DNV ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DNV ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.502.087

Publication

20/01/2014
ÿþMod Word 11A

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VANGKOOPHANDEL

09 JAN, 2014

DENDEie

Voi behot aan l3elgi Staat: 81

IN i i





NDE

Ondernemingsnr ^ Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) :

0866.502.087

DNV ENGINEERING

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Speckaertstraat 18 - 9340 Lede

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte : Statutenwijzing

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 24 december 2013,neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNV ENGINEERING is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering' besluit de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen en voortaan te houden op de tweede vrijdag van de maand december om 20.00 uur.

De statuten zullen overeenkomstig aangepast worden in artikel 18, eerste alinea, die voortaan zal luiden als volgt:

"De algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping." ...

Tweede besluit

De vergadering heeft op 16 december 2013 beslist bij toepassing van artikel 537,1° WIB, tot het uitkeren van een tussentijds dividend van driehonderd tweeënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 342.400,00), dat toekomt aan de enige vennoot, na afhouding van de roerende voorheffing ten belope van 10%, zodat aan de enige vennoot een netto-dividendbedrag van driehonderd en ' achtduizend honderd zestig euro (¬ 308.160,00) werd uitgekeerd, door middel van vermindering van de belaste reserves, en dat geboekt werd als schuldvordering op de rekening-courant van de heer Jef De Nijs, voornoemd. De roerende voorheffing wordt door de vennootschap ingehouden en doorgestort binnen de wettelijke termijn.

Bij toepassing van artikel 537 WIB heeft de enige vennoot verklaard deze schuldvordering onmiddellijk te zullen incorporeren in het kapitaal zoals navermeld.

Derde besluit

De voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld op 23 december 2013 door burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1130 Brussel, Metrologielaan 10 bus 15, vertegenwoordigd door de heer Gunther Loits, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, verricht overeenkomstig de controlenormen, van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, zijn wij, Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA, Metrologielaan 10 bus 15 te 1130 Brussel (Haren), vertegenwoordigd door haar vennoot de heer Gunther Loits van oordeel dat:

1, de intentie is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA DNV

ENGINEERING (O.N. 0866.502.087) met maatschappelijke zetel te Speckaertstraat 18, 9340 Lede , middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de tussentijdse dividenduitkering ten bedrage van EUR 342.400 onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 308.160 bedragen;

2. het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van,

de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten

van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4 de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van

waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 308.160 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5. voorgaande paragraaf rekening houdt met het feit dat alle vennoten in de verhouding van hun aandelenbezit voorafgaand aan de kapitaalverhoging deelnemen aan de kapitaalverhoging, zodat er geen enkele benadeling kan zijn in hoofde van de bestaande vennoten.

6. indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren zullen als vergoeding voor deze inbreng 3.203 nieuwe aandelen van de BVBA DNV ENGINEERING, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 308.160 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen ais volgt

worden toegekend:

- 3.203 nieuwe aandelen aan mijnheer Jef DE NiJS, voornoemd;

7. door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 308.160 teneinde het te brengen van EUR 18.550 op EUR 326.710;

8. Wij melden dat wij een beperkt nazicht hebben uitgevoerd op de cijfers van de vennootschap per30 juni 2013.

Het onderhavige verslag beoogt niet het verstrekken van enige vorm van zekerheid op fiscaal vlak. Het bestuursorgaan blijft verantwoordelijk voor de naleving van de fiscale regels.

Tot slot wensen wij te verduidelijken en te onderstrepen dat ons oordeel over de waarderingsmethode en de ruilverhouding strikt afhankelijk is van de intekening op de kapitaalverhoging door aile aandeelhouders in de verhouding van hun aandelenbezit voorafgaand

aan de kapitaalverhoging conform omschreven in punt 4, 5 en 6. Indien aan deze voorwaarde

niet is voldaan, dient ons verslag als ongeschreven en niet-afgeleverd te worden beschouwd,

willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' is."

b) het verslag opgesteld op 23 december 2013, door de zaakvoerder, hetwelk niet van de conclusies van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor afwijkt,

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

De comparant verklaart de voormelde verslagen goed te keuren en verklaart te verzaken aan de termijnen en wijze van mededeling van de stukken als bepaald in het Wetboek Van Vennootschappen.

Vierde besluit

Op basis van de voormelde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met driehonderd en achtduizend honderd zestig euro (¬ 308.160,00), om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) te brengen op driehonderd zesentwintigduizend zevenhonderd en tien euro (¬ 326.710,00), door middel van inbreng in natura door de heer Jef de Nijs, van een schuldvordering die is ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de enige vennoot van de vennootschap, ten bedrage van ¬ 342.400,00 en onder afhouding van tien procent roerende voorheffing. Het netto dividendbedrag bedraagt aldus ¬ 308.160,00 zijnde het bedrag van de kapitaalverhoging,

De vergadering beslist dat deze verhoging gepaard gaat met de uitgifte van drieduizend tweehonderd en drie (3.203) nieuwe aandelen op naam, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrengers toegekend.

Vijfde besluit

Vervolgens heeft de comparant verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en heeft hij na voorlezing van het voorgaande verklaard over te gaan tot inbreng in natura als voormeld.

Zesde besluit

De vergadering beslist ter vergoeding van deze inbreng, aan de heer Jef De Nijs, 3.203 nieuwe aandelen toe te kennen die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf het lopende boekjaar pro rata vanaf heden.

Zevende besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans driehonderd zesentwintigduizend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

zevenhonderd en tien euro (¬ 326.710,00) bedraagt, vertegenwoordigd door drieduizend negenhonderd vijfenveertig (3.945) kapitaalaandelen zonder nominale waarde,

Achtste besluit

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering dat de tekst van artikel 5, eerste alinea vervangen wordt door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zesentwintigduizend zevenhonderd en tien euro (¬ 326.710,00), vertegenwoordigd door drieduizend negenhonderd vijfenveertig (3.945) aandelen zonder nominale waarde."

Negende besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Elfde besluit

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan Cobofisca, met zetel te 9420 Erpe, Kleine Steenweg, 2 ondernemingsnummer 0462.417.410, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en , desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTEKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd

-gecoördineerde statuten

-uitgifte van de akte

-verslag bedrijfsrevisor

-verslag van de zaakvoerder

11/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.11.2013, NGL 29.11.2013 13677-0591-013
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 15.01.2015 15015-0387-013
26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.12.2012, NGL 18.02.2013 13043-0108-013
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 29.02.2012 12050-0253-012
17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 15.02.2011 11033-0150-015
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 30.11.2009 09871-0025-015
22/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 18.12.2008, NGL 19.12.2008 08857-0091-011
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 20.12.2007, NGL 21.12.2007 07840-0201-011
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.09.2006, NGL 29.11.2006 06884-2718-011
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 15.01.2016 16022-0529-014

Coordonnées
DNV ENGINEERING

Adresse
SPECKAERTSTRAAT 18 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande