DIGAGENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIGAGENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.344.065

Publication

24/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0462.344.065

Benaming

(voluit) : Digagent

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lindenpark 17

9831 Deurle

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove, met standplaats te Merelbeke, verleden te Merelbeke, op éénendertig maart tweeduizend en veertien, waarvan onderhavig uittreksel werd neergelegd voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffie; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Digagent, heeft besloten:

EERSTE BESLUIT

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de zaakvoerder en van de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, handelend namens de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid Vande Moortel & C*" met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27,

bedrijfsrevisor.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de heer Bert De Clercq, voornoemd, besluit het volgende:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA DIGAGENT.

1)e bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 200.000,00 euro in toepassing van de in artikel 637 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10% op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 180.000,00 euro.

ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

BIS het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal daar de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%,

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4, De voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mcd Word 11.1

[1111.11eln

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

fi APR. 2014

RECHTBANK VAN

KoopPretfteDEI. TE GENT



*14087612*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat elle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6.Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal ais vergoeding voor deze inbreng 982 nieuwe aandelen van de vennootschap DIGAGENT BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 180.000,00 euro worden uitgegeven.

7.Door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met 360.000,00 euro teneinde het te brengen van 18.600,0D euro op 198.60D,00.

8.0e wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziende kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen en van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 20 maart 2014.

BVBA J. Vande Moelle! & C°

Bedrijfsrevisoren

(getekend)

Vertegenwoordigd door

Bert De Clerc

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van tweeëndertigduizend achthonderd vierentachtig euro tachtig cent (E 32.884,80) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot éénenvijftigduizend vierhonderd vierentachtig euro tachtig cent (¬ 51.484,80), door creatie van duizend driehonderd zesentwintig (1.326) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van vierentwintig euro tachtig cent (E 24,80) per aandeel.

Dit bedrag van de kapitaalverhoging wordt verhoogd met een globale uitgiftepremie, vastgesteld op honderd zevenenveertigduizend honderd vijftien euro twintig cent (¬ 147.115,20), Aldus is de inschrijvingsprijs van alle aandelen in globaliteit vastgesteld honderd tachtigduizend euro (E 180.000,00)

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een schuldvordering van de heer De Becker Hendrik, voornoemd op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIGAGENT".

De heer Hendrik De Backer, voornoemd, heeft een schuldvordering op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIGAGENT" ten belope van het bedrag van honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000), als tegenprestatie voor de inbreng van deze schuldvordering worden er duizend driehonderd zesentwintig (1.326) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de heer Hendrik De Backer, voornoemd, in tegenprestatie van de inbreng.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen,

DERDE BESLUIT

Op dit ogenblik is tussengekomen de heer Hendrik De Becker, voornoemd die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben genomen van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en aantoont dat hij hcuder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten leste van de voornoemde vennootschap "DIGAGENr, bestaande uit een rekening-courant, gekend in de boekhouding van de vennootschap voor een globaal bedrag van honderd tachtigduizend euro (¬ 180,000,00).

Vervolgens verklaart de heer Hendrik De Backer, voornoemd, inbreng te doen in de vennootschap van voormelde schuldvordering, ten bedrage van honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00), ten aanzien van desbetreffende vennootschap, met name tweeëndertiduizend achthonderd vierentachtig euro tachtig cent (E 32.884,80) kapitaal (pari) en honderd zevenenveertigduizend honderd vijftien euro twintig cent (¬ 147,115,20) uitgiftepremie, derwijze dat het geheel van deze aandelen de kapitaalverhoging vertegenwoordigt.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de heer Hendrik De Becker, voornoemd, die hierbij aanvaardt, duizend driehonderd zesentwintig (1.326) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden. Aile aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op éénenvijftigduizend vierhonderd vierentachtig euro tachtig cent (¬ 51.484,80) en is vertegenwoordigd door tweeduizend zesenzeventig aandelen (2,076), zonder vermelding van de nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij honderd tachtigduizend euro (180.000,00), en het bedrag van kapitaalverhoging, hetzij tweeëndertigduizend achthonderd vierentachtig euro tachtig cent (¬ 32.884,80), verschil dat honderd zevenenveertigduizend honderd vijftien euro twintig cent (E 147.116,20) bedraagt, te boeken op de rekening" Uitgiftepremie

Deze rekening " uitgiftepremie" blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

Stemming : deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie in het kapitaal

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen tot beloop van honderd zevenenveertigduizend honderd vijftien euro twintig cent (¬ 147.115,20) om het kapitaal te brengen van éénenvijftigduizend vierhonderd vierentachtig euro tachtig cent (E 51.484,80) tot honderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (E 198.600,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie voor een bedrag van honderd zevenenveertigduizend honderd vijftien euro twintig cent (¬ 147.115,20).

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist om artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van honderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (E 198.600,00), het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zesenzeventig (2.076) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigt een tweeduizend zesenzeventigste deel (1/2.076ste) van het maatschappelijk kapitaal"

Stemming deze beslissing, gestemd artikel per artikel, wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen. ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent aile volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat. Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent aile volmachten aan de notaris voor de coördinatie van de statuten.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

 voor ontledend uittreksel

notais Elke Vandekerckhove

worden tergelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten

- verslag revisor

- verslag bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

A Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 18.08.2014 14442-0350-011
18/12/2012 : GE058433
18/03/2003 : SN058433
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.08.2015 15489-0530-012
16/01/1998 : SN58433
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 31.08.2016 16514-0436-013

Coordonnées
DIGAGENT

Adresse
LINDENPARK 17 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande