DEVAN INTERNATIONAL GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEVAN INTERNATIONAL GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.765.534

Publication

17/06/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

111111JRUI1011111

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie O 2014

Ondernemingsnr : 0536,765.534

Benaming (voluit) : Devan International Group

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539

Onderwerp akte : UITGIFTE VAN WARRANTEN - KAPITAALVERHOGING ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE - MACHTIGINGEN

!! Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op eenentwintig mei tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden' neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering; van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Devan International Group", gevestigd te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent (afdeling Oudenaarde) met ondernemingsnummer 0536.765.534, onder meer beslist heeft

1. tot de uitgifte van HONDERD ZESENTWINTIGDUIZEND (126.000) warranten die ieder recht geven om in te schrijven op één klasse C aandeel van de vennootschap "Devan International Group" aan de in het warrantenplan vastgestelde uitoefenprijs.

De uitgiftevoorwaarden van de warrants, een geheel vormend met deze opgenomen in het verslag van de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen, werden als voIgt vastgesteld

"1) Aantal Warranten: honderd zesentwintigduizend (126.000) warranten

2) Termijn van de Warranten: de Warranten zullen een termijn hebben van zeven (7) jaar die aanvangt op de, Uitgiftedatute (de "Termijn").

3) Modaliteiten van de Warranten

. 3.1 Warranten zijn strikt persoonlijk en niet vatbaar voor eigendomsoverdracht of enige andere vorm van' overdracht van (eigendoms)rechten, behoudens bij overlijden. In dit geval worden de Warranten overgedragen aan de wettelijke erfgenamen van de Warranthouder,

3.2 Warranten kunnen niet in pand worden gegeven noch op enige andere wijze rechtstreeks of onrechtstreeks bezwaard worden.

3.3 Warranten die worden overgedragen, in pand gegeven of rechtstreeks of onrechtstreeks bezwaard worden in strijd met punt 3.1 en/of 3.2, zullen automatisch vervallen.

3.4 De Warranten zijn naakte warranten op naam en zullen op naam blijven. Eens toegekend en aanvaard door de Warranthouder, worden de Warranten op naam van de Warranthouder ingeschreven in het warrantenregister met notering van het aantal uitstaande Warranten per Warranthouder.

4) Aanbod en aanvaarding van de Warranten

4.1 Aanbod van de Warranten

4.1.1 De Raad van Bestuur mag een aantal Warranten aanbieden aan iedere Begunstigde overeenkomstig de , modaliteiten van het warrantenplan (hierna genoemd het "Pian"). Tenzij de Raad van Bestuur anders beslist, worden 42.000 (tweeënveertig duizend) Warranten ("Tranche 1") aangeboden in het jaar 2014, 42.000 (tweeënveertig duizend) Warranter' ("Tranche 2") aangeboden in het jaar 2015 en 42.000 (tweeënveertig., " duizend) Warranten ("Tranche 3") aangeboden in het jaar 2016.

De Uitoefenprijs te betalen voor de inschrijving op één (1) klasse C Aandeel bij uitoefening van één (1) Warrant is gelijk aan:

- voor Tranche 1: een euro (¬ 1,00), wat gelijk is aan de marktwaarde van een klasse C Aandeel op de Datunr; van het aanbod, zoals vastgesteld door de Raad van Bestuur en bevestigd door de commissaris van dei; Vennootschap, of bij ontstentenis daarvan, een bedrijfsrevisor;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- voor Tranche 2: het hoogste van (ï) een euro tien cent (E 1,10), (ii) de boekwaarde per aandeel zoals ' opgenomen in de goedgekeurde jaarrekening voor het boekjaar voorafgaand aan de Datum van het Aanbod, of (iii) de marktwaarde zoals bepaald door de raad van bestuur en bevestigd door de commissaris van de Vennootschap, of bij ontstentenis daarvan, een bedrijfsrevisor;

- voor Tranche 3: het hoogste van (i) een euro twintig cent (E 1,20), (ii) de boekwaarde per aandeel zoals opgenomen in de goedgekeurde jaarrekening voor het boekjaar voorafgaand aan de Datum van het Aanbod, of (iii) de marktwaarde zoals bepaald door de raad van bestuur en bevestigd door de commissaris van de Vennootschap, of bij ontstentenis daarvan, een bedrijfsrevisor.

4.1,2 Een Aanbod van Warsanten aan een Begunstigde sluit deze begunstigde niet uit van een bijkomend Aanbod van Warranter' in de toekomst. Zulk Aanbod houdt evenwel geen recht in voor een Begunstigde op bijkomende aanbiedingen van Warranten in de toekomst.

4.2 Prijs

De Warranten warden gratis aangeboden aan de Begunstigden.

4.3 Aanvaarding van de Warranten

4.3.1 Iedere Begunstigde dient het geheel of een gedeelte van zijn Warranten te aanvaarden door een correct ingevuld en ondertekend Aanvaardingsformulier te zenden aan de Secretaris, zijnde de persoon benoemd door de Algemene Vergadering om de Uitoefenformulieren te ontvangen, binnen zestig (60) kalenderdagen na de Datum van het Aanbod van de Warranten aan de Begunstigde, tenzij anders aangegeven in het Aanbod. Als het Aanvaardingsformulier niet tijdig wordt ontvangen, zullen de Warranten geacht worden te zijn geweigerd door de Begunstigde en worden de rechten van de betrokken Begunstigde met betrekking tot de toekenning van de Warranten van rechtswege geannuleerd. Hetzelfde geldt voor uitdrukkelijk geweigerde Warsanten. De Begunstigde zal geen financiële compensatie ontvangen voor impliciete of uitdrukkelijke weigering.

4,3.2 Een Begunstigde heeft de mogelijkheid om slechts een deel van de Warranten te aanvaarden die hem/haar worden toegekend. Hiertoe dient de Begunstigde liet exacte aantal aanvaarde Warranten te vermelden in het Aanvaardingsformulier. Als de Begunstigde slechts een deel van de Warranten aanvaardt die hem/haar werden toegekend, zal hij/zij geacht worden de overige Warranten die hem/haar werden toegekend te ' hebben geweigerd, bi dit geval zal de Begunstigde geen financiële compensatie ontvangen voor de geweigerde Warranten.

4.3.3 Uitdrukkelijke of impliciet geweigerde Warranten kunnen nog steeds worden toegekend aan andere of zelfs dezelfde Begunstigden.

4.3,4 Door middel van hun aanvaarding via het Aanvaardingsformulier aanvaarden de Warranthouders op onvoorwaardelijke wijze alle bepalingen opgenomen in dit Plan.

4.3.5 De vennootschap zal tijdig een bevestiging overmaken aan de Begunstigde van diens keuze om Warraster te aanvaarden of te weigeren en met opgave van het aantal aanvaarde Warranten,

5) Uitoefening en verval van de Warranten

5.1 Uitoefening van de Warranten

5.1.1 Behoudens zoals uiteengezet in punt 5.2 of tenzij de Daad van Bestuur anders beslist, mag een Warranthouder zijn/haar Warranter' uitoefenen gedurende een Uitoefenperiode van veertien (14) dagen volgend op de vierde (4e) verjaardag van de datum van het Aanbod van de Warranten. Alle Warranten die niet geldig werden uitgeoefend binnen de Uitoefenperiode zullen automatisch vervallen en worden nietig, zonder enig recht op schadevergoeding voor de betrokken Warranthouder.

5.1.2 Iedere Warrant kan individueel worden uitgeoefend, maar enkel in zijn geheel en niet voor fracties van Aandelen,

5.1.3 De Raad van Bestuur kan besluiten om de Uitoefenperiode te verplaatsen of te verlengen of om bijkomende uitoefenperioden in te stellen, binnen de grenzen van de artikelen 500 en 501 van het Wetboek van vennootschappen en gedurende de Termijn van de Warranten.

5.2 Uitoefening en verval van de Warranten bij een Controlewijziging

5.2.1 In de omstandigheden dat Pentahold niet langer de Controle (zoals gedefmieerd in de artikelen 5 tot 9 van het Wetboek van vennootschappen) uitoefent over de Vennootschap (een "Controlewijziging") kunnen alle (en j niet slechts een gedeelte van) de Warranten worden uitgeoefend binnen een Uitoefenperiode van veertien (14) dagen volgend op de Controlewijziging Kennisgeving, Alle Warranten die niet geldig werden uitgeoefend , binnen de Uitoefenperiode zullen automatisch vervallen en worden nietig, zonder enig recht op schadevergoeding voor de betrokken Warranthouder.

15.2 1 De Raad van Bestuur kan besluiten om de Uitoefenperiode te verplaatsen of te verlengen, binnen de grenzen van de Artikelen 500 en 501 van het Wetboek van vennootschappen en gedurende de Termijn van de Warranter'.

5.3 Uitoefening en verval van de Warranten bij een Leaver Geval

5.3.1 Bij een Leaver Geval zoals beschreven in punt 5.4 (a), (b) of (c) met betrekking tot een Warranthouder, mag de Warranthouder of zijn/haar wettelijke erfgenamen alle (en niet slechts een gedeelte van) zijn/haar Warranter uitoefenen binnen een Uitoefenperiode van dertig (30) dagen volgend op de Datum van

Beëindigingr-------------------_._._.__.__.._._._..____.------------------____--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

1

5.3.2 Alle Warsanten die niet geldig werden uitgeoefend binnen de Uitoefenperiode zullen automatisch vervallen en worden nietig, zonder enig recht op schadevergoeding voor de betrokken Warranthouder.

5.3.3 Bij een Leaver Geval zoals beschreven in punt 5.4 (d) of (e) met betrekking tot een Warranthouder, vervallen zijn/haar Warranten onmiddellijk en worden deze nietig zonder enig recht op schadevergoeding voor de betrokken Warranthouder.

5.33 Deze sectie 5.3 van het Plan is van toepassing ongeacht enig rechtsmiddel dat een Warranthouder zou hebben tegen de beëindiging van zijn/haar professionele relatie met een Lid van de Groep door middel van een benoeming als Bestuurder van een Lid van de Groep, een arbeidsovereenkomst met een Lid van de Groep of

" een dienstverleningsovereenkomst met een Lid van de Groep (de "Professionele Relatie").

5,4 Leaver Gevallen

Elk van volgende gebeurtenissen zal een leaver geval uitmaken ("Leaver Geval"):

(a) pensionering of overlijden van een Warranthouder;

(b) blijvende arbeidsongeschiktheid waarbij een Warranthouder blijvend ongeschikt is om het werk of de diensten te leveren die het voorwerp uitmaken van de Professionele Relatie;

(c) beëindiging van de Professionele Relatie door de Vennootschap zonder Zware Fout;

(d) beëindiging van de Professionele Relatie door de Warranthouder, behoudens in de gevallen beschreven onder (a), (b) of (c) of in geval van een Controlewijziging; of

(e) beëindiging van de Professionele Relatie door de Vennootschap omwille van Zware Fout.

5.5 Procedure voor Uitoefening en betaling van de Uitoefenprijs

5.5,1 Warranten kunnen worden uitgeoefend door middel van een correct ingevuld en ondertekend Uitoefenformulier. Correct ingevulde Uitoefenformulieren dienen te worden verzonden naar het adres dat op dit formulier staat opgenomen.

5.5.2 De datum opgenomen op het UitoefenformuIier is de datum waarop de Warrants geacht worden te zijn uitgeoefend (de "Uitoefendatum").

5.5.3 Tenzij anders staat aangegeven op het Uitoefenformulier, dient de volledige betaling van de Uitoefenprijs (evenals alle eventuele gerelateerde kosten, belastingen en heffingen) plaats te vinden ten laatste zeven (7) dagen na de Uitoefendatunn, op de wijze aangegeven op het Uitoefenformulier.

5.5.4 Als de Uitoefenprijs niet ontvangen wordt op de bankrekening aangegeven op het Uitoefenformulier binnen de termijn van punt 5.5.3, wordt de uitoefening geannuleerd.

5.5.5 Als de Warranthouder in het Uitoefenformulier zijn/haar wens aangeeft om gebruik te maken van het liquiditeitsplan aangeboden door de Vennootschap, zal de Vennootschap de volledige Uitoefenprijs betalen binnen de termijn van punt 5.5.3, waarbij het bedrag van de Uitoefenprijs beschouwd zal worden als een Iening gegeven door de Vennootschap aan de Warranthouder met een interest van EURIBOR (1 maand) voor een termijn die aanvangt op de zevende (7) dag volgend op de Uitoefendatum en eindigt vier (4) weken na deze zevende (7) dag. Op de laatste dag van deze termijn zal de Warranthouder de Uitoefenprijs vermeerderd met de interest terugbetalen aan de Vennootschap op het bankrekeningnummer vermeld op het Uitoefenformulier. 5.5.6 Uiterlijk twee (2) maanden na de vervulling van de voorwaarden van de punten 5.5A en 5.5.3:

(i) wordt het ondertekend Uitoefeningsformulier voor echt verklaard door de commissaris van de ; Vennootschap, of bij ontstentenis daarvan, een bedrijfsrevisor, overeenkomstig Artikel 591 van het Wetboek van vennootschappen; en

(ii) zal het bedrag van de kapitaalverhoging en de uitgifte van de nieuwe klasse C Aandelen als gevolg van de uitoefening van de Warranten vastgesteld worden in een notariële akte door twee bestuurders gezamenlijk handelend overeenkomstig Artikel 591 van het Wetboek van vennootschappen.

5.5,7 De Raad van Bestuur zal de nieuw uitgegeven klasse C Aandelen opnemen in het aandeelhoudersregister van de Vennootschap onder de naam van de betrokken Warranthouder en dit register in zijn/haar naam ondertekenen,

5.6 Verval van de Warsanten

Alle Warsanten vervallen in ieder geval op de dag voorafgaand aan de vijfde (5) verjaardag van de Datum van , het Aanbod van de Warranten, zonder enig recht op schadevergoeding voor de betrokken Warranthouder. 6) Aard en eigenschappen van de Klasse C Aandelen in de Vennootschap

6.1 Algemeen

De Aandelen in de Vennootschap die zullen worden uitgegeven na uitoefening van de Warranten zijn klasse C Aandelen die dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als gehecht aan zulke Aandelen van de Vennootschap zoals bepaald in de statuten van de Vennootschap. De Vennootschap zal de klasse C Aandelen op naam uitgeven.

6.2 Dividenden

De klasse C Aandelen waarop de Warranthouders zullen inschrijven na uitoefening van de Warranten geven aan hun houders recht op dividenden voor het volledige boekjaar waarin zij werden uitgegeven ingevolge de uitoefening.

6.3 Overdraagbaarheid

`Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Onder voorbehoud van punt 6.4.4, zijn de klasse C Aandelen uitgegeven na uitoefening onderworpen aan de '

overdraagbaarheidsbeperkingen opgelegd door toepasselijke wetgeving of zoals gespecifieerd in de statuten

van de Vennootschap.

6,4 Leaver Koopopties

6.4.1 Indien zich een Leaver Geval voordoet zoals beschreven in punt 5.4 (a), (b) of (c):

(i) zal de Vennootschap (of een ander Lid van de Groep) het recht hebben om alle klasse C Aandelen verworven door de Warranthouder als gevolg van de uitoefening van de Warranten te kopen tegen de marktwaarde zoals laatst bepaald door een bedrijfsrevisor of de commissaris van de Vennootschap (de "Good Leaver Call Optie"); en

(ii) zal de Warranthouder het recht hebben om alle klasse C Aandelen verworven door de Warranthouder als gevolg van de uitoefening van de Warranten te verkopen aan de Vennootschap, of naar keuze van de Vennootschap, aan een ander Lid van de Groep, tegen de marktwaarde zoals laatst bepaald door een bedrijfsrevisor of de commissaris van de Vennootschap (de "Good Leaver Put Optie").

6.4.2 Indien zich een Leaver Geval voordoet zoals beschreven in punt 5.4 (d) of (e) zal de Vennootschap (of; een ander Lid van de Groep) het recht hebben om alle klasse C Aandelen verworven door de Warranthouder ' als gevolg van de uitoefening van de Warranten te kopen tegen het laagste van (i) 50% van de marktwaarde zoals Iaatst bepaald door een bedrijfsrevisor of de commissaris van de Vennootschap, of (ii) 50% van de Uitoefenprijs (de "Bad Leaver Call Optie" en samen met de Good Leaver Call Optie en de Good Leaver Put Optie, de "Leaver Koopopties").

6.4.3 Een Leaver Koopoptie dient te worden uitgeoefend uiterlijk één (1) maand na de Datum van Beëindiging. De uitoefenprijs is betaalbaar binnen veertien (14) dagen na de uitoefening van de Leaver Koopoptie naar het

" rekeningnummer aangeduid door de Warranthouder. Na betaling van de uitoefenprijs worden alle klasse C Aandelen gehouden door de Warranthouder overgedragen.

6.4.4 De overdrachtsbeperkingen opgenomen in de artikelen 8.2.2, 8.2.3 en 8.2.4 van de statuten van de Vennootschap zullen niet van toepassing zijn op overdrachten van klasse C Aandelen ingevolge de uitoefening van Leaver Koopopties.

6.5 Volgplicht

In het geval de naamloze vennootschap "Pentahold" haar volgplicht uitoefent overeenkomstig artikel 8.2.4 van , de statuten van de Vennootschap zaI de Raad van Bestuur gemachtigd zijn om de klasse C Aandelen verworven door de Warranthouders als gevolg van de uitoefening van de Warsanten over te dragen aan de bieder en om de overdracht in te schrijven in het aandeelhoudersregister van de Vennootschap en dit register in naam van de Warranthouders te ondertekenen.

7) Aanpassing aan de kapitaalstructuur en anti-dilutie maatregelen

De Vennootschap behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om vennootschapsrechtelijke handelingen met gevolgen voor het aandelenkapitaal door te voeren, zoals kapitaalverhogingen, met inbegrip van incorporatie van reserves in het kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties, inschrijvingsrechten of opties, aandelensplitsingen of omgekeerde aandelensplitsingen, samenvoegingen of herindeling van Aandelen of winstbewijzen in de Vennootschap, fusies, (partiële) splitsingen, evenals het recht om de statutaire bepalingen te wijzigen met betrekking tot verdeling van winsten of liquidatieboni. De Vennootschap behoudt zich eveneens uitdrukkelijk het recht voor om andere maatregelen te nemen die een invloed zouden kunnen hebben op de waarde van de Aandelen of de klasse C Aandelen in de Vennootschap.

' In het geval dat dergelijke aanpassingen of maatregelen een nadelig effect zouden hebben op de Uitoefenprijs van de Warranten en redelijkerwijze een aanpassing zouden vereisen aan de rechten gehecht aan de Warranten met het oog op de herstelling van een gelijke economische waardering, zullen de Uitoefenprijs en/of het aantal Warranten en/of het aantal klasse C Aandelen in de Vennootschap waarop de Warranten recht geven, worden aangepast teneinde de belangen van de Warranthouders te vrijwaren, zoals volledig discretionair beslist door de Raad van Bestuur. De modaliteiten van een dergelijke aanpassing zullen ten gepaste tijde gecommuniceerd worden aan de Warranthouders.

' 8) Algemeen

8.1 Uitvoering van het Plan

De Raad van Bestuur is bevoegd om het Plan uit te voeren en om alle kennisgevingen en berichten op basis van het Plan te versturen en te ontvangen De Raad van Bestuur mag de regels met betrekking tot de administratie en werking van het Plan wijzigen op voorwaarde dat deze in lijn blijven met de voorwaarden van " het Plan.

8.2 Kennisgevingen

8.2.1 Iedere kennisgeving die aan een Begunstigde of een Warranthouder dient te worden gegeven of ieder document dat zou moeten worden bezorgd aan een Begunstigde of een Warranthouder met betrekking tot dit : Plan, kan worden bezorgd aan zijn/haar thuisadres zoals gecommuniceerd aan het Lid van de Groep.

8.2.2 Iedere kennisgeving aan de Vennootschap op basis van dit Plan dient schriftelijk te gebeuren en zal verstuurd worden naar de maatschappelijke zetel van de Vennootschap of enig ander adres dat de Raad van

,.Bestuur -van tijd-tot tijdspecifieert.

Op de laatste Pb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



8.2.3 Alle kennisgevingen aan de Vennootschap, op welke wijze ook verzonden, worden enkel geacht te zijn Ontvangen na effectieve ontvangst op het adres dat overeenkomstig de vorige paragraaf werd bepaald. Kennisgevingen aan de Warranthouders zullen, indien persoonlijk aan hemfhaar afgeleverd op diens plaats van tewerkstelling, geacht worden te zijn ontvangen bij aflevering en, indien verzonden per post naar het adres bepaald overeenkomstig punt 8.2.1, geacht worden te zijn ontvangen achtenveertig (48) uur (of zeven (7) dagen, als het een buitenlands adres betreft) na het posten van de correct geadresseerde en gefrankeerde enveloppe met de kennisgeving.

8.3 Belastingen en kosten

Alle kosten die gerelateerd zijn aan de uitgifte van de Warranten en aan de uitgifte en toekenning van de klasse C Aandelen in de Vennootschap 'zullen worden gedragen door de Vennootschap, met uitzondering van alle belastingen en/of sociale zekerheidsbijdragen voor werknemers verschuldigd door de Warranthouders in verband met het Aanbod, de eigendom of de uitoefening van de Warranten en met de inschrijving op of verkoop van de klasse C Aandelen. Alle financieringskosten en daaruit voortkomende belastingen in verband met de inschrijving op de klasse C Aandelen in de Vennootschap moeten worden betaald door de Warranthouders. De Vennootschap mag van iedere betaling (in cash of in natura) die aan de Warranthouders dient te gebeuren, alle belastingen en/of sociale zekerheidsbijdragen voor werknemers aftrekken die zouden i moeten worden geheven overeenkomstig de toepasselijke fiscale wetgeving met betrekking tot Warrantent 8.4 Aard van het Warrantenplan

Niettegenstaande enige tegengestelde bepalingen opgenomen in dit Plan:

(i) zal de toekenning van de Klasse C Aandelen in de Vennootschap en van de Warranten geen deel uitmaken = van de rechten van de Warranthouder met betrekking tot vergoeding of voordelen onder zijn/haar Professionele Relatie met een Groepsvennootschap;

(ii) zal het Plan aan de Warranthouder geen recht toekennen op voortzetting van zijn/haar Professionele Relatie of voortdurende prestaties onder een statutaire positie voor enige periode en zal bijgevolg geen enkele Groepsvennootschap ervan weerhouden om de Professionele Relatie of statutaire positie te beëindigen in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving;

(iii) kan de toekenning van de KIasse C Aandelen in de Vennootschap en van de Warranten niet beschouwd worden als een verworven recht voor de toekomst.

8.5 Ondeelbaarheid

Als enige bepaling van dit document, geheel of gedeeltelijk, onwettelijk, ongeldig of onafdwingbaar wordt bevonden, zal die bepaling geacht worden geen deel uit te maken van dit document en de wettelijkheid, geldigheid en afdwingbaarheid van de overige bepalingen van dit document niet aantasten. '

8.6 BeëindininR van het Plan

De Algemene Vergadering mag het Plan ten allen tijde beëindigen. Indien dit niet gebeurd is voor de zevende (7) verjaardag van de goedkeuring van het Plan, zal het Plan op deze datum automatisch beëindigd worden. De Warranten die op deze datum niet werden toegekend zullen automatisch vervallen. De Warranten die werden toegekend voorafgaand aan de beëindiging blijven geldig en uitoefenbaar overeenkomstig dit Plan.

8.7 Toepasselijk recht

Het PIan, alle Warranten en hun gevolgen worden beheerst door het Belgisch recht. De rechtbanken van Brussel zijn exclusief bevoegd,"

2, tot evenredige verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, in één of meerdere keren, door inbrengen in geld, onder opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warranten en de daarmee gepaard gaande intekening op de uitgifte van nieuwe klasse C aandelen met dezelfde rechten en voordelen als verbonden aan zulke aandelen zoals beschreven in de statuten van de Vennootschap en die dividendgerechtigd zullen zijn voor het volledige boekjaar waarin zij werden uitgegeven ingevolge de uitoefening.

3. twee bestuurders gezamenlijk handelend te machtigen tot uitvoering van de beslissingen aangaande het voorgaande en inzonderheid tot vaststelling van de uitoefening van de warranten en de totstandkoming van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging(en) in één of meerdere malen en uitgifte van een evenredig aantal nieuwe klasse C aandelen, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle overeenkomsten, registers, akten en notulen die daarmee verband houden en tot vaststelling van de daaruit voortvloeiende wijzigingen aan de statuten en de coárdinatie van de statuten, dit alles in één of meerdere keren en één of meerdere akten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmachten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2014
ÿþOndernemingsnr : 0536.765.534

Benaming

(voluit) DEVAN INTERNATIONAL GROUP

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel NINOOFSESTEENWEG 539 - 9600 RONSE

(volledig adres)

Onderwerp akte

FUSIEVOORSTEL INZAKE DE FUSIE DOOR OVERNEMING NA VERENIGING VAN ALLE AANDELEN: VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

NV MONELL

Ninoofsesteenweg 539

9600 Ronse

RPR Oudenaarde

btw-nummer/ondernemingsnummer BE 0456.492.094

IN HAND VAN DE OVERNEMENDE VENOOTSCHAP

NV Devan International Group

Ninoofsesteenweg 539

9600 Ronse

RPR Oudenaarde

btw-nummer/ondernemingsnummer BE 0536.765.534

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde

Fusievoorstel bij fusie met door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Bij toepassing van artikel 676 jo. 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 18 juni 2014 beslist het onderhavig. fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan' hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

-voor de overgenomen vennootschap: John Ellis, met woonplaats Derby Road, Duffield, Belper, Debyshire,: DE56 4FL (Verenigd Koninkrijk) die alleen handelt:

-voor de overnemende vennootschap: Laurence Flamand, met woonplaats Deurnestraat 95 te 9600 Ronse, die alleen handelt;

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 10 W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De Naamloze vennootschap Devan International Group werd opgericht op 16 juli 2013 bij akte verleden voor

notaris Marc Sledsens, geassocieerd notaris, kantoor houdend te 2018 Antwerpen, Broederrninstraat 9. De

 ... ......,.  .... ,.  .... ....... ._ .. .., . ._.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MQd Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neérlegging ter griffie van de akte

Afdeling Oudenaarde

2 3 JUNI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 juli 2013 onder het nummer 13120052;

De statuten (uitgifte van warranten  kapitaalsverhoging onder opschortende voorwaarde) werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Marc Sledsens, geassocieerd notaris, kantoor houdend te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op 21 mei 2014 en ter publicatie aangeboden.

hierna genoemd de overnemende vennootschap,

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 4.200.000,00 EUR. Het is verdeeld in 4.200.000 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde, waarvan 3.820.250 klasse A aandelen, 262.977 klasse B aandelen en 116.773 klasse C aandelen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, in België en in het buitenland, alsook aile investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

2) de aan- en verkoop, met inbegrip van in- en uitvoer, van aile chemische en andere producten en bestemd voor alle nijverheid in de algemene zin van het woord. Aan- en verkoop, met inbegrip van in- en uitvoer, van aile machines, gereedschappen en materieel bestemd voor alle nijverheid in de algemene zin van het woord. Het plaatsen en herstellen van aile reeds bovengenoemde machines en materieel. De productie en fabricatie van allerlei chemische en niet-chemische basis- en hulpproducten of derivaten van deze producten, gebruikt in alle mogelijke sectoren van de nijverheid, en dit zowel in de textiel-, staal-, aluminium-, onderhouds-, cosmetica-, glas-, plastiek-, bouw- en andere nijverheidstakken, zonder dat deze opsomming beperkend kan wezen, alsook de fabricage van machines en onderdelen, gebruikt in voornoemde niiverheidstakken. Voornoemde opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend.

3) onderzoek en ontwikkeling van chemische producten en processen, beheer van intellectuele rechten zoals patenten, merken en licenties.

4) het verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen van alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke.

5) het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium onder andere door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de bevoegde overheid zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

6) de uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economische, handels-, fiscale, juridische en sociale aangelegenheden.

7) alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie, ondersteuning en training inzake voormelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

8) het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruimste zin van het woord.

9) de agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort.

10) het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten, Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitehland.

Zij kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duür aangaan en toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of in pand geven en door zich persoonlijk borg te stellen,

t,:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag aile commerciële, financiële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen

doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk

doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

A Bestuurders op voordracht van de houder van Klasse A aandelen;

a) de heer Gielen Karel, Rudy, Tony, van Belgische nationaliteit, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Sterrewacht 78;

b) de naamloze vennootschap "Pentahold", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondememingsnummer 0882.459.577, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gielen Karel;

C) de heer Vanderstappen Geert, Alfons, Orner, van Belgische nationaliteit, wonende te 1790 Afligem, Molenberg 44;

d) de naamloze vennootschap "Asterian", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0882.387.917, met als vast vertegenwoordiger de heer Vanderstappen Geert;

B Bestuurders op voordracht van de houders van Klasse B aandelen:

a) de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Engeland en Wales "JTE (Dut-field) Ltd", gevestigd te 43 Derby Road, Duffield, Belper, Derbyshire, DE54 4FL (Verenigd Koninkrijk), met als vast vertegenwoordiger de heer Ellis John;

b) de vennootschap onder firme "L&S", met zetel gevestigd te 9600 Ronse, Deumestraat 95, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde met ondernemingsnummer 0878.370.929 met als vast vertegenwoordiger mevrouw Flamand Laurence, Gilberte, Robert, van Belgische nationaliteit, wonende te 9600 Ronse, Deurnestraat 95

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het

ondernemingsnummer BE 0536.765.534

Aandeelhouders Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-De NV "Pentahold" : 3.820.250

-De heer Ellis John 112.977

-Mevrouw Flamand Laurence z. 75.000

-VOF L&S 75.000

-De heer Bart Degroote 2.209

-De heer Dirk Luyckx : 3.622

-De heer Dirk Van pachtenbeke: 2.209

-De heer Hugo Soens 8.504

-De heer Mark Johnson :2.209

-De heer Raque! Vieria : 72.499

-De heer Xavier Aimeras : 1.656

-De heer Maxime Durka : 2.209

-Mevrouw Marleen Van Der Auwera : 1.656

-De Rudy De Keyzer : 20.000

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De Naamloze Vennootschap Monell werd opgericht op 31 oktober 1995, bij akte verleden voor notaris

Philippe Flamant, kantoor houdend te Ronse. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad van 7 december 1995 onder het nummer 337;

hierna genoemd de overgenomen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op 5 juni 2000 bij gewone algemene vergadering en

gepubliceerd in de Bijragen bij het Belgisch Staatsblad van 19 juli 2000 onder het nummer 40

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 531

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.500,00 EUR. Het is verdeeld in 250 aandelen op naam

zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsten, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en anderen roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeacht de juridische vorm van deze laatste.

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurders-functies, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of In overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-de naamloze vennootschap "Pentahold", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondememingsnummer 0882.459.577, met als vaste vertegenwoordiger de heer Giefen Karel, bestuurder

-de naamloze vennootschap "Devan International Group", met zetel gevestigd te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde met ondernemingsnummer 0536.765.534, met als vaste vertegenwoordiger de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Engeland en Wales "JTE (Duffield) Ltd", gevestigd te 43 Derby Road, Duffielci, Belper, Derbyshire, DE54 4FL (Verenigd Koninkrijk), met ais vast vertegenwoordiger de heer Ellis John, bestuurder

-de naamloze vennootschap "Asterian", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0882.387.917, met als vast vertegenwoordiger de heer Vanderstappen Geert, bestuurder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde waar de maatschappelijke

zetel is gelegen, onder het ondememingsnummer 0456.492.094

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-de N.V. Devan International Group: 250 aandelen

1.2. Juridisch kader

Het bestuursorgaan van de N.V. "Monell" en het bestuursorgaan van de N.V. "Devan International Group" zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel voorleggen, met het oog op de fusie door overneming van de N.V. "Moneli" door de N.V. "Devan International Group".

Door de fusie zal het gehele vermogen van de N.V. "Mone1I", zowel activa als passiva, inclusief aile rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande N.V, "Devan International Group" overgaan. Er zullen geen aandelen worden uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap eigenaar is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap is verbonden.

1.3. Boekhoudkundige datum (art. 719 2' W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juni 2014.

1.4, Bijzondere rechten (art, 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap "Monell" vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevojg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5. Bijzondere voordelen (art. 719 4' W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.6. Diverse

De aandelen in de NV "Monell" in het bezit van de N.V. "Devan International Group" zullen door het bestuursorgaan van de N.V. "Devan International Group" worden vernietigd.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap N.V. "Monell" worden in de boekhouding van de N.V. "Devan International Group" opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap N.V. "Monell" die naar aanleiding van de fusie vernietigd worden.

2.. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.1,1. Algemene beschrijving

Codes 31/05/2014

ACTIVA

VASTE ACTIVA 20/28 3.835.803,30

1.0prichtingskosten 20 0,00

II. Immateriële vaste activa (tael. I, A) 21 0,00

111. Materiële vaste activa (bel, I, B) 22/27 0,00

C. Meubilair en rollend materieel 24 0,00

240000 Meubilair en bureaubenodigdheden 0,00

240009 Meubilair en bureaubenodigdheden - afschrijvingen 0,00

IV. Financiële vaste activa (toel. I, C en Il) 28 3.835.803,30

Verbonden ondernemingen

280004 Deelnemingen 3.765.753,72

284000 Aandelen - Aanschaffingswaarde 50.00000

288000 Vorderingen en borgtochten in contanten 49,58

288811 Borgtochten - provisie RSZ 0,00

VLOTTENDE ACTIVA 29/58 215.572,91

V.Vorderingen op meer dan één jaar 29 0,00

VI.Voorraden en bestellingen in uitvoering 3 0,00

VII.Vorderingen op ten hoogste één jaar 40/41 73.196,47

A. Handelsvorderingen 40 11.132,00

400000 Handelsdebiteuren 11.132,00

B. Overige vorderingen 41 62.064,47

411000 Terug te vorderen BTVV 4.714,47

411400 Terug te vorderen BTW: herzieningen diversen 0,00

414008 Te innen opbrengsten - Keydael NV 7.350,00

414009 Te innen opbrengsten - Rolton NV 50.000,00

414100 Te ontvangen subsidies 0,00

VIII.Geldbeleggingen (toel, Il) 50/53 10.682,25

A. Aandelen 51

510000 Aandelen: aanschaffingswaarde 10.682,25

B. Vastrentende effecten 52

C. Termijndeposito's

IX.Liquide middelen 54/58 131.694,19

550000 KBC Bank NV - 443-6712691-09 116.467,69

550110 KBC - Spaarrekening - 443-6712699-17 15.226,50

490/1 0,00

20/58 4.051.376,21

X.Overlopende rekeningen TOTAAL DER ACTIVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA Codes 31/05/2014

EIGEN VERMOGEN 10/15 3.507.623,53

1.Kapitaal (toel. III) 10 62.500,00

A. Geplaatst kapitaal 100 100000 Geplaatst kapitaal 101 62.600,00

B. Niet-opgevraagd kapitaal (-)

II.Uitgiftepremies 11

III.Herwaarderingsmeerwaarden 12

IV, Reserves 13 3.445.123,53

A. Wettelijke reserve 130 6.250,00

B. Onbeschikbare reserves 131

C. Belastingvrije reserves 132

132400 Investeringsreserve 7.618,92

D. Beschikbare reserves 133 3.431.254,61

V. Overgedragen winst 140

Overgedragen verlies (-) 141

VI.Kapitaalsubsidies 15

SCHULDEN 17/49 542.184,94

vilLschulden op meer dan één jaar (toel. V) 17 200.000,00

A. Financiële schulden 170/4 200.000,00

1. Kredietinstellingen, leasingschulden en soortgelijke schulden 172/3 0,00

2. Overige leningen 174/0 200.000,00

174000 Overige leningen - Devan Chemicals NV 200.000,00

B. Handelsschulden 175

C. Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 176

D. Overige schulden 178/9

IX.Schulden op ten hoogste één jaar (toel. V) 42/48 342.109,49

A. Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen 42 0,00

B. Financiële schulden 43 325.000,00

1, Kredietinstellingen 430/8 125.000,00

430000 KI - Leningen op rekening met vaste termijn 125.000,00

433000 KI - Leningen R1C

2. Overige leningen 439 200.000,00

439002 Overige leningen - Devan Chemicals NV 200.000,00

C. Handelsschulden 44 11,132,00

1. Leveranciers 440/4 11.132,00

440000 Leveranciers: gewone schulden 11,132,00

2, Te betalen wissels 441

D. Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 46 0,00

E. Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 46 3.577,49

1, Belastingen 450/3 3.577,40

460000 Geraamd bedrag der belgische winstbelastingen 3.577,49

451000 Te betalen BTW

2. Bezoldigingen en sociale lasten 454/9 0,00

457000 Eindejaarsvergoeding: provisies

F. Overige schulden 47/48 2.400,00

471000 Dividenden over het boekjaar 2.400,09

X.Overlopende leningen 492/3 75,45

492000 Toe te rekenen kosten 75,45

492005 Toe te rekenen kosten Devan Chemicals NV 0,00 -

499000 Wachtrekening 0,00

Winst/Verlies 1.667,74

TOTAAL DER PASSIVA 10/49 4.051.376,21

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden, vernes de N.V. "Monell" zal ophouden te bestaan. Ingevolge de voorgestelde fusie worden de statuten van de N.N/ "Devan International Group" niet gewijzigd.

2.1 Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten leste worden genomen..

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap«_

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de ovememende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 18 augustus 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 18 juni 2014, te Oudenaarde, in origineel, elke versie zijnde' gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te, worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbanken van koophandel van en van overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Accountantsburo Lauwers bvba, met maatschappelijke zetel te 9600 Ronse, Viermaartlaan 171 B0302 , met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de overgenomen vennootschap,

John Ellis, gevolmachtigde

Voor de overnemende vennootschap,

Laurence Flamand, gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

V.e9r-.behouden ,aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

01/09/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 1 AUG. 2014

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :

(verkort):

Rechtsvorm Zetel (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering verleden door notaris Philippe FLAMANT, notaris met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA, "Notaris, FLAMANT Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Oudenaarde, op 11 augustus 2014, neergelegd voor registratie.

Eerste beslissing Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een. afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 18 juni 2014 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap « Devan International Group », met zetel te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539 en van de naamloze vennootschap « Monell » in toepassing van, artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde, op 23 juni 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 juli 2014, respectievelijk onder nummers 14127802 en 14127800.

De voorzitter verklaart dat de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zich ervan hebben vergewist dat sedert het opmaken van het fusievoorstel de bedrijfsactiviteit van de over te nemen vennootschap op normale wijze werd verdergezet en dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de over te nemen vennootschap sedert voormelde datum.

II. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van artikel 720 §1, vijfde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van artikel 720 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van de overgenomen vennootschap, met

Voor- 1111111111111,10 fl111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

0536.765.534

Devan International Group

naamloze vennootschap

Ninoofsesteenweg 539 - 9600 Ronse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

dien verstande dat de overnemende vennootschap haar eerste boekjaar pas afsluit op 31 december 2014;

3° de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Fusiebesluit - Overgang onder algemene titel van het vermogen

~. Fusie door overneming van de naamloze vennootschap «Monell » en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 18 juni 2014 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen « Devan International Group » en «Monell» en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde, op 23 juni 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 juli 2014, respectievelijk onder nummer 14127802 en nummer 14127800.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap « Devan International Group » met zetel te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze vennootschap «Monell » met zetel te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, wordt het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en vindt er geen omwisseling noch uitreiking van aandelen plaats.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 juni 2014 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen ofeffecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4, Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

5. Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

biet over te nemen vermogen omvat tevens:

alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te

worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de

titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige

akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten

evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

ª% alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder; alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

ª% wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie zouden overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang ergo omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de naamloze vennootschap « Monell » geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van dertig januari tweeduizendenéén), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

De activa en passiva van de overgenomen vennootschap worden hi de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

Derde beslissing: Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - VPrvnln

r"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, gehouden op heden, samen met de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, het fusievoorstel heeft goedgekeurd, dat bijgevolg deze vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan.

Vierde beslissing: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen en algemeen om de besluiten over de punten van de agenda uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountantsburo Lauwers bvba, Viermaartlaan 171 b0302 te 9600 Ronse, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de btw, ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in' de Kruispuntbank van Ondernemingen, sociale verzekeringskas en. de directe belastingen.

Vijfde beslissing: Kwijting van de bestuurders

De vergadering besluit dat bij de goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening van het lopende boekjaar, tevens zal worden beraadslaagd over de kwijting die dient te worden verleend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor het mandaat dat zij hebben uitgeoefend in de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

Stemming

De beslissingen die voorafgaan, werden alle genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor eenvormig uittreksel

Opgemaakt door notaris Philippe Flamant te Ronse.

Hierbij neergelegd een expeditie van de akte+ volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/11/2014
ÿþ Mod word 1 t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou aan h Beigie. Staatst 111111111M11 11111

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 0 5 NOV. 2014

Ondernerningsnr : 0536.765.534

Benaming

(voluit) : DEVAN INTERNATIONAL GROUP

(verkort) :

Rechtsvorrn : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NINOOFSESTEENWEG 539 - 9600 RONSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL (GELIJKGESTELDE VERRICHTING)

FUSIEVOORSTEL

INZAKE DE FUSIE DOOR OVERNEMING NA VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE

OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

NV ROLTON

Ninoofsesteenweg 539

9600 Ronse

RPR Oudenaarde

btw-nummer/ondernemingsnummer BE 0480.455.549

IN HAND VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

NV Devan International Group

Ninoofsesteenweg 539

9600 Ronse

RPR Oudenaarde

btw-nummer/ondememingsnurnmer BE 0536.765.534

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde

Fusievoorstel bij fusie met door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Bij toepassing van artikel 676 jo. 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 15 september 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

-voor de overgenomen vennootschap: John Ellis, met woonplaats Derby Road, Duffield, Belper, Debyshire, DE56 4FL (Verenigd Koninkrijk) die alleen handelt:

-voor de overnemende vennootschap: Laurence Flamand, met woonplaats Deurnestraat 95 te 9600 Ronse, die alleen handelt;

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

4. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

De Naamloze vennootschap Devan International Group werd opgericht op 16 juli 2013 bij akte verleden voor notaris Marc Sledsens, geassocieerd notaris, kantoor houdend te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 juli 2013 onder het nummer 13120052;

Op 21 mei 2014 werden 126.000 warranten uitgegeven door de vennootschap die ieder recht geven om in te schrijven op één klasse C aandeel van de vennootschap Devan International Group nv aan de in het warrantenplan vastgestelde uitoefenprijs. De uitgifte werd gepubliceerd in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 juni 2014 onder nummer 1411976.

Op 11 augustus 2014 werd overgegaan tot de fusie waarbij de naamloze vennootschap "Devan International Group" de naamloze vennootschap "Monell" overneemt. De fusie werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 september 2014 onder nummer 14162760,

hierna genoemd de overnemende vennootschap,

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 4.200.000,00 EUR. Het is verdeeld in 4.200.000 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde, waarvan 3.820.250 klasse A aandelen, 262.977 klasse B aandelen en 116.773 klasse C aandelen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, in België en in het buitenland, alsook aile investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

2) de aan- en verkoop, met inbegrip van in- en uitvoer, van alle chemische en andere producten en bestemd voor alle nijverheid in de algemene zin van het woord. Aan- en verkoop, met inbegrip van in- en uitvoer, van alle machines, gereedschappen en materieel bestemd voor aile nijverheid in de algemene zin van het woord. Het plaatsen en herstellen van alle reeds bovengenoemde machines en materieel. De productie en fabricatie van allerlei chemische en niet-chemische basis- en hulpproducten of derivaten van deze producten, gebruikt in alle mogelijke sectoren van de nijverheid, en dit zowel in de textiel-, staal-, aluminium-, onderhouds-, cosmetica-, glas-, plastiek-, bouw- en andere nijverheidstakken, zonder dat deze opsomming beperkend kan wezen, alsook de fabricage van machines en onderdelen, gebruikt in voornoemde nijverheidstakken. Voornoemde opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend.

3) onderzoek en ontwikkeling van chemische producten en processen, beheer van intellectuele rechten zoals patenten, merken en licenties.

4) het verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen van alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke.

5) het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium onder andere door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap,

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en aile andere waarde elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de bevoegde overheid zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

6) de uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economische, handels-, fiscale, juridische en sociale aangelegenheden,

7) aile activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie, ondersteuning en training inzake voormelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

8) het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruimste zin van het woord.

9) de agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort.

10) het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur aangaan en toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden

zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of

in pand geven en door zich persoonlijk borg te stellen.

De vennootschap mag alle commerciële, financiële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen

doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk

doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

A Bestuurders op voordracht van de houder van Klasse A aandelen:

a) de heer Gielen Karel, Rudy, Tony, van Belgische nationaliteit, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Sterrewacht 78;

b) de naamloze vennootschap "Pentahold", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondememingsnummer 0882.459.577, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Gieten Karel;

c) de heer Vanderstappen Geert, Alfons, Omer, van Belgische nationaliteit, wonende te 1790 Afligem, Molenberg 44;

d) de naamloze vennootschap "Asterian", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondememingsnummer 0882.387.917, met als vast vertegenwoordiger de heer Vanderstappen Geert;

B Bestuurders op voordracht van de houders van Klasse B aandelen:

e) de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Engeland en Wales "JTE (Duffield) Ltd", gevestigd te 43 Derby Road, Duffield, Belper, Derbyshire, DE54 4FL (Verenigd Koninkrijk), met ais vast vertegenwoordiger de heer Ellis John;

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L&S", met zetel gevestigd te 9600 Ronse, Deurnestraat 95, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde met ondernemingsnummer 0878.370.929 met als vast vertegenwoordiger mevrouw Flamand Laurence, Gilberte, Robert, van Belgische nationaliteit, wonende te 9600 Ronse, Deurnestraat 95

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het

ondernemingsnummer BE 0536.765.534

Aandeelhouders Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn: -De NV "Pentahold" : 3.748.127

-De heer Ellis John : 150.000

-Mevrouw Flamand Laurence : 75.000

-VOF L&S : 75.000

-De heer Bart Degroote : 4.209

-De heer Dirk Luyckx ; 28.622

-De heer Dirk Vanpachtenbeke: 2.209

-De heer Hugo Soens : 8.504

-De heer Mark Johnson : 7.809

-De heer Raque! Vieria : 72.499

-De heer Xavier Aimeras : 1.656

-De heer Maxime Durka : 2.209

-Mevrouw Marleen Van Der Auwera ;1.656

-De Rudy De Keyzer : 20.000

-Maarten De Bosscher. 2.500

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De Naamloze vennootschap ROLTON werd opgericht op 22 mei 2003 bij akte verleden voor notaris Philippe

Flamant, notaris, kantoor houdend te 9600 Ronse. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad van 10 juni 2003 onder het nummer 20030610-0064058;

Wijzigingen

De statuten (kapitaalsverhoging) werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene

vergadering verleden voor notaris Philippe FLAMANT, te Ronse op 2 juni 2003 en gepubliceerd in de Bijlagen

bij het Belgisch Staatsblad van 3 juli 2003 onder het nummer 20030703-0075453.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statuten (uitgifte warranten - kapitaalsverhoging) werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Philippe FLAMANT, te Ronse op 20 april 2005 en gepubliceerd in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 mei 2005 onder het nummer 20050507-0069812.

De statuten (verwezenlijking kapitaalsverhoging  wijziging van artikel 5 van de statuten) werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden voor notaris Philippe FLAMANT, te Ronse op 30 juni 2008 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 juli 2008 onder het nummer 2008071108115738.

Op 11 augustus 2014 werd overgegaan tot fusie waarbij de naamloze vennootschap "Rolton" de naamloze vennootschap "Devan Micropolis" overneemt, De fusie werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 september 2014 onder nummer 14162762.

hierna genoemd de overgenomen vennootschap,

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.042.854,20 Euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 203.530 volledig volstortte aandelen zonder vermelding van waarde.

a) Bij de oprichting werd het kapitaal vastgesteld op 62.500 Euro, vertegenwoordigd door 6.250 aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 2 juni 2003 heeft beslist het kapitaal via storting in speciën te verhogen met 1.937.500 Euro door creatie van 193.750 nieuwe aandelen.

c) De raad van bestuur gehouden op 30 juni 2008 heeft beslist het kapitaal te verhogen met 42.854,20 Euro door creatie van 3.530 aandelen met gelijke waarde en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon,:

1)het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeacht de juridische vorm van deze laatste.

2)I-let beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3)aan- en verkoop, met inbegrip van in- en uitvoer, van alle chemische en andere producten en bestemd voor alle nijverheid in de algemene zin van het woord, Aan- en verkoop, met inbegrip van in- en uitvoer, van alle machines, gereedschappen en materieel bestemd voor alle nijverheid in de algemene zin van het woord. Het plaatsen en herstellen van alle reeds bovengenoemde machines en materieel. De productie en fabricatie van allerlei chemische en niet-chemische basis- en hulpproducten of derivaten van deze producten, gebruikt in alle mogelijke sectoren van de nijverheid, en dit zowel in de textiel-, staal-, aluminium-, onderhouds-, cosmetica-, glas-, plastiek - en andere nijverheidstakken, zonder dat deze opsomming beperkend kan wezen, alsook de fabricage van machines en onderdelen, gebruikt in voornoemde nijverheidstakken. Bovengenoemde opsomming is niet beperkend doch enkel aanwijzend.

4)1-let waarnemen van bestuur, de controle en het toezicht over ondernemingen en fondsen, al dan niet via bestuurders- of andere mandaten (zaakvoerder, al dan niet statutair, raad van bestuur, raad van advies, directiecomité, andere comités en dergelijke), waaronder die van vereffenaar.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of haar een kosten- of belastingbesparing verschaffen. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle handels-, industriële en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende of onroerende goederen verwerven, beheren en verhandelen, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.. Zij kan alle verrichtingen met betrekking tot onroerend goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en de verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en de verhuur, de verkaveling, het beheer en productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten stellen.

Zij kan leningen toestaan, zich borg stellen en zekerheden verstrekken, zelfs hypothecair, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in vennootschappen en verenigingen die eenzelfde, gelijkwaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) de naamloze vennootschap "Monell", met zetel te Ninoofsesteenweg 539 te 9600 Ronse en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde met ondernemingsnummer 0456.492.094, vast vertegenwoordigd door Devan International Group NV, vast vertegenwoordigd door JTE (Duffield) Ltd, vast vertegenwoordigd door John Ellis;

b) de naamloze vennootschap "Pentahold", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0882,459.577, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gielen Karel;

c) de naamloze vennootschap "Asterian", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondememingsnummer 0882.387.917, met als vast vertegenwoordiger de heer Vanderstappen Geert.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het

ondernemingsnummer BE 0480.455.549

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-de N.V. Devan International Group: 203.530 aandelen

1.2. Juridisch kader

Het bestuursorgaan van de N.V, "Rolton" en het bestuursorgaan van de N.V. "Devan International Group" zullen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel voorleggen, met het oog op de fusie door overneming van de N,V. "Rolton" door de N.V. "Devan International Group".

Door de fusie zal het gehele vermogen van de N.V. "Rolton", zowel activa ais passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande N.V. "Devan International Group" overgaan. Er zulien geen aandelen worden uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap eigenaar is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap is verbonden.

1.3. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2014,

1.4. Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap "Rolton" vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd, Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5, Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.6, Diverse

De aandelen in de NV "Rolton" in het bezit van de N.V. "Devan International Group" zullen door het bestuursorgaan van de N.V. "Devan International Group" worden vernietigd,

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap N.V. 'Rolton" worden in de boekhouding van de N.V. "Devan International Group" opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap N.V. "Rolton" die naar aanleiding van de fusie vernietigd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.1.1. Algemene beschrijving

30/09/2014

Codes

ACTIVA

VASTE ACTIVA 20/28 5.924.107,92

(.Oprichtingskosten 20 0,00

200000 Kosten van oprichting 1.967,17

200009 Afschrijvingen op kosten van oprichting -1.967,17

200100 Kosten van kapitaalverhoging 13.053,83

200109 Afschrijvingen op kosten van kapitaalverhoging -13.053,83

Il. Immateriële vaste activa (toel, I, A) 21 0,00

211000 Concessies, octrooien, licenties, merken... - AW 65.664,67

211009 Concessies, octrooien, licenties, merken..-. - Afsch. -65.664,67

ll I. Materiële vaste activa (tael. I, B) 22/27 0,00

C. Meubilair en rollend materieel 24 0,00

240000 Meubilair en bureaubenodigdheden 2.547,00

240009 Meubilair en bureaubenodigdheden - afschrijvingen -2.547,00

IV. Financiële vaste activa (toel. I, C en Il) 28 5.924.107,92

280004 Deeln.Verb, Ond. AW - Devan Chemicals NV 4.999.906,77

280006 Deeln.Verb, Ond. AW - Devan Micropolis SA 923.729,15

280007 Deeln.Verb. Ond, AW - Keydael NV 472,00

VLOTTENDE ACTIVA 29/58 80.726,83

VII.Vorderingen op ten hoogste één jaar 40/41 74.043,07

A. Handelsvorderingen 40 1.643,29

404100 Te ontvangen credietnota's

406000 Vooruitbetalingen 1.643,29

B. Overige vorderingen 41 72.399,78

411000 Terug te vorderen BTW 2.321,59

412000 Terug te vorderen Belgische winstbelastingen 18,19

414001 Te innen opbrengsten - Devan Chemicals NV 70.060,00

IX.Liquide middelen 54/58 6.683,76

550000 KBC Bank NV - 737-0091044-04 6.226,05

550000 KBC Bank NV - 737-0252012-49 457,71

551200 KBC Bank NV - 737-0246967-48

TOTAAL DER ACTIVA 20/58 6.004.834,75

30/09/2014

Codes

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 10/15 4.750.679,48

I.Kapitaal (toel, III) 10 2.042.854,20

A. Geplaatst kapitaal 100 2.042.854,20

100000 Geplaatst kapitaal 2.042.854,20

100000 Geplaatst kapitaal

B. Niet-opgevraagd kapitaal (-) 101

IV. Reserves 13 2.707,825,28

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

A. Wettelijke reserve 130 138.084,67

D. Beschikbare reserves 133 2,569.740,61

SCHULDEN 17149 247.721,05

IX.Schulden op ten hoogste één jaar (toel. V) 42/48 194.229,74

B. Financiële schulden 43 192.500,00

1. Kredietinstellingen 430/8

2. Overige leningen 439 192.500,00

439001 Overige leningen - Devon BE 177.500,00

439004 Overige leningen - Keydael 15.000,00

C, Handelsschulden 44 1.030,94

1, Leveranciers 44014 1.030,94

440000 Leveranciers; gewone schulden 1.030,94

2, Te betalen wissels 441

E. Schulden met betrekking tot belastingen, 698,80

bezoldigingen en sociale lasten 45

1. Belastingen 450/3 698,80

450000 Geraamd bedrag der belgische winstbelastingen 698,80

X.Overlopende leningen 492/3 53.491,31

492000 Toe te rekenen kosten 1.729,12

492001 Toe te rekenen kosten - D1G 50.000,00

492002 Toe te rekenen kosten - Devan BE 1.089,04

492006 Toe te rekenen kosten - Keydael 673,15

Winst/Verlies 1.006.434,22

TOTAAL DER PASSIVA 10/49 6.004.834,75

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden, vermits de N.V. "Rolton" zal ophouden te bestaan. Ingevolge de voorgestelde fusie worden de statuten van de N.V. "Devan International Group" niet gewijzigd.

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten laste worden genomen..

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 28 december 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 23 oktober 2014, te Oudenaarde, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbanken van koophandel van en van overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap geeft volmacht aan Accountantsburo Lauwers bvba, met maatschappelijke zetel te 9600 Ronse, Viermaartlaan 171 B0302 , met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de overgenomen vennootschap,

John Ellis, gevolmachtigde

Voor de overnemende vennootschap,

Laurence Flamand, gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2015
ÿþ" 1500145A"

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0536.765.534

Devan International Group

naamloze vennootschap

Ninoofsesteenweg 539 - 9600 Ronse

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) :

Gat Afdeling Oudenaarde

2 2 DEC. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering verleden door Philippe FLAMANT, notaris met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA "Notaris, FLAMANT Philippe, Notaire», met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Gent, afdeling Oudenaarde, notaris te Ronse, op 17 december 2014 neergelegd voor registratie.

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een, afschrift konden bekomen.

De voorzitter verklaart dat de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zich ervan hebben vergewist dat sedert het opmaken van het fusievoorstel de bedrijfsactiviteit van de over te nemen vennootschap op normale wijze werd verdergezet en dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de over te nemen vennootschap sedert voormelde datum.

IL De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van artikel 720 §1, vijfde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van artikel 720 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van de overgenomen vennootschap, met dien verstande dat de overnemende vennootschap haar eerste boekjaar pas afsluit op 31 december 2014;

3° de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren van de overgenomen vennootschap.

111.0e vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tweede beslissing: Fusiebesluit - Overgang onder algemene titel van het vermogen

.1. Fusie door overneming van de naamloze vennootschap «Rolton » en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 23 oktober 2014 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen «Devan International Group » en «Roltorn» en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde, op 5 november 2014 en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 november 2014, respectievelijk onder nummer 14208132 en nummer 14208133

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap « Devan International Group » met zetel te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze vennootschap «Rolton» met zetel te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, wordt het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en vindt er geen omwisseling noch uitreiking van aandelen plaats.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf I oktober 2014 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

5. Eiçendomsovergang - algemene voorwaarden van de overzang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder; alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie zouden overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de naamloze vennootschap « Rolton » geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief-en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

De activa en passiva van de overgenomen vennootschap worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

Derde beslissing: Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, gehouden op heden, samen met de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, het fusievoorstel heeft goedgekeurd, dat bijgevolg deze vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan.

Vierde beslissing: Machten tot uitvoering

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - VANnin

De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen en algemeen om de besluiten over de punten van de agenda uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountantsburo Lauwers bvba, Viermaartlaan 171 b0302 te 9600 Ronse, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de btw, ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Viifde beslissing: Kwijting van de bestuurders

De vergadering besluit dat bij de goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening van het lopende boekjaar, tevens zal worden beraadslaagd over de kwijting die dient te worden verleend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor het mandaat dat zij hebben uitgeoefend in de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014,

De beslissingen die voorafgaan, werden alle genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor eenvormig uittreksel

Opgemaakt door notaris Philippe Flamant te Ronse

Hierbij neergelegd: expeditie van de akte + 13 volmachten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mlii l llIlllIll l I

" 13120052*

Oudenaarde

2 2 JULI 2013

Griffie

i a

Ondernemingsnr : C)S.6 . 16S .S3y

Benaming (voluit) : Devan International Group

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539

pit derwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS; geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, ° Broederminstraat 9, op zestien juli tweeduizend dertien, dragende de melding ; "Geregistreerd negen bladen drie renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 17 JUL 2013 boek 238 blad 11 vak 5, Ontvangen : vijftig euro (E 50,00) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C, VAN ELSEN",

1 Oprichters

1) de naamloze vennootschap "FENTAHOLD", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0882.459.577, alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de naamloze vennootschap "ASTERIAN", gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0882.387.917, voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger de heer VANDERSTAPPEN Geert Alfons Omer, van Belgische nationaliteit, wonende te 1790 Affligem, Molenberg 44.

2) de heer ELLIS John., van Britse nationaliteit, wonende te 43 Derby Road, Duffield, Belper, Derbyshire DE56 4FL (Verenigd Koninkrijk),

3) mevrouw FLAMAND Laurence Gilberte Robert, van Belgische nationaliteit, wonende te 9600 Ronse, Deurnestraat 95.

4) de vennootschap onder firma "L & S", met zetel gevestigd te 9600 Ronse, Deurnestraat 95, ingeschreven in

het rechtspersonenregister van Oudenaarde met ondernemingsnummer 0878.370.929, voor wie alhier optreedt

een alleen bevoegd zaakvoerder, met name mevrouw FLAMAND Laurence, voornoemd.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam ; "Devan International Group"

3. e#el : te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539

4. Doet

De vennootschap heeft tot doel:

1) het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te rechten; vennootschappen en ondernemingen, in België en in het buitenland, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken,

2) de aan- en verkoop, met inbegrip van in- en uitvoer, van alle chemische en andere producten en bestemd;' voor alle nijverheid in de algemene-zin van het woord. Aan- en verkoop, met inbegrip van in- en uitvoer, van alle machines, gereedschappen en materieel bestemd voor alle nijverheid in de algemene zin van het woord. ` Het plaatsen en herstellen van alle reeds bovengenoemde machines en materieel. De productie en fabricatie',_ van allerlei chemische en niet-chemische basis- en hulpproducten of derivaten van deze producten, gebruikt in. alle mogelijke sectoren van de nijverheid, en dit zowel in de textiel-, staal-, aluminium , onderhoudscosmetica-, glas-, plastiek-, bouw- en andere nijverheidstakken, zonder dat deze opsomming beperkend kan:; wezen, alsook de fabricage van machines en onderdelen, gebruikt in voornoemde nijverheidstakken. Voornoemde opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend.

3) onderzoek en ontwikkeling van chemische producten en processen, beheer van intellectuele rechten zoals;! patenten, merken en licenties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4) het verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen van alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke.

5) het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium onder andere door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen,

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de bevoegde overheid zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

6) de uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economische, handels-, fiscale, " juridische en sociale aangelegenheden.

1) alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie, ondersteuning en training , inzake voormelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

8) het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruimste zin van het woord.

> 9) de agentuur, het optreden aIs tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort.

10) het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur aangaan en toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of in pand geven en door zich persoonlijk borg te stellen.

De vennootschap mag alle commerciële, financiële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

' 6. Geplaatst kapitaal

VIER MILJOEN TWEEHONDERDDUIZEND EURO (E 4.200.000,00) en is verdeeld in VIER MILJOEN TWEEHONDERDDUIZEND (4.200.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan vier miljoen vijftienduizend (4.015.000) klasse A aandelen, genummerd van 1 tot en met 4.015.000, en honderd vijfentachtigduizend (185.000) klasse B aandelen, genummerd van 4.015.001 tot en met 4.200.000, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Fortis Bank.

Aandelen

Behoudens overdrachten van aandelen aan een Toegelaten Overnemer of wanneer anders wordt overeengekomen, zijn de overdrachten onderworpen aan overdrachtsbeperkingen, en aan een volgrecht en een volgplicht voor de B Aandeelhouders en de G Aandeelhouders, zoals bepaald in artikel 8 van de statuten. 7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

xS. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke-bepalingen. -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan.het

Belgisch

Staatsblad

ç t "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Het eitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9, Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeersroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur,

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Om lot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot " de vergadering

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter ° beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waauuee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn,

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, al dan niet aandeelhouder. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping"

Elk aandeel geeft recht op één stem. ' 10,1, Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien

* tot A Bestuurders op voordracht van de houder van Klasse A Aandelen;

a) de heer GIELEN Karel Rudy Tony, van Belgische nationaliteit, wonende te 3550 Heusden-Zolder, ' Sterrenwacht 78;

b) de naamloze vennootschap "PENTAHOLD", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer GIELEN Karel, voornoemd;

c) de heer VANDERSTAPPEN Geert, voornoemd, en

d) de naamloze vennootschap "ASTERIAN", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer VANDERSTAPPEN Geert, voornoemd.

* tot B Bestuurders op voordracht van de houders van Klasse B Aandelen:

- de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Engeland en Wales "JTE (Duffield) Ltd", gevestigd te 43 Derby Road, Duffield, Belper, Derbyshire, DE56 4FL (Verenigd Koninkrijk), met als vaste vertegenwoordiger de heer ELLIS John, voornoemd;

- de vennootschap onder firma "L & S", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw FLAMAND Laurence, voornoemd,

De algemene vergadering zal beslissen over het bezoldigd dan wel onbezoldigd karakter van de . bestuurdersmandaten,

De raad van bestuur wordt samengesteld uit minimum drie leden, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid. De B Aandeelhouders die de meerderheid houden van de Klasse B Aandelen, hebben hierbij het recht om maximum twee personen voor te dragen om benoemd te worden als bestuurder, die " gekozen worden uit een lijst van kandidaten met ten minste één kandidaat meer dan het aantal bestuurders dat door hen kan worden voorgedragen (samen de "B Bestuurders" of individueel de "B Bestuurder"). De bestuurders die nier zijn benoemd als "B bestuurders" worden genoemd "A bestuurder".

De l^3 Aandeelhouders zullen de A Aandeelhouders ten minste één week voorafgaand aan de algemene vergadering waarop de B Bestuurders benoemd zullen worden, op de hoogte brengen van de identiteit van hun kandidaten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In het geval een B Bestuurder wordt ontslagen door de algemene vergadering, zal de algemene vergadering zo spoedig mogelijk de ontslagen B Bestuurder vervangen door een nieuwe B Bestuurder, benoemd

overeenkomstig de voornoemde procedure. -

Wanneer de plaats van een B Bestuurder openvalt, met uitzondering van het geval van diens ontslag, maken de aandeelhouders zich sterk dat de raad van bestuur de vrijgekomen plaats van de B Bestuurder zal invullen door middel van coöptatie van een nieuwe B Bestuurder, genomineerd door de B Aandeelhouders, die de meerderheid houden van de Klasse B Aandelen,

De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen,

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van bet doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden,

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders, waarvan minstens één (1) A Bestuurder, die gezamenlijk optreden.

Binnen de sfeer van het dagelijks bestuur, vertegenwoordigt de de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, eveneens op geldige wijze de vennootschap.

Binnen hun bevoegdheidssfeer wordt de vennootschap eveneens geldig vertegenwoordigt door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

2. Wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur ; voornoemde heer GIELEN.

3, Wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder x voornoemde vennootschap "JTE (Duffield) Ltd", vertegenwoordigd als gezegd,

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw , verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", gevestigd te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, met macht van indeplaatsstelling

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd :

afschrift van

de albe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

E + r

Voor-

behouden

aan,het

Belgisch

Staatsblad

13/07/2015
ÿþ0.r ri

A

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

83-J111.t 2015

Griffie

uiii~numu

*15099983*

i

be

a

B $tf

ID

Ondememingsnr : 0536.765.534

Benaming

(voluit) : DEVAN INTERNATIONAL GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NINOOFSESTEENWEG 539 - 9600 RONSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 1/12/2014:

"De vergadering stelt aan als commissaris van de vennootschap: Ernst & Young Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Moutstraat 54, 9000 Gent, met als vertegenwoordiger Marleen Mannekens, bedrijfsrevisor, Zijn mandaat zal, behoudens herverkiezing, eindigen op de jaarvergadering van het jaar 2017."

JTE (Duffield) ltd

Met als vaste vertegenwoordiger

John Ellis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015
ÿþ~4.4]R~al

iuuiogu~ioiiii

*151 9 55*

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit)

(verkort)

iu

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 u Gent

Afdeling Oudenaarde

0 9 JULI 2015

Griffie







0536.765.534

Devan International Group

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Ninoofsesteenweg 539 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : kapitaalvermindering - statutenwijziging

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden voor Meester Philippe FLAMANT, notaris met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA "Notaris, Flamant Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Gent, afdeling Oudenaarde op 30 juni 2015, neergelegd ter registratie, werden de volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit - kapitaalvermindering

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap met éénparigheid van stemmen te verminderen met vier miljoen

honderdduizend euro (4.100.000,00 EUR) door terugbetaling aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, om het kapitaal te brengen van vier miljoen

tweehonderdduizend euro (4.200.000,00 EUR) op honderdduizend euro (100.000,00 EUR). De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog

niet zijn vervallen.

Na het verstrijken van de gemelde termijn, zal de raad van

bestuur slechts tot uitbetaling overgaan voor zover de

schuldeisers voldoening hebben gekregen.

Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de

vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden

geboekt.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de

vennootschap op de datum die de raad van bestuur aan de

aandeelhouders zal bekendmaken.

Aan de gedelegeerd-bestuurder, de vennootschap "JTE

(Duffield) Ltd, wordt opdracht gegeven de

kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen.

Tweede besluit -- wijziging statuten

De vergadering beslist, rekening houdend met de hiervoor genomen

beslissingen volgende wijziging in de statuten aan te brengen:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vo-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

A Luik B - VarvnIn

"Artikel 5 : Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.00,00 EUR) en is verdeeld in vier miljoen tweehonderdduizend (4.200.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan drie miljoen zevenhonderd zesenveertigduizend driehonderd zesendertig (3.746.336) klasse A aandelen, genummerd van 1 tot en met 3.746.336, en driehonderd duizend (300.000) klasse B aandelen, genummerd van 3.746.337 tot en met 4.046.336 en 153.664 klasse C aandelen, genummerd van 4.046.337 tot en met 4.200.000". Derde besluit

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Vierde besluit -- volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountantsburo Lauwers BVBA, met zetel te Ronse, Viermaartlaan 171, bus 302,RPR Gent, afdeling Oudenaarde BE0477.083.018 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, kortom alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze statutenwijziging met betrekking tot hetgeen voorafgaat in deze akte.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse.

Tegelijk hierbij neergelegd:

-- de uitgifte van het voormeld PV;

- onderhandel lastgevingen aandeelhouders;

- verzaking bestuurders;

verzakingen houders van warrants;

- gecoordineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 20.07.2016 16339-0413-038

Coordonnées
DEVAN INTERNATIONAL GROUP

Adresse
KLEIN FRANKERIJK 8 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande