DJ CHARLIE

Divers


Dénomination : DJ CHARLIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.930.810

Publication

22/11/2011
ÿþ Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bet

az Be Sta,

iu

111111111111111111111111

*11175504*

Ondernemingsnr :

Benaming DJ CHARLIE

(voluit) :

~ I

pi,4b G130 $LO

IVEERGELEGlU

0 9 NOV. 2011

RECHTeSbiK VAN

KOOPHANDECTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : KERKWEGELAKKER 7, 9080 Lochristi, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit de beknopte notulen van de oprichtingsakte blijkt het volgende :

De ondergetekenden :

1) De heer Carlier W outer,zelfstandig, wonende te Lochristi, Kerkwegel akker 7, NN 74.08.29-231.24 , hierna genoemd "Vennoot 1".

2) Mevrouw Caulier Valérie, zelfstandig, wonende te Lochristi, Kerkwegelakker 7 , NN 77.1 1.22-02044, hierna genoemd "Vennoot 2 ".

verklaren met elkaar te zijn aangegaan een gewone commanditaire vennootschap onder de navolgende bepalingen:

I. OPRICHTING

Zij verklaren een gewone commanditaire vennootschap (Comm.V)onderhen op te richten, onder de naam "DJ CHARLIE", met zetel te Lochristi, Kerkwegelakker 7, waarvan het geplaatste kapitaal TWEEHONDERDVIJFTIG EURO bedraagt en verdeeld is in 25 gelijke aandelen met een fractiewaarde van elk 1125 van het maatschappelijk kapitaal, waarop zij inschrijven in geld en tegen pari als volgt:

1) door de heer Carlier Wouter, werkend vennoot, voor een bedrag van 230,00 euro, waarvoor hem 23 aandelen worden toegekend;

2) door mevrouw Caulier Valérie, stille vennoot, voor een bedrag van 20,00 euro, waarvoor haar2 aandelen worden toegekend;

Al de comparanten verklaren en erkennen:

- dat de inschrijving volledig volstort is ten belope van 250,00 euro;

- dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap werden gedeponeerd op een rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij KBC BE 68 7370 3468 6334 .

- dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van 250,00 euro tot haar

beschikking heeft;

- te weten dat de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid zal bezitten vanaf het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ogenblik dat een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

ARTIKEL 1. - BENAMING

De vennootschap bekleedt de vorm van een gewone commanditaire vennootschap (Comm.V) wordtopgericht onder de maatschappelijke benaming "Di CHARLIE". In al de akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet de maatschappelijke benaming steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd van deze goed leesbaar en voluit geschreven woorden: " gewone commanditaire venootschap" of afgekort "Comm.V", metaanduidingvan de zetel, alsook het ondernemingsnummer.

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel is gevestigd te Lochristi, Kerkwegelakker 7

Deze zetel mag naar een andere plaats in België, binnen hetNedertandstalig gebied en/of het tweetalig gebied van Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht krachtens beslissing van de zaakvoerder(s). Iedere verandering van zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 3. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke

industriële, handels- en financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op :

De organisatie en de uitvoering van artistieke, culturele en amusementsactiviteiten en

producten in de meest ruime zin,

De organisatie en de uitvoering van radio- en TV optredens/programma's,

De productie, aanmaak en distributie van geluidsdragers van elke aard,

Het opluisteren met muziek en/of dans,

Onderneming voor audiovisuele producties,

Optreden als zanger, artiest, presentator, omroeper, DJ,

Verhuur van beeltenis en/of imago voor reclamecampagnes,

Aankoop- en verhuur van alle geluids- en verlichtingsinstallaties,

Het verlenen van administratieve ondersteuning bij voormelde activiteiten

Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten, leningen aangaan oftoestaan ondermeer

aan haar vennoten en/of zaakvoerders en ze kan zich voor derden, haar vennoten en/of

zaakvoerders borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te

geven, voor zover de wet dit toelaat. Zij mag onroerende goederen verwerven, bouwen,

opschikken, uitrusten en ombouwen doch alleen met het oog op het beheer en de

opbrengsten dus niet met de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende

goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst. Zij mag

beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

ARTIKEL 4. DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf heden. Onverminderd gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door de

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

eenparige beslissing van de vennoten. De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder-voogdijstelling, het onvermogen of het faillissement van een vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 250,00 euro vertegenwoordigd door 25 aandelen met elk een fractiewaarde van 1/25 deel van het maatschappelijk kapitaal, die in geld en tegen pari volledig geplaatst en volledig volstort werden bij deze oprichting.

ARTIKEL 6. - INBRENGEN, AANDELEN

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

Tot inschrijving van storting wordt soeverein door de zaakvoerders besloten.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend die de vennootschap heeft ingeschreven.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende aanzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerders bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zullen het de zaakvoerders vrijstaan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd van het bedrag waarvan de aandelen zullen worden gestort en aan de vennootschap van het te storten saldo.

Indiende in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het aandelenregister, zullen de zaakvoerders hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen. Bleef deze aanmaning zonder gevolg, dan zullen de zaakvoerders, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

ARTIKEL 9. BESTUUR.

§1. De vennootschap wordt bestuurd door één afmeer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap is betrokken moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan van deze woorden "Voorde gewone commanditaire vennootschap (Comm.V) De Zaakvoerder". Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt. De zaakvoerders mogen zich van deze handtekening alleen bedienen voor de zaken van de vennootschap, op straf van afzetting en van schadevergoeding in geval het misbruik van de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn mogen zij, hekzij gezamenlijk; hetzij afzonderlijk tekenen.

§2. Wordt voor de eerste maal als statutaire zaakvoerder aangesteld de heer Carlier Wouter, genoemd vennoot 1, hier aanwezig en aanvaardend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De duur van zijn ambt is onbeperkt.

Wijziging kan hieraan gebracht worden en één of meer andere personen kunnen tot deze functie benoemd worden door de algemene vergadering der vennoten mits éénparigheid van stemmen hetzij mits daarvoor de vormen te moeten naleven voorgeschreven voor de wijziging van de statuten.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend tenzij andersluidende beslissing door de jaarlijkse algemene vergadering.

Mevrouw Caulier Valérie zal geen enkele daad van bestuur of beheer uitoefenen.

§3. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en deze te verbinden. Hij kan alle handelingen verrichten onder zijn enige handtekening die nodig of dienstig kunnen zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, zoals omschreven in artikel3 van deze statuten, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap j egens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bij statutenwijziging kunnen bevoegdheden van de zaakvoerder beperkt worden doch deze beperkingen kunnen tegen derden niet worden ingeroepen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

§4. De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonl jkeverantwoordelijkheiddoenhelpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door mandatarissen of afgevaardigden; op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard weze.

ARTIKEL 10. -ALGEMENE VERGADERING

§ I . Samenstelling en bevoegdheden.

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Zij is samengesteld uit alle vennoten die het recht hebben in persoon of bij gemachtigde stemmen, mits zij zich gedragen naar de wetsvoorschriften en de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissing genomen door de vergadering zijn verbindend voor alle vennoten, ook voor diegene die afwezig waren of er een andere mening op nahouden.

De algemene vergadering heeft geen andere bevoegdheden dan diegene die de wet haar toekent te weten: benoemingen enontslag van zaakvoerders, het bepalen van hun salaris, het voorleggen van hun beheerderspand, benoemingen van commissarissen, het instellen van de actio mandati tegen de zaakvoerders, het verlenen van ontlasting, goedkeuring van balans, vaststellen van winstverdeling en bestemming ervan, zij heeft eveneens de bevoegdheid om een wijziging te brengen in de structuur der vennootschap te weten: haar vervroegde ontbinding vorderen, verlenging van haar bestaan, statutenwijziging,

omzetting.

§2. Bijeenkomst.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap op de lire vrijdag van de maand november om 20 uur.

Ieder jaar moet ten minste één algemene vergadering gehouden worden in de gemeente, op de dag en het uur zoals hiervoor bepaald.

De ondertekening van deze akte geldt als eerste bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening

werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Hij kan dit doen op schriftelijk verzoek van de commissaris ofvennoot(en) die tezamen ten minste éénvijfde van het onderschreven kapitaal bezitten.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald.

§3. Bijeenroepingen.

Zowel de jaarlijkse als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden na te zijn bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) behoudens de hierboven genoemde uitzonderingen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij gewoon schrijven ofvia de gebruikelijke elektronische kanalen, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen véôr de vergadering, met opgaafvan de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samenmet de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuelecomm issaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Buiten de agendapunten kan de algemene vergadering niet geldig beraadslagen tenzij al de vennoten ter vergadering aanwezig zijn of behoorlijk vertegenwoordigd. Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formai iteiten inzake oproeping niet worden nageleefd.

§4. Vertegenwoordiging.

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelfvennoot is en de formai iteiten heeft vervuld om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

De zaakvoerder kan de vorm en de inhoud van deze lastgeving bepalen en eisen dat deze ten minste vijf volle dagen voorde datum bepaald voor de bijeenkomst zou worden neergelegd in de zetel.

Voor de minderjarigen, onbekwaamverklaarden en andere onbekwame treden hun wettelijke vertegenwoordigers op.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen, die niet noodzakelijk een vennoot moet zijn.

§5. Aantal stemmen.

Elk volgestort aandeel geeft recht op één enkele stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De uitoefening van het stemrecht, toekomende aan de aandelen waarop de stortingen niet zijngeschied, zal worden geschorst zolang deze stortingen, behoorlijk uitgeschreven en invorderbaar niet zijn gedaan.

§6. Beraadslagingen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de

agenda tenzij voltalligheid van de vergadering.

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien voor statutenwijziging worden de

beslissingen van de algemene vergadering genomen met de absolute meerderheid der

geldig uitgebrachte stemmen welke ook het getal vertegenwoordigde vennoten weze op

de vergadering.

De stemming heeft plaats door zitten en rechtstaan.

Ingeval schriftelijke stemming. De vennoot die zijn stem schriftelijk wil uitbrengen zal in

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

een aangetekende brief met "ja" of"neen" antwoorden op ieder voorstel in het bericht van bijeenroeping vermeld. Deze briefzal in de zetel moeten toekomen, voor de opening van de algemene vergadering.

Onthoudingen en nietige stemmen worden niet meegerekend. Bij staking van stemming is het voorstel verworpen.

Indien in geval van benoeming geen enkele kandidaat de meerderheid behaalt zal een

herstemming plaats hebben tussen de kandidaten die het grootste getal stemmen hebben behaald.

Indien de stemmen staken hieromtrent, is de oudste kandidaat verkozen.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het getal van hun aandelen voorkomen wordt door ieder van hen of hun lasthebber voor zij ter zitting binnen komen ondertekend.

§7. Bijzondere meerderheid.

Voor statuten wijzigingen is vereist dat alle vennoten aanwezig zijnen dat de bes [uiten warden genomen met eenparigheid van stemmen.

OF

Moet de vergadering beslissen over een verhoging of een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, over de fusie van de vennootschap met andere instellingen, over de vervroegde ontbinding, de verlenging van de vennootschap of elke andere wijziging in de statuten, dan kan zij alleen beraadslagen wanneer in, de oproepingsbrieven in het bijzonder is bepaald welke wijzigingen zijn voorgesteld en wanneer zij die de vergadering bijwonen, tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Werd deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de

nieuwe vergadering zal dan geldig beraadslagen, welk ook het deel zij van het kapitaal door de aanwezige vennoten vertegenwoordigd.

Geen wijziging wordt ingewilligd indien zij niet de drie/vierden der stemmen heeft bekomen.

Indien evenwel de beraadslaging betrekking heeft op de wijziging van het

maatschappelijk doel, dan is de vergadering slechts geldig samengesteld en mag ze slechts beslissen, indien de voorwaarden van aanwezigheid (1/2) en meerderheid (4/5) vervuld zijn overeenkomstig de vereisten van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van statutenwijziging geldt een onthouding als tegenstem.

Een nieuwe gecoördineerde tekst zal door de zorgen van de optredende notaris worden opgemaakt.

§8. Notulen.

Bij elke algemene vergadering worden er notulen opgesteld ter vergadering die ondertekend worden door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken.

De kopieën en uittreksels die bij een rechtspleging of anderszins moeten worden voorgelegd worden ondertekend door de zaakvoerder.

ARTIKEL 11. INVENTARIS, JAARREKENING, WINSTVERDELING § 1. Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste juli en eindigt de dertigste juni.

§2. Ieder jaar op dertigjuni maakt de zaakvoerder overeenkomstig de wet een inventaris op, alsmede de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

§3. Het batig saldo van de balans, na aftrek der maatschappelijke lasten en der afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid van stemmen, over de aanwending van de resultaten en de vergoeding van de zaakvoerders.

De algemene vergadering zal zich door een afzonderlijke stemming uitspreken over de goedkeuring van de jaarrekening en over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder(s).

§4. De uitbetaling van de d ividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen vastgesteld door de gewone algemene vergadering.

Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele der vennootschap vijfjaar na de datum van de uitbetaling.

ARTIKEL 12.

§ 1, De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennel ij k onvermogen of de dood van een vennoot.

§2. Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder in functie bevoegd als vereffenaar op te treden, tenzij de algemene vergadering de vereffenaars wil benoemen en hun bevoegdheden wil bepalen.

Zij zal hen, in het bijzonder, volmacht mogen geven om het maatschappelijk vermogen in een andere vennootschap in te brengen, tegen aandelen, deelbewijzen ofobligaties. ln geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge zijn meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

ARTIKEL 13. - Woonst

Alle vennoten, zaakvoerders (en commissarissen) verklaren woonst te kiezen in de zetel

vooral wat betrekking heeft op de uitvoering van onderhavige statuten.

ARTIKEL 14. - Overige bepalingen

Voor al hetgeen in huidige statuten niet is voorzien wordt er verwezen naar het Wetboek

van Vennootschappen.

De oprichters hebben bovendien eenparig besloten in het kader van de oprichting:

1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni tweeduizendendertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op vrijdag 1 november

2013.

2. Op basis van schatting ter goeder trouw gedaan zal de vennootschap voor haar eerste boekjaar aan de criteria van een kleine vennootschap zoals beschreven in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen beantwoorden.

3. De vergadering keurt al le handelingen goed, alsook alle verbintenissen die zijn

aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te Lochristi op 27 oktober 2011.

Cari' ,er, Wouter Caulier r_ Valérie ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2015
ÿþr

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KERKWEGELAKKER 7, 9080 LOCHRISTI, BELGIE

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel vennootschap

Op de buitengewone algemene vergadering van 25 juni 2015 is bij unanimiteit beslist om de zetel van de gewone commanditaire vennootschap "DJ CHARLIE» te wijzigen van Kerkwegelakker, 9080 Lochristi, België naar Christiaan Van Der Heydenlaan 23, 9041 Oostakker, België.

Zaakvoerder,

Carlier Wouter

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

-8 JULI 2015

rr4ffte

i

5103932*

i

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LizieftC3

NEERGELEGD

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr.: 0840930810

Benaming (voluit) : DJ CHARLIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DJ CHARLIE

Adresse
Zetel : KERKWEGELAKKER 7, 9080 LOCHRISTI, BELGIE

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande