DIERENARTS MARIJKE OSTE

Divers


Dénomination : DIERENARTS MARIJKE OSTE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 515.968.338

Publication

14/07/2014
ÿþe

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFE, RECHTBANK VAN.

KOOPHANDEL GENT

- 3 JULI 2014

AFDEL1N@riffkiDERMONDE "

II

V aa bûh EeI stas

*14135523*

II

Ondernemingsnr 0515.968.338

Benaming

(voluit): Dierenarts Marijke Oste

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: 9150 Bazel, Kerkstraat 98

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 10 juni 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "Dierenarts Marijke Oste", met maatschappelijke zetel 9150 Bazel, Kerkstraat 98, hebbende ondernemingsnummer BE, 0515.968.338.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "Dierenarts Marijke Oste" bij onderhandse akte op 19 ' februari 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 maart daarna, onder nummer 13038353.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij onderhandse akte op 15 november 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 december daarna, onder nummer 13187128.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te Dendermonde onder nummer 0515.968.338.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd negentwintigduizend negenhonderd negentig euro (129.990,00 EUR), door een inbreng in natura van het hiernavermeld onroerend goed, volledig te volstorten, teneinde het kapitaal te brengen van duizend euro (1.000,00 EUR) op honderd dertigduizend negenhonderd negentig euro (130.990,00 EUR) niet uitgifte van twaalfduizend negenhonderd negenennegentig (12.999) nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, door: de eigenaars welke alhier zijn tussengekomen en hierna genoemd de inbrengers, de heer SMET Karel, en zijn echtgenote mevrouw OSTE Marijke, beiden voornoemd.

Beschrijving van het goed

GEMEENTE BAZEL, tweede afdeling

Een schuur op en met grond, staande en gelegen te Bazel, Kerkstraat 98, gekadastreerd volgens huidig kadaster sectie A deel van nummers 329/C en 330/N2, volgens opmeting met een oppervlakte van driehonderd vierentwintig vierkante meter 45 vierkante decimeter (324 m2 45 dm2).

TWEEDE BESLISSING UITGIFTE VAN AANDELEN

Ais vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden twaalfduizend negenhonderd negenennegentig (12.999) volledig volstortte aandelen zonder nominale waarde toegekend aan de heer SMET Karel, voor ééniderde en mevrouw OSTE Marijke voor tweeIderde, voormeld, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande kapitaalaandelen die in de winst zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Ais gevolg hiervan worden er aldus 4333 aandelen toegekend aan de heer SMET Karel en 8.666 aandelen aan mevrouw OSTE Marijke

De vergadering stelt vast dat na de verwezenlijking van de inbreng door de heer SMET Karel en mevrouw' OSTE Marijke, beiden voornoemd, de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap gebracht is op honderd dertigduizend negenhonderd negentig euro (130.990,00 EUR), vertegenwoordigd door dertien duizend negenennegentig (13.099) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éént dertienduizend negenennegentigste (1/13.099ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de tekst van artikel vijf (5) aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt: "Het kapitaal bedraagt honderd dertigduizend negenhonderd negentig euro (130.990,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is vertegenwoordigd door dertienduizend negenennegentig (13.099) aandelen, die elk één/ dertienduizend negenennegentigste (1/13.099ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken,

VIJFDE BESLISSING - MACHTIGING MN DE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingenL

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering machtigt Mals Consulting Comm, V., te 9190 Stekene, Voorhout 59, met mandaatdrager mevrouw Els Stove en zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister te wijzigen en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingdiensten en andere overheidsinstellingen en aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen via het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Frank Muller te Stekene op 20 juni 2014

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, gecoördineerde statuten.

FRANK MULLER

NOTARIS

Polen laan 55.

9190 Stekene

Tel. 03 777 77 77

Fax 03 779 91 17

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hem.' van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

ehàuctitn

n het

Belgisch

$taatsblad

13/12/2013
ÿþ ModWaM11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet III I II u iii ii ui u ID VANM~r~~;_ . ~ ;)ty1

ar *13187128*

se Sta

011

0 3 DEC 20r3

~~ ~Griffïe





Ondernemingsnr : 0515.968.338 Benaming

(voluit) : DIERENARTS MARIJKE OSTE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kerkstraat 98 - 9150 Bazel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Rechtzetting eerste boekjaar - Wijziging statuten

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering d.d. 15 november 2013 blijkt dat de vergadering onder meer volgende besluiten heeft genomen:

- Rechtzetting van de duur van het eerste boekjaar waardoor het een verlengd boekjaar zal zijn en zal lopen tot 31 december 2014 in plaats van 31 december 2013. Ais gevolg hiervan zal de eerste algemene vergadering doorgaan in 2015 in plaats van 2014.

- Enerzijds wijziging van artikel 11, §2 en §3 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening en anderzijds toevoeging van een §4, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met de gewijzigde wetgeving in dit kader, als volgt:

u§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders, die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaars handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe voorafgaandelijk door de algemene vergadering moeten toe worden gemachtigd. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden voor onbepaalde duur tot de beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende raden,

§ 3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

Vooraleer de vereffening wordt gesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën van schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap.

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hoger mate is gestort, tot beloop van het verschil.

§ 4. Ontbinding en vereffening in één akte

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voors

'behoieen

aan het

'.Belgisch

Staatsblad

"

ln afwijking van voorgaande paragrafen kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

- Toevoeging van een nieuw artikel aan de statuten inzake de samentoop dat luidt als volgt:

"Artikel 12. Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

Opgesteld te Bazel op 15 november 2013

Getekend: Marijke Oste, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

NIM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~~V .EGH BANK

2 5 FEB. 2013

DE' ï°DE~~IDNDE

Griffie

1111,11

*13038353*

wei

Ondernemingsnr : 5.15. 5G'3. 12

Benaming

(voluit) : Dierenarts Marijke Oste

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kerkstraat 98 - 9150 Bazel

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 19 februari 2013 dat een burgerlijke vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1. Rechtsvorm & Aard: Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm,V.), De vennootsohap is een burgerlijke vennootschap,

2. Naam: "Dierenarts Marijke Oste",

3, Zetel: Kerkstraat 98 - 9150 Bazel

4. Gecommanditeerde vennoot: mevrouw Marijke OSTE (NN 77.07.23136.64), wonende te 9150 BAZEL, Kerkstraat 98 is in haar hoedanigheid van werkend vennoot onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk.

5, Kapitaal: duizend euro (1.000,00 ¬ ), hetwelk volledig werd volstort. Het kapitaal bestaat

uit 100 aandelen, zonder nominale waarde,

99 aandelen worden gehouden door mevrouw Marijke OSTE.

6. Boekjaar. Het boekjaar gaat in op 1 januari van het jaar en wordt telkenmale afgesloten op 31 december van het jaar. Het eerste boekjaar is een kort boekjaar dat ingaat vanaf neerlegging ter grifte tot 31

december 2013.

7. Bestemming van het resultaat. De zuivere winst zoals deze uit de balans -en resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij warden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

8. Zaakvoerder. Mevrouw Marijke OSTE wordt aangesteld tot niet-statutair zaakvoerder, met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

9. Jaarvergadering. Deze wordt gehouden de tweede vrijdag van de maand juni van ieder jaar, om twintig uur, ten maatschappelijke zetel. De eerste vergadering zal plaatsgrijpen in juni 2014.

10. Overname van Verbintenissen. De vennootschap neemt alle verbintenissen over, dewelke sinds 1 januari 2012 in naam en voor rekening van haar zijn aangegaan, door haar oprichter en zaakvoerder Marijke OSTE.

Marijke OSTE,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DIERENARTS MARIJKE OSTE

Adresse
KERKSTRAAT 98 9150 BAZEL

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande