DEVOGELAERE K. - TANDARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOGELAERE K. - TANDARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.962.069

Publication

14/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bei4À " Oudenaarde

0 2" APR 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0885.962.069

Benaming

(voluit) : DEVOGELAERE K. - TANDARTS

(verkort) .

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Vrouweneikstraat 35 - 9790 Wortegem-PetegeM

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kennisname van de beslissing tot uitkering van belaste reserves in de vorm van een tussentijds dividend - onmiddellijk gevolgd door kapitaalverhoging door inbreng in natura van het netto-schuldvordering van de dividendgerechtigden (regime artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen) - aanpassing van de statuten aan de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen - coördinatie van de statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1III I*I1,1,1j1I1j11k1111111!

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel, op tweeëntwintig maart tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene' vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVOGELAERE K. - TANDARTS, met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Vrouweneikstraat 35, de volgende beslissingen genomen heeft, allen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING Kennisname van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat op de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 31 december 2013 er besloten werd tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tweehonderd en zevenduizend honderd en elf euro elf cent (¬ 207.111,11), afkomstig uit de beschikbare reserves. Het verslag van deze bijzondere algemene vergadering werd voorgefegd.

Uit voormeld verslag is voorts gebleken dat de vennoten het dividend niet in speciën wensen te ontvangen,. doch dat zij de intentie hebben om de schuldvordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het tussentijds dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, om alzo te kunnen genieten van het in artikel 537, eerste alinea van het Wetboek van Inkomstenbelastingen voorziene regime, zoals ingevoegd bij Programmawet van 28 juni 2013, door het: vastklikken van de belaste reserves.

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering': heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Ondergetekende notaris heeft de aanwezige vennoten erop gewezen dat de belaste reserves waarvan sprake in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De. aanwezige vennoten hebben verklaard dat aan deze voorwaarde voldaan is en dat het tussentijds brutodividend voort komt uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening per 31' december 2011) zijn goedgekeurd door de jaarvergadering gehouden in juni 2012, en dat deze reserves nog aanwezig zijn in de jaarrekening per 31 december 2012, goedgekeurd door de jaarvergadering gehouden in juni 2013. Verder hebben de aanwezige vennoten verklaard dat er sinds 1januari 2013 zich geen gebeurtenissen: hebben voorgedaan die de belaste reserves beïnvloeden. De aanwezige vennoten hebben ondergetekende notaris man ontslaan hierop verdere controle uit te oefenen en dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

TWEEDE BESLISSING: Kennisname van de voorafgaande verslagen voorgeschreven door artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen, met name:

_ - 

Op de faatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL J, EN CO BEDRIJESREVISOREN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, op 27 januari 2014 overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen, bevattende een beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, genoemde heer Bert De Clercq, opgemaakt op 27 januari 2014, worden hierna letterlijk weergegeven

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA DEVOGELAERE K. - TANDARTS,

De bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 207.111,11 euro in toepassing van de in artikel 637 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 186.400,00 euro.

ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1, De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature.

2. Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in nature; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3, De beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4. De voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is,

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat aile aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden,

6. Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 338 nieuwe aandelen van de vennootschap DEVOGELAERE K. - TANDARTS BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 186.400 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 186.400,00 teneinde het te brengen van 18.600,00 euro op 205.000,00 euro waarvan 198.800,00 euro volstort is.

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' is,

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 27 januari 2014.

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 28 januari 2014 overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

De aanwezige vennoten hebben erkend voorafgaand aan deze beslissing een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering heeft vastgesteld dat er noch op het verslag van de bedrijfsrevisor, noch op het bijzonder verslag van de zaakvoerder enige opmerking gemaakt wordt. Ze werden unaniem goedgekeurd,

DERDE BESLISSING : Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in nature van de netto schuldvordering van de dividendgerechtigden

a) Beslissing tot kapitaalverhoging mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie

Elk van de vennoten afzonderlijk heeft verklaard de schuldvordering die hij heeft op de vennootschap ten belope van zijn of haar deel in het uitgekeerde tussentijdse dividend overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van zijn of haar aandeel in het tussentijdse dividend,

De vergadering heeft besloten, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van drieëndertigduizend achthonderd euro (¬ 33.800,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweeënvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 52.400,00), door uitgifte van driehonderd achtendertig (338) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten, voordelen en plichten zullen bieden ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, en mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van honderd tweeënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 152.600,00), met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair aangerekend zullen worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering heeft beslotendat de kapitaalverhoging en de creatie van de onbeschikbare uitgiftepremie verwezenlijkt zal worden door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij hebben lastens de vennootschap, zijnde de vordering tot uitkering van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend van tweehonderd en zevenduizend honderd en elf euro elf cent (¬ 207.111,11), waarvan de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij de vordering tot uitkering van een netto dividend ten bedrage van honderd zesentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 186.400,00), en welke schuldvordering uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

b) Verwezenlijking van de kapitaalverhoging en creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie

Zijn vervolgens tussengekomen aile aanwezige vennoten die verklaard hebben volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteengezet hebben dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten leste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting hebben alle aanwezige vennoten verklaard de vordering tot uitkering van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend onmiddellijk in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing dient worden ingehouden en doorgestort, zijnde een netto-bedrag van honderd zesentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 186.400,00) :

10 mevrouw DEVOGELAERE Kathleen heeft verklaard negentig procent (90%) van haar schuldvordering op de vennootschap, zij een bedrag van drieënnegentigduizend tweehonderd euro (¬ 93.200,00), onmiddellijk in de vennootschap in te brengen.

20 de heer FRANÇOIS Lieven heeft verklaard negentig procent (90%) van zijn schuldvordering op de vennootschap, zij een bedrag van drieënnegentigduizend tweehonderd euro (¬ 93.200,00), onmiddellijk in de vennootschap in te brengen.

Vergoeding

* Als vergoeding voor de inbreng gedaan door mevrouw DEVOGELAERE Kathleen, werden aan mevrouw Devogelaere Kathleen honderd negenenzestig (169) nieuwe aandelen toegekend, volledig volstort,

*Als vergoeding voor de inbreng gedaan door de heer FRANÇOIS Lieven werden aan de heer François Lieven honderd negenenzestig (169) nieuwe aandelen toegekend, volledig voistort.

De vergadering heeft erkend door de ondergetekende notaris volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder omtrent de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De vergadering heeft tevens erkend dat de ondergetekende notaris erop gewezen heeft dat bij een latere kapitaalvermindering deze kapitaalvermindering geacht wordt eerst voort te komen uit kapitalen die volgens het bij artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen voorziene regime ingebracht werden.

VIERDE BESLISSING: Boeking van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremie»

De vergadering heeft besloten het bedrag van de uitgifte-premie, zijnde een bedrag van honderd tweeënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 152.600,00), te boeken op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremie», die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING Tweede kapitaalverhoging door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) Beslissing tot kapitaalverhoging verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft besloten het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van honderd tweeënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 152.600,00) om het te brengen van tweeënvijftigduizend vierhonderd euro (E 52.400,00) op tweehonderd en vijfduizend euro (¬ 205.000,00) door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van honderd tweeënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 152.600,00) ingevolge de eerste kapitaalverhoging die voorafgaat. Deze tweede kapitaalverhoging gebeurt zonder de creatie van nieuwe aandelen.

b) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging met een bedrag van honderd tweeënvifftigduizend zeshonderd euro (¬ 152.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd en vijfduizend euro (¬ 205.000,00), verdeeld in vijfhonderd vierentwintig (524) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

ZESDE BESLISSING overeenstemming van de statuten met de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen in verband met de ontbinding en vereffening van vennootschappen, meer in het bijzonder door aanpassing van artikel 23 van de statuten.

ZEVENDE BESLISSING Wijziging van de statuten

De vergadering heeft besloten de bestaande statuten als volgt aan te passen aan de voormelde beslissingen

a) Vervanging van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Net maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD EN VIJFDUIZEND EURO

(¬ 205.000,00).

Het is verdeeld in vijfhonderd vierentwintig (524) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een

gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

b) Toevoeging van een nieuw artikel 5bis aan de statuten met de volgende tekst:

"Artikel 5bis - Historiek

Bij de oprichting van de vennootschap op 21 december 2006 bedroeg het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op 22 maart 2014 werden de volgende beslissingen genomen:

- onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, kapitaalverhoging ten bedrage van drieëndertigduizend achthonderd euro (¬ 33.800,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweeënvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 52.400,00), door uitgifte van driehonderd achtendertig (338) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten, voordelen en plichten zullen bieden als de bestaande aandelen, en die in do winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, en mits de creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van honderd tweeënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 152.600,00);

- tweede kapitaalverhoging met een bedrag van honderd tweeënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 152.600,00), om het maatschappelijk Kapitaal te brengen van tweeënvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 52.400,00) op tweehonderd en vijfduizend euro (¬ 205.000,00), door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van honderd tweenvijitigduizend zeshonderd euro (¬ 152.600,00), zonder de uitgifte van nieuwe aandelen,"

c) Vervanging van artikel 23 van de statuten door de volgende tekst

"De vennootschap wordt ontbonden in aile gevallen door de wet voorzien. Zij kan eveneens vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend met de door de wet vereiste meerderheid van stemmen.

Bij vervroegde ontbinding wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft,

De Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat aile waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel wordt bijgevoegd.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel. Zo de Voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan als vereffenaar. Voldot geen enkele van de kandidaten aan de -in dit artikel omschreven voorwaarden, dan

; wijst de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel zelf een vereffenaar aan.

De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de

uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

' In geval de algemene vergadering geen vereffenaar(s) aangesteld heeft, zal (zullen) de zaakvoerder(s) optreden ais vereffenaar(s).

' De zaakvoerder(s) of de vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s)."

ACHTSTE BESLISSING Volmacht coördinatie

De vergadering heeft aan de ondergetekende notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande beslissingen, op te stellen, te ondertekenen neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering heeft aile machten aan de zaakvoerder verleend om de voorgaande beslissingen uit te voeren, iii het bijzonder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) op het ; uitgekeerde tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake, en de aanpassing van het aandelenregister aan de kapitaalverhoging en aan de creatie van de nieuwe aandelen.

TIENDE BESLISSING : Volmacht voor administratieve formaliteiten

De vergadering en de In functie zijnde zaakvoerder hebben vervolgens, voor zoveel ais nodig, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VM FISK, met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 7, evenals haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, aan als bijzondere gemachtigde met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile ' administratieve formaliteiten in verband met onderhavige statutenwijziging te vervullen en te dien einde ook alle ; stukken, akten en documenten te ondertekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal de dato 22 maart 2014;

- het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een,

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL J. EN CO BEDRIJFSREVISOREN,

met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq,

bedrijfsrevisor, op 27 januari 2014;

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 28 januari 2014;

- de gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 28.06.2012 12245-0217-010
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 01.07.2011 11264-0255-011
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 25.06.2010 10215-0586-011
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 02.07.2009 09354-0380-011
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 30.06.2008 08340-0186-011
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 19.08.2015 15439-0437-014

Coordonnées
DEVOGELAERE K. - TANDARTS

Adresse
VROUWENEIKSTRAAT 35 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande