DMV ADVIES

Société en commandite simple


Dénomination : DMV ADVIES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 830.622.183

Publication

09/01/2015
ÿþ Mod Won' 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





I II j1,11h11111 111

8







GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 9 BEC, 2014

AFDELING êgitieRMONDE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0830.622.183

Benaming

(voluit) ; DE MAESSCHALCK VERZEKERINGSADVIES

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: 9112 SINT-NIKLAAS-SiNAAI, Hooimanstraat 118

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  KAPITAALVERHOGING ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURSORGANEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt Meester KIM VAN POUCKE, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent op 16 DECEMBER 2014, ter registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Gewone Commanditaire Vennootschap "DE MAESSCHALCK VERZEKERINGSADVIES", met zetel te 9112 Sint-Niklaas-Sinaai, Hooimanstraat 118, ondernemingsnummer 0830.622.183 RPR Gent, afdeling Dendermonde, zijn volgende beslissingen genomen, allen met éénparigheid: van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering heeft beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met VIJFENTWINTIGDUIZEND; EURO (E 25.000,00) om het te brengen van ZESDUIZEND EURO (E 6.000,00) op EENENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 31.000,00).

De vergadering heeft beslist om VIERHONDERDZESTIEN (416) nieuwe aandelen zonder nominale waarde uit te geven, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten vanaf hun creatie.

Inschrijving -- volstorting  inbreng in speciën

De vergadering heeft vastgesteld dat op deze nieuwe aandelen onmiddellijk in speciën wordt ingeschreven aan de fractiewaarde van afgerond zestig euro tien cent (E 60,10) aandeel.

Deze aandelen worden geheel volstort op het ogenblik van de inschrijving door beiden vennoten door' inbreng in speciën.

De vergadering heeft erkend dat alle nieuwe aandelen onderschreven zijn volledig volstort zijn door inbreng in speciën.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het: Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzonder rekening nummer BE65 0017 4392 4196 bij: BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 december 2014 afgelevere bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (E 25.000,00), naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft aan de notaris verzocht om vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort,

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op EENENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 'i 31.000,00) en is vertegenwoordigd door VIJFHONDERDZESTIEN (516) aandelen, zonder vermelding van`_ nominale waarde,

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter deelt mede dat volgende verslagen en documenten voorhanden zijn :

-staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2014; vaststelling in uitvoering van artikel 776, 2e lid Wetboek van Vennootschap dat het netto-actief van de vennootschap niet kleiner is dan het in deze staat opgenomen maatschappelijk kapitaal;

-het verslag van de zaakvoerder opgesteld op 18 november 2014, dat het voorstel tot omzetting toelicht opgemaakt in toepassing van artikel 778 Wetboek van Vennootschappen met de staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2014;



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-het controleverslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CONSCiUS bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71 A, bus 101, opgemaakt op 08 december 2014, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgestoten op 30 september 2014, opgemaakt in toepassing van artikel 777 Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten hebben erkend dat zij een afschrift ontvangen hebben van deze verslagen, evenals van hun bijlagen, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

De vergadering heeft de voorzitter ontslagen van de voorlezing van deze verslagen.

De conclusies van het verslag opgesteld door voormelde burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CONSC1US bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

"Ondergetekende, werd aangesteld door het bestuursorgaan van de GCV De Maesschalck Verzekeringsadvies, Hooimanstraat 118 te Sinaai, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de omzetting van de rechtsvorm van GCV naar BVBA.

Onze Werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30.09.2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. De staat van actief en passief stuit af met een balanstotaal van 65.377,68 EUR en een netto-actief van 23.042,90 EUR.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, Het netto-actief volgens deze staat van 23,042,90 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 6.000,00 EUR,

Ter gelegenheid van de omzetting zal het kapitaal Worden verhoogd niet 25.000,00 EUR door inbreng in speciën waardoor het kapitaal wordt verhoogd van 6.000,00 EUR tot 31.000,00 EUR.

Ter gelegenheid van de omzetting zal de naam van de vennootschap worden veranderd in DMV Advies, Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de omzetting van de vennootschapsvorm hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Gedaan te goeder trouw,

Sint-Niklaas op 08.12.2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor,"

Het verslag van zaakvoerder, met in bijlage de staat van activa en passiva, en het verslag van genoemde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid CONSC1US bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, worden aan de instrumenterende overhandigd en zullen worden neergelegd samen met een uitgifte van deze akte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist om de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

In het kader van de omzetting besluit de vergadering om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "DMV ADVIES".

Verder blijven het kapitaal en de reserves dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en --vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMV ADVIES zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap DE MAESSCHALCK VERZEKERINGSADVIES werd gehouden, voortzetten.

Alle aandelen van de gewone commanditaire vennootschap DE MAESSCHALCK VERZEKERINGSADVIES zuilen worden omgeruild in dezelfde verhouding en tegen een identiek aantal aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMV ADVIES, met behoud van dezelfde rechten voor hun eigenaars.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMV ADVIES behoudt het nummer 0830.622.183 waaronder de gewone commanditaire vennootschap DE MAESSCHALCK VERZEKERINGSADVIES ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2014,

VIERDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist om, ais gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en met inbegrip van de voorgaande beslissingen, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DMV ADVIES" te aanvaarden.

Hierna volgt een uittreksel van deze statuten.

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DMV ADVIES".

ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9112 Sint-Niklaas-Sinaai, Hooimanstraat 118.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats In België, bij beslissing van de zaakvoerder(s), mits inachtneming van de taalwetgeving.

vk t De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerder(s), exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel zowel in Belgïe als in het buitenland :

a)onafhankelijke verzekeringsmakelaars

b)overige ondersteunende activiteiten in verband met verzekeringen en pensioenfondsen en financiële

diensten

c)verstrekken van adviezen inzake beleggingen;

d)verstrekken van hypothecaire en andere kredieten;

e) verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations, communicatie en commerciële zaken;

f) Beroepsopleidingen inzake financiële producten en verzekeringen;

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal tevens haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, kunnen behouden, uitbreiden en oordeelkundig beheren. Zij zal alle roerende en onroerende goederen kunnen verkrijgen of vervreemden, verhuren en in huur nemen,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. In dat geval zullen de terzake geldende wettelijke bepalingen dienen nageleefd te worden.

DUUR,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 31.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door VIJFHONDERDZESTIEN (516) aande-+len, zonder vermelding van waarde, die ieder éénfvijfhonderd zestiende (1/516de) van het kapitaal vertegen-'woordi-'gen,

ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder(s) gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder(s), benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

BEVOEGDHEDEN & VERTEGENWOORDIGING.

Beide zaakvoerders, gezamenlijk optredend, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Beide zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om gezamenlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschap-pelijke doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Beide zaakvoerders, gezamenlijk optredend, vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, in en buiten rechte.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (E 10.000,00) niet overschrijdt volstaat de handtekening van één zaakvoerder.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerders en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van de vennootschap. Ze zijn slechts aansprakelijk overeenkomstig artikel 262 en volgende van het wetboek van vennootschappen. volmachten

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten,

BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg,

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER(S).

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de vierde vrijdag van de maand juni om 20 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderin-'gen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag. De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor de toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De valmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. De onbekwamen en de rechtspersonen warden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens In uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

t Q

i Voor-beouden aan het Belgisch Staatsblad

ONTBINDING -- VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie

van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of

bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigen voor

de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

De verdeling van de activa door de vereffenaars onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk

goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist om met ingang van 16/12/2014, het ontslag te aanvaarden van de zaakvoerder

beherende vennoot : mevrouw Kimberly DE MAESSCHALCK, voornoemd.

De vergadering heeft beslist om aan de ontslagnemende zaakvoerder kwijting te geven voor het door haar

tot op heden gevoerde bestuur sinds de laatste jaarvergadering.

De vergadering benoemt vanaf 16/12/2014 volgende niet - statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur

-de heer Kevin DE MAESSCHALCK, wonende te 9160 Lokeren, Naastveldstraat 10 bus 102.

-mevrouw Kimberly DE MAESSCHALCK, wonende te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Edgard Tinelstraat 41

AB03,

Die beiden zijn tussengekomen om hun mandaat te aanvaarden,

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de.algemene vergadering.

ZESDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist om alle machten te verlenen aan de zaakvoerders, voor de uitvoering van de

genomen besluiten, namelijk voor het aanpassen van het register van aandelen en volmacht aan de optredende

notaris, om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist volmacht te verlenen aan de heer Luc Van Poucke, kantoorhoudend te Sinaal,

Stenenmuurstraat 21 evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te

handelen en de macht om indeplaats te stellen, ten einde alle nog nooezakelijke stappen te ondernemen bij

de fiscale en sociale admi-'nis-'tra-'die, de Belasting over de Toege-'voegde Waarde en het handelsregister.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

GEASSOCIEERDE NOTARIS KIM VAN POUCKE

Tegelijk neergelegd

-expeditie proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

-verslag bestuursorgaan omzetting en staat van actief en passief 30.09.2014

-controle verslag bedrijfsrevisor omzetting









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2011
ÿþ~~~~ " ~~

I +i~-ls.iWl1~;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~-

GRIPPí `gçc;_,Tzl`_: " «

VAN KOOPHANDEL

30N11V2011

DENDiERMOND E1

Îirrttie ~

11111011111111111191111

*11186334*

in

Ondernemingsnr : 0830.622.183

Benaming

(voluit) : DE MAESSCHALCK VERZEKERINGSADVIES

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hooimanstraat 118 - 9112 Sinaai

Onderwerp akte : Statutenwijziging mbt de activiteiten van de onderneming

Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders dd 29.10.2011 te 12u00. Na bespreking van de agenda gaan de aandeelhouders over tot de verslaggeving :

Ingevolge een verzoek van de FSMA zullen volgende artikelen van de statuten gewijzigd worden door volgende tekst :

Artikel 3a : de volledige tekst wordt vervangen door : "onafhankelijke verzekeringsmakelaars" Artikel 3c : de volledige tekst wordt vervangen door : "verstrekken van advies inzake beleggingen".

Deze beslissingen gaan in vanaf heden.

De aandeelhouder,

De Maesschalck Johan

O}7 de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

-e Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2011
ÿþVoo

behou

aan t

Belgio

Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0830.622.183

Benaming

(voluit) : DE MAESSCHALCK VERZEKERINGSADVIES

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hooimanstraat 118 - 9112 Sinaai

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder en benoeming nieuwe zaakvoerder

Verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 1 juli 2011 met volgende beslissingen:

1) neemt ontslag als zaakvoerder: mevrouw Gough Sabrina, Hooimanstraat 118, 9112 Sinaai (RR 58080802638)

2) wordt aangesteld als nieuwe zaakvoerder: mevrouw De Maesschalck Kimberly, Hooimanstraat 118,

9112 Sinaai (RR 90100623095)

alle beslissingen gaan in vanaf 1 juli 2011.

Gough Sabrina

Zaakvoerder

RFt^I^ITBANK

_reeltFFIF



VAN KOOPHANDEL+

2 U.Os.201'

DENDERMONDE

il le

+11135608

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 18.07.2016 16334-0087-013

Coordonnées
DMV ADVIES

Adresse
HOOIMANSTRAAT 118 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande