DEW AND GOLDFLOWERS PROJECTS

Société en commandite simple


Dénomination : DEW AND GOLDFLOWERS PROJECTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.879.095

Publication

24/05/2012
ÿþ Mod 2,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uit een onderhandse akte van 28 april 2012 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht tussen Dauwe Antony, wonende te Processieweg 44, 9450 Heldergem, en een stille vennoot waarvan de statuten aldus werden bepaald:

HOOFDSTUK 1 - BENAMING - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL  DUUR - BOEKJAAR

Artikel 1 - Benaming

De gewone commanditaire vennootschap zal bestaan onder de benaming "DEW AND GOLDFLOWERS

PROJECTS", afgekort tot "DAG PROJECTS".

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te:

Processieweg 44

9450 Heldergem

Bij beslissing van een zaakvoerder kan hij elders worden ondergebracht.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel :

De ondersteuning, advies, opvolging, coördinatie en management van bouwwerken.

Het uitvoering van bouwprojecten in de meest ruime zin.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, aankoopbeleid en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz. Handelsbemiddeling in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland doch enkel in eigen naam en voor eigen rekening tot doel:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten.

Up de laatste blz, van Luik B vermelden Reçto Naam en hoedanighe d var de Instrumenterende riotans hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspi rsoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Ondernemingsnr Benaming

jvo1u~tl DEW AND GOLDFLOWERS PROJECTS

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap Zetel . Processieweg 44, 9450 Heldergem Onderwerp akte : OPRICHTING

GRiFFII= +;GOr1 í cJRf~~K VAN KOOPHANDEL

1 1 MEI 2012

DEi'Jr)rPFt" P,M+....:1:NDE

*iaosaozs"

v, bah( aar Belg Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten 'welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband stellen om de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Artikel 4  Duur / boekjaar

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op

31 december. Bij uitzondering vangt het eerste boekjaar aan op datum van deze akte en eindigt op 3111212013.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL  DEELBEWIJZEN n VENNOTEN

Artikel 5 -- Kapitaal I vennoten

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 100,00 EUR en wordt gevormd d.m.v. storting in contanten

door de vennoten, onderverdeeld in deelbewijzen waarvan de nominale waarde van ieder deelbewijs 1,00 EUR

bedraagt, nl:

Als beherend vennoot, Antony Dauwe, voornoemd, voor 50 deelbewijzen x 1,00 EUR = 51,00 EUR. Als stille vennoot, Goublomme Ann, voornoemd, voor 50 deelbewijzen x 1,00 EUR = 49,00 EUR.

De deelbewijzen zijn op naam en kunnen noch aan een vennoot, noch aan derden worden overgedragen zonder schriftelijke toestemming van de vennoten die samen 75% van de deelbewijzen bezitten.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun inbreng.

HOOFDSTUK III - ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 6 - Vergaderingen

De jaarlijkse vergadering van de vennoten zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel, telkens op

de tweede woensdag van de maand juni om 18u00 en dit voor de eerste keer in 2014.

Algemene vergaderingen der vennoten mogen bijeengeroepen worden te allen tijde op verzoek van één

vennoot die ten minste 10% van de deelbewijzen bezit.

Artikel 7 - Oproeping tot de vergaderingen

Een schriftelijke kennisgeving van de datum, plaats en uur van elke vergadering zal aan iedere vennoot worden afgegeven tenminste vijf dagen voor de datum van de vergadering. Deze kennisgeving zal persoonlijk afgegeven worden, ofwel door de post, door middel van een email, telegram, telefax, of om het even welk ander verzendingsmiddel verzonden worden.

De oproepingsbrieven zullen de volledige agenda's bevatten. Nochtans mag de vergadering over aangelegenheden, die niet in de agenda voorkomen, geldig beraadslagen en stemmen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Artikel 8 - Stemmen

Iedere vennoot die de volle rechten verbonden aan zijn deelbewijzen kan uitoefenen zal het recht hebben

elke vergadering der vennoten bij te wonen. iedere vennoot zal over één stem beschikken per deelbewijs.

Artikel 9 - Verloop van de vergaderingen

Elke vergadering van vennoten zal voorgezeten worden door een der vennoten, daartoe aangeduid door de vergadering. Iedere vergadering benoemt een secretaris. Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen en/of de gedane benoemingen worden vermeld. De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend.

HOOFDSTUK IV - BEHEER

Artikel 10 - Zaakvoeders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, gekozen onder de beherende

vennoten.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist wordt op de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Als zaakvoerder voor onbepaalde duur, wordt benoemd:

Antony Dauwe, voornoemd

HOOFDSTUK V - FINANCIELE BEPALINGEN

Artikel 11 - Jaarrekeningen

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen

en zullen tenminste tien dagen voor de datum van de jaarlijkse vergadering der vennoten beschikbaar zijn.

Artikel 12  Winsten

De winstverdeling zal gebeuren volgens de beslissing van de algemene vergadering. Hierbij zal de algemene vergadering rekening houden met de wettelijke schikkingen, inzonderheid met betrekking tot de aan te leggen wettelijke reserve.

HOOFDSTUK VI  ONTBINDING

Artikel 13 - Ontbinding

De vennootschap wordt niet anders ontbonden dan door de algemene vergadering, en dit met minstens 75% van de stemmen. De algemene vergadering zal tenminste twee personen aanduiden die als vereffenaars zullen optreden. Na alle schulden van de vennootschap te hebben betaald en aan al haar verplichtingen te hebben voldaan, zullen de vereffenaars de overblijvende gelden verdelen onder de deelbewijzen naar verhouding van hun nominale waarde. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een vennoot.

HOOFDSTUK VII  ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 14 - Keuze van woonplaats

Elke aandeelhouder, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar en volmachtdrager die in het buitenland verblijft, is ertoe gehouden in België woonplaats te kiezen voor alles dat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten en op alle zaken van de vennootschap, en die keuze van woonplaats aan de vennootschap bekend te maken.

Bij gebreke aan keuze van woonplaats, wordt geacht dat ze gedaan is op de zetel van de vennootschap, waar alle aanmaningen, betekeningen en kennisgevingen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 15 - Karakter van de statutaire bepalingen

Al de artikelen en clausules die er zich toe beperken in deze statuten algemene bepalingen over te nemen die in het Wetboek van Vennootschappen staan ingeschreven en niet verplichtend moeten opgenomen worden, verkrijgen door hun inlassing die enkel als voorlichting is bedoeld, niet het karakter van uitdrukkelijke statutaire clausules. Ze zullen automatisch, zonder statutenwijziging, aangepast worden aan eventueel wijzigende wetsbepalingen.

Artikel 16 - Gemeen recht

Voor al hetgeen in de huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden deze wetsbeschikkingen, van dewelke op een geoorloofde wijze niet wordt afgeweken, aanzien als opgenomen in huidige statuten en de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

HOOFDSTUK VIII ALGEMENE BEPALINGEN

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van de Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april tweeduizend en twaalf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOLMACHTEN

De oprichters verlenen bijzondere en overdraagbare volmacht aan Dhr. Joris De Saedeleer, wonende te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, het registratiekantoor, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Er wordt Dhr. Joris De Saedeleer ook een volmacht verleend om de publicatieverplichtingen van deze oprichting in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te verzorgen.

~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hierbij neergelegd: een geregistreerd exemplaar van de oprichtingsakte

Joris De Saedeleer

Lasthebber

Op de laatste blz van luit, B verrnetden Recto Haam en hoedanygne d ,.ar de instrumenterende notarrs hetzij van de perso(o)n(er,) bevoegd de rect,tsneiscon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DEW AND GOLDFLOWERS PROJECTS

Adresse
PROCESSIEWEG 44 9450 HELDERGEM

Code postal : 9450
Localité : Heldergem
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande