DIALPATH

Divers


Dénomination : DIALPATH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.621.742

Publication

25/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0447621742

Benaming

(voluit) : DIALPATH

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Leest 29/B, 9950 Waarschoot

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

'11

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

-

1.-11111111111 "."

1 di APR. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHA E GENT

-

MID

V, beh, aa Bel Staa

II

III

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DIALPATH" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9950 Waarschoot, Leest 29/B, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent met als ondernemingsnummer 0821,838.834, op 31 maart 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

Gelet op het feit:

-dat de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbrengen in nature door de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

-dat er niets wijzigt aan de aandelenverhouding, de stemrechten en de rechten op dividend,

-dat de transactie geen benadeling inhoudt voor de eventuele schuldeisers van de vennootschap;

Heeft de vergadering beslist akkoord te gaan met het doorvoeren van een kapitaalverhoging in nature zonder het uitgeven van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het verslag opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, zonder amendering goed te keuren.

Dit verslag werd ondertekend door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, optredend namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", optredend namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin":

Dit verslag is gedateerd op 24 maart 2014.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

'6.BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de NV DIALPATH door inbreng in nature van een vordering die werd toegekend aan de heren Albrecht en Dirk Brackman en mevrouw Aline De Clercq, voornoemd, naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd dor het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %,

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de ..aanwezige percelen grond aangezien_mij hieromtrent_onvoldoende informatie, beschikbaar is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 24 maart 2014.

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De vergadering heeft beslist het bijzonder verslag opgemaakt door de bestuurders zonder amendering goed te keuren. Dit verslag is gedateerd op 10 maart 2014.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de bestuurders zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van driehonderd negenenzestig duizend euro (E 369.000,00) om het te brengen van tweeënzestig duizend vijfhonderd euro (E 62.500,00) op vierhonderd eenendertig duizend vijfhonderd euro, (E 431.500,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door inbrengen in nature, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING

INBRENGEN IN NATURA

En onmiddellijk is tussengekomen:

1/De heer BRAECKMAN Albrecht Hendrik, geboren te Waarschoot op 26 maart 1929, in huwelijk met mevrouw De Clercq Alma, hierna vermeld, wonend te 9950 Waarschoot, Leest 29, dewelke heeft verklaard in te brengen in de naamloze vennootschap "DIALPATH", voormeld, een zekere en vaststaande vordering welke hij bezit jegens zelfde naamloze vennootschap, voor een bedrag van tien duizend driehonderd eenentwintig euro achtenzestig cent. (¬ 10.321,68).

2/Mevrouw DE CLERCQ Aline Celesta Gerarda, geboren te Wondergem op 22 april 1932, in huwelijk met de heer Braeckman Albrecht, voornoemd, wonend te 9950 Waarschoot, Leest 29, dewelke heeft verklaard in te brengen in de naamloze vennootschap "DIALPATH", voormeld, een zekere en vaststaande vordering welke zij bezit jegens zelfde naamloze vennootschap, voor een bedrag van negenduizend en eenendertig euro zevenenveertig cent (¬ 9.031,47).

3/De heer BRAECKIVIAN Dirk Raymond Angele, geboren te Eeklo op 15 juni 1958, ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd, wonend te 9950 Waarschoot, Leest 29, dewelke heeft verklaard in te brengen in de naamloze vennootschap "DIALPATH", voormeld, een zekere en vaststaande vordering welke hij bezit jegens zelfde naamloze vennootschap, voor een bedrag van driehonderd negenenveertig duizend zeshonderd zesenveertig euro vijfentachtig cent. (E 349.646,85).

Oorsprong van eigendom

Voormelde vorderingen jegens de vennootschap van in totaal driehonderd negenenzestig duizend euro (E 369.000,00) zijn ontstaan naar aanleiding van de toekenning door de vennootschap van een tussentijds dividend voor een bedrag van vierhonderd en tien duizend euro (E 410.000,00) aan de aandeelhouders van de vennootschap in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

Deze toekenning werd beslist door de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 29 december 2013.

Na inhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10 %), bedragend eenenveertig duizend euro (E 41.000,00) bleef er een netto tussentijds dividend van driehonderd negenenzestig duizend euro (E 369.000,00) over.

Dit netto tussentijds dividend werd toegekend aan de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten in de vennootschap en voor elke aandeelhouder geboekt op hun rekening courant als een schuld van de vennootschap jegens de aandeelhouders.

Vergoeding voor de inbreng

De vergadering heeft beslist dat ais vergoeding voor de gedane inbrengen aan de inbrengers geen nieuwe aandelen worden toegekend, maar dat de fractiewaarde van hun aandelen in evenredigheid wordt verhoogd. VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht bij akte vast te stellen:

-dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven door inbrengen in natura,

-dat de kapitaalverhoging volledig werd volgestort.

-dat na de realisatie van deze kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vierhonderd eenendertig duizend vijfhonderd euro (¬ 431.500,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door

à.?

Voor-

déitotden

aan het

Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

tweehonderd zesentachtig (286) getijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT

Gelet op de gerealiseerde kapitaalverhoging heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luid end als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd eenendertig duizend vijfhonderd euro. 431.500,00).

Het is verdeeld in tweehonderd zesentachtig (286) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de bestuurders aile machten te verlenen tot het uitvoeren van aile door onderhavige vergadering genomen besluiten.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de heer Braeckman Albrecht, gedelegeerd bestuurder, een bijzondere volmacht te verfenen tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92.

De vergadering heeft beslist dat onderhavige kapitaalverhoging wordt doorgevoerd in toepassing van de bepalingen van het artikel 537 WIB92.

In dit verband hebben de vennoten verklaard en heeft de notaris bevestigd:

1/dat de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 29 december 2013 beslist heeft over te gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van vierhonderd en tien duizend euro (¬ 410.000,00),

2/dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend in totaal eenenveertig duizend euro 41.000,00) bedraagt, zijnde tien ten honderd van de totale uitkering.

3/dat het bedrag van deze roerende voorheffing, zijnde eenenveertig duizend euro (¬ 41.000,00) door de vennootschap gestort werd bij de bevoegde fiscale administratie en binnen de door de wet voorzien termijn.

4/dat het netto dividend, bedragend driehonderd negenenzestig duizend euro (¬ 369.000,00) toegekend werd aan de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten in de vennootschap en op hun rekening courant werd geboekt als een schuld van de vennootschap aan de aandeelhouders

51dat het integrale toegekende tussentijds netto dividend bedragend driehonderd negenenzestig duizend euro (¬ 369.000,00) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhoging,

6/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

7/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het toekennen van het tussentijds dividend.

8/dat het bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend driehonderd negenenzestig duizend euro 369.000,00) bij de inschrijving volledig werd volgestort door inbrengen in nature.

9/dat zowel de bijzondere algemene vergadering, als de betaling van de roerende voorheffing, als het doorvoeren van de kapitaalverhoging werden gerealiseerd binnen de termijnen en in de vormen voorgeschreven door het addendum van 13 november 2013 bij de circulaire nummer MI1,233/629.295 van 1 oktober 2013.

10/dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 WIB92 werd voldaan,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-verslag van de bestuurders

-verslag van de bedrijfsrevisor

-coördinatie van de statuten.

De Raedt Frank

notaris

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2014 : GE166960
15/01/2014 : GE166960
19/11/2013 : GE166960
28/08/2013 : GE166960
02/01/2013 : GE166960
06/09/2012 : GE166960
21/11/2011 : GE166960
20/10/2009 : GE166960
18/11/2008 : GE166960
03/12/2007 : GE166960
20/04/2007 : GE166960
03/11/2006 : GE166960
01/12/2005 : GE166960
03/11/2004 : GE166960
07/01/2004 : GE166960
25/08/2003 : GE166960
25/08/2003 : GE166960
10/11/2000 : GE166960
23/09/2000 : GE166960
08/12/1999 : GE166960
24/06/1993 : GE166960

Coordonnées
DIALPATH

Adresse
Zetel: Leest 29/B, 9950 Waarschoot

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande