DINA TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DINA TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.565.423

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 07.08.2014 14411-0466-009
19/06/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisc, Staatshlad hekend te makel kopie na neerlegging ter griffie vap deNl j R G E LEG D

~_1

bet as Be Sta.

ui





Mud 2.1

10 MI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr: 0835565423

Benaming

(voluit) : DINA TRANS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Gaversesteenweg 477 bus A, 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder-lasthebber en benoeming zaakvoerder-nieuwe lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 31(10/2012 heeft volgende besluiten genomen:

Met éénparigheid van stemmen wordt het ontslag van mevrouw Van Wonterghem Els wonende Eemegemsestraat 42 te 8460 Oudenburg, aanvaard vanaf heden als zaakvoerder en lasthebber van de onderneming.

Met édnparigheid van stemmen wordt mevrouw De Temmerman Valerie, wonende te Gaversesteenweg 477 bus A, 9820 Merelbeke, houder van het getuigschrift van vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal vervoer met het nummer 19730 vanaf 01/11/2012 als zaakvoerder en lasthebber van de onderneming aangesteld. Haar mandaat is onbezoldigd.

Merelbeke, 31 oktober 2012

Zaakvoerder

D'haene Kris

Op de laatete blz. van Lufk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 14.06.2013 13180-0089-012
26/05/2011
ÿþMoi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ,de_akte

Tin







Voorbehouden 1 6 MEI 2011

aan het ti j=C:-- k " ." ils: V~

Belgisch Staatsblad ~ Y00-1jrs; 7.` ;_ TE GENT

" `~._.. -

Griffie

11

*110]9656"





Ondernemingsnr : 0835565423

Benaming

(voluit) : DINA TRANS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Gaversesteenweg 477 A te 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : benoemingen zaakvoerder - nieuwe lasthebber

1.Benoeming zaakvoerder  aanstelling nieuwe lasthebber;

De vergadering stelt in unanimiteit mevrouw Van Wonterghem Els, NN 821205-164.37, wonende te Eernegemsestraat 42, 8460 Oudenburg, houder van het getuigschrift van vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal vervoer aan als zaakvoerder en lasthebber tot de algemene vergadering van 2014. Haar mandaat is onbezoldigd.

Daar de dagorde afgehandeld is, wordt de vergadering geheven om 18 u 30, na voorlezing en goedkeuring van deze notulen.

Merelbeke, 30 april 201 1

De voorzitter

D'Haene Kris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

19/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302734*

Neergelegd

15-04-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

4. De vennootschap heeft tot doel:

Alle ondernemingen van laden en lossen, transport, vervoer en bevrachting van alle soorten van goederen en waren en alle welkdanige bewerkingen daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het handel drijven in bouw- en wegenisgrondstoffen en alle aanverwante bedrijven en goederen, het vervoer voor rekening van derden en/of voor eigen rekening, en alle bewerkingen en verhandelingen te doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks ermede betrekking hebben.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

Zij mag voor eigen rekening als voor rekening van derden alle verrichtingen doen die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband zouden staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DINA TRANS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 477 bus A

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville te Oostende op 15 april 2011, nog te registreren op het Registratiekantoor Oostende I, blijkt dat:

2. de vennootschap de naam  DINA TRANS draagt,

1. er door de volgende persoon: de heer D HAENE Kris Julien Dino, geboren te Gent op 22 augustus 1972, echtgenoot van mevrouw DE TEMMERMAN Valerie, wonende te 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 477 A. een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 477 A.

0835565423

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door de heer D HAENE Kris, voornoemd, tot beloop van de totaliteit of achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), waarvoor hem alle 100 aandelen worden toegekend.

Alle aandelen werden volledig volgestort. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap Fortis Bank.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer D HAENE Kris, voornoemd, die dit mandaat heeft aanvaard.

8. Elk jaar op de eerste zaterdag van de maand juni om negen uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven

worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 24.09.2015 15597-0237-009

Coordonnées
DINA TRANS

Adresse
GAVERSESTEENWEG 477, BUS A 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande