DIERENHOTEL DE HOEVE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DIERENHOTEL DE HOEVE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.396.435

Publication

17/10/2012
ÿþ Motl Word 11.1

11,',Z el In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbias

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ce>ic

' Benaming

(voluit) : DIERENHOTEL DE HOEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Koning Albertlaan 31, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op heden, 1 augustus 2012 zijn de partijen:

1. Anja Degryse, geboren te brugge op 31/01/1973, wonende te Koning Albertlaan 31, 9990 Maldegem

2. Henk Deprest, geboren te Eeklo op 1510911970, wonende te Koning Alberilaan 31, 9994 Maldegem

overeengekomen:

- een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma met als naam DIERENHOTEL DE HOEVE

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te Koning Afbertlaan 31, 9990 Maldegem

Het kapitaal bedraagt 2.000,00 euro en is vertegenwoordigd door 100 aandelen. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn. alle verbintenissen; overneemt die vanaf 1/7/2012 in haar naam werden aangegaan of in naam van de oprichters.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van een dierenhotel in de ruimste zin van het woord.

Het in pension houden van honden, katten en paarden.

Het verlenen van alle mogelijke diensten ivm dieren

Het verzorgen van dieren

Het trainen van dieren

Het leveren van diensten inzake vervoer van dieren

Het uitbaten van een dierenspeciaalzaak: voeders, toebehoren en accessoires in de ruimste zin van het: woord

De handel in producten in de ruimste zin van het woord: aan en verkoop, import als export, groothandel als

kleinhandel.

Het verhuren van aile mogelijke roerende goederen..

Het verhuren van logement, kamers, en pension en soortgelijke en dit in de ruimste zin van het woord met=

alle mogelijke bijhorende dienstverlening.

Het geven van bed- en breakfast.

Het voorbereiden van Landbouwvelden, opzetten van een teelt, snoeien van bomen en heggen, aanleggen, en onderhouden van diverse terreinen;

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle manieren en de' modaliteiten die haar het best schijnen.

NEERGELEGD

0 8 OKT. 2012

r---T~ECHeeeiS VAN :CCOPI',.1\T'rL TE GENT ,

I 111111 111)1 ff111 11111(111111111111111(111111! Iii!

" 12191562*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

t: II. In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

* Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur  en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur  en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële landbouw of immobilieënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en Financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

I[I. Hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle dom einen waarin zij competent [s en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten betreffende beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een westelijke erkenning  en inschrijvingsregime onderworpen zijn en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van aile andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden en betreffen onder meer.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrirnonium, zoals:-

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten ultrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service  flats, rusthuizen, winkels, horeca  uitbatingen en vakantie - oorden ; vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, aile studiewerk en aile inrichtingen.

Onderneming in roerende en onroerende goederen en het optreden ais makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en /of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en /of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest mime zin.

Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs  en financieel beheer, bouw en stabiliteitsstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen -- als buitenland en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Trading in de meest ruime zin. De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met haar doel. Zij mag zich voor deze vennootschapen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of

o

Voorbehouden '> aen het Belgisch Staatdsad

andere waarborgen verstrekken, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen doch dit met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist. Voormelde opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober tot dertig september van ieder jaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 augustus 2012 en eindigt op 30 september 2013

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering vindt plaats de laatste dinsdag van de maand februari om 11 uur

De eerste jaarvergadering zai plaatsvinden de laatste dinsdag van februari 2014

VENNOTEN

1. Anja Degryse, wonende te Koning Albertlaan 31, 9990 Maldegem

2. Henk Deprest, wonende te Koning Albertlaan 31, 9990 Maldegem



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge ZAAKVOERDERS

Tot zaakvoerders voor onbepaalde tijd worden benoemd:

- Anja Degryse

- Henk Deprest

Getekend,

Henk Deprest

Zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIERENHOTEL DE HOEVE

Adresse
KONING ALBERTLAAN 31 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande