DIMENSIE 3

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIMENSIE 3
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.554.114

Publication

06/08/2014
ÿþr r

MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte /

CiLL b

2014

\ATSBLAD

NEERGELEGD

2 7 JUNI 2014

REC-t L TE GE K

KOOPTVAN

NT

11111q.e1111011 BE

be a Bc Sta

MON ITEU

3 0 -07- LGISCH ST,

Ondernet7ttng .nr 0536554114

Benaming

~uUl.r: DIMENSIES

(vc r~ art;

Rechtsvcrn BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GASTON CROMMENLAAN 4 BUS 501 - 9050 GENT (volledig adres

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 23/05/2014 blijkt wat volgt

* het wijzigen van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar

Berringstraat 22 te 9270 Kalken met ingang vanaf 01/06/2014.

Voor ontledend uittreksel

zaakvoerder

Van De Vijver Gert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E verrnctden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(. nr

t:.evoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

11/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303987*

Neergelegd

09-07-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0536554114

Benaming (voluit): DIMENSIE3

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent, Gaston Crommenlaan 4 bus 501

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 8 juli 2013, ter registratie aangeboden, dat:

1. Mevrouw Chantal Adrienne BUYSE, geboren te Ieper, op 31 januari 1958, echtgenote van de Heer Guy Gadeyne, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Groene Dreef 47.

2. De Heer Hein Frans Roland Omer BRUGGEMAN, geboren te Menen, op 6 februari 1967, echtgenoot van Mevrouw Sophie Bleuzé, wonende te 8500 Kortrijk, Roggelaan 5.

3. De Heer Gert VAN DE VIJVER, geboren te Wetteren, op 31 augustus 1967, echtgenoot van Mevrouw Els De Clercq, wonende te 9270 Laarne (Kalken), Berringstraat 22.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "DIMENSIE 3 .

Naam en rechtsvorm: de vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam  DIMENSIE

3 .

Zetel : te 9050 Gent, Gaston Crommenlaan 4 bus 501 - Gebouw A 9de verdiep

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden in België en in het buitenland :

- de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau betreffende

aangelegenheden, meer bepaald het uitwerken en exploiteren van projecten;

- het verstrekken van interimdiensten en bijstand in de meest ruime zin;

- het verstrekken van diensten en bijstand, in de meest ruime zin;

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van

planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van bijstand en

informatie aan de bedrijfsleiding, in de meest ruime zin;

- het verstrekken van bijstand in technische, organisatorische, commerciële en financiële aangelegenheden aan alle ondernemingen; evenementen, tentoonstellingen, beurzen en seminaries;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het organiseren en of uitvoeren van administratieve en operationele taken in alle ondernemingen, evenementen, tentoonstellingen, beurzen en seminaries;

- het geven en organiseren van onderricht, opleiding en coaching evenals het deelnemen aan en organiseren van evenementen, tentoonstellingen, beurzen en seminaries;

- het deelnemen aan redactionele activiteiten alsook het organiseren van publicaties in het kader van de verleende adviezen of diensten;

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschap alsook het optreden als vereffenaar;

- het verwerven van aandelen en participaties in vennootschappen van welke aard dan ook;

- het oprichten van kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen;

- het verlenen van adviezen op gebied van ontwerp, ontwikkeling en uitbouw van systemen voor het vergaren en beheren van informatie in de breedste zin;

- De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how, merken en andere intellectuele rechten.

- De aan- en verkoop, import en export van alle mogelijke goederen en diensten, alle mogelijke grondstoffen en alle mogelijke half fabricaten voor industrie, de gezondheidszorg en de handel

- Het ontplooien van alle informatica-activiteiten waaronder het ontwikkelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van hard- en software.

II. Voor eigen rekening in België en in het buitenland

- Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- het verwerven van onroerende goederen, verkavelen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing; het beheer van roerende en onroerende goederen.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart, om achttien uur, in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Onderschrijving :

Het kapitaal is in speciën onderschreven en afbetaald als volgt :

- door Mevrouw Chantal BUYSE, voornoemd, ten belope van veertig (40) aandelen tegen de prijs van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00); volstort ten belope van 63/186°.

- door de Heer Hein BRUGGEMAN, voornoemd, ten belope van veertig (40) aandelen tegen de prijs van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00); volstort ten belope van 63/186°.

- door de Heer Gert VAN DE VIJVER, voornoemd, ten belope van veertig (40) aandelen tegen de prijs van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00); volstort ten belope van 63/186°.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 september 2014.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste vrijdag van de maand maart 2015.

3. De oprichters besluiten, onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt alsook alle handelingen bekrachtigt die in haar naam en voor haar rekening gesteld werden sinds 1 juli 2013.

4. De oprichters benoemen volgende personen als gewone zaakvoerders:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  TWIEJO , met zetel te 8510 Kortrijk (Rollegem), Groene Dreef 47.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 0896.856.357. Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de artikel 13 van haar statuten door haar enige zaakvoerder, Mevrouw Chantal BUYSE, voornoemd, die aanvaardt.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  TWIEJO , vertegenwoordigd als voormeld, dat Mevrouw Chantal BUYSE voornoemd, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  TWIEJO .

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SMART BIZZNESS CONCEPTS , met zetel te 8500 Kortrijk, Roggelaan 5.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 0832.666.905. Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar enige zaakvoerder, de Heer Hein BRUGGEMAN, voornoemd, die aanvaardt.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SMART BIZZNESS CONCEPTS , vertegenwoordigd als voormeld, dat de Heer Hein BRUGGEMAN voornoemd, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SMART BIZZNESS CONCEPTS .

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  OPTIMIZE SERVICES , met zetel te 9270 Laarne (Kalken), Berringstraat 22.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 0899.636.101. Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door één van haar zaakvoerders, de Heer Gert VAN DE VIJVER, voornoemd, die aanvaardt.

Luik B - Vervolg

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  OPTIMIZE SERVICES ,, vertegenwoordigd als voormeld, dat de Heer Gert VAN DE VIJVER voornoemd, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  OPTIMIZE SERVICES ,

De duur van hun mandaat is onbepaald.

De zaakvoerders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. De oprichters stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name :

De Heer Pieter Devloo, handelend als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VDVACCOUNTANTS, met zetel te 9550 Herzele, Doornstraat 68.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

22/06/2015
ÿþs Y %

frav

1

Luik B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

11 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr

Benaming :

(voluit) : Dimensie3

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berringstraat 22 - 9270 Kalken (Laarne)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING AFSLUITING

VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 01 juni 2015, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIMENSIE3" waarvan de zetel gevestigd is te 9270 Laarne (Kalken), Berringstraat 22, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vennoten hebben vooreerst kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder inzake de ontbinding van de vennootschap alsook van het controleverslag over de staat van activa en passiva, opgemaakt door de bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan, Mevrouw Martine Buysse, in datum van 26 mei 2015.

Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte.

De vergadering stelt het einde van het mandaat van de zaakvoerders vast gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering:

" Dat de gelden en waarden die aan de vennoten toekomen en die hun niet kunnen worden afgegeven, bij de "Deposito- en Consignatiekas" zullen gedeponeerd warden;

" Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf (5) jaar zullen worden neergelegd en bewaard te 9270 Laarne (Kalken), Berringstraat

22.

Als gevolg daarvan, stelt de vergadering vast dat de vereffening afgesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIMENSIE3" opgehouden heeft te bestaan.

- De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de Notaris tot uitvoering van

de genomen besluiten.

0536.554.114

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1oor-

behouden

an het

LIgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pieter Devloo VDV Accountants", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Voskenslaan 127, evenals aan zijn aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen en, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,. Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte.

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal ontbinding;

verslag van de zaakvoerders;

verslag bedrijfsrevisor omtrent de ontbinding van de

vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIMENSIE 3

Adresse
BERRINGSTRAAT 22 9270 KALKEN

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande