DIVG

Divers


Dénomination : DIVG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 807.512.825

Publication

02/01/2014
ÿþ4 Mod woed 7 7.7

" ~F

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iAs i

*14001833*

OV11~PK~Q~~i~N~~t KK

13 DEC. 2013

DFNDFAMONDE

Ondernemingsar : 0807.512.825

Benaming

(voluit) ; DIVG CVOA

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een CVOA (Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid)

Zetel : Ter Duystlaan 42

9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : In vereffeningstelling en sluiting van vereffening.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, waarop alle aandeelhouders aanwezig waren en gehouden op de maatschappelijke zetel op 13 december 2013 blijkt het volgende:

1) Met éénparigheid van stemmen wordt beslist de vennootschap in vereffening te stellen via de verkorte, procedure, zonder de aanstelling van een vereffenaar, en bijgevolg bij deze de vereffening van de vennootschap af te sluiten, zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening.

2) Aangezien alle schuldeisers (BTW, belastingen en vennoten) direct vindbaar zijn, dient er geen consignatie van de gelden en de waarden te gebeuren.

3) De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan Dhr. Johan DECLERCQ en bewaard blijven op het adres van de huidige maatschappelijke zetel, zijnde Ter Duystlaan 42 te 9400 Ninove en dit gedurende een termijn van minstens vijf jaar.

Gel. Ilse VANDER BEKEN

Gedelegeerd bestuurster.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

30/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II i i V

081706*

. Ondernemingsnr : 0807512825

Benaming

(voluit) : DIVG

(verkort) :

GVÁN KÓ~PNI~i~G~~~K 21 MEI 20.13 .

DENe4MaNDE (

g #/ ovv

Rechtsvorm.: CVOA

Zetel : Ter Duystlaan 42 te 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 9 mei 2013 blijkt dat de statuten ais volgt dienen aangepast te worden:

Betreffende het doel van de vennootschap:

De volgende zin:

" "Dit alles in de meest ruime betekenis en met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en Koninklijk= Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig."

te vervangen door:

"Dit alles in de meest ruime betekenis en met uitdrukkelijke uitsluiting van enerzijds vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig en anderzijds met de uitdrukkelijke uitsluiting van alle handelingen en werkzaamheden voorbehouden aan de externe leden van de cijferberoepen (zijnde IBR, IAB en BIBF) respectievelijk opgericht door de wet van tweeëntwintig juli negentienhonderd drieënvijftig (IBR), de wetten van eenentwintig februari negentienhonderd vijfentachtig en tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig (IAB) en het Koninklijk Besluit van negentien mei negentienhonderd tweeënnegentig en de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig (BIBF).

Betreffende het Bestuur van de vennootschap

De volgende zin:

"Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni daarna, De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand december om 12 uur. De leiding van de vennootschap berust bij de gedelegeerd bestuurder, de heer Johan DECLERCQ, voornoemd, die aanvaard, eventueel bijgestaan door één of meerdere bestuurders."

te vervangen door:

"Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni daarna. De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand december om 12 uur. De leiding van de vennootschap berust bij de gedelegeerd bestuurster, mevrouw Ilse VANDER BEKEN, voornoemd, die aanvaard, eventueel bijgestaan door één of meerdere bestuurders."

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 9 mei 2013 blijkt dat volgende bestuurders ontslag nemen en benoemd worden:

Ontslag, met onmiddellijke ingang, van de gedelegeerd bestuurder, de heer Johan DECLERCQ (NN 64.04.02-226-20), wonende Ter Duystlaan 42 te 9400 Ninove.

Benoeming voor onbepaalde duur, en met onmiddellijke ingang, als gedelegeerd bestuurster, mevrouw lise VANDER BEKEN (NN 82.01.24-066-70), wonende Poststraat 28B te 9860 Oosterzele. Aan haar is de volledige indijiduele eertegen- woordigingsmacht verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden,

Ilse VANDER BEKEN

Gedelegeerd Bestuurster

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIVG

Adresse
TER DUYSTLAAN 42 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande