DEVOS ALGEMENE HOUTWERKEN


Dénomination : DEVOS ALGEMENE HOUTWERKEN
Forme juridique :
N° entreprise : 444.878.523

Publication

23/05/2014
ÿþ Mod MW 11.1

RITI331 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie

1.4 MFI 2014

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblac

11111111!1,11M1,111IIIIII

Ondernemingsnr 444.878.623

Benaming (voluit) DEVOS ALGEMENE HOUTWERKEN NV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : 9690 kluisbergen, Keuzelingstraat 16

Onderwerp(en) akte Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte, verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen op 8 me 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DEVOS ALGEMENE HOUTWERKEN NV" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

De vergadering verwijst naar de inschrijving van alle aandelen op naam in he aandeelhoudersboek, ingevolge besluit en omzetting de dato 16 december 2011, door toedoen va de raad van bestuur op zelfde datum ingeschreven in het aandeelhoudersregister, di overeenkomstig de recente wetgeving ter zake. De aandelen aan toonder werden vervolgens vernietigd.

De vergadering besluit om de statuten aan te passen aan de eerder besliste en uitgevoerde omzetting van de aandelen:

Artikel 16 luidt voortaan als volgt

"De aandelen zijn op naam."

Artikel 34 luidt voortaan als volgt

"De houders van aandelen op naam worden zonder formaliteiten tot de vergadering

toegelaten.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze neergelegd hebben, wordt door iedere aandeelhouder of gevolmachtigde, bij zijn intrede, ondertekend."

De voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld op 28 april 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Moortel & c°", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt ais volgt:

"Ondergetekende, BVBA J. Vende Moortel & C° Bedriffsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de NV DE VOS ALGEMENE HOUTWERKEN.

De bijzondere algemene vergadering dd. 23 april 2014 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 240.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen ais schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 216.000,00 euro.

ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2, Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in nature, in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3, De beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. De voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering! aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat aile aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt warden.

6. Indien alle aandeelhouders besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 78 nieuwe aandelen van de vennootschap DE VOS ALGEMENE HOUTWERKEN NV, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 216.000,00 euro worden uitgegeven

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 216.000,00 euro teneinde het te brengen van 116.198,42 euro op 332.198,42 euro;

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zer..

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de aandeelhouders welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen tfairness opinion' is."

b) het verslag opgesteld op 30 april 2014, door de raad van bestuur, hetwelk niet van de conclusies van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor afwijkt.

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

De aandeelhouders, alhier aanwezig, verklaren de voorvermelde verslagen eenparig goed te keuren en verklaren te verzaken aan de termijnen en wijze van mededeling van de stukken ais bepaald in het Wetboek Van Vennootschappen.

Op basis van de voormelde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met tweehonderd zestienduizend euro (¬ 216.000,00), om het van honderd zestienduizend honderd achtennegentig euro tweeënveertig cent (E 1161 98,42) te brengen op driehonderd tweeëndertigduizend euro honderd achtennegentig euro tweeënveertig cent (E 332.198,42), door middel van inbreng in natura door de heer Bart Devos en mevrouw Frieda Dusselier, beiden voornoemd, van een deel van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering in rekening-courant die zij bezitten op de onderhavige vennootschap, tot beloop van het bedrag van de kapitaalverhoging hetzij tot beloop van tweehonderd zestienduizend euro (¬ 216.000,00), bedrag dat zijn oorsprong vindt in de uitkering van een tussentijds (net to-)dividend bij toepassing van artikel 537 WlB.

De kapitaalverhoging gebeurt als volgt, met de inbrengen voortkomende van de omzetting van rekening-courant (schuldvordering) in kapitaal:

Luik B - Vert/nia

1/ kapitaalverhoging ten belope honderd éénvijftigduizend zevenenvijftig euro tweeënnegentig cent (¬ 151.057,92) tegen achtenzeventig (78) nieuwe aandelen, en mits vergoeding van een globale uitgiftepremie van vierenzestigduizend negenhonderd tweeënveertig euro acht cent (¬ 64.942,08) voortkomende van zelfde inbreng;

onmiddellijk gevolgd door:

2/ incorporatie van deze uitgiftepremie van vierenzestigduizend negenhonderd tweeënveertig euro acht cent (¬ 64.942,08) in kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vervolgens hebben de aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en hebben zij na voorlezing van het voorgaande verklaard over te gaan tot inbreng in natura als voormeld, waardoor de kapitaalverhoging volledig wordt onderschreven en volledig wordt volstort.

De vergadering beslist ter vergoeding van deze inbreng, aan de heer Bart Devos en mevrouw Frieda Dusselier, 78 nieuwe aandelen toe te kennen in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, hetzij:

- aan de heer devos Bart tweeënzestig (62) aandelen en

- aan mevrouw Dusselier Frieda: zestien (16) aandelen,

allen volledig volstort, en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf het lopende boekjaar pro rata vanaf heden.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans driehonderd tweeëndertigduizend honderd achtennegentig euro tweeënveertig cent (¬ 332.198,42) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd achtendertig (138) kapitaalaandelen zonder nominale waarde

VOOR ONTLEDEND UlTTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

-Uitgifte van het proces verbaal

-Gecoördineerde statuten

-verslag bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/04/2014 : OU036156
05/04/2013 : OU036156
24/04/2012 : OU036156
18/04/2012 : OU036156
13/10/2011 : OU036156
06/04/2011 : OU036156
02/04/2010 : OU036156
06/04/2009 : OU036156
01/04/2008 : OU036156
19/04/2007 : OU036156
22/03/2007 : OU036156
28/03/2006 : OU036156
29/03/2005 : OU036156
22/03/2004 : OU036156
24/03/2003 : OU036156
29/03/2002 : OU036156
06/04/2000 : OU036156
02/04/1999 : OU036156
01/01/1997 : OU36156
27/05/1993 : OU36156

Coordonnées
DEVOS ALGEMENE HOUTWERKEN

Adresse
KEUZELINGSSTRAAT 16 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande