DIPHIDENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIPHIDENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.844.741

Publication

06/01/2014 : ME. - JAARREKENING 01.05.2013, GGK 01.05.2013, NGL 31.12.2013 13704-0211-009
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 01.05.2012, GGK 01.05.2012, NGL 30.12.2012 12683-0243-010
25/01/2012
ÿþBenaming (voluit) : Diphident

(verkort)

1 3. 01. 2012

I II I IIUI I1 II 11111

*12022949*

D E ltil Ir;ipéVi O N DE

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GÇ!FFIE ! EC!-!7 BANK VAN KOOPHANDEL

~ -"

Ondememingsnr :0458.844.741

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oeverstraat 22B

9140 Temse

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - invereffeningstelling - aanstelling van vereffenaar en machten - coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op éénentwintig december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DIPHIDENT", met zetel te 9140 Temse, Oeverstraat 22B, volgende besluiten heeft genomen:

1. De vergadering beslist tot omzetting van de aard van de aandelen die aan toonder zijn, in aandelen op naam.

2. De vergadering beslist tot wijziging van de artikelen van de statuten van de vennootschap om deze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing en de bepalingen van de wet van 14 december 2005, zoals hierna vervat in de vijfde beslissing.

3. Kennisname van het verslag van de raad van bestuur waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 oktober 2011 en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke bvba 'A & F Bedrijfsrevisoren' te Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, over gemelde staat van activa en passiva. Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"6. Besluit

In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Diphident" te 9140 Temse, Oeverstraat 22 b, een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 31 oktober 2011 opgemaakt, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 4.797.110,00 en een netto-actief van EUR 4.652.039,60.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen betreffende de controle bij de vereffening van vennootschappen met een beperkte aansprakelijkheid, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat per 31 oktober 2011, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur, op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Op heden dient gesteld dat de vooruitzichten van de vereffening, rekening houdend met de rubrieken financiële vaste activa en overlopende rekening actief, ons uitermate aleatoir blijken, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate huidige staat van activa en passiva de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Dit verslag is enkel bedoeld om de aandeelhouders een beter inzicht te verschaffen in de

werkelijkheid van het netto-actief en mag niet voor andere doeleinden worden

aangewend.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 12 december 2011,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

Geert Van Hemelryck

Bedrijfsrevisor"

4. De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de heer Dirk VAN ASSCHE, wonende te 9250 waasmunster, Nijverheidslaan 86, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

5. De vergadering beslist ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap de

statuten aan te passen als volgt, in functie van de coördinatie, rekening houdend met

de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en

vervangen door volgende tekst:

Artikel 1.-

De vennootschap, opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap is in

vereffening. Haar benaming luidt: "DIPHIDENT" in vereffening.

Artikel 2.-

De vennootschap bestaat met ingang vanaf 21 december 2011 nog enkel voor haar

vereffening.

Artikel 3.-

"De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van advies aan en ter beschikking stellen van know-how inzake

management, leiding, bestuur en toezicht van ondernemingen en handelszaken;

- het besturen, organiseren, waarnemen van de directie, management van

ondernemingen, bedrijven en handelszaken;

- het opstellen en uitvoeren van plannen voor organisatie, sanering, reconversie en opstarten van bedrijven en ondernemingen;

- de beleggingen in aandelen, obligaties, kasbons of andere effecten en geldwaardige papieren, al of niet op de beurs genoteerd, zowel van Belgische als van buitenlandse ondernemingen, doch dit alles voor zover deze activiteit kadert in het normale bestuur van een effectenportefeuille en zonder dat de vennootschap publiek beroep zou moeten doen op geldbeleggers en zonder dat zij enige bankactiviteiten of activiteiten van wisselagent zou mogen uitoefenen;

- de deelneming als oprichter of inschrijver aan de oprichting van alle vennootschappen;

- de deelneming onder gelijk welke vorm aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping en de controle van ondernemingen en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht warden met wat hierboven niet-limitatief werd opgesomd.

Dit alles voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden of als tussenpersoon, makelaar of anderszins, enzowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren." Artikel 4.-

De beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar.

Artikel 5.-

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negentien duizend euro (119.000¬ ) en is vertegenwoordigd door tweeëntwintig duizend zevenhonderd vijftig (22.750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ tweeëntwintigduizend zevenhonderdvijftigste (1/22.750e) van het kapitaal

vertegenwoordigen. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Artikel 6.-

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars, daartoe gemachtigd of gerechtigd door de bevoegde rechtbank van koophandel, aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7.-

Alle aandelen zijn op naam.

Artikel 8,-

Het boekjaar vangt aan op twee mei van elk jaar en eindigt op één mei van ieder volgend jaar.

Artikel 9.-

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand oktober, om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald.

Artikel 10.-

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 11.-

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 12.-

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening ter verificatie van deze rekening.

Hierna zal door de zorgen van de vereffenaars een tweede vergadering worden bijeengeroepen waarbij de vergadering zal worden verzocht de rekeningen goed te keuren.

Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaars kwijting en ontslag verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

6. Bijzondere volmacht:

Deze wordt verleend aan de nagenoemde persoon teneinde het nodige te doen bij het ondernemingsloket, om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze invereffeningstelling en statutenwijziging en eventuele vroegere rechtshandelingen die aanleiding moesten gegeven hebben tot regularisatie van de bestaande inschrijvingen: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba DE ROO-DE RUYTE boekhoudkantoor, te Lokeren, Daknamstraat 86e, vertegenwoordigd door de heer Jan De Roo, en/of haar aangestelden, met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van raad van bestuur en

bedrijfsrevisor met staat van actief en passief, beschikking rechtbank houdende

machtiging aanstelling vereffenaar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 01.05.2011, GGK 29.10.2011, NGL 14.12.2011 11638-0321-010
17/11/2011 : DE056918
20/12/2010 : DE056918
08/01/2010 : DE056918
04/01/2010 : DE056918
05/01/2009 : DE056918
18/05/2015
ÿþ"

I'~ ~y#'~~t

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

KOOKHANDEL GENT

0 6 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

*150705

Vol behoi aan Belg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderneniingsnr : 0458.844.741

Benaming

(voluit) : DIPHIDENT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap in vereffening

Zetel : Oeverstraat 22b - 9140 Temse

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 27 april 2015 blijkt dat :

- de vereffeningsrekeningen en de eindafrekening éénpang werden goedgekeurd:

- ontlasting werd verleend aan de vereffenaar, de Heer Van Assche Dirk;

- vastgesteld werd dat de vereffening van de vennootschap is beëindigd en de vennootschap

opgehouden heeft te bestaan:

- het mandaat van de vereffenaar aldus van rechtswege opgehouden heeft te bestaan:

- de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard worden

op volgend adres : Nijverheidslaan 86 te 9250 Waasmunsteri;

- de algemene vergadering opdracht geeft aan de vereffenaar de nodige publicaties inzake deze

sluiting te verrichten, alsook de administratieve formaliteiten inzake schrapping uit te voeren.

Verder werd een verzoekschrift ingediend bij de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, conform Art. 190 Wetboek Venn. en door deze goedgekeurd bij vonnis op 20/04/2015.

Van Assche Dirk

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik 8. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/12/2007 : DE056918
03/05/2007 : DE056918
29/11/2006 : DE056918
31/08/2006 : DE056918
01/12/2005 : SN056918
10/12/2004 : SN056918
05/12/2003 : SN056918
02/05/2003 : SN056918
23/01/2003 : SN056918
18/12/2002 : SN056918
09/12/2002 : SN056918
24/07/2002 : SN056918
03/10/1996 : SN56918

Coordonnées
DIPHIDENT

Adresse
OEVERSTRAAT 22B 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande