DIWIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIWIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.683.535

Publication

26/11/2013
ÿþin

l6od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

NEERGELEGD

14 -11- 202

RECHTBANK VAN KM OOPHANDEL

NT

Ondernemingsnr : O 4.33 " 6 S. s-

Benaming

(voluit) : DIWIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Luchthavenlaan 39, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL- BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER  BENOEMING PLAATSVERVANGEND ZAAKVOERDER  AANPASSING STATUTEN -GOEDKEURING GECOORDINEERDE STATUTEN MACHTIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op S november 2013, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIWIM" , de volgende beslissingen heeft genomen

1. WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

A)VERSLAG

ontslag door de vergadering aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder; bij dit verslag wordt een samenvattende staat gevoegd betreffende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien

B)DOELSWIJZIGING

beslissing van de vergadering om het maatschappelijk doel te wijzigen door toevoeging na de woorden "de verhuring van diensten" en voor de woorden " De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken" van volgende tekst:

"- De organisatie en verkoop van boottochten,

- het uitwerken van bootarrangementen, promotie, reserveringsactiviteiten, onthaal en begeleiding van passagiers, organisatie van aansluitende begeleide bezoeken en bezienswaardigheden, organisatie van aansluitend bus-en treinvervoer

onderneming voor de binnenscheepvaart, omvattende de huur, verhuur en uitbating van binnenschepen ten behoeve van de passagiers-en pleziervaart en sportvisserij,

het uitvoeren van consulting opdrachten van algemene en specifieke aard,

- het verlenen van financieel, commercieel, beleidsmatig, juridisch en technisch advies,

-het verlenen van allerhande adviezen op het vlak van organisatie, management, administratie, marketing, training, aanwerving en selectie van personeel, het verstrekken van opleidingen, en dat aan alle ondernemingen, bedrijven, vennootschappen, associaties, derden onder welke vorm ook en in de breedste zin zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, hun activiteiten en de belangen van hun betrokkenen ten goede kan komen,"

-Het verzorgen van opleidingen/seminaries van diverse aard"

2, BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER

beslissing van de vergadering om de niet-statutair zaakvoerder de Heer DIERICKX Wim Gabrielle Donatus, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Luchthavenlaan 39, te benoemen tot statutair zaakvoerder.

3. BENOEMING PLAATSVERVANGEND ZAAKVOERDER (niet statutair)

Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 i

4 41

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot plaatsvervangend zaakvoerder met ingang van heden, Mevrouw VAN HYFTE Katrien Henri Diane, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Luchthavenlaan 39.

4. AANPASSING STATUTEN

beslissing van de vergadering om artikel 3 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

-het verstrekken van personele dienstverlening in de horecasector,

-het uitvoeren van catering voor feestzalen, cateraars en evenementenorganisaties;

-verhuur van alle mogelijke gereedschappen, uitrustingen en kledij dienstig in de horeca;

-de uitbating van restaurants, traiteurzaken, hotels, snackbars, drankgelegenheden en feestzalen;

-de uitbating van amusementsgelegenheden en vrijetijdsbesteding;

-in het algemeen alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de horeca-industrie en de handel onder al zijn vormen van eetwaren en alle soorten dranken, alsmede het bereiden en vervaardigen van eetwaren en dranken;

-de verhuring van diensten,

-de organisatie en verkoop van boottochten,

-het uitwerken van bootarrangementen, promotie, reserveringsactiviteiten, onthaal en begeleiding van

passagiers, organisatie van aansluitende begeleide bezoeken en bezienswaardigheden, organisatie van

aansluitend bus-en treinvervoer

-onderneming voor de binnenscheepvaart, omvattende de huur, verhuur en uitbating van binnenschepen ten

behoeve van de passagiers-en pleziervaart en sportvisserij,

-het uitvoeren van consulting opdrachten van algemene en specifieke aard,

-het verlenen van financieel, commercieel, beleidsmatig, juridisch en technisch advies,

-het verlenen van allerhande adviezen op het vlak van organisatie, management, administratie, marketing, training, aanwerving en selectie van personeel, het verstrekken van opleidingen, en dat aan alle ondernemingen, bedrijven, vennootschappen, associaties, derden onder welke vorm ook en in de breedste zin zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, hun activiteiten en de belangen van hun betrokkenen ten goede kan komen,"

-Het verzorgen van opleidingen/seminaries van diverse aard

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, alsmede kan zij optreden als bestuurder in andere vennootschappen.

Deze opsommingen zijn aanwijzend en niet beperkend en moeten verstaan worden in de uitgebreidste zin."

beslissing van de vergadering om artikel 7 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in voile eigendom.

De vruchtgebruiker wordt vrijgesteld van borgstelling en het opmaken van een staat.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen."

beslissing van de vergadering om artikel 9 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder: de Heer DIERICKX Wim Gabrielle Donatus, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Luchthavenlaan 39."

beslissing van de vergadering om artikel 9bis toe te voegen aan de statuten

"Artikel negen bis : plaatsvervangend zaakvoerder

De algemene vergadering kan ten allen tilde overgaan tot de benoeming van een plaatsvervangend zaakvoerder, en dit voor een mandaat van bepaalde duur zowel als van onbepaalde duur. Deze plaatsvervangend zaakvoerder zal alle bevoegdheden van de zaakvoerder overnemen 1) van zodra de zaakvoerder gedurende meer dan veertien dagen in de materiële of geestelijke onmogelijkheid verkeert om zijn taak uit te oefenen  gedurende de tijd dat de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert- of 2) bij zijn overlijden  definitief. De plaatsvervangend zaakvoerder zal ten opzichte van derden niet over een speciale machtiging moeten beschikken, maar bij ieder optreden moeten vermelden in welke toestand van onmogelijkheid de zaakvoerder zich bevindt.

5. GOEDKEURING GECOORDINEERDE STATUTEN

6. MACHTIGING ZAAKVOERDER

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met gecodrdineerde statuten

met verslag zaakvoerder

met staat staat betreffende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig

september tweeduizend en dertien.

Notaris FEVERY Fabienne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden `aan het Belgisch Staatsblad

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 12.07.2013 13297-0233-011
28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 25.06.2012 12205-0153-011
04/05/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie'va,n de akte

NEE :IGE sGE. c

23 APR. 2012

KOOPHANDEL GENT

Griffie

Ondernemingsnr : 4433.683.535 van de vennootschap vanaf 29/03/2012 te

Benaming

(voluit) : DIWIM

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Nijverheidsstraat 120 te 9040 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur heeft beslist de maatschappelijke zetel verplaatsen naar:

LUCHTHAVENLAAN, 39 TE 9051 SINT DENIJS WESTREM.

Get, Wim Dierickx

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I IIIIVIUIlIIWIIIUIII~NN

" iaoesiss*

V beh aa Bel stag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 01.07.2011 11241-0124-012
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 30.06.2010 10247-0131-011
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 24.06.2009 09286-0276-010
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 03.07.2008 08354-0137-009
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 25.06.2007 07279-0184-009
25/07/2006 : DE045598
13/07/2006 : DE045598
04/08/2005 : SN045598
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 23.07.2015 15337-0465-010
03/08/2004 : SN045598
23/07/2003 : SN045598
31/07/2002 : SN045598
23/07/2002 : SN045598
29/07/2000 : SN045598

Coordonnées
DIWIM

Adresse
LUCHTHAVENLAAN 39 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande