DIERENARTSENPRAKTIJK FRAMAUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTSENPRAKTIJK FRAMAUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.965.733

Publication

04/04/2014
ÿþ Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111iillfilM11111111

Oudenaarde

2 5 MAAI 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0831.965.733

Benaming

(voluit) " DIERENARTSENPRAKTIJK FRAMAUX "

(verkort):

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel: 9770 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Ouwegemsesteenweg 223 (volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van zevenentwintig februari tweeduizend en veertien, dat' de vennoten van de vennootschap onder firma " DIERENARTSENPRAKTIJK FRAMAUX ", waarvan de, maatschappelijke zetel gevestigd is te 9770 Kruishoutem (VVannegem-Lede), Ouwegemsesteenweg 223, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeventien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17,550,00), om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00).

Deze kapitaalverhoging is gebeurd door inbreng in natura door incorporatie van de overgedragen winst ten belope van zeventien duizend vijfhonderd vijftig euro (E 17.550,00), via inbreng door de enige aandeelhouder, de heer Nico FRANCK, voornoemd, ten belope van zeventien duizend vijfhonderd vijftig eüro (E 17,550,00).

De boekhoudkundige staat afgesloten per eénendertig december tweeduizend dertien vermeldt onder de balanspost "V. Overgedragen resultaar het bestaan van voormelde winst.

Voormelde kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie van nieuwe aandelen.

Is alhier tussengekomen:

De heer Nico FRANCK, voornoemd, heeft verklaard uitdrukkelijk kennis genomen te hebben van het bovenstaande besluit om tot kapitaalverhoging over te gaan.

Na lezing gekregen te hebben van ai wat voorafgaat verklaart hij uitdrukkelijk kennis te hebben van de

" financiële toestand van vennootschap onder firma .DIERENARTSENPRAKTIJK FRAMAUX', van haar statuten

en van de voorgestelde wijzigingen..

Hij heeft verklaard volledig in te schrijven op de kapitaalverhoging en verklaart inbreng te doen van een deel

van de overgedragen winst, ten belope van zeventien duizend vijfhonderd vijftig euro (E 17.550,00), zonder

vergoeding van nieuwe aandelerr,

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd en dat het kapitaal effectief werd:

verhoogd tot achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist artikel 5 van de statuten aan te passen door de volgende tekst, om het in!

overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen:

'Net kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

VIERDE BESLUIT,

Met éenparigheid van stemmen heeft de vergadering besloten de voorzitter vrij te stellen van de voorlezing

van het verslag van het bestuursorgaan de dato vierentwintig februari tweeduizend veertien, ter rechtvaardiging

van de omzetting van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat, evenals van het verslag uitgebracht:

door de bedrijfsrevisor, J. VANDE MOORTEL EN C° Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke Vennootschap onder de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stetionsstraat 127, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, aangeduid door de zaakvoerder, over de staat afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien, die de actieve en passieve toestand van de vennootschap weergeeft zoals gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder, bij toepassing van het wetboek van vennootschappen.

De comparanten hebben verklaard kennis te hebben genomen van voornoemde documenten en keuren met eenparigheid van stemmen de staat van actief en passief goed. Voomoemde documenten zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

'7. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we de staat per 31 december 2013 onderworpen aan een beperkt nazicht. Dit beperkt nazicht bestaat voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie. Het le clan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de jaarrekening.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 67,456,34 euro, dit is 66.456,34 euro meer dan het maatschappelijk kapitaal dat 1.000,00 euro bedraagt.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000100 euro dat is 17.550,00 euro minder dan het minimumkapitaal voor een BVBA dat 18.550,00 euro bedraagt.

In dezelfde notariële akte zal het kapitaal verhoogd worden met 17.550,00 euro om het te brengen op 18.550,00 euro.

Oudenaarde, 25 februari 2014 BVBA J Vende TVloortel & Co, Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer

Bert De Clercq

Bedrijfsrevisor

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met dezelfde vennoten, zonder wijziging aan naam, doel of duur, en onder het uitdrukkelijk beding dat de schatting van de bestanddelen van het actief en van het passief van de naamloze vennootschap evenals het kapitaal en de reserves ongewijzigd zullen voorkomen in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, deze omzetting plaats hebbend op basis van de balansrekening, afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien, maar met uitwerking op heden.

Zodanig dat alle verrichtingen gedaan sedert deze datum geacht zullen worden gedaan te zijn op naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) zal vertegenwoordigd zijn door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, door het creeëren van nieuwe aandelen.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het uniek ondememingsnummer waaronder de vennootschap onder firma is ingeschreven in het rechtspersonenregister.

De omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geschiedt onder het regime voorzien door artikel 121, 10 van het wetboek der registratierechten, artikel 211-214 van het wetboek der inkomstenbelasting en artikel 11 van het wetboek der belasting over de toegevoegde waarde.

ZESDE BESLUIT.

De algemene vergadering heeft beslist, met éénparigheid van stemmen, als volgt de statuten vast te stellen dia de nieuwe juridische vorm van de vennootschap zullen regelen.

ARTIKEL 1

De vennootschap werd opgericht ais een vennootschap onder firma onder de benaming 'DIERENARTSENPRAKTIJK FRAMAUX, te Zingem bij onderhandse akte op zevenentwintig september tweeduizend en tien, bekend gemaakt ln de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig december daarna, onder nummer 2010-12-27/0188047.

Blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Ronny VAN EECKHOUT te Waregem op zevenentwintig februari tweeduizend veertien werd de vennootschap omgezet in éénpersoonsVennootschap, zijnde een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `DIERENARTSENPRAKTIJK FRAMAUX'.

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9770

Kruishoutem (VVannegem-Lede), Ouwegemsesteenweg 223.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel in België, de Europese Unie en derde landen:

-het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

-het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig 'of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

-het verwerven en/of huren van aile apparatuur en begeleidende acccmodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

-het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en aile onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme op de voet te volgen en stelt in dit kader aile mogelijke middelen ter beschikking.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile financiële, roerende en onroerende verrichtingen vaéwezenlijken die rechtstreeks, of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven als deze rechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

Zij kan op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze ermee kan samenwerken en fusioneren.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor onbepaálde duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging.

ARTIKEL 5.

'Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00)

Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.'

ARTIKEL 14.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer dierenartsen-zaak-voerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,'

Tot statutair zaakvoerder dierenarts wordt aangesteld :

De heer Nico FRANCK, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden,

De duur van zijn mandaat is onbepaald.

Voormeld mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelin-'gen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

eut

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap Is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht,

zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de

handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn;

bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 17

De jaarvergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om negentien (19.00) uur in de

zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende

werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het

vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen.

ARTIKEL 20.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jean

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken.

ARTIKEL 21.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige

afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt

op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van

drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen,

dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende

bestemming krijgen

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten betope waarvan de aandelen afbeteald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of reservefonds.

ARTIKEL 22.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 23.

Vervoegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

In geval van ontbinding, zal de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) geschieden, hiertoe aangesteld door de algemene vergadering, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank Is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen. aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectievelijke aandelen, welke ieder gelijk recht geven.

ARTIKEL 24.

De ctierenartsvennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Dierengeneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Dierenartsen opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

Elke vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. De vennoot geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing en mag zich gedurende de straftijd niet doen vervangen.,

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering heeft ingevolge de onderhavige omzetting ontslag gegeven aan de gewezen zaakvoerder van de voormalige vennootschap onder firme, te weten,

De heer Nico FRANCK, voornoemd

(nationaal nummer 82.06.21-109.55, identiteitskaart nummer 591-5009174-02),

wonend te 9770 Kruishoutem, Ouwegemsesteenweg 223

Op de eerstkomende algemene vergadering van aandeelhouders zal voorgesteld worden ontlasting te verlenen aan de bestuurders, voor hun geleverd mandaat gedurende het voorbije boekjaar tot op heden. ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de heer Nico FRANCK, voornoemd, te benoemen als statutaire zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DIERENARTSENPRAKTIJK FRAMAUX', met ingang vanaf heden.

J

"

" " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,,,,,,,, ........... 

Het mandaat van de heer Nico FRANCK, voornoemd, is van onbepaalde duur en onbezoldigd, tenzij

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De heer Nico FRANCK, voornoemd, heeft verklaard voormeld mandaat te aanvaarden.

De vergadering heeft beslist dienvolgens de statuten aan te passen ais volgt

'Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd;

De heer Nico FRANCK, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De duur van zijn mandaat is onbepaald.

Voormeld mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.'

NEGENDE BESLUIT

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

TIENDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten,

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

ª% 4

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 27/02/2014.

verslag van de zaakvoerders d.d. 24/02/2014 met balans activa & passive;

- verslag van de bedrierevisor d.d. 24/02/2014;

- coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik_15., vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch 5taatsblac

6Sod word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 2 8 KOV, 2013

1318 821 Griffie









Ondernemingsnr : 0831.965.733

Benaming

4voluit) : Dierenartsenpraktijk FRAMAUX

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Ouwegemsesteenweg 223 - 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 juni 2013

De algemene vergadering beslist eenparig tot het ontslag van mevrouw Sarah Rimaux als zaakvoerder met' ingang vanaf heden en verleent haar unaniem algehele kwijting voor de vervulling van haar mandaat tot op, heden,

Franck Nico

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notares, hetzij van de persolo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

27/03/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

~8 MAART 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0834.965.733

Benaming

(voluit) : Dierenartsenpraktijk FRAMAUX

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Ouwegemsesteenweg 5 - 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit de Notulen van de Zaakvoerders van 9 januari 2013

De zaakvoerders beslissen om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Ouwegemsesteenweg 223 - 9970 Kruishoutem (Wannegem-Lede).

Franck Nico

Zaakvoerder

" ~ v3

.r-A.1:1_",

E~ 1

11111111§011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 29.09.2016 16638-0072-010

Coordonnées
DIERENARTSENPRAKTIJK FRAMAUX

Adresse
OUWEGEMSESTEENWEG 223 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande