DIFA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIFA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 814.781.885

Publication

04/02/2014
ÿþt mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14033 Oudenaarde'

2 it sa. Z014

Griffie

---------

Ondernemingsnr : 081 4.781,885

Benaming (voluit) : DIFA

(verkort):,

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9630 Zwalm, Molenberg 1

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE. STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 23' december 2013, Geregistreerd te Waregem op 27 december 2013, Boek 111 Blad 78 Vak 8 Bladen 3, Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) B. VAN THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijheid "DIFA", waarvan de zetel gevestigd is te 9630 Zwalm, Molenberg 1, volgende: beslissingen heeft genomen:

Na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen :

Verslag van de bedrijfsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn; beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslag; de dato 19 december 2013, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout,; Lichterveldestraat 39A en met kantoor te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 151A, bus 42, vertegenwoordigd door de heer Frederik Vander Donckt, bedrijfsrevisor.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt :

6. BESLUITEN

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "IFA", door een inbreng in natura bestaande uit de inbreng van een schuldvordering ontstaan uit de winstuitkering ter gelegenheid van een tussentijds dividend aan de vennoten, voor een waarde van 171.000,00 EUR, zijn wij bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door hef instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid, en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partij weerhouden methode van waardering :; bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidtl tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,: zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen van de BVBA "DIFA;, zonder:

vermelding van nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen. ;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het instituut van de; :: Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en; billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding. Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging van de; ;1 BVBA "DIFA", te Zwalm en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 19 december 2013 door "Vander Donckt - l2oobrouck - Christiaens, Bedrijfsrevisoren'; afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren , burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA,; j, vertegenwoordigd door Frederik VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

Frederik VANDER DONCKT

Bedrijfsrevisor"

1. Het bedrijfsrevisoraal verslag zal ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde worden

:, neergelegd.

Op de laatste biz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.f

if1/4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

rriehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Verslag van de zaakvoerder

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht. Het zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Oudenaarde.

De vergadering deelt mee dat de hierna vermelde kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013).

De kapitaalverhoging wordt gerealiseerd met belaste reserves van" de- vennootschap welke reeds goedgekeurd werden niet later dan 31 maart 2013 en welke nog steeds aanwezig zijn zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening afgesloten per 31 december 2012 en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 WIB 92. Het verkregen netto-dividend (verminderd niet de ingehouden roerende voorheffing) wordt hierbij onmiddellijk terug ingebracht in het kapitaal van de uitkerende vennootschap. Deze kapitaalverhoging vindt plaats tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit op 31 december 2013.

Eerste beslissing: Karritaalverhoginq

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd eenenzeventigduizend euro (171.000,00 EUR) om het te brengen van één miljoen vierhonderd en elfduizend euro (1.411.000,00 EUR) op één miljoen vijfhonderd tweeëntachtigduizend euro (1.582.000,00 EUR), door creatie van honderd (100) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en in de winsten delend vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven door inbreng in natura door de heer FAVEERE Dick Paul Marie, geboren te Kortrijk op twintig juni negentienhonderd tweeënzestig (identiteitskaartnummer 591-2767678-79, nationaal nummer 62.06.20-339.17), wonende te 9630 Zwalm, Molenberg 1, van zijn vorderingsrechten op het dividend ontstaan naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 2 december 2013 waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van honderd negentigduizend euro (190.000,00 EUR) met inhouding van 10% roerende voorheffing. Tijdens voormelde bijzondere algemene vergadering heeft mevrouw THOMAS Joanna Georgette Julia, geboren te Zottegem op negen april negentienhonderd achtenzestig (nationaal nummer 68.04.09-358.52), wonende te 9630 Zwalm, Molenberg 1, verklaard af te zien van haar dividend en toebedeling. Zij heeft haar deel afgestaan aan de heer Dick Faveere kosteloos en zonder enige vergoeding, hetgeen zij alhier uitdrukkelijk bevestigt.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%).

Tweede beslissing: Inschriivïng op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe aandelen

De heer Dick Faveere, voornoemd, verklaart in zijn hoedanigheid van vennoot van de BVBA `DIFA" volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging en de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging.

De heer Dick Faveere, voornoemd, verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat inbreng te doen van zijn vordering ten belope van honderd eenenzeventigduizend euro (171.000,00 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zullen aan de heer Dick Faveere honderd (100) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde worden toegekend, die verklaart te aanvaarden.

Op deze honderd (100) nieuwe aandelen wordt overeenkomstig hetgeen hiervoor vermeld in natura ingeschreven tegen de totale prijs van honderd eenenzeventigduizend euro (171.000,00 EUR) welk bedrag volledig ais kapitaal geboekt zal worden.

Derde beslissing: Vaststelling realisatie kapitaalverhoginq

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd eenenzeventigduizend euro (171.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op één miljoen vijfhonderd tweeëntachtigduizend euro (1.582.000,00 EUR), vertegenwoordigd door negenhonderd dertig (930) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/negenhonderd dertigste (11930ee) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt :

"Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vijfhonderd tweeëntachtigduizend euro (1.582.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door negenhonderd dertig (930) aandelen, allen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met negenhonderd dertig (930)."

Vierde beslissing :

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent machtiging aan de Notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de

zaakvoerder en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 18.06.2013 13190-0560-010
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 20.06.2012 12193-0164-010
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 20.07.2011 11318-0433-010

Coordonnées
DIFA

Adresse
MOLENBERG 1 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande