DESGRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESGRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.887.966

Publication

09/07/2014
ÿþC.

megwom

, t

-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REL,FiTSem vAN

KOOPHANDEL GENT

30 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

1 te

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0806.887.966

Benaming (voluit) : DESGRA

(verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel RECHTSTRAAT 256

9160 EKSAARDE

Onderwerp akte :U1TKERING DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op drieëntwintig juni tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas .1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

Eerste beslissing:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato tien juni tweeduizend en veertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

Tweede beslissing:

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, een dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van honderd twintigduizend euro, te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde twaalfduizend euro, in totaal honderd en achtduizend euro nettodividend.

Derde beslissing:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van tien juni

tweeduizend en veertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

Vierde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap met honderd en achtduizend euro te verhogen als volgt:

*een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van vijfenvijftigduizend tachtig euro, mits de uitgifte van tweehonderd zesennegentig nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van het hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten;

*een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van tweeënvijftigduizend negenhonderd twintig euro, mits de uitgifte van tweehonderd vijfentachtig nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van het hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten;

om het kapitaal te brengen in totaal van achttienduizend zeshonderd euro op honderd zesentwintigduizend_zeshopderd eu ro vertegenwoordieLçlpor_ zesbsmderd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

t,

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

eenentachtig aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/zeshonderd eenentachtigste van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van vijfenvijftigduizend tachtig euro, wordt ingeschreven door de heer De Smidt Eddy, voormeld, door incorporatie van een netto dividendbedrag van vijfenvijftigduizend tachtig euro, waarvoor hem in totaal tweehonderd zesennegentig nieuwe aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

Op de kapitaalverhoging van tweeënvijftigduizend negenhonderd twintig euro, wordt ingeschreven door mevrouw Grabowski Jessica, voornoemd, door incorporatie van een netto dividendbedrag van tweeënvijftigduizend negenhonderd twintig euro, waarvoor haar in totaal tweehonderd vijfentachtig nieuwe aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten worden toegekend, die zij verklaart te aanvaarden.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in nature werd door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMB Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Alain Bolssens, bedrijfsrevisor, op tien juni tweeduizend en veertien een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het -'voormeld verslag van de zaakvoerder, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neerge-ilegd ter griffie.

De besluiten van dit verslag van de heer Alain Bolssens, voornoemd, luiden letter-'lijk: "7.Besluit: de inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap DESGRA BVBA bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen door de vennoten voor een bedrag van 108.000 EUR na aftrek van de in artikel 637 W1B 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, indien de vennoten akkoord gaan met de voorgenomen inbreng. Als gevolg zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met 108.000 EUR van 18.600,00 EUR naar 126.600 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

*de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

*de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

*dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met de kapitaalverhoging die door deze inbreng wordt gerealiseerd, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

*dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng op basis van de fractiewaarde van één aandeel, bestaat uit 581 nieuwe aandelen zonder vermelding van een nominale waarde en werd voorafgaandelijk door de vennoten overeengekomen.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01. mod11.1

-ï"

I Voorbehouden aen het Belgisch Staatsblad





verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is."

De algemene vergadering beslist eenparig de onderge-'tekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Vijfde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD ZESENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door zeshonderd eenentachtig aandelen, elk aandeel vertegenwoordigend één/zeshonderd eenentachtigste van het kapitaal.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement Oost-Vlaanderen te Gent, afdeling Dendermonde: expeditie akte statutenwijziging en de gecoördineerde statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Dirk Smet, notaris













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.01.2014, NGL 27.01.2014 14015-0471-012
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.12.2014, NGL 05.01.2015 15002-0078-012
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 09.01.2013, NGL 04.02.2013 13026-0578-011
08/06/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbias

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0806.887.966

Benaming

(voluit) : DESGRA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : RECHTSTRAAT 256 - 9160 EKSAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING AANGESTELDE TECHNISCHE LEIDING

GRIr"r"t>w REC{-i i d.ANK

VAN KOOPHANDEL

3 o MEI 2012

DENDERMONDE

Gîte

I~II~IIIVIIIIIIMII ~IIIY~N

*12102646*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op maandag 7 mei 2012 blijkt dat de Algemene Vergadering mét eenparigheid van stemmen volgende punt goedgekeurd heeft.

Mevrouw Grabowski Jessica, werkend vennoot, wordt belast met de technische leiding van de kapsalonactiviteiten in de BVBA Desgra en dit sedert 30 juni 2011.

De Smidt Eddy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.12.2011, NGL 06.02.2012 12027-0040-011
21/09/2011
ÿþ Mal 2.D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11162536*

1111

Ondernemingsnr: 0806.887.966 Benaming

(voluit) : DESGRA

GRIEEIi~RCl~ T SANK

VAN KOOPHANDEL

~ a 09. 2011

DENDER tilájFfl4DE

Vc tref

aar

Beh Staa"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: KIEKENHAAG 75 - 9190 STEKENE

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de zaakvoerder van 5 augustus 2011 blijkt dat de zaakvoerder van de BVBA Desgra; volgende beslissing genomen heeft.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van Kiekenhaag 75 te 9190 Steken, naar Rechtstraat 256 te 9160 Eksaarde en dit vanaf 8 augustus 2011.

De Smidt Eddy

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.12.2010, NGL 18.01.2011 11010-0599-011
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 28.12.2016, NGL 27.02.2017 17055-0372-014

Coordonnées
DESGRA

Adresse
RECHTSTRAAT 256 9160 EKSAARDE

Code postal : 9160
Localité : Eksaarde
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande