kapitaal is geplaatst

Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering, voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wordt statutair zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de venootschap: de heer DE SCHRIJVER Lucien, wonend te 9840 De Pinte, Sparrenstraat 7,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering is bevoegd.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt als onbeperkt zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwccrdiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien een vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Overdracht van bevoegdheden  Vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder, kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, aan één of meerdere personen worden opgedragen.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend: alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde kategorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen binnen de perken van hun bevoegdheden hun volmachten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om het mandaat van de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Biieenkamst.

Ieder jaar, op de tweede zaterdag van de maand december om elf uur, wordt van rechtswege een algemene vergadering van vennoten gehouden, in de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats om hetzelfde uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen tenminste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

Stemrecht en vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangetekend opgestuurd naar de vennootschap en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het randschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam, die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar.

Jaarrekening

leder jaar, op dertig juni worden de rekeningen afgesloten.

De door de wet vereiste documenten worden opgemaakt door de zaakvoerder.

Winstverdeling.

De netto-winst van de vennootschap wordt als volgt verdeeld:

L Vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve, tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt;

2. Het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Dividenden

De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de zaakvoerder. Ontbinding.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de dood, het faillissement, de ontzetting of de uitsluiting van een vennoot.

Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, am welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

"

Luik R - Vervnln

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de

activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van

het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Verdeling van het saldo.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo

verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel

nog te storten bedragen.

ZEVENDE BESLISSING: Votmachticodrdinatie

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, na lezing te hebben gehoord van

de gecodrdïneerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen

beslissingen, deze goed te keuren.

Deze gecoördineerde tekst van de statuten zal samen met een expeditie dezer neergelegd worden

ter griffie van de rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen

beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%)

van het bruto dividend waarvan hiervoor sprake.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoordineerde tekst van de statuten;

revisoraal verslag

verslag van de zaakvoerder

" Voor-,:behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

31/12/2013 : GE198733
28/12/2012 : GE198733
20/12/2011 : GE198733
20/12/2010 : GE198733
17/12/2009 : GE198733
29/12/2008 : GE198733
19/12/2007 : GE198733
19/12/2006 : GE198733
20/12/2005 : GE198733
23/12/2004 : GE198733
06/01/2004 : GE198733
03/01/2003 : GE198733
29/12/2015 : GE198733

Coordonnées
DESDO KUNSTSTOFDICHTINGEN

Adresse
SPARRENSTRAAT 7 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande