DIBAMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIBAMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.687.633

Publication

26/10/2012
ÿþ1

*12176890*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

r--~ ~--

IREC KOO HANDEL TEVMII

17 OKi. 2412

Ondernemingsnr : lezn b$J. b33

Benaming

(voluit) : dibamco

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 8F01

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN,

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 15 oktober 2012, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "dibamco"

1,VENNOOT : De heer BAILLIèRE Dirk, echtgencot van mevrouw Els De Vos, geboren te Oostende op 8 november 1966, wonende te 9080 Lochristi, Posthoornlaan 7

2.NAAM en VORM :"dibamco", BVBA;

3.ZETEL: Antwerpsesteenweg 8 F01, 9080 Lochristi

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of in samenwerking met derden:

Alle activiteiten van management en consultancy in het algemeen, en van 1CT in het bijzonder, aan bedrijven, verenigingen en/of natuurlijke personen, zoals ten titel van voorbeeld en dus zonder limitatief te zijn :

alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de studie en het advies intake hard- en software, en/of bedrijfsprojeoten in het algemeen, alsmede in alle economische, financiële, fiscale, technische, bedrijfsorganisatorische en sociale aangelegenheden; het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor, gegevensverwerkingen, alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard; het verzorgen van alle, mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het verstrekken van documentatie: vertaalopdrachten; het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)schoring en dit; zowel op permanente ais op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel.

2, De handel in al zijn aspecten (aan- en verkoop, ln- en uitvoer, tussenpersoon in de handel, distributie enzovoort) in het algemeen, en in het bijzonder in alle producten, apparatuur, benodigdheden en diensten, in verband met hard- en software, en/of producten en/of diensten benodigd ter uitvoering van de activiteiten genoemd in paragraaf 1 van dit artikel.

3 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen to bevorderen, alsmede zich borg to stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke worm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België, als in het buitenland tevens alle waarborgen toe-'staan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

brengen die recht-streeks of onrecht`'streeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwe-'zenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten, De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

S.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handels-re-'gis-'ter.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : E 18 600,-, volstort bij de oprichting ten belope van E 12 400,- en verdeeld in 100 gelij-ke aandelen met stem-recht zonder nominale waarde, De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 100,

7.SAMENSTELLING : De heer Dirk Baillière, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van 18.600,-euro, volstort ten belope van 12.400,- euro, waarvoor hem 186 aandelen zonder vermelding van waarde, genummerd van 1 tot 100 als vergoeding toege-trend worden.

8.BESTUUR x De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaak-voerder(s), vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een venncotschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De zaakvoerder(s) zijn/is bevoegd om aile handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon-dering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuursta-ken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen/vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaak-voerders zijn, dan treedt ieder individueel op.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennoct-ischap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechts-'handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verant-'woordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting een reeks verrichtingen of een te nemen beslis-sing, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig Is met dat van de vennoot-schap, is gehouden de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst-vcl-gende werkdag gehou-den. De eerste jaar-ivergade-+ring zal gehou-den worden op de derde vrijdag van de maand juni 2014 om 18.00 uur in de maat-schap-'pelij'ke zetel,

10.JAARREKENING < Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar. Het eerste boek-+jaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met 31 december2013.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werd tot gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd :de heer Dirk Ballière, die verklaart hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatre-gel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebe-voegd-theid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BBL-'GISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stich-'tingsakte dd. 15/10/2012, eensluidend uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.05.2015, NGL 22.05.2015 15130-0291-010
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 18.08.2015 15443-0462-010

Coordonnées
DIBAMCO

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 8F 01 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande