DIRK TIMMERMAN INVEST

Divers


Dénomination : DIRK TIMMERMAN INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 462.288.934

Publication

13/08/2014
ÿþ4

mod 11.1

*14154396*

RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0462.288.934

Benaming (voluit) : DIRK TIMMERMAN IN VEST

(verkort) :

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: KIeitkaIseide 40

9990 MALDEGENI

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - AANVAARDING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee juli tweeduizend veertien, door Meester Tim CARNEWAL,

notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt

« Geregistreerd negen bladen geen renvooien op het 151e registratiekantoor Brussel 2 op 14/07/2014 Boek

94 blad 62 vak 04. Ontvangen vijftig euro (506). De Ontvanger ai., (getekend) B. FOUQUET, Adviseur a.i. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op

aandelen "DIRK TIMMERMAN INVEST", waarvan de zetel gevestigd is te Kleitkalseide 40, 9990 MaIdegem,

hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

10 Aanpassing van de statuten met betrekking tot de uitoefening van de rechten van de aandelen inzake de

opsplitsing vruchtgebruik en blote eigendom. In het bijzonder wordt deze aanpassing opgenomen in de artikelen 6.1,

8 b I).8 c, 28 c, 29 d en 34 van de nieuwe tekst van statuten.

20 Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, ten einde deze in overeenstemming te brengen met de

genomen beslissing, met het Wetboek van vennootschappen en met de huidige toestand van de vennootschap.

Ook zal de vermelding van de zetel in artikel 2 van de statuten aangepast worden, zoals aangenomen in het nieuw

artikel 3 van de nieuwe tekst van de statuten.

Een uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

NAAM

De vennootschap heeft de MM van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen.

Zij draagt de benaming "DIRK TIMMERMAN INvEsr.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Kleitkalseide 40, 9990 Maldegem.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, teneinde rechtstreekse of onrechtstreekse voordelen aan zichzelf of aan haar vennoten te bezorgen, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op het deskundig beheren en uitbouwen van een eigen roerend en onroerend patrimonium

Z.I. mag participaties nemen in andere ondernemingen, zowel met het doel haar vermogen te beleggen als met het doel controle te verwerven en het beheer te voeren over de ondernemingen waarin zij participeert.

Tevens mag zij het beheer waarnemen van bedrijven met een zelfde of gelijkaardig doel. Zij mag advies verlenen inzake beheer en management.

Zij mag ook aile handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante, aanvullende of zelfs andere bedrijvigheid. Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of ander zekerheden verschaffen, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen. Zij mag financiële en logistieke middelen verschaffen aan de vennootschap waarin zij participeert

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

KAPITAAL TOEGESTAAN KAPITAAL

Op de laatste blz van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oinfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd tweeënnegentigduizend euro (992.000,00 EUR), vertegenwoordigd door in totaal duizend (1.000) aandelen, met stemrecht, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ duizendste (1/1.000ste)

AARD VAN DE AANDELEN EN OVERDRACHT

Artikel 6.1. Aard

De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 6.2. - Overdracht

De aandelen kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden mits aanvaarding van de ovememer, of overgaan ingevolge overlijden na aanvaarding van de erfgenamen van de overleden aandeelhouder, door de zaakvoerder(s) of raad van zaakvoerders.

De bestaande aandeelhouders zullen steeds een voorkooprecht hebben.

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoten staan hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap. Beherend vennoot zijn deze vernield in de akte de dato zes juni tweeduizend en vijf, of deze die nadien in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden, mits bekendmaking hiervan in de belagen bij het Belgisch Staatsblad.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

BENOEMING - ONTSLAG - VACATURE

a. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van

gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap:

- de heer TIMMERMAN Dirk, geboren te Eeklo op 11 oktober 1958, wonende te Damweg 24, 6340 Damme,

die verklaart dit mandaat te aanvaarden en mededelen dat niets zich hiertegen verzet

b. De zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerderis de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, dan is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

c. De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deelnemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken,

d. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zen opdracht verder te vervullen totdat redelekerweze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuw zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e. Zolang de vennootschap bestuurd wordt door de voormelde zaakvoerder, te weten de heer TIMMERMAN Dirk, zal het overlijden, de onbekwaamverldaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). ln het geval het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

Zodra de vennootschap bestuurd wordt door slechts één van de voormelde zaakvoerder (dus de heer TIMMERMAN Dirk), zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn/haar opdracht van zaakvoerder om welke reden ook (bv. fysieke of mentale onmogelijkheid om nog langer het mandaat van zaakvoerder waar te nemen), niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal he/ze van rechtswege worden opgevolgd door de hieronder in deze statuten aangewezen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze aanvaardt in de vennootschap de hoedanigheid van gecommanditeerde (beherende) vennoot op te nemen.

Opvolger-Zaakvoerder van rechtswege

In uitvoering van de alinea die voorafgaat wordt bij deze tot opvolger-zaakvoerder aangewezen, de heer TIMMERMAN Brecht René, geboren te Gent op 13 ami! 1988, wonende te KIeltkalseide 38, 9990 Malciegen

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mo d 11.1

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De opvolger-zaakvoerder zal instaan voor de bekendmaking van zijn infunctietreding in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

f. Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere teGM7 van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

g. De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze alle beslissingen naareigen inzicht

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna volgende bepalingen van toepassing zijn. Het college benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van dergelijke benoeming of bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders.

Flet college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoeken.

De vergadering van het college wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De bijeenroepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf volte dagen vérjr de vergadering en bevatten de agenda.

Behalve in geval van ovemracht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst of in geval van bijzondere aanwezigheidsquora vereist door onderhavige statuten, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien echter bij de eerste bijeenkomst het college het vereiste aantal niet bereikt, zal het opnieuw kunnen worden samengeroepen met dezelfde agenda; bij deze nieuwe vergadering zal het geldig kunnen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezig of vertegenwoordigde zaakvoerders moge zijn.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit, doorslaggevend zijn. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

Iedere zaakvoerder kan schriftelijk, per fax of per e-mail volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerdervertegenvvoordigen.

De beraadslagingen en stemmen van het college warden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT - Handtekeningsbevoegdheid

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de individuele handtekening van ieder zaakvoerder afzonderlijk.

Zo er een college van zaakvoerders is, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakwercier(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand december om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping,

DEPONERING VAN AANDELEN

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen uiterlijk drie werkdagen v6eir de datum van de voorgenomen vergadering hun intentie om deel te nemen aan de algemene vergadering via brief gericht aan de vennootschap kenbaar maken, althans zo dit in de oproeping wordt vereist.

DEELNEMING AAN DE VERGADERING - VERTEGENWOORDIGING BIJ VOLMACHT SCHRIFTELIJKE BERAADSLAGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(on-i(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e

"

Voor-

behouden

I aan het

Belgisch

Staatsblad

L

mod 11.1

a. Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij artikel 481 van het Wetboek van Vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

b. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd warden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Om geldig te zijn moet de volmacht schriftelijk; per fax of per e-mail gegeven zijn en zijn handtekening dragen. De volmachten worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakvvaameming of naamlening is verboden.

c. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrilven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit warden verstuurd naar aile aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschniven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

STEMRECHT

a. Elke aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met

eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit

b. Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door elle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

c. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker dit ongeacht de aard van de algemene vergadering (jaarvergadering, bijzondere algemene vergadering of buitengewone algemene vergadering) en ongeacht de ondetwetpen die op de dagorde staan. Een en ander doet evenwel geen afbreuk aan de regeling voorzien in artikel 8, b), i van deze statuten inzake de uitoefening door de blote eigenaar van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De blote eigenaar heeft steeds het recht om aanwezig te zijn op iedere algemene vergadering, waartoe hij telkens dient uitgenodigd te worden. Hij beschikt evenwel enkel over een raadgevende stem. De blote eigenaar heeft bovendien het recht op informatie en krijgt bijgevolg de verslagen toegezonden of heeft inzagerecht m.b.t. deze verslagen op de zetel van de vennootschap telkens de opmaak van verslagen n.a.v. een algemene vergadering wetelijk vereist is.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST- RESERVE

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de winst van de vennootschap uit Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die ereen bestemming zal aan geven op voorstel van en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 617 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

INTERIMDIVIDENDEN

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijke of statutaire bepaling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 618 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Tim CARNEWAL

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

" J

" P

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persol'o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 13.02.2014 14033-0153-011
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 22.12.2014 14700-0338-014
10/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 06.12.2012 12656-0512-011
27/06/2012 : GE189766
16/12/2011 : GE189766
16/03/2011 : GE189766
10/12/2010 : GE189766
10/12/2009 : GE189766
18/12/2008 : GE189766
17/12/2007 : GE189766
22/12/2006 : GE189766
08/12/2006 : GE189766
14/12/2005 : GE189766
15/07/2015
ÿþr

a'~~ ,

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan h Belgis Staatsb

Dh1III151~2~0 I01111111~ I

~<

NEERGELEGD

0 6 JUL! 2015

RECHTMIf:VAN

E!OoPHANf7Ei, TE GENT

iu

u

" Ondememingsnr : 0462.288.934

Benaming (voluit) : Dirk Timmerman Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm, VA

Zetel ; Kleitkalseide 40

9990 Maldegem

Onderwerp akte : B.A.V. - Verlenging Boekjaar

Uit een akte verleden door geassocieerd notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 30 juni 2015,,; neergelegd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van: de commanditaire vennootschap op aandelen "DIRK TIMMERMAN INVEST", met maatschappelijke' zetel te 9990 Maldegem, Kleitkalseide 40, RPR Gent, afdeling Gent, BTW BE 0462.288.934, welke, verklaren dat de vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op 24 december 1997, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 januari 1998 onder nummer 980108-660, en waarvan de statuten herhaaldelijk werden gewijzigd, en,. voor het laatst blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door

" notaris Tim Carnewal te Brussel op 2 juli 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch' Staatsblad van 13 augustus daarna onder nummer 14154396,

waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

BESLUIT 1. WIJZIGING EN VERLENGING BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar te doen aanvangen op 1 januari en te beëindigen op 31 december van het zelfde jaar.

Gezien de datumverplaatsing van het boekjaar beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen dat bij wijze van uitzonderingsmaatregel het huidig boekjaar dat begonnen is op 1 juli 2014 zal verlengd worden tot 31 december 2015.

BESLUIT 2. WIJZIGING VAN ARTIKEL 30 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 30 van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de. volgende tekst:

"Artikel 30. BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVERSLAG.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt/maken de zaakvoerder(s) een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

: De zaakvoerder(s) stelt/stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen" De zaakvoerder(s) is/zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Vijftien dagen vôôr de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis'

" nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van Vennootschappen. Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en eventuele commissaris te verlenen kwijting"

BESLUIT 3. WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING,

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de tweede vrelag vare de maandjuni am 14 uur_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BESLUIT 4. WIJZIGING VAN ARTIKEL 21 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, artikel 21 van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 21. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. a. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien uur.

. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel " 25 punt c. van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten . laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

a. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en de besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die . geen wijziging van de statuten inhoudt.

b. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, ten overstaan van een Notaris.

c. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping."

BESLUIT 5. LAATSTE BESLUIT MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren en machtigt de werkende notaris om de statuten te coördineren.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Afschrift van de akte vóór registratie;

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

net

T

e Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

17/12/2004 : GE189766
09/11/2004 : GE189766
18/12/2002 : GE189766
19/12/2001 : GE189766
16/12/2000 : GE189766
08/01/1998 : GE189766

Coordonnées
DIRK TIMMERMAN INVEST

Adresse
KLEITKALSEIDE 40 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande