DEVOVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.685.232

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 29.08.2014 14486-0257-015
25/11/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 22.11.2013 13663-0346-016
21/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblar





*111915A0*



NEERGELEGD

D 9 DEC, 2011

RECHT ` QVA>N

KOOPHAN~L"TE GENT

Ondernemingsnr : O$ t{." { 63s- 2 32

Benaming

(voluit) : DEVOVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9080 LOCHRISTI, SINT-BAAFSDREEF 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michèle Hoste, te Gent, op dertig november tweeduizend en elf, dal

Mijnheer De Vogelaere, Luc Jozef Hector, geboren te Deurne, op drie september negentienhonderd zestig, nationaal nummer 600903-34713 en zijn echtgenote Mevrouw Van Audenhove, Annick Jeanne, geboren te Sint-Amandsberg, op zestien september negentienhonderd zestig, nationaal nummer 600916-43223, samenwonende te 9080 Lochristi, Sint-Baafsdreef 24.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel van het gemeenschappelijk vermogen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Luc Van Damme, te Lochristi, op negentien september negentienhonderd vierentachtig.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam DEVOVAN.

De vennootschap heeft lot doel:

VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinan-ciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De zetel is gevestigd te 9080 Lochristi, Sint-Baafsdreef, 24.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN ZEVENHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (1.750.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door DUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG (1.750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénlduizendzevenhonderdvijftigste (1/1.750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Mijnheer en Mevrouw Luc De Vogelaere-Annick Van Audenhove, oprichters, verklaren het hierna beschreven onroerend goed in de huidige vennootschap in te brengen :

Lochristi, eerste afdeling / Lochrisiti

Een perceel grond, gelegen te 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg +91 en 91, gekadastreerd onder Lochristi, eerste afdeling I Lochristi, sectie C, nummers 962/E, 962/B en 962/D, met een totale oppervlakte van vijduizend zeshonderd en één vierkante meter (5.601 m2).

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng worden aan:

1. Mijnheer De Vogelaere Luc, voornoemd, die aanvaardt, ACHTHONDERDVIJFENZEVENTIG (875) aandelen zonder aanduiding van nomiale waarde, volledig volgestort, toegekend;

2. Mevrouw Van Audenhove Annick, voornoemd, die aanvaardt, ACHTHONDERDVIJFENZEVENTIG (875) aandelen zonder aanduiding van nomiale waarde, volledig volgestort, toegekend.

Mijnheer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, te Gent-Oostakker, aangesteld door de oprichters, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de heer en mevrouw Luc De Vogelaere  Annick Van Audenhove samenwonende te 9080 Lochristi, Sint-Baafsdreef 24 van onroerende goederen, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura nl. één miljoen zevenhonderd vijftigduizend euro (1.750.000,00 EUR) bestaat uit de toekenning van duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte "Devovan" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet of de statuten bepaalde gevallen, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Worden aangesteld tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap: Mijnheer Luc De Vogelaere en Mevrouw Annick Van Audenhove, beiden voornoemd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering, met dien verstande dat geen beslissingen over de aangelegenheden die zijn vermeld in artikel 29, derde lid, van deze statuten kunnen worden genomen zonder de goedkeuring van ten minste twee statutaire zaakvoerders. De voorzitter van het college van zaakvoerders wordt benoemd onder de statutaire zaakvoerders. Bij staking van stemmen binnen het college van zaakvoerders is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Iedere statutaire zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, onverminderd het navolgende.

Gewone (niet-statutaire) zaakvoerders kunnen de vennootschap slechts rechtsgeldig vertegenwoordigen, indien zij samen handelen met ten minste één (1) statutaire zaakvoerder, onverminderd het navolgende.

Voor de volgende handelingen is evenwel de handtekening van minstens twee statutaire zaakvoerders vereist

(i) het verkrijgen, vervreemden, bezwaren met zakelijke rechten of met zekerheden, huren, verhuren en op enige andere wijze in gebruik of genot verkrijgen of geven van onroerende goederen;

(ii) het wijzigen of beëindigen van huurovereenkomsten;

(iii) het oprichten, verwerven of overdragen van dochtervennootschappen of bijkantoren, het inschrijven op, verwerven of overdragen van effecten, het verwerven, wijzigen of het vervreemden van een deelneming in een andere rechtspersoon of onderneming of het aangaan, wijzigen of beëindigen van joint ventures of van duurzame rechtstreekse of middellijke deelneming in, of samenwerking met, (een) andere onderneming(en);

(iv) de aankoop of verkoop van materiële vaste activa van de vennootschap of een dochtervennootschap, of van activa met een waarde van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000) of van een bedrijfstak;

(v) het verlenen van rechten aan derden op vermogensbestanddelen van de vennootschap;

(vi) het toekennen van rechten aan derden zoals bedoeld in artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen;

(vii) handelingen in rechte als eiser of als verweerder in juridische geschillen met inbegrip van dagvaarden, het neerleggen van conclusies, het instellen van een beroep, het voeren van arbitrageprocedures, het aangaan van dadingen, met een mogelijke financiële impact van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000), doch met uitzondering van het nemen van die rechtsmaatregelen die geen uitstel kunnen dulden;

(viii) het sluiten, het wijzigen of beëindigen van arbeidsovereenkomsten en/of dienstverleningsovereenkomsten;

(ix) het aanstellen van gevolmachtigden voor een duurtijd die zes (6) maanden overschrijdt en het vaststellen van hun bevoegdheid en titulatuur;

(x) de uitgifte van obligaties, het aangaan, wijzigen of opzeggen van krediet- of financieringsovereenkomsten of het op enige andere wijze aangaan of overnemen van schuld;

(xi) het ter leen verstrekken van gelden, alsmede het ter leen opnemen van gelden, waaronder niet is begrepen het gebruikmaken van een aan de vennootschap reeds verleend krediet;

(xii) het toestaan van een hypotheek, hypotheekmandaat of een pand op de activa of op de handelszaak van de vennootschap of een dochtervennootschap of het verlenen van een waarborg of andere zekerheid voor schulden van derden, het aangaan van overeenkomsten waarbij de vennootschap of een dochtervennootschap zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbindt, zich voor een derde sterk maakt of zich tot zekerheidsstelling voor schulden van derden verbindt;

(xiii) elke transactie (inclusief leningen, bestuursovereenkomsten, enzovoort) met vennoten en bestuurders van de vennootschap of een verbonden vennootschap of met zulke vennoten of bestuurders verbonden vennootschappen, zonder afbreuk te doen aan de toepasselijke wettelijke regels ter zake;

(xiv) het aangaan van overeenkomsten buiten de normale bedrijfsvoering en van overeenkomsten die niet beëindigd kunnen worden met een opzegtermijn van minder dan zes (6) maanden.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf (31.12.2012).

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien (2013). BENOEMING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Onmiddellijk hebben de oprichters met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot gewone niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur :

a) Mijnheer De Vogelaere Laurent Jean-Claude José, geboren te Gent, op zestien december negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 9080 Lochristi, Sint-Baafsdreef 24.

b) Mevrouw De Vogelaere Caroline Celina Paula, geboren te Gent, op vier oktober negentienhonderd

negenentachtig, wonende te 9080 Lochristi, Sint-Baafsdreef 24.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

en diverse administraties, aan Mevrouw Tavernier Katleen, wonende te 9041 Gent/Oostakker, Kleemstraat, 88' en/of Mevrouw Thant Lydia, wonende te 9080 Lochristi, Sint-Baafsdreef, 11 en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Michèle HOSTE, te Gent.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de oprichtingsakte;

- het verslag van de bedrijfsrevisor;

- het bijzonder verslag van de oprichters.

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 28.08.2015 15476-0416-015

Coordonnées
DEVOVAN

Adresse
SINT-BAAFSDREEF 24 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande