DIANIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIANIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.612.716

Publication

10/02/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/05/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/01/2011
ÿþ eeod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad " 11008916

Ondernemingsnr : 0891.612.716.

Benaming

(voluit) : DIANIS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Molenstraat, 7

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 28 december 2010, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIANIS", met zetel te 9300 Aalst, Molenstraat, 7, volgende beslissingen genomen heeft :

1/Bijzonder verslag van de zaakvoerders

In naam van de zaakvoerders, bevestigt de voorzitter dat het bijzonder verslag waarvan sprake in artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen aan de vennoten werd verstuurd. Voornoemd verslag stelt voor dat de activiteit wordt voortgezet en zet uiteen welke maatregelen zullen worden genomen met het oog op het herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Een kopij van dit verslag zal aan huidige akte gehecht blijven.

2/Beraadslaging binnen het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen

Op basis van voornoemd bijzonder verslag beslist de vergadering om de activiteit van de vennootschap verder te zetten, onder opschortende voorwaarde dat de op de agenda ingeschreven verrichtingen daadwerkelijk worden verwezenlijkt. De inbreng, waarvan sprake hierna, zal integraal worden aangewend ter dekking van gecumuleerde verliezen uit het verleden. De continuïteit van de vennootschap is afhankelijk van verdere kredietverstrekking door derden of aandeelhouders.

3Nerslagen

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY DE BACKER & Co, bvba", met kantoor te 9420 Erpe-Mere, Oude Heerbaan, 16, hier vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de hierna beschreven inbreng van schuldvordering, de toegepaste waarderings-methodes en de als tegenprestatie voor de inbreng toegekende vergoeding; aan dit verslag is een staat gehecht, die de actief- en passief toestand van de vennootschap samenvat, afgesloten per 30 juni 2010. De vennoten erkennen een kopij van deze documenten te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Een kopij van deze documenten zal aan huidige akte gehecht blijven.

Het verslag van de revisor besluit in volgende bewoordingen:

"BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DIANIS, door inbreng van een door de heer Robin ROMBAUT en mevrouw Zopewa GBIASI toegestaan voorschot, kunnen wij besluiten dat:

-De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. De continuiteit van de onderneming is afhankelijk van de verdere kredietverstrekking door: derden of aandeelhouders. Blijkens artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen kan iedere: belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Rekening houdende met het negatief eigen vermogen van de BVBA DIANIS is ook de inning van de vordering in hoofde van de schuldeiser, met name de voormelde inbrenger, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de schuldenaar daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

- 7. 01. 2011

, DENIJI~MONI]E

$ijtâgën MT liët BéTgisch Staatsbind --I810.172-011 - Annexes du Moniteur bëlgé

schuldvermindering zodat voor hem de reële waarde van de schuld gelijk is aan haar nominale waarde. Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van het vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming, en aangezien de continuïteit van de onderneming ons op korte termijn niet in gevaar lijkt, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden, voor zover de vennootschap verder beroep kan doen op kredietverstrekking van haar aandeelhouders of derden.

-De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en nominale waarde of indien er geen nominale waarde is met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De intrinsieke waarde van het aandeel ligt Eur 187,61 lager dan de fractiewaarde van het aandeel;

-De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit de uitgifte van 1.075 nieuwe aandelen met een fractiewaarde van Eur 186,00 per aandeel, die dezelfde rechten en plichten genieten als de bestaande aandelen. De nieuw gecreëerde aandelen worden toegekend aan de heer Robin ROMBAUT (914 aandelen) en mevrouw Zopewa GBIASI (161 aandelen).

We willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Erpe, 19 november 2010.

GUY DE BACKER & Co, bvba

vertegenwoordigd ex ultimo door

de heer Piet DUJARDIN

Bedrijfsrevisor

4/Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) euro om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 218.600,00) door met uitgifte van duizend vijfenzeventig (1.075) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en in de gecumuleerde verliezen van de vennootschap zullen delen vanaf hun uitgifte. Deze nieuwe aandelen zullen volledig volstort worden toegekend aan de echtgenoten Robin Rombaut-Gbiasi Zopewa, beiden wonende te 9300 Aalst, Eugeen Bosteelsstraat 31 bus 3, hetzij aan de heer Robin Rombaut, negenhonderd veertien aandelen (914) en aan Mevrouw Zopewa Gbiasi, honderd éénenzestig aandelen (161) als vergoeding voor de inbreng van een deel van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering welke zij bezitten lastens huidige vennootschap.

De inbrenger verklaart kennis te hebben van de financiële situatie van de vennootschap en verklaart zich akkoord met de uitgifte tegen nominale waarde van de aandelen die als tegenprestatie gelden voor zijn inbreng.

5/Inbreng - Vergoeding

De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIANIS", en zetten uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering bezitten ten laste van huidige vennootschap ten bedrage van tweehonderd en zesduizend tweehonderd en twaalf Euro achtennegentig cent (206.212,98¬ ).

Na deze uiteenzetting verklaren de echtgenoten Robin Rombaut-Gbiasi Zopewa een deel van de schuldvordering ten bedrage van tweehonderdduizend euro (200.000¬ ) die zij lastens de vennootschap bezitten, in zelfde vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de aanwezige vennoten op de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de echtgenoten Robin Rombaut-Gbiasi Zopewa, duizend vijfenzeventig aandelen toegekend, als volgt :

-aan de Heer Robin Rombaut, negenhonderd veertien (914) aandelen;

-aan Mevrouw Zopewa Gbiasi, honderd éénenzestig (161) aandelen.

6/Vaststelling van de effectieve verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro (218.600¬ ), en wordt vertegenwoordigd door duizend honderd vijfenzeventig (1.175) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend honderd vijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen, allen volstort.

7/Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 der statuten te wijzigen teneinde dit in overeenstemming te brengen met het besluit hiervoor.

Artikel vijf: dit artikel wordt vervangen door:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achttienduizend zeshonderd Euro (218.600¬ ) en wordt vertegenwoordigd door duizend honderd vijfenzeventig (1.175) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/ duizend honderd vijfenzeventigste (1/1.175e) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort."

Voor-`behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van de zaakvoerder, bedrijfsrevisoraal verslag, staat van actief en

Frederic CAUDRé31 , citeffPFMZEEL

oggeffeelegriàiett_Wrekillk : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Aalst) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 55`L ° : Naam en handtekening

e-mail: info@ notariscaudron.be

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 25.06.2010 10218-0525-016
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 16.07.2009 09433-0163-016

Coordonnées
DIANIS

Adresse
MOLENSTRAAT 7 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande