DEVAMANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVAMANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.549.468

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 20.06.2014 14198-0060-011
14/10/2014
ÿþMod Word 11.1

Ondememingsnr : 0837549468

Benaming

(voluit) : DEVAMANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Schoorstraat 42 - 9230 Wetteren

" voUedig adres)

Onderwerp akte: Vrijwillige ontbinding en vereffening Volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan/Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren: HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op negenentwintig september.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van "DEVAMANAGEMENT' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9230 Wetteren, Schoorstraat 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0837.549.468 en met als BTW-nummer BE-0.837,549.468, opgericht bij akte verleden voor notaris Geertrui VAN DER PAAL te Gavere op 1 juli 2011, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 15 juli erna onder nummer 2011-0715/0108464. De statuten werden tot op heden niet gewijzigd bij notariële akte.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 19uur30 onder Voorzitterschap van de heer DE VALCK Michaël Jan' Johanna Maria, nagenoemd, die aanstelt tot secretaris en stemopnemer de heer DE VALCK Filip Albert Marie, nagenoemd.

SAMENSTELL1NG VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig de volgende aandeelhouders van de vennootschap, die verklaren samen het totaal: aantal aandelen te bezitten van de vennootschap, te weten samen eigenaar van alle honderd (100) aandelen ; van de vennootschap, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap groot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigend, te weten:

° 1. De heer DE VALCK Michaël Jan Johanna Maria, geboren te Wetteren op 10 oktober 1967, wonende te

9230 Wetteren, Schoorstraat 42,

Houder van vijfennegentig (95) aandelen.

2. De heer DE VALCK Filip Albert Marie, geboren te Wetteren op 13 februari 1965, wonende te 9230

, Wetteren, Bellevoorde 1.

Houder van vijf (5) aandelen.

HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

Benoemd tot enige zaakvoerder van de vennootschap is genoemde aandeelhouder, de heer DE VALCK

Michaël Jan Johanna Maria.

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Bespreking van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap van vandaag, met staat van actief en passief afgesloten per 30 juni laatst.:

2) Bespreking van het daarbij horend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor van vandaag en dit in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, overeenkomstig de van toepassing zijnde. bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

3) Vaststelling van de vereffening "de facto" van de vennootschap  goedkeuring van de vereffeningsverrichtingen, uitgevoerd door de zaakvoerder van de vennootschap.

4) Kwijting aan de zaakvoerder van de vennootschap, voor wat betreft de door hem uitgevoerde, vereffeningsverrichtingen.

5) Definitieve sluiting van de vereffening en verzaking termijn van 1 maand voorzien in artikel 194 wetboek: vennootschappen.

6) Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap - consignatiemaatregelen.

Op de laatste btz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Vo bah° aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'MM

1111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOP4ANDEL GENT

03 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

7) Volmacht(en).

B) Verzaking:

Voornoemde aandeelhouders en de zaakvoerder van de vennootschap, alhier aanwezig, hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan bet ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart voor zoveel als nodig en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, dat er geen commissaris in functie is, en dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

D) Bijkomende verklaringen door de Voorzitter en bespreking:

De Voorzitter verklaart en de vergadering stelt na bespreking van a) het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, en b) het daarbij horend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, en overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, vervolgens vast

-Dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Devamanagement" voormeld, niet meer

actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

-Dat de ontbinding ervan derhalve wenselijk is.

-Dat de vereffening van gemelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Devamanagement", voormeld, "de facto" bewerkstelligd werd door de zaakvoerder van de vennootschap, en dat de vennootschap thans as volledig vereffend moet beschouwd worden.

-Dat de genoemde zaakvoerder de volgende documenten en/of stukken nog heeft voorgelegd: een overzicht van de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen met de erbij horende stavingsstukken, en:

- een verslag, door hem opgesteld, waarin toelichting wordt gegeven omtrent de toestand van de vennootschap, met aangehechte boekhoudkundige staat van actief en passief, toestand per 30 juni laatst.

-Dat uit deze boekhoudkundige staat van actief en passief, rekening gehouden met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, blijkt dat er een netto-actief is ten belope van drieënzestigduizend negenhonderd veerUg euro tweeëntachtig cent (63.94o,}32. EUR).

-Dat geen belastingen of sociale bijdragen meer verschuldigd zijn en of dat hiervoor een voorziening is aangelegd dat er eveneens een voorziening werd aangelegd voor de kosten van de vereffening en/of dat die reeds werden voldaan.

-Dat aan de genoemde zaakvoerder voor zover als nodig kwijting dient verleend te worden voor wat betreft de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en dat deze vereffeningsvenichtingen zouden goedgekeurd worden.

-Dat er alhier akte genomen wordt van de conclusies van het verslag, dat vandaag is opgemaakt, door de heer Jacques STEYAERT, bedrijfsrevisor, optredend namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jacques Steyaert", zijnde de bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passive, toestand per 30 juni laatst, en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

"7.BESWIT

-In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "DeVaManagement" een boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 80.653,53 EUR en een netto actief van 63.940,82 EUR.

-Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

Er werd evenwel geen provisie geboekt voor de kosten van ereloon in het kader van deze vereffeningactivitelt.

Deze kunnen m.i. geraamd worden op 4.000,00 EUR.

-Uit de staat van activa en passive blijken nog andere schulden ten aanzien van derden, zijnde de leningen ten belopen van 15.464,65 EUR, de fiscale schulden ten belopen van 2.751,91 EUR en de toe te rekenen kosten van 464,85 EUR.

Op grond van de informatie die me door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnorrnen van het IBR, heb ik kunnen vaststellen dat de schulden ten aanzien van derden, evenals de schulden die zijn ontstaan naar aanleiding van de vereffening, op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald.

Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 29 september 2014.

BVBA "JACQUES STEYAERT"

vertegenwoordigd door

Jacques STEYAERT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bedrierevisor

Poolse Wingiaan 98

9051 SINT-DENIJS-WESTREM"

-Dat een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passive, en voorzegd

overzicht van de vereffeningsverrichtingen met de daarbij horende stavingsstukken voorafgaandelijk werden

overgemaakt aan de leden van de vergadering, die dit verklaren ontvangen te hebben, bijgevolg verklaren

volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben.,

E) Bevestiging door de notaris:

Om te voldoen aan de bepalingen van artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 §1 gehouden is«_

Voormelde verslagen van het bestuursorgaan van de vennootschap, met staat van actief en passief, en de aangestelde bederevisor zullen bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

F) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de zaakvoerder van de vennootschap alhier eveneens aanwezig zijn kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over voorzegde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na voormelde vaststellingen en verklaringen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Eerste beslissing:

De vergadering verklaart op de hoogte te zijn dat de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door de zaakvoerder van de vennootschap, hogergenoemd, en heeft daarbij kennis genomen van de in de agenda vermeide stukken.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, wordt er bij deze verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en aile vennoten, alhier aanwezig, bevestigen voldoende kennis te hebben van aile stukken en documenten, voorgelegd door de voornoemde zaakvoerder van de vennootschap, en dit in verband met de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen,

De vergadering beslist deze voorgelegde stukken zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren.

Tweede beslissing:

De aandeelhouders verklaren dat de terugname van het resterend netto-actief van de vennootschap door henzelf zal gebeuren en de vergadering verleent zonder enige beperking en voorbehoud aan genoemde zaakvoerder, volledige kwijting voor wat betreft de door hen uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

Derde beslissing:

De vergadering beslist vervolgens dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEVAMANAGEMENT", wordt ontbonden en dit te rekenen vanaf heden.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van de beslissing dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Toch beslist zij dit te willen doen.

De vergadering verklaart hierbij te voldoen aan de voorwaarden gesteld, om te kunnen besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te verzaken aan de termijn van 1 maand als voorgeschreven in het artikel 194 Wetboek registratierechten.

Dit besluit tot sluiting die daarna met eenparigheid van stemmen wordt genomen heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de aandeelhouders van de vennootschap, zo actief als passief. Zo zullen eventueel niet gekende schulden persoonlijk door de aandeelhouders ten Vaste moeten genomen worden.

De vereffening wordt hierbij afgesloten en de vergadering verklaart tenslotte nog dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen. Vierde beslissing:

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden te 9230 Wetteren, Schoorstraat 42, en dit door de heer DE VALCK Michaël Jan Johanna Maria, voornoemd.

De gelden en de waarden toekomende aan schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, dienen in bewaring te worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

VOLMACHT(EN):

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hierna vermelde persoon, met name; de heer Taon KENNOF, optredende voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountants Tax & Management Consultants" te 9230 Wetteren (Massemen), Keiberg 17 bus 1, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile nuttige, noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor zoveel als nodig wordt volmacht gegeven aan de heer DE VALCK Michaël Jan Johanna Maria voornoemd, op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde na de sluiting van de vereffening de nog te doene betalingen/afsluitingen uit te voeren.

,

.m.

'Voor-

behouden

aan het

Celgisch

Staatsblad

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Christiaan UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 21.06.2013 13201-0339-011
15/07/2011
ÿþL. Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



ul'itrFlt n4~, lJ.'.i .f&

VAN KCCP;-;ANDEL

5. 07. 2011

DENDERMONDE

...~ ~

1111111i111.!!!),MpIl

Cnrjwrn.; >'~í,,,;~ri : 1/4-;G$

f raiu,~l . DeVaManagement

ReC, '.sLvorrt"r : BVBA

Zetal : te 9230 Wetteren, Schoorstraat 42.

: OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 1/7/2011.

Dat :

1. 1/ De Heer DE VALCK Michaël Jan Johanna Maria, geboren te Wetteren op tien oktober negentien-

honderd zevenenzestig (NN 671010 335 66), wonend te 9230 Wetteren, Schoorstraat 42.

In huwelijk met Mevrouw Hoet Ilse Rachel Martha onder het beheer van het wettelijk stelsel der

gemeenschap, ingevolge zijn huwelijkscontract verleden voor notaris Christiaan De Smet te Wetteren, op twee

en twintig maart tweeduizend en één, niet gewijzigd sindsdien zoals hij verklaart.

2/ De Heer DE VALCK Filip Albert Marie, geboren te Wetteren op dertien februari negentienhonderd

vijfenzestig (NN 650213 377 30), wonend te 9230 Wetteren, Beflevoorde 1.

[n huwelijk met Mevrouw De Bruycker Caroline Martha Marcella, onder het beheer van het wettelijk stelsel,

zonder huwelijkscontract, ongewijzigd zoals hij verklaart.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met :

BENAMING : "DeVaManagement"

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : te 9230 Wetteren, Schoorstraat 42.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en

rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger,

tussenpersoon of commissionair:

I. Holding

" het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

" het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

" het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

If. Patrimoniumvennootschap

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of

éÿ onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of

onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

'het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het

Op de laatste blz, van Lue t3 v3errn idk?.n Recto " team en ha'Edan heel ver dE tns:r.i.rc-r.eran,i rotarm, nEtait v,In «e persctwn(t.n)

bevoegd de rechtsiersoon Pers eanze,, vzn c;err4r.n te uer.engnweerditen

S.laro N .ern en handakcn,ng.

ag

~ 4 verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge III. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

" alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

" alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, project management, opleiding, technische expertise en bijstand;

" het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

" het verlenen van ad-interim management van non-profit organisaties, ondernemingen, of afdelingen van ondernemingen

" het waarnemen van crisis-management van non-profit organisaties, ondernemingen, of afdelingen van ondernemingen

" het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, organisatie, marketing, portfolio management, innovatie, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

" het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot technologie- en marktanalyse van fusie- of overnamedossiers, het uitvoeren van technologische, organisatorische en commerciële due diligence van fusie- of overnamedoelwitten, en de integratie van gefusioneerde of overgenomen ondernemingen

" Het verlenen van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de subsidiëring en funding van ondernemingen

" Het organiseren en uitvoeren van bedrijfsevenementen

" Dienstverlening met betrekking tot ontwikkeling van hardware en softwaretoepassingen

IV. Andere activiteiten

" Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

" Aankoop, verkoop, handelsbemiddeling, verhuur, reparatie, onderhoud en ontwikkeling van hard- en softwaretoepassingen, kantoormachines, multimedia, communicatieapparatuur, consumentenelektronica en huishoudmateriaal

V. Algemeen

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in cie hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere top- of andere functies die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doet van de vennootschap.

De vennootschap heeft als doel ook algemeen het verrichten van alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken;

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel.

De vennootschap mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

f De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek,

gelijkaardig of samenhangend doel met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar

onderneming te begunstigen.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts

uitgeoefend worden voorzover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn

activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut

van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten

overstaan van een notaris volgens de regels die in het wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

Duur : onbepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderste

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer Michaël DE VALCK, voornoemd sub 1), ten belope van 95 aandelen;

- door de Heer Filip DE VALCK, voornoemd sub 2), ten belope van 5 aandelen;

totaal: 100 aandelen.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het

Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6455620-55 bij Fortis

Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 juni 2011 afgeleverd bankattest, dat aan

ondergetekende notaris is overhandigd, en hetwelk in het dossier van de vennootschap zal bewaard worden.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is

ten belope van het wettelijk vereiste minimum.

Het kapitaal is volgestort ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 6.200,00 euro.

BESTUUR:

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur: de heer Michaël DE VALCK, wonende te 9230 Wetteren, Schoorstraat 42 (NN 671010 335

66).

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

JAARVERGADERING : op de 3de vrijdag van juni om 11u.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

BOEKJAAR : het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar aanvangen op 1/7/2011 en eindigen op 31/12/2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de oprichtingsakte.

Op rie laatste biz van Luik 8 verme!den : Recto ' hsaarn en hoedmiahnid van de i4isÊnunn:-.,z4vrendF sio4aris net_ii vcn da : :r=(XiijrP_crni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien darden +e ve ~eger " ;mo cl c ~n

Ve:sfa . Rlaam en handtekening

Coordonnées
DEVAMANAGEMENT

Adresse
SCHOORSTRAAT 42 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande