DJS DAKWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DJS DAKWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.908.067

Publication

02/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

IIi~u~uuHu~~~m~~uii~

<1501747

in

"

KOOPT-IANDttL GENT, "

21 JAN, 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : S` 6 6 ob 4

Benaming

(voluit) : MIS DAKWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijken 46a, 9400 Denderwindeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 15 januari 2015, ter;

registratie, dat door de heer DE JONGE Sebastian Ries Gaston, geboren te Jette op 7 augustus 1986,

[Rijksregister nummer: 86.08.07-333.58] en mevrouw DAELEMAN Kristel, geboren te Aalst op 5 januari 1982,;

[Rijksregister nummer: 82.01.05-024.03j, beiden wonende te 9400 Denderwindeke, Nijken 46a., opgericht werd:

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ais:

- naam : DJS DAKWERKEN

- zetel : Nijken 46a, 9400 Denderwindeke

- duur: onbeperkt

- doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor;

rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

-De bouw van aile dakconstructies en afdaken;

-Het plaatsen, de renovatie, de herstelling en het onderhoud van dak- en gevelbedekking van ongeacht welk:

materiaal;

-Het aanleggen van dakterrassen en daktuinen;

-Het plaatsen van dakgoten en afvoerbuizen;

-Het plaatsen van zonnepanelen;

-Alle isolatiewerkzaamheden;

-Alle werkzaamheden betreffende het waterdicht maken van gebouwen;

-Installatie van buiten- en binnenschrijnwerk in om het even welk materiaal;

-Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden en van plafonds in om het even welk materiaal;

-Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de constructie, afbraak,;

herstelling, renovatie, vernieuwing, verfraaiing, modernisering, uitrusting, afwerking en onderhoud van alle

onroerende goederen;

-De verkoop, in groot- en kleinhandel, en de handelsbemiddeling van alle goederen en materialen in:

verband met voornoemde werkzaamheden;

-De verhuur en huur van werfmateriaal en gereedschappen in verband met voornoemde werkzaamheden;

-Het uitvoeren van voormelde werkzaamheden in onderaanneming of in enige andere vorm van samenwerking ;

-Het voor eigen rekening verwerven door inschrijving of aankoop en beheren van aandelen, obligaties kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op' te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen;

-Het voor eigen rekening aankopen, verkopen, doen bouwen of verbouwen, ruilen, beheren, aanpassen, veranderen, uitbaten, in waarde brengen, verkavelen, bebossen of ontbossen, huren en verhuren, in hypotheek geven van alle onroerende goederen of van zakelijke of van onverdeelde rechten op die goe-deren;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, in-breng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden alsook zakelijke en persoonlijke zekerheden vesti-gen ten voordele van derden of andere ondernemingen.

- Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op alle aandelen werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën, door (1) de heer Sebastian DE JONGE voor een bedrag van achttienduizend driehonderd vierenzestig euro vijftig cent (¬ 18.364,50) en gestort zesduizend driehonderd zesendertig euro (¬ 6.336,00) bij oprichting, waarvoor hem negenennegentig (99) ten belope van zeshonderd veertig/achttienhonderd vijfenvijftigsten gestorte aandelen worden toegekend, en (2) mevrouw Kristel DAELEMAN voor een bedrag van honderd vijfentachtig eùro vijftig cent (¬ 185,50) en gestort vierenzestig euro (¬ 64,00) bij oprichting, waarvoor haar één (1) ten belope van zeshonderd veertig/achttienhonderd vijfenvijftigsten gestort aandeel wordt toegekend, De vennootschap beschikt uit dien hoofde van de oprichting af over een bedrag van van zesduizend vierhonderd euro (¬ 6.400,00).

-bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen en/of rechtspersonen al of niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer DE JONGE Sebastian, geboren te Jette op 7 augustus 1986, wonende te 9400 Denderwindeke, Nijken 46a, Rijksregister nummer 86.08.07-333.58.

Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen; dit kan geschieden bij onderhandse volmacht.

-het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot 31 december 2016_

- de jaarvergadering wordt gehouden de de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats van de gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is en die aangeduid wordt in de bijeenroepingsbrieven. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017,

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), ze moeten worden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing. Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, als voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap, waarin de delen gevallen zijn.

-Het batig overschot der balans, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt:-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernamen worden wanneer dit tiende aangetast is.-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd warden.

-Verdeling. Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het bedrag dat erop gestort werd. Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oplichting zijn aangegaan door de oprichters vanaf 23 december 2014.

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap de heer Sebastian De Jonge, oprichter voornoemd, onder opschortende voorwaarde van aanstelling van de vennootschap tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere vennootschappen.

De oprichters geven bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GTP ACCOUNTANTS, met maatschappelijke zetel 9070 Destelbergen, Kerkstraat 4 (ondernemingsnummer 0507.644.253), vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANTSKANTOOR HUBERT & PARTNERS, zelf vertegenwoordigd de heer Timothy Hubert, en diens aangestelden voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten naar aanleiding van de oprichting, zoals onder meer bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) en de BTW-administratie.

JC-,ouden aag_het Belgisch Staatsblad

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

(hr'\

11111111111E1 JIU)

MW 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

Ondernemingsnr : 0568.908.067

Benaming

(voluit) : D.lS Dakwerken

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijken 46 a , 9400 Denderwindeke

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

Neerlegging van:

-Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Controleverslag quasi-inbreng van de heer Willem Van Cauter, vennoot van de burgerlijke besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter - Saeys & Co", gevestigd te 9300 Aalst, Gentse', Steenweg 55.

Sebastian De Jonge Zaakvoerder

IY

2 4 FEB. 2015

AFDELING DENDERMONDE Urit-tie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DJS DAKWERKEN

Adresse
NIJKEN 46A 9400 DENDERWINDEKE

Code postal : 9400
Localité : Denderwindeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande