DEVUTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVUTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.689.155

Publication

17/02/2015
ÿþMod WOid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15025909*

VI

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 5 FEB. 2015

AFDELING egeRMONDE

Ondernemingsvr ; C89. A S' S

Benaming (volut) : Devuto

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kerkstraat 46 - 9160 Lokeren

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op achtentwintig januari tweeduizend vijftien, dat de nagenoemde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met navolgende statuten:

oprichter: De heer DE VUYST Tom Paulette, geboren te Gent, op vijftien maart negentienhonderd zesentachtig, wonende te Lokeren, August Vermeylenstraat 3, nationaal nummer 860315-097-19.

naam: Devuto

zetel: Lokeren, Kerkstraat 46

doel: 1. Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een: onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

2. Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerend als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van` participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de Opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

3. Het beheren van octrooien, patenten en intellectuele rechten onder welke vorm ook.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

maatschappelijk kapitaal; achttienduizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door duizend aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door de oprichter ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro. Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort door de oprichter op rekening nummer BE96 7310 4011 2505 bij KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro is vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten ter griffie van de, bevoegde rechtbank van koophandel beschikbaar voor de vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doei, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boeklaar: van een Januari tot een en dertig december en voor het eerste boekjaar van neerlegging van het uittreksel van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank tot eenendertig december tweeduizend vijftien

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

iaarverpadering: op de derde donderdag van de maand juni om veertien uur en voor de eerste maal in tweeduizend zestien

benoeming: thans wordt de heer DE VUYST Tom, voornoemd, tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap met bezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-hipoudn P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

aan het Belgisch Staatsblad Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

02/03/2015
ÿþ11\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het {

Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Immun

KOOPHANDEANK

$GENTAN

18 FEB. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0597.689.155

Benaming

(voluit) : DEVUTO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 46, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bij besluit van 10 februari 2015 werd mevrouw Pascale Philips, wonende te Riemeersstraat 10, 9112 Sinaai-Waas, met onmiddellijke ingang benoemd tot zaakvoerder. Haar mandaat is onbezoldigd.

tje Vuyst Tom

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 27.06.2016 16217-0497-010

Coordonnées
DEVUTO

Adresse
KERKSTRAAT 46 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande