DIVAPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIVAPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.321.865

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 26.06.2013 13228-0359-011
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.07.2012 12339-0159-011
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 20.07.2011 11320-0171-012
05/06/2015
ÿþ~Í Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

looi ilIU II I I II

*1507968D*



NEERG:F ILEGD I

2 7 MEI 2015

~FCD 'I<1h~iV

KO Ci P E-i A. :~ ~ EG ENT



Ondernemingsnr : 0810.321.865

Benaming

(voluit) : DIVAPO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth, Parkwijk 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING -VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zesentwintig mei tweeduizend vijftien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DIVAPO", met zetel te 9810 Nazareth, Parkwijk 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0810.321.865, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING -- GOEDKEURING JAARVERSLAG

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het jaarverslag de dato negenentwintig april tweeduizend vijftien. De vergadering beslist vervolgens deze jaarrekening goed te keuren.

TWEEDE BESLISSING  VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato veertien april

" tweeduizend vijftien, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per éénendertig maart tweeduizend vijftien.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor de dato tweeëntwintig mei tweeduizend vijftien, opgesteld door de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de Heer Wim BOSSUYT, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA DIVAPO, met zetel te Parkwijk 42, 9810 Nazareth, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 maart 2015.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 12.028,26 EUR en een netto actief van 95,42 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2015 de, toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Wij kunnen ons niet uitspreken over eventuele' latente nakomende schulden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles' die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Roeselare, 22 mei 2015.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Wim Bossuyt

Bedrijfsrevisor,"

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering. De vergadering besluit daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

DERDE BESLISSING _ ONTBINDING

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vpor-liehouz"n

aan het

Belgisch Staatsblad



De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DIVAPO", overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen,

VIERDE BESLISSING  VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De zaakvoerder, de Heer Dirk VAN POUCKE, voornoemd, hier aanwezig, verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De Heer Dirk VAN POUCKE, voornoemd en handelend als voormeld, zal de meest uitgebreide macht hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De Heer Dirk VAN POUCKE, voornoemd en handelend als voormeld, wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

De opdracht is kosteloos.

VASTSTELLINGEN

De zaakvoerder stelt vast dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van TWAALF DUIZEND ACHTENTWINTIG EURO ZESENTWINTIG CENT (¬ 12.028,26) en een netto-actief heeft van VIJFENNEGENTIG EURO TWEEËNVEERTIG CENT (¬ 95,42).

De enige vennoot, de Heer Dirk VAN POUCKE, voornoemd, verklaart dat hij alle schulden van de vennootschap overneemt en persoonlijk zal instaan voor de betaling ervan, en dat hij aile activiteiten van de vennootschap definitief wenst stop te zetten.

Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te gaan tot de behandeling van de overige punten van de agenda, namelijk de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De enige vennoot is nog steeds aanwezig en beslist de vergadering verder te zetten met behandeling van het vierde punt van de agenda.

VIJFDE BESLISSING  SLUITING VEREFFENING EN KWIJTING

De Heer Dirk VAN POUCKE, voornoemd, verklaart dat hij alle schulden van de vennootschap overneemt zoals hiervoor onder de derde beslissing uiteengezet.

De Heer Dirk VAN POUCKE, voornoemd, verzoekt en vordert vervolgens, mij ondergetekende werkende Notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DIVAPO" ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van alle aandelen van deze vennootschap, de hiervoor vermelde vennoot het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen heeft en bekleed wordt met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Dirk VAN POUCKE, voornoemd, voor zijn beheer en uitoefening van hun opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DIVAPO" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De Heer Dirk VAN POUCKE, voornoemd, besluit verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, te 9810 Nazareth, Parkwijk 42.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIVAPO

Adresse
PARKWIJK 42 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande