DEVUBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVUBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.540.570

Publication

03/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11At;I

z z 2012

D E N

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IN

*iaiieaos

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0879540570

Benaming

(voluit) : DEVUBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aalstersesteenweg 93 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering gehouden op 21 juni 2012 neemt volgende besluiten met algemeenheid van stemmen:

1.De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief als passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. De vennoten verklaren en verbinden zich ertoe de niet-aangezuiverde schulden persoonlijk ten laste te nemen, in evenredigheid met hun aandelenbezit. Evenwel werd overeenkomstig het bepaalde in het verslag van de vereffenaar, het actief van de vennootschap nog niet volledig tegeldegemaakt, hetwelk onder de vennoten in gelijke delen wordt verdeeld en het passief aangezuiverd, met uitzondering van een bedrag van ¬ 267.26 voor de vereffeningskosten.

2.De vergadering keurt de rekeningen van de vereffening goed en geeft zonder uitzondering noch voorbehoud, algehele kwijting aan de heer De Vuyst Hans, wonende te Ninove, Aalstersesteenweg 93, voor zijn mandaat als vereffenaar van de vennootschap.

3.Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke en lastenerving van de niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVUBO°" definitief opgehouden heeft te bestaan.

4.De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf jaar bewaard bij de vereffenaar, de heer De Vuyst Hans, die dit op zich neemt. Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

5.De algemene vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan teneinde de formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en/of administratieve en fiscale diensten, Boekhoudkantoor Scheerlinck BVBA te Aalstsesteenweg 102a, 9506 Geraardsbergen.

Geen punten meer aan de orde zijnde sluit de voorzitter de vergadering om 15u.

Opgesteld te Ninove op 21 juni 2012

De Vuyst Hans vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011
ÿþMO 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11148582*

II

Ondernemingsnr : 0879.540.570

Benaming

(voluit) : DEVUBO

nakil -Fil fitCH IANK

VAN KOOPHANDEL

2 1 SEP 2011

DENDEle9NDE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 93

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Veronique Laloo, te Herzele (Sint-Lievens-Esse) op' negenentwintig augustus tweeduizend en elf, geregistreerd te Zottegem, dat de buitengewone vergadering van' de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVUBO", met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 93, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

I. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING.

Vennoten:

De vennoten doen afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

Zaakvoerder:

De hier aanwezige zaakvoerders, beide comparanten voornoemd, verklaren beiden afstand te doen van de'

termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van'

vennootschappen.

Il. ONTSLAG ZAAKVOERDER.

De vergadering heeft beslist de huidige zaakvoerders, de heer Mans DE VUYST, wonende te 9400 Ninove,,

Fazantstraat 14, en de heer Kris DE VUYST, wonende te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 92 bus 1, te.

ontslaan uit hun functie.

De vergadering heeft beslist voornoemde zaakvoerders volledige kwijting van aansprakelijkheid te geven:

voor de door hen verrichte daden in het kader van hun mandaat van zaakvoerder.

VERSLAGEN

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerders waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.: Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens' boekhoudkundige toestand op 19 mei 2011, gehecht;

b) verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Bert De Clercq, voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Mooitel & Co", kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 9 de dato 6' juni 2011, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op. volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden als volgt:

'IV. Besluit

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder: van de BVBA DEVUBO een boekhoudkundige staat afgesloten op 19 mei 2011 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft. van73.023,82 euro en een netto-actief van 70.688,12 euro.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passiva afgesloten op 19 mei 2011 van de vennootschap BVBA DEVUBO, met maatschappelijke'

zetel te 9700 Ninove, Aalstersesteenweg 93 nagezien met het oog op de vrijwillige ontbinding. "

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde. Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke' professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de' boekhouding van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de' zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Niettemin wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Oudenaarde, 6 juni 2011,

BVBA_ J. Vande Moortel & Co,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bedrijfsrevisoren

getekend

vertegenwoordigd door

Bert Declercq

Bedrijfsrevisor."

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief, werden

overgemaakt aan de vennoten.

" III. ONTBINDING

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 4 eerste lid Wetboek Vennootschappen gehouden is.

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

IV. GOEDKEURING JAARREKENING

Elke vennoot erkent een exemplaar van de jaarrekening, afgesloten op heden ontvangen te hebben. De

zaakvoerders lichten deze jaarrekening mondeling toe, en geven zo mondeling een jaarverslag.

De vergadering keurt deze goed.

V. VEREFFENAAR

De algemene vergadering heeft vervolgens beslist als vereffenaar aan te stellen: de heer Hans De Vuyst,

" voornoemd.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake treedt de vereffenaar pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn benoeming.

De algemene vergadering geeft onmiddellijk bijzondere volmacht aan de heer Hans De Vuyst voornoemd om een verzoekschrift in te dienen bij de bevoegde Rechtbank tot bevestiging of homologatie van het mandaat van vereffenaar.

VI. MACHTIGING

De algemene vergadering heeft vervolgens beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering In de gevallen waarin deze is voorzien.

" De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de i vereffenaar. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VII. BIJZONDERE MACHTIGING

De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan het bestuursorgaan om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerders met daarin de recente staat van activa en passiva, verslag bedrijfsrevisor.

NOTARIS VERONIQUE LALQ®

POPULIERESTRAAT 3

9550 HERZELE - SINT-LiEVENS-ESSE

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 02.05.2011 11100-0113-009
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 02.06.2010 10145-0455-009
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 29.05.2009 09173-0148-009
14/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 08.05.2008 08134-0267-009

Coordonnées
DEVUBO

Adresse
AALSTERSESTEENWEG 93 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande